Tien overduidelijke redenen waarom de islam géén religie van de vrede is

1. 18.000 dodelijke terreuraanslagen, expliciet gepleegd in de naam van de islam, in slechts de laatste tien jaar. (Andere religies samen komen misschien op een dozijn)

2. Mohammed, de profeet van de islam, heeft mensen laten doden voor het beledigen van hem of voor kritiek op zijn religie. Dit omvatte ook vrouwen. Aan moslims wordt verteld om het voorbeeld van Mohammed te volgen.

3. Mohammed zei op veel plaatsen dat hem “door Allah was bevolen de mensen te bevechten, totdat zij getuigen dat er geen god is dan Allah en Mohammed zijn profeet.” In de laatste negen jaar van zijn leven heeft hij niet minder dan 65 militaire campagnes bevolen om precies dat te doen.

Mohammed inspireerde zijn mannen om oorlog te voeren door middel van de aller laagste motieven, door middel van veroverde buit, seks en een overvloedig paradijs als stimulans. Hij onthoofdde gevangenen, maakte kinderen tot slaaf en verkrachtte vrouwen, die in de strijd waren gevangen genomen. Opnieuw, moslims wordt bevolen om het voorbeeld van Mohammed na te volgen.

4. Nadat Mohammed was gestorven, vervielen de mensen die bij hem hadden gewoond en zijn religie het beste kenden, onmiddellijk tot oorlog met elkaar.

Fatima, de favoriete dochter van Mohammed, overleefde de vroege jaren (van de islam) onder de ongelovigen in Mekka, maar stierf aan de stress door de vervolging door medemoslims slechts zes maanden nadat haar vader stierf. Ze kreeg zelfs een miskraam, nadat haar ribben waren gebroken door de man die later de tweede kalief werd.

Fatima’s man Ali, die zich als tweede persoon bekeerde tot de islam en werd opgevoed als ware hij een zoon van Mohammed, vocht een burgeroorlog tegen een leger dat was opgesteld door Aisha, Mohammed’s favoriete vrouw – en iemand van wie hij had gezegd dat ze de “perfecte vrouw” was. 10.000 moslims werden gedood in een enkele veldslag, minder dan 25 jaar na Mohammed’s dood.

Drie van de eerst vier islamitische heersers (kaliefen) werden vermoord. Ieder van hen behoorde tot de naaste vrienden van Mohammed. De derde kalief werd gedood door bondgenoten van de zoon van de eerste (die weer een paar jaar later werd vermoord door de vijfde kalief, daarop in de huid van een dode ezel werd gestoken en werd verbrand.) De vierde kalief, Ali, werd doodgestoken na een bitter geschil met de vijfde. De vijfde kalief vergiftigde een van de twee van Mohammed’s favoriete kleinzonen. De andere kleinzoon werd later onthoofd door de zesde kalief.

De onderlinge strijd en de machtsstrijd tussen de leden van Mohammed’s familie, zijn naaste metgezellen en hun kinderen, intensiveerde alleen maar naarmate de tijd vorderde. Binnen 50 jaar na de dood van Mohammed lag zelfs de Ka’aba in puin door de interne islamitische oorlog. De Ka’aba had eeuwen gestaan onder een heidense religie….

En dat is nog maar het lot van hen in het “Huis van de Islam.”

5. Mohammed droeg moslims op om oorlog te voeren tegen andere religies en deze te onderwerpen aan de islam. Binnen de eerste decennia na zijn dood vielen zijn Arabische metgezellen overal binnen en veroverden christelijke, joodse, hindoeïstische, boeddhistische en zoroastrische landen.

Slechts binnen 25 jaar na de dood van Mohammed waren landen veroverd binnen de grenzen van wat nu 28 moderne landen zijn buiten Saoedi-Arabië.

6. Moslims zetten hun jihad voort tegen andere religies gedurende de volgende 1400 jaar en werden alleen gestopt door landen die het vermogen hadden om zich te verdedigen. Tot op de dag van vandaag gaat er geen week voorbij zonder dat islamitische fundamentalisten niet proberen om christenen, joden, hindoes en boeddhisten te doden, expliciet in de naam van Allah. Geen van deze religies zijn in oorlog met elkaar.

7. De islam is de enige religie die zijn aanhang behoudt door te dreigen iedereen te doden die vertrekt. Dit is geheel overeenkomstig het voorbeeld van Mohammed.

8. De islam leert dat niet-moslims minder dan volledige mensen zijn. Mohammed zei, dat moslims ter dood kunnen worden gebracht voor moord, maar dat een moslim nooit de doodstraf kan krijgen voor moord op een niet-moslim.

9. De koran spreekt niet een keer over de liefde van Allah voor niet-moslims, maar hij spreekt meer dan 500 maal van de wreedheid en haat van Allah jegens niet-moslims.

10. “Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!” (De laatste woorden vanuit de cockpit van Vlucht 93)

Bron:  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Top-10-Reasons.htm

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tien overduidelijke redenen waarom de islam géén religie van de vrede is

 1. Ad zegt:

  Zonder deze 10 redenen had ik al lang begrepen wat we met de islam aanhangers in huis hebben gehaald. Maar het is goed om het telkens maar weer eens aan te halen. Een klein lichtpuntje is misschien dat ik hoorde dat in Frankrijk een aantal moslims zich in het openbaar afkeert van de moslim fundamentalisten, maar het is natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat. En we moeten nog maar afwachten of het doorzet, ik heb er een hard hoofd in. Het enige wat helpt is dat de regeringen in Europa zich tegen de islam zouden keren maar ook dat zie ik nog niet direct gebeuren. Er heerst een beeld van “weg met ons”. Het zal wel weer zoiets worden als “als het kalf verdronken is dempt men de put” alleen zijn de gevolgen in dit geval veel rampzaliger.

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  @ Ad.

  De hele pest voor die Moslims die zich afkeren van deze fundamentalisten is, dat ze in een sociaal isolement terecht komen omdat die in de Moskeet als afvalligen worden beschouwd.
  Dus inderdaad een druppel op een gloeiende plaat.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Kenmerken van de vredelievendheid van Islamiet en sharia aanhangers:

  • Zij zijn met volle overtuiging en inzet van hun gehele wezen:
  • Tegen, vrouwen.
  • Tegen sekse gelijkheid.
  • Tegen kinderen, zelfs die van henzelf.
  • Tegen kunst, wetenschap, vooral muziek.
  • Tegen cultuur in het algemeen.
  • Tegen recht op uiten van kritiek.
  • Tegen ontwikkeling van wetenschap.
  • Tegen welke nuttige ontwikkeling dan ook.
  • Tegen homo’s en lesbiennes.
  • Tegen normale kleding.
  • Tegen elk ander geloof.
  • Tegen vrijheid van meningsuiting.
  • Tegen de westerse opvattingen ten aanzien van smaak, norm, waarde en ethiek.
  • Tegen goedheid.
  • Tegen liefde.
  • Tegen het leven zelf!

  Ze zijn ook wel eens ergens vóór:

  • Voor diefstal.
  • Voor moord.
  • Voor terrorisme.
  • Voor liegen.
  • Voor mishandeling.
  • Voor verminking.
  • Voor verkrachting.
  • Voor slavernij.
  • Voor vernietiging van iedereen die anders denkt.
  • Voor vernietiging van alles wat afwijkt van hun ideeën.
  • Voor vernietiging van hen die niet geloven in hun boek.
  • Voor vernietiging van alles wat het westen verworven heeft.
  • Voor vernietiging van alles wat mooi is.
  • Voor vernietiging van wat goed is.
  • Voor vernietiging van wat liefde is.
  • Voor vernietiging van de beschaving als zodanig.
  • Voor de dood.
  • Voor vernietiging van het leven zelf!

  Uit pamfletten, spandoeken, preken en openlijk verbreide retoriek, alsmede in hun boekje (koran) is zonder meer duidelijk dat de ‘mens’ als ongelovige hond en aap (dus beest) dient te worden beschouwd. Hun boekje laat er in woord geen twijfel over bestaan dat de ’ongelovige’ geen recht van bestaan heeft, behalve als dier, slaaf en dhimmi, in welk geval er geprofiteerd kan worden van dit soort mensen.
  Er bestaat dus geen enkele twijfel over dat deze vredelievende lieden (islamieten) de ‘anders denkende’ niet als volwaardige mens beschouwen. Men heeft het zelfs woordelijk beschreven in hun boekje, wat voor de rechtgeaarde vredelievende islamiet een Heilige Bijbel vormt.

  Op vredelievende wijze veroveren deze vredelievende islamieten de vrije wereld door vredelievend geweld, bomaanslagen, zelfmoord-acties, kindermoord, en door middel van ongebreidelde fokprogramma’s, teneinde een numeriek overwicht te krijgen in de te veroveren, te bezetten landen en regio’s.
  Bij voltooiing van deze vredelievende acties, zal men op vredelievende wijze mondiaal een eind maken aan de momenteel nog bestaande beschaving, door deze op vredelievende wijze om zeep te brengen of onder slavernij van de sharia te brengen.

  Dit vredelievende volk moet toch wel gezegend zijn door hun vredelievende allah!

  Maar, eheu……door wie wordt al dat geweld en de vervolgingen veroorzaakt dan? 😦

  Of is dat ook al weer een nieuwe definitie en synoniem…vredelievend = gewelddadig?

  Like

 4. lucky9 zegt:

  De reden # 10 zou als volgt kunnen geformuleerd worden:
  “De ongelooflijke arrogante lef waarmee ze alles en dus ook de vorige negen redenen ontkennen op een manier die U daadwerkelijk bedreigt.”
  Dan ziet U ofwel het ingepompte dodersinstinct ofwel de even onwaardige takiyya in actie.

  Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | Tien overduidelijke redenen waarom de islam géén religie van de vrede is

 6. louis-portugal zegt:

  Linsky ik mis nog altijd mijn 2 punten.
  Ze zijn tegen werken om hun eigen brood te verdienen
  Ze zijn voor het parasiteren op anderen.

