DK: Immigranten betrapt op diefstal op de kinderafdeling

Jyllands-Posten, 2 april: Vijf immigrantenjongeren op rooftocht op kinderafdeling ziekenhuis.

De politie heeft vijf jonge immigranten gearresteerd wegens diefstal op een kinderafdeling van Rigshospitalet (het grootste ziekenhuis van Denemarken). Maandagochtend werd de politie gewaarschuwd door een verpleger. “Om 11.20 uur werd ons verteld, dat er vijf jonge immigranten waren aangehouden op de kinderafdeling van Rigshospitalet, waar ze betrapt waren op diefstal”, zegt politieagent John Hansen van de politie van Kopenhagen. De vijf jongeren verzetten zich tegen hun arrestatie na aankomst van de politie in het ziekenhuis, dat zich bevindt in het stadsdeel Nørrebro.

“Ze verzetten zich heftig tegen hun arrestatie, dus moesten we drie extra politieauto´s laten komen ter versterking om ze te kunnen aanhouden…”, zegt John Hansen. De politie onderzoekt op dit moment of de jongeren ook in verband gebracht kunnen worden met een serie andere diefstallen, die al langer tijd in het ziekenhuis plaatsvond.

“We vermoeden dat ze behoren tot een groep dieven, die actief was in het Rigshospitalet gedurende de afgelopen twee maanden.”

Bronnen:

http://vladtepesblog.com/?p=46578

Vertaling uit het Deens: Nicolai Sennels

http://jp.dk/indland/kbh/article2740533.ece

Auteur: Anders Derlich

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Denemarken, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op DK: Immigranten betrapt op diefstal op de kinderafdeling

 1. lucky9 zegt:

  Uiteraard kunnen we van een stealth-razzia geen video-beelden verwachten. Die dien zich echter dagelijks voor à rato van enkele geslaagde pogingen per uur.
  Aan U om te beslissen of het er enkele per minuut zullen worden

  Like

 2. Peter Hart zegt:

  Dat is nu weer zoo iets , ik houd niet van stelen, Ik ben Nederlander en natuurlijk , ook meelevend, stelen hun uit nood ? of anders iets ,sinds ik denken kan weet ik ,als iemand nood heeft kan hij terecht bij het Leger des Heil “s ,en in alle landen die ik ken heb je deze Instantie .Maar de Mensen geven er minder aan deze Instantie om dat het meeste Geld naar andere Organisaties gaat ..Makkelijk, via internet maak wat geld los en voel je goed .op armen dan iets krijgen of niet maakt niet uit , ik vind dat zielig ,dat Mensen stelen als hun honger hebben vind ik niet goed maar wel logisch Dat hoeft echter niet zo want Het Leger neemt niet alleen” Geld ” ,ook 2. hands kleding of een tas met verse Groente ,als iemand iets doen wil kan dat noch steeds ,zonder bang te zijn dat de armen het niet krijgen , Ik geef nooit Geld ,ik ga naar de winkel, een grote Tas boodschappen halen ,[vers], bel aan ,zet het neer, en ben weer weg ,Normaal praat ik er hier ook niet graag over ,maar hier houd ik niet van ,Het Leger Des Heil is voor mijn de echte Instantie die echt iets doet ,en alles uit deelt om dat hun niet alleen Geld nemen .Om te voor komen dat gestolen word uit Nood ,vind ik dat wij deze Vergeten Instantie weer meer moeten ondersteunen dat ook immigranten daar een soep kunnen halen als hun Honger hebben .En wie dan noch gaat stelen ,Weg ermee zonder Pardon

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Het resultaat van onze tolerantie.
  Die moslims nemen zich allerlei vrijheden en wij laten ze maar hun gang gaan.
  Als ze een beetje grote bek opzetten kruipt onze overheid meteen in zijn schild.
  Begin ze maar eens hetzelfde te behandelen als de autochtonen 40 jaar geleden eens kijken hoe snel dat verandert.

  Like

 4. Columnist zegt:

  Gewoon de rechterhand eraf.

  Like

 5. Marcel zegt:

  @PeterHart :
  Deze lui stelen niet uit nood, en ze stelen ook niet omdat ze honger hebben. Ze stelen omdat ze vinden dat dat ziekenhuis vol ligt met ongelovigen, en dat het kinderen zijn interesseert ze niets.
  De eigendommen van ongelovigen komen hen toe, dat is wat de verrotte islam hen influisterd. Zij hebben er meer recht op als de ongelovige eigenaars, onze wet geld niet voor hen.

  Dat ze ermee gepakt worden doet hen niets, het verhoogd hun status in eigen kring.

  Like

 6. Columnist zegt:

  Marcel zegt:
  5 april 2012 om 06:38

  Daarom, hand eraf.

  Like

 7. Het lijkt wel of stelen iets tiepies is van jonge immigranten?
  Ik ben echt niet pro-islam, maar dit artikel vind ik toch wel insinuerend, alsof alle Denen en Hollanders zulke brave lui zijn.

  Toen mijn man in Tel Aviv in het ziekenhuis lag, naast een aardige andere patient en we allemaal even uit de kamer waren, bleek er ook geld gestolen te zijn uit het laadje van de medepatient (mijn man had alleen maar zijn valse gebit af en toe in zijn laadje).

  Het moge dan wel zo zijn dat in veel Europese landen het percentage criminelen onder de immigranten relatief hoog is, maar om er nou zo een krantenartikel aan te wijden? Waren het vijf blonde Denen geweest, dan had het vast niet zo veel aandacht gekregen.

  Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om de heer Bron Danke schoen te zeggen (niet voor het eerst) voor zijn vertalingen en om thank you te zeggen tegen vederso (meneer, mevrouw?)

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  Graag gedaan Dorith. 😀

  (meneer vederso trouwens 😉 )

  Like

 9. Linsky zegt:

  Meneer Bron,
  ik heb ook een klacht!
  D’r is mij zojuist ter oren gekomen dat onze politici geen enkel respect meer blijken hebben voor democratisch, parlementair aangenomen wetten…..

  Onze minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken bestaat het om op zeer ondemocratische wijze uiting te geven zijn zijn volledig ondemocratisch opvattingen en haalt ter onderstreping van zijn zeer ondiplomatiek waanidee onze ambassadeur terug uit Suriname.

  Dien ik hier uit afleiden dat democratie alleen maar geldt in die gevallen, die onze regering goed uitkomt? Ik heb namelijk begrepen dat we onze eigen jongens op democratische wijze naar vreemde landen zenden om aldaar de bevolking op democratische wijze van het leven te beroven.
  Kunt u zich voorstellen dat een simpele ziel hier enigszins verward door voelt?

  Ik heb niet erg veel scholing genoten, vandaar misschien mijn klaarblijkelijk abusievelijke definities van de begrippen POLITIEK en HYPOCRISIE. Of zijn die toch in de loop der tijd toch synoniem geworden?
  Mocht er enige misvatting dan wel dwaling zijn mijnerzijds, hoor ik dat graag van u, of uw reaguurdes. 🙂

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Ik zou u willen aanbevelen om uw klacht in te dienen bij een desbetreffende hogere instantie dan dit nederige blog! 😉

  Like

 11. Linsky zegt:

  Bij Uri Rosenthal? 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s