Birmingham: Moslimpolitieagent verjaagt predikanten

Het wordt steeds erger met de islamisering in Europa. Geen wonder, er zijn hier al 50 miljoen. En ze komen nu ook meer en meer in zulke beslissende beroepen terecht zoals politieagent. De gevolgen zijn fataal, want een strenggelovige moslim zal waarschijnlijk nooit onderscheid kunnen maken tussen zijn beroep en de voorschriften van zijn geloof. In Birmingham (foto boven: Moslims in Birmingham) heeft volgens een bericht van de Daily Mail een islamitische “Community  support officer” twee christelijke predikanten uit zijn stadsdeel gezet. Met de veelzeggende, maar nauwelijks verbazende aanwijzing: “Hier is islamitisch gebied. U mag hier niet uit de Bijbel preken. Dat is een haatmisdaad”.

Het voorval heeft al in juni 2008 plaatsgevonden, is het echter vanwege zijn voorbeeldfunctie waard om nog eens te worden verteld. De islamitische “support officer” (wie steunt wie eigenlijk) voegde er aan de waarschuwing aan beide predikanten nog aan toe:

“U bent nu gewaarschuwd. Als u terugkomt en neergeslagen wordt, u was gewaarschuwd”.

De mohammedaan laat er geen twijfel over bestaan: Dit stadsdeel in Birmingham is al een islamitisch bezette zone. Iedere kafir (“ongelovige”) moet daar uitkijken wat hij doet. De volgende foto laat mohammedanen in Birmingham zien, vermoedelijk bij de “verdediging” van hun heerschappijgebied:

“Michaelonair” bericht ook over dit voorval in Birmingham:

“In Birmingham (Engeland) werden twee christelijke predikanten door een islamitische politieagent aangehouden. Ze mogen niet meer verder prediken, aldus een “politieagent”, omdat zij zich in islamitisch gebied zouden bevinden. Om daar het evangelie te prediken, zou een ´haatmisdaad´ zijn.”

Engeland laat ons op veel gebieden een duistere blik in de toekomst zien. Hier zien we wat islamitische vrouwen van de Britse politie vinden:

En hier, hoe mohammedanen in Birmingham met de vlag van hun gastland en met Engelse medeburgers omgaan:

Birmingham laat ook zien, hoe moeilijk de Duitse politie het in de toekomst zal hebben om agressieve mohammedanen op straat in bedwang te houden:

Men kent deze gebeurtenissen uit duizend voorbeelden: mohammedanen hoeven alleen maar het gevoel hebben dat eentje van hen “onrechtvaardig” behandeld of dat hun religie “beledigd” zou zijn, of de in de koran geëiste agressies banen zich hun weg al. Geen wonder, dat de geweldsbereidheid juist na de vrijdagsgebeden bijzonder groot is. Op de foto komen mohammedanen in Birmingham juist uit hun moskee:

De toestanden, die we nu exemplarisch in Birmingham observeren, zouden ons vroeger of later ook in Duitsland kunnen treffen. Wacht maar af, totdat jullie in een rechtszaak tegen een mohammedaan voor een mohammedaanse rechter staan, totdat ´s nachts op straat een islamitische politieagent jullie moet beschermen tegen agressieve mohammedanen of wanneer bij een militaire inzet in een islamitisch land de kameraad naast jullie een mohammedaan is als jullie op mohammedanen moeten schieten – bij al deze situaties bestaat het onberekenbaar grote gevaar, dat de band tussen mohammedanen koranconform sterker is dan de verplichting door het beroep kan zijn.

Veel mensen in ons land hebben er geen idee van wat ze moeten doen en wat hen in de toekomst dreigt. Op geen enkel moment in het bestaan van de Bondsrepubliek Duitsland was de noodzakelijkheid om de burgers te informeren over een existentieel gevaar groter dan nu. Want de allermeeste politici en mediavertegenwoordigers falen hierin klagelijk. En hoe meer ze falen, des te groter is het gevaar dat de ketel begint te borrelen en echte extremistische partijen aanloop krijgen. Geen van de verantwoordelijken schijnt van de geschiedenis te hebben geleerd hoe men met totalitaire ideologieën moet omgaan.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/04/birmingham-moslem-polizist-verjagt-pfarrer/#more-247850

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Europa, Groot-Brittannië, Islamisering. Bookmark de permalink .

36 reacties op Birmingham: Moslimpolitieagent verjaagt predikanten

 1. Ad zegt:

  Onbegrijpelijk dat de mensen niet meer protesten laten horen. Politieagenten die mensen wegjagen uit een zogenaamde islamitische buurt zouden direct ontslagen moeten worden. Ik denk dat het eerst veel erger moet worden voor de mensen wakker worden, maar dan kon het wel eens te laat zijn. In Nederland is alleen de partij van Geer Wilders, waar ik natuurlijk altijd op stem, goed bezig om zijn afkeer van de Islam te laten blijken.