  Ad er kunnen enkele moslims zijn die tot inkeer zijn gekomen en die zijn er gelukkig ook,
  Het kan natuurlijk ok TAQIYYA zijn “net doen of je het met de westerlingen eens bent en als je de kans krijgt snij je ze de stror af”, een soort liegend theater dus.

  Like

 7. Lode zegt:

  Zoals de Christenen het Evangelie brachten, brengen de moslims de jihad. In de 18e eeuw kwam er een ontwikkeling in het Christendom. De Bijbel wordt door Christenen niet meer als wetboek beschouwd. In de Islam is deze ontwikkeling niet van pas gekomen. Daardoor gaan de huidige islam en democratie niet same. Dat is iets wat de multikult partijen niet begrijpen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lode: 15.54. uur. U zegt: “dat is iets wat de multikult partijen niet begrijpen”, daar kunt U rustig van maken: ” Dat is iets wat de multikulti partijen NIET WENSEN te begrijpen”. Zo rolt dat balletje!

   Like

  • Nolheb zegt:

   Islam is wel 1000 maal wreder dan de Christenen het Evangelie brachten.
   Het is geen geloof maar ISLAMOFACISME een ideologie van achterlijke idioten.

   Like

 8. denis zegt:

  Ik ben Zelf een Nederlander en bekeerd tot islam. Wat jij hier allemaal typt is echt onzin en verzonnen. Als dat echt zo is dan was De islam helemaal geen sterke geloof geweest en waren er niet zoveel Miljaarden Moslims. Ook zouden er geen duizenden bekeerlingen per dag geweest.

  Jullie proberen De Islam alleen met leugens te verlagen en durven geen waarheid te uiten. Ga eens de Koran lezen en zie wat een wetenschap en wijze worden.

  Like

 9. peter zegt:

  Het zou voor de politiek in Nederland beter zijn geweest als Hitler destijds gezegd had dat hij de tekst van “mijn kampf” van God had gekregen.

  In dat geval zou het nationaal socialisme ook een geloof zijn geweest en recht hebben gehad op de absurde bescherming die men nu de Islam geeft en zou het voor de politiek duidelijk zijn geweest dat de term “geloof” niet onmiddellijk zou moeten leiden tot een beschermde status.

  Voor ieder die zijn ogen een beetje open doet zijn de parallelen tussen Hitler en zijn Jodenhaat en Mohammed en zijn Jodenhaat duidelijk te zien.

  Helaas gaat hier in Nederland en eigenlijk heel Europa het verstand volkomen op nul, zodra de term “geloof” valt.

  Dit artikel is heel belangrijk, omdat het onderbouwt waarom de Islam helemaal geen geloof is, maar een oproep tot geweld.

  Om die reden zou de Islam dan ook zondermeer in Nederland, maar eigenlijk in heel Europa verboden moeten worden.

  Zolangzamerhand wordt het wel tijd dat we beseffen dat de tijd die we hebben om het tij te keren aan het opraken is!

  Like

 10. Jan zegt:

  Aan de vrucht herken je de boom.. zegt mijn grote voorbeeld Jezus Christus. Hij die alle wijsheid in pacht heeft, heeft ons voor deze valse profeet gewaarschuwd. Jezus zei: Na Mij zullen komen vele valse profeten…
  Het bewijs dat Mohammed een valse profeet is vinden we in de Bijbel, alle patriarchen en profeten zijn van Joodse komaf.. Mohammed kan dus nooit een profeet van God zijn geweest.
  Wel een profeet van de duivel, dat geloof ik wel, de satan is machtig, heel machtig.
  Hij probeert veel mensen te verleiden, zoals hij Jezus tevergeefs probeerde te verleiden in de woestijn.
  Jezus versloeg de duivel door het geschreven Woord, zo kunnen wij ook de Islam verslaan door de Bijbel te lezen en te onderzoeken. Want de Bijbel is Gods Woord, waarmee we duivel en dus ook de Islam mee kunnen ontmaskeren en pareren.

  Like

  • thijs zoetjes zegt:

   De bijbel?! die is al een paar keer verandert dus echt kan het totaal niet zijn. Daarin tegen is de qoran al ongeveer 1400 jaar ( weet het niet zeker) en is nog nooit verandert! Er staan ook allemaal bewijzen van hoe een embreyo is en de scheiding van de twee zeeën: zoet en zout. En zo heb je er veel meer.

   Like

 11. Bert zegt:

  Nu word het wel duidelijk ja is niet iets om trots op te zijn de islam
  Een heilige oorlog klinkt ook erg vreemd !
  Oorlog heeft toch niets met religie te maken

  Like

 12. Gerkhos zegt:

  De islam is de anti christ…de anti christ is satan.alleen hij wil de mensen tegen elkaar uitspelen..dmv…oorlog ,bedrog,wreedheid,valse profetie…de islam is de ondergang

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s