Moslimbommen in Thailand – 11 doden! (+ video-update!!)

In het zuiden van Thailand hebben moslimterroristen vandaag drie autobommen binnen korte tijd tot ontploffing gebracht (zie foto) en hierbij 11 onschuldige mensen vermoord. Er raakten 110 mensen gewond. De moslimseparatisten willen drie provincies in Thailand afscheiden en daar alleen regeren. Bijna dagelijks komt het tot geweld, inmiddels zijn er in Thailand 5000 doden te beklagen. Aldus Associated Press. En nu leest u wat de Duitse kwaliteitspers, onder leiding van dpa, hiervan maakt!

In de RP Online en andere Duitse bladen is dat dan als volgt te lezen:

Het aan Maleisië grenzende zuiden van Thailand wordt sinds 2004 door aanhoudend geweld geteisterd. Bijna dagelijks komt het daar tot bomaanslagen of schietpartijen, waarbij sindsdien duizenden Boeddhisten en moslims werden gedood. De moslims in de regio klagen al lange tijd over discriminatie door de autoriteiten in het overwegend Boeddhistische land.

En hup, de moslims zijn het slachtoffer. Een onbeschoftheid van onze negerende, moslim gevoelige pers! De knappe Samuel Huntington heeft het al geschreven: De islam heeft bloedige grenzen! Allah is het probleem, ook in Thailand, en niet Boeddha!

Video-update:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/03/moslem-bomben-in-thailand-8-tote/#more-247130

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, political correctness, Terrorisme, Thailand. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moslimbommen in Thailand – 11 doden! (+ video-update!!)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tot zover het “geweldige geloof van de vrede”. Overal waar deze ideologie komt, is de vreedzaamheid weg in de maatschappij. Helaas zijn er nog velen, die oprecht menen dat de Islam niet een probleem vormt. Maar ik heb nog niet 1 gematigde moslim gehoord, die afstand neemt van deze expansie van geweld.

  Like

 2. ZE ZEIDEN TOCH DAT ZE DE WERELD VERNIETIGEN EN NIET MOSLIMS .

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Zolang er op de wereld nog zoveel “gutmenschen” de islam hun gang laten gaan en hun smeerlapperijn blijven begatelliseren en of ontkennen zal er niets veranderen.

  Like

 4. Philippine zegt:

  Hoe vinden jullie dit?

  Like

 5. vederso zegt:

  @ Phiippine. Ik zag het ook bij DDS. Het is duidelijke taal, ik kan niet anders zeggen.

  Over de Thailand-video antwoordt Vlad Tepes aan Gates of Vienna: “It’s typical post-bomb footage,”he replied. “Could be anywhere after a Religion-of-Peace meet.”

  Like

 6. Jan zegt:

  Muslim insurgents fighting for a separate state in Thailand’s deep south launched 50 bomb and arson attacks over the weekend, killing three members of the security forces as violence in the troubled region intensifies.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/thailand/9877429/Muslim-insurgents-launch-50-attacks-in-Thailands-deep-south.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s