  Like

 2. Linsky zegt:

  “Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige.
  Leon Uris, “De Hadji”

  ‘Het Project’ roept op om gebruik te maken van diverse tactieken, van immigratie, infiltratie, surveillance, propaganda, protesten, bedrog, politieke legitimiteit en terrorisme, heeft langer dan twee decennia dienst gedaan als “blauwdruk” voor de Moslim Broederschap. …Het Project geschetste plan een overweldigend succes.
  Het werkt uitstekend!
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Het is echt een ondergeschikt kostenplaatje om elke Europeaan te voorzien van een islamkritisch exemplaar van de koran zonder één letter aan de tekst zelf te wijzigen. Borrelnootjes in vergelijking met de majestueuze vergoeding van de graaiers en eu-apparatsjiks.

  Als eerst de door de nieuwere verzen nietig verklaarde oudere verzen gearceerd worden, blijft er slechts een crimineel pamflet over waarvan de aanbidders best terstond zouden geëxecuteerd worden.

  De nadien met een andere kleur gearceerde homofobe en vrouwvijandige verzen gevolgd door de antisemitische verzen, de verzen die oproepen tot geweld,oorlog, barbarij en andere misdaden tegen de menselijkheid, zou aan iedereen duidelijk maken dat dit een fascistisch werk is en vele (zéér vele) malen erger dan “Mein Kampf” ooit geweest is.

  De main streammedia fokten een belazerde generatie op die niet beter weet omdat ze dom en gehersenspoeld is. Een burgeroorlog is daarom onvermijdelijk.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Zo, dominees wegjagen omdat uit de bijbel preken een haatmisdaad zou zijn? What kinda crap is that? Wat is preken uit dat HAATBOEK koran dan wel niet? Weet nog een leuke over wegjagen:

  Like

 5. Wat kan je tegen zo’n geweld doen eigenlijk geen mooer!
  Alleen zorgen om ze niet tegen te komen .
  Zij komen alleen om jullie en andere landen uit te moorden .
  ons eigen schuld haal maar binnen jongens ,haal maar binnen.

  Like

 6. Mijn respeck voor deze dames

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Bart: link niet meer naar die verdomde social media..!!!!!!
  (klikte rechts in m’n scherm en kreeg een niet-werkende link naar hyves voor m’n kiezen.)
  Weg met die rotzooi! TrosRadar> http://tinyurl.com/6pxrzgs

  Like

 8. dank je G.deckzeijl
  voor de tip ,nu kijken of het wel lukt

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Héé Bart: wist je, dat niet alleen over jouw rug zwaar geld wordt verdiend..??? Tsja, wie het breed heeft laat het breed hangen!
  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3238077/2012/04/09/Facebook-koopt-Instagram-voor-1-miljard-dollar.dhtml
  Niet te geloven: MZ praat makkelijker over een miljard dan ik over een tientje…
  Dan nog deze tip: je moet NIET vanaf die “sociale vergaarbak” je verhaaltje schrijven, maar vanaf
  DEZE plek. Vat je wel?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Beste scribenten, zie ons voorland dankzij het gepamper van deze mensen door “de linkse kerk”.
  Het is inderdaad waanzinnig, om hele horden van deze mensen toe te laten in Europa, en toch heeft de politiek dat de laatste 40 jaar gedaan. Lapzwansen zijn deze politici, van links tot rechts, want om de Wientjes figuren te pleasen hebben ook CDA en VVD tientallen jaren deze immigratie ook ondersteund!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, Tom, ik wéét het, ik heb ’t bijna live meegemaakt dat de islamitische horden hier naartoe werden gehaald door alle linkse IDIOTEN in de EU, zoals J.Den Uyl en consorten.
  Ik link niet meer naar de info van P.Hemelrijk hierover, dat heb je volgens mij al.
  Ja, en nu hebben we wéér een oliecrisis die GEEN crisis is! Lees Hammelburg:
  http://tinyurl.com/btw6gcg

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl; hartelijk bedankt voor uw reactie.

  Like

 13. Frans Brassens zegt:

  Deckzeijl, dat je nog wel eens fors doorslaat hier is tot daar aan toe.
  Gezien de onderwerpen valt dat alleszins te begrijpen en tolereren.
  Maar het getuigt niet van inzicht als je een ‘social medium’ als Hyves afkraakt.
  Je beseft kennelijk niet dat je daar een uiteenlopend publiek bereikt, bereiken kan, dat je van informatie kunt voorzien zoals die hier bijvoorbeeld aangereikt wordt.
  Als dat ‘publiek’ zelf al niet met heel wat relevant materiaal komt, wat óók regelmatig het geval is.
  En natuurlijk, er wordt daar ook heel wat afgemekkerd waarvoor jij je niet interesseert. Dat neem je dan grootmoedig op de koop toe.
  Je nogal élitaire en paternalistische reactie op Bart van den Bos duidt in mijn ogen alleen maar op een boosheid die wat contrôle mist. En misschien zelfs wat fatsoen.
  En wat dat geld verdienen betreft, Deckzeijl, dat is uiteraard geen argument tegen ‘social media’.
  Dat gebeurt overal en met alles. Er wordt al geld verdiend jij in je broek piest.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Fors doorslaat, Brassens? Sinds wanneer verwar jij feiten, welke door anderen naar buiten werden gebracht/op tv te zien waren en waar ik slechts naar verwijs, met “doorslaan..??” Ik maak zelf uit wat ik schrijf en als je ’t daar niet mee eens bent kan ik daar niet mee zitten. Misschien heeft die Zuckerberg nog wel een geschikt baantje voor je, moet lukken met iemand van jