Het verraad van de feministen (+ video)

Al lange tijd volg ik via Vlad Tepes de interviews van Michael Coren. Samengevat kan men zeggen dat ze absoluut politiek incorrect zijn. Zijn gasten zijn over het algemeen mensen uit de (neo)conservatieve, islamkritische scene. Voor velen algemeen bekend, maar om er een paar te noemen: Mark Steyn, Phillis Chesler, Lars Hedegaard, Kurt Westergaard, Tarek Fatah, Douglas Murray, Pamela Geller, Robert Spencer, Paul Weston, niet te vergeten Tommy Robinson en vele, vele anderen. Voor mensen die de Engelse taal goed kunnen verstaan een aanrader. Nu heeft Michael Coren een totaal correcte politica opgeduikeld, die bereid is om het slaan van vrouwen door hun islamitische echtgenoten te verdedigen. Haar naam is Marianne Meed Ward en ze speelt natuurlijk alleen in Toronto en omgeving haar bescheiden rol. Maar ze is er een goed voorbeeld van hoe ver sommige mensen bereid zijn te gaan in het verdedigen van een religieuze ideologie, die onverenigbaar is met de “Rechten van de Mens.”

Dit is echt het summum van het multiculturalisme, maar het is ook vooral het zoveelste verraad van de feministen. Vergeleken met een twintig jaren terug is het toch van de zotte dat een conservatieve katholiek als Michael Coren moet opkomen voor vrouwenrechten tegenover zelfverklaarde feministen. Blijkbaar geldt rumoer voor feministen over vrouwenrechten alleen in het moderne Westen en dan alleen voor blanke, liefst blonde vrouwen. Zodra het gaat over moslimvrouwen, waar ook ter wereld, duiken de feministes weg achter de ideologie van de mulitcul en laten hun seksgenoten, zelfs in Canada, in de steek. Eigenlijk is het racisme pur sang. Hier schreef Anne Marie Waters een column over, waarin ze een beschrijving geeft van een discussie met zogenaamde progressieve vrouwen die niet begrijpen welk verraad ze plegen.

De aanleiding van de discussie in de video is de publicatie van een dun boek in het Engels, dat een handleiding is voor de echtgenoot hoe om te gaan met en het slaan van zijn echtgenote, natuurlijk binnen een islamitische context. In Pakistan al decennia populair en in Toronto binnen korte tijd uitverkocht. Zie de discussie in de video en huiver.

Er zijn op het internet zoveel berichten en artikelen te vinden over geweld tegen vrouwen in de islamistische context, dat men er ziek van wordt. Als we dan niet het onbegrijpelijke geweld tegen vrouwen in Afghanistan kunnen stoppen, in het Westen zouden we het niet moeten accepteren!

Video:

Vederso (voor www.ejbron.wordpress.com)

Meer informatie:

Daniel Flynn:

http://frontpagemag.com/2012/03/23/the-lefts-appalling-silence-on-global-savagery-against-women/

Andrew Bostom:

http://www.andrewbostom.org/blog/2012/03/26/beat-my-wife-please-mainstream-muslim-misogyny-in-north-america-too/

Robert Spencer:

http://frontpagemag.com/2012/03/27/canada-muslim-book-sanctions-wife-beating/

https://ejbron.wordpress.com/2012/03/26/boek-vertelt-moslims-hoe-hun-vrouwen-te-slaan-en-te-controleren/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Islam, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het verraad van de feministen (+ video)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  M.Meed Ward zou eens moeten gaan babbelen met Hélène Bleyers.
  http://tinyurl.com/3vbhg32

