Het Nieuwe Duizendjarige Rijk

Wat Hitler en de nazi’s probeerden te bereiken door het gebruik van gaskamers en concentratiekampen, proberen Noorse culturele marxisten te bereiken door middel van intimidatie, propaganda en een tsunami van geïmporteerde Derde Wereld immigranten naar Noorwegen, vermomd als politieke asielzoekers. Deze nieuwe fascisten dragen geen nazi-uniformen, maar chique pakken. Ze hebben een valse, altruïstische persoonlijkheid aangenomen en controleren het Departement van Propaganda, ook wel bekend als de onafhankelijke Noorse media. Hun uiteindelijke doel is om de traditionele eigenaars van Noorwegen te vervangen door een sociaal geconstrueerd “superras”, bestaande uit nakomelingen uit alle hoeken uit de wereld. De oorspronkelijke nazi’s noemden hun fokprogramma “Lebensborn”, de nieuwe nazi’s noemen het hunne de multiculturele samenleving, die, naar ze hopen, duizend jaar zal bestaan.

De culturele marxisten zijn bezig met een genocide tegen hun eigen volk door opzettelijk te werken aan het uitroeien van datzelfde eigen volk en in dat proces alle sporen van zijn cultuur uit te wissen. Normale mensen, die niet zijn aangetast door een mentale lepra, zijn vervuld van liefde als ze naar hun kinderen kijken, de culturele marxisten voelen alleen haat en walging bij het zien van jonge, blanke, etnisch Noorse kinderen, omdat voor hen deze kinderen een obstakel vertegenwoordigen op weg naar hun krankzinnige droom van een wereld zonder Noren. Zij faciliteren de verkrachtingen van jonge Noorse meisjes, de aanvallen op Noorse kinderen en het terroriseren van de etnische Noorse bevolking, waarbij deze tactieken een belangrijk doel dienen in het proces van de uitroeiing van alles wat Noors is.

Voor deze culturele marxisten is het nogal logisch om deel te nemen aan genocide op de Noren, omdat zij niet erkennen dat er zoiets bestaat als een aparte Noorse cultuur en een Noorse etnische groep. Voor hen is alles in Noorwegen een gevolg van invloeden van buitenaf. De haat voor hun eigen land is zo intens, dat zij zelfs het bestaan van zo’n inheemse bevolking zouden willen ontkennen; zelfs de nazi’s waren niet zo extreem. Tienduizend jaar geschiedenis en nationale identiteit wordt voorbereid om te eindigen op de vuilnisbelt van de geschiedenis als zij hun zin krijgen.

Ze vertonen duidelijk kenmerken van psychopathisch gedrag in de wijze waarop ze meedogenloos intimideren, bespotten en dissidenten proberen te verpletteren, verwant aan de manier waarop Stalin de dissidenten in de Moskouse processen verpletterde. Voor deze culturele marxisten is het niet genoeg om de mensen hun wortels en erfgoed te laten vergeten, ze willen dat de mensen actief hun erfgoed verachten en leren dat het volledig onacceptabel is om trots te zijn op alles dat er mee verbonden is.

De slachtoffers van deze giftige campagne van het teniet doen van de geschiedenis zijn voorbije, huidige en toekomstige generaties van de Noren. Het historisch revisionisme is in volle gang en het proces van uitroeiing is tot nu toe zeer succesvol geweest. Ze beginnen met een geestelijke indoctrinatie op jonge leeftijd, zodat ze gemakkelijk de ideeën van de beïnvloedbare jeugd kunnen vormen. Daarbij vertrouwt men zeer op bewustmakingscampagnes in juiste doseringen om een gevoel van “blanke schuld” bij te brengen. Elke kritische opmerking over de nieuwe orde wordt vervolgd onder het voorwendsel van rassendiscriminatie, het ware doel van de wet is echter te voorkomen dat iemand kritiek heeft op de afgebakende weg door de multiculturele
fascisten. In de woorden van Thomas Hylland Eriksen:

“De belangrijkste uitdaging is nu om de meerderheid van de bevolking te deconstrueren en wel zo grondig dat deze nooit weer kan worden aangeduid als de meerderheid van de bevolking.”

In Noorwegen is het in deze dagen meer een taboe om je eigen liefde voor Noorwegen en de Noorse cultuur uit te spreken en om je eigen land lief te hebben dan dat het een taboe is om publiekelijke haat uit te spreken tegen een volk dat de nazi’s eigenlijk probeerden uit te roeien. Zo ziek is de Noorse samenleving op dit moment.

Het zogenaamde Noors Antiracisme Centrum heeft zelfs geprobeerd om vermeende gevallen van anti-immigratiegevoelens en gedrag in de directe nasleep van de 22/7 aanslag in Oslo te documenteren, voordat duidelijk werd dat een Noor de aanslagen had gepleegd. Het idee achter het project, zo wordt aangenomen, was om te laten zien hoe slecht en hoe racistisch de etnische Noren zijn. De antiracisten zijn zo vastbesloten om alle pogingen van Noorse assertiviteit te stoppen, dat ze niet eens de allerkleinste uitbarsting van spontane frustratie en Angst kunnen tolereren als een terrorist, waarvan iedereen veronderstelde dat het een moslim was, een gebouw in het centrum van Oslo opblaast en daarbij verscheidene mensen doodt en verwondt. Dat is hoe erg het is in Noorwegen en het gaat nog veel erger worden. En dat allemaal dankzij de psychopathische, marxistische fascisten. En het echt trieste is, dat er vergelijkbare (culturele) genociden plaatsvinden in de hele westerse wereld.

Bron:

http://someofmyessays.blogspot.com/2012/03/new-thousand-year-reich.html

Auteur: The Observer

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Noorwegen, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het Nieuwe Duizendjarige Rijk

 1. lucky9 zegt:

  Uiterst accurate vaststellingen en een prachtige vertaling. Een artikel om bij te houden als er iemand ons nog plaatsvervangende schuldgevoelens voor Breivik wil aanpraten.
  Veel van de vermelde methodes worden overigens door de nomenclatuur van het land B. al heel lang toegepast in Vlaanderen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Uitstekend artikel. Het verwoord uitstekend de opzet van de LINKSEN om Noorwegen en Europa , cultureel te vernietigen. En communisten weten sinds Lenin en Stalin dat perfect te doen, in samenwerking met o.a. de sociaal democraten. De MSM zal dat niet vermelden, maar op het jeugdkamp, van de sociaal democratische partij, was men voor dat Breivik een vreselijk bloedbad aanrichtte, bezig om de Joodse Staat aan te klagen en naar hel en verdoemenis te wensen, en dat met gebruikmaking van indoctrinatie van jonge kinderen! Maar daar is LINKS altijd al goed in geweest!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik krijg telkens meer begrip voor Breivik hoewel ik zijn daad niet goedkeur.

  Like

 4. Columnist zegt:

  Zeer goed gezien. Het Linkse “Anti-Racisme” is door en door Anti-Semitisch. Denk aan de aanslag van Mohammed Merah op de Joodse kinderen. Volgens het “Anti-Racisme” zijn niet-Blanken “onderdrukt”, en kunnen dus niets verkeerd doen, ook niet als ze Joden afknallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s