  Like

 2. Ik heb onder dit artikel op AP http://bit.ly/GMZkq9 een comment geplaatst dat ik hier in het geheel zal herhalen:

  @ 30 Jan.
  Deze Marianne Meed Ward http://bit.ly/H9np76 is “beyond redemption”.
  Dit wijf is een wandelende gotspe.
  Ze weet niks van de islam omdat ze er niks van wil weten.
  Dit is gewoon een bewuste daad van genotzucht, van hedonisme.
  Het gaat deze dame totaal niet om de werkelijkheid, maar om het fijne gevoel in haar hoofd.
  “You are such a good person!” zegt de interviewer op een gegeven moment, om zich vervolgens af te vragen hoe zij zó blind voor het Kwaad kan zijn.
  Maar dat is ze nu juist niet!
  Het is een kwaadaardige, egoïstische trol.
  Dáárom ziet ze er ook zo gladjes en zelfvoldaan uit!
  Kijk naar Femke Halsema: altijd lekker in haar vel.
  En dat lukt deze soort parasieten omdat ze het verdommen enige verantwoordelijkheid te nemen en de werkelijkheid onder ogen te zien.
  Parasieten?
  Ja, want ze profiteren van het verantwoordelijkheids-besef van anderen, die de realiteit wél confronteren.
  En nóg beter gaan ze zich voelen, want ze demoniseren ook nog eens een keer de mensen die wel de morele moed opbrengen pijnlijke waarheden onder ogen te zien.
  Parasitaire perverselingen.
  Het klinkt heel ernstig en ik besef dat het ook nog eens klinkt of er een verdelgingsmiddel aangewend moet worden, maar ik kan het niet mooier maken.
  Daar ben ik uitdrukkelijk niet voor, maar er moet wel íéts gebeuren.
  Verdomd: ik begin aan heropvoedings-kampen te denken.
  Je ziet: ze maken je echt gek, deze types.
  Maar wat moet je?
  Deze soort is werkelijk levensbedreigend en als ze de gelegenheid krijgen door te gaan dan is niet alleen Europa, maar heel het Westen verloren.
  Het moeilijke, dialectische, paradoxale punt is nu precies dat deze types producten zijn van de meest vrije en dáárom succesvolste maatschappij ooit ergens ter wereld.
  En het enige wat ik nog kan bedenken om ze bij zinnen te krijgen is dwang.
  Ik ben ten einde raad.

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @Martien

  Ben op dit moment bezig met de vertaling van een interview met Udo Ulfkotte. Hieronder enkele citaten:

  “Ulfkotte ziet geen kans meer om de islam en de armoede-immigratie hier bij ons te bestrijden.”

  “En dan is er ook gewoon geen geld meer voor miljoenen van een uitkering levende moslims, die overal financieel ondersteund willen worden. Dan ontbrandt de verdelingsstrijd. En uiterlijk dan zullen de burgers alle politieke correctheid vergeten en zich afvragen of ze nog steeds voor sociale dienst van de wereld willen spelen en de vruchten van hun arbeid willen delen met mensen, die hen, behalve kosten, niets hebben opgeleverd. Dan wordt het pas echt leuk.”

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Even iets anders, maar wel over iets dat ons allemaal bezighoudt.
  http://www.nosbjournaal.blogspot.com

  Like

 5. Ik heb een link op AP http://bit.ly/gR3dZd geplaatst onder “wat andere sites berichten” onder de titel “Het verraad van de feministes: Marianne Meed Ward (onthoud die naam!)”

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Bert! Ga zometeen dat stuk dat je aan het vertalen bent op pi-news lezen. Daar zag ik in tijdens het scrollen ook een artikel voorbij komen over weeklagende allahschreeuwers bij een ziekenhuis die zoveel lawaai maakten dat het ziekenhuispersoneel de polizei erbij heeft moeten halen. En ik heb nogal een vooruitziende blik…
  Tijd voor de Nederlandstalige versie van…

  Like

 7. vederso zegt:

  Ik reageer op de foto van de vrouw in burka die wordt geëxecuteerd in een voetbalstadion. Het is volgens mij op YouTube nog steeds te vinden. U zou het niet moeten willen bekijken, maar als u dat gaat doen, let dan op de andere vrouw die na de moord meteen een bloot been van het slachtoffer bedekt! Krankzinnig. Na protesten uit het Westen dat de executie in het openbaar had plaatgevonden, reageerde de Taliban lakoniek met: bouw dan een ander stadion voor ons in Kaboel! En inderdaad Martien Pennings, je hebt gelijk, links-progressief is niet alleen bereid weg te kijken, maar het ook nog te verdedigen.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Vers van de pers! Eén van de gevaarlijkste allahschreeuwers in dit land op NON-ACTIEF gezet!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11823218/__Imam_op_non-actief__.html
  Nou de rest nog, ik kan niet wachten.
  What is e mosque? http://tinyurl.com/6ed8jyh

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Vederso: hier is de site waar de executie van de vrouw in boerka het eerst te zien was.
  http://www.rawa.org

  Like

 10. vederso zegt:

  @ G.Deckzeijl. Ik ga het niet bekijken, maar ik weet dat deze site al heel lang opkomt vrouwenrechten in Afghanistan. Ze verdienen steun.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Sinds ongeveer 2 jaar ben ik aan het reageren op allerlei sites en begonnen bij VK rn trouw enz.
  Telkens heb ik me verwondert over het wegkijken van de nederlandse feministen met opzij voorop.
  Ik kan dat VERRAAD niet begrijpen.
  Hoe ver kan en mag men afdwalen???
  Martien je was weer even lekker bezig, maar helemaal mee eens.

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Het is niet zo verwonderlijk. Drie redenen:

  1 De meeste vrouwen en meisjes zijn heus met wat anders bezig dan wel feminisme. Opgroeien, volwassen worden, opleiding en onderwijs, carrière, huwelijk, kinderen, gezinsmanagement enz.

  2 De islamofiele collaboratie van de MSM brainwasht hen ook via de damesbladen. Verleden maand nog weigerden de damesbladen Flair en Libelle een pagina publiciteit op te nemen voor het boek van Anke Vandermeersch getiteld “Hoer nog slavin, vrouwen en islam”. Men kan zich vragen stellen bij het feit waarom uitgerekend een volksvertegenwoordiger zo een boek moet schrijven maar dat is het dan ook. Het boek betreft vrouwen en de damesbladen worden gelezen door vrouwen. Met zulke politiek correcte en botte weigering tegen elke economische logica in wordt de verspreiding van een islamkritisch boek belemmerd en gesaboteerd.

  3 Het geschiedenisonderwijs is vanaf de jaren zeventig van vorige eeuw gekaapt door een links establishment en systematisch ondermijnd en gecorrumpeerd. Geschiedenisonderwijs werd als het ware vervangen door het vak “maatschappijleer”. Van de voorgaande drie redenen is is wel het allerbelangrijkste.

  Hoe kan je rekening houden met iets dat je niet weet? Hoe kan je redeneren zonder argumenten? Hoe kan je een mening vormen zonder bouwstenen? Nu gaan de politiek correcte apparatsjiks in Vlaanderen nog een stap verder. Wiskunde wordt afgebouwd ten voordele van het splinternieuwe vak “schaken”. Volgens de linkse geniussen en de bloedrode administratie van de socialistische minister van geestelijke misvorming zou het even goed basisvaardigheden aanleren en bovendien aangenamer zijn voor de leerlingen. Niks tegen schaken, het is een leuke denksport maar kan natuurlijk onmogelijk wiskunde en zeker geen geschiedenisonderwijs vervangen.

  Het curriculum vitae van Ali, Nordine en Mohammed zal er binnen tien jaar helemaal anders uitzien: Allah -zijn naam weze geprezen- heeft mij laten slagen in rekenen en algebra mits toepassing van jihad en Takiyya.
  Een sollicitatiegesprek zal er mogelijk als volgt aan toe gaan: “Mijn diploma schaken is het ultieme bewijs van kennis. Gij vuile baas zijn dikke rassist mij niet willen geven werk en geld. Ikke direct naar de vakbond gaan en U laten aanklagen en boeten.” Aïsha zal zoals iedereen weet met juist dezelfde argumentatie solliciteren. Tot we allemaal overstag gaan?
  Ik dacht van niet!

  Like

 13. vederso zegt:

  @ lucky9. Maak er een artikel van, bijvoorbeeld voor A7 of voor ejbron.

  Like

 14. Columnist zegt:

  Dit heeft twee redenen:
  -over het algemeen worden mannen gedood en vrouwen tot slaaf gemaakt.
  -veelwijverij geeft onaantrekkelijke vrouwen een goede kans op een man met een hoge status.

  Like

 15. Jan zegt:

  Geen animo van de zijde van de feministes om iets te ondernemen voor Pinar Selek
  Auffallend wenig öffentliche Aufregung ist für das Schicksal der türkischen Frauenrechtlerin Pinar Selek in Deutschland zu verzeichnen. Ihr wurde allerdings auch kein frauenfeindliches Kompliment zu ihrer Oberweite von einem alternden FDP-Politiker gemacht, sondern sie wurde nur in der Türkei, wo sie bereits gefoltert wurde, diesmal zum Glück in Abwesenheit, zu lebenslanger Isolationshaft verurteilt. Da die Deliquentin in Frankreich lebt, besteht allerdings die Gefahr, dass sie im Zuge des gemeinsamen Auslieferungsabkommens in den sicheren Tod geschickt werden muss.
  http://quotenqueen.wordpress.com/2013/01/30/wenig-unterstutzung-fur-turkische-frauenrechtlerin/#more-23094

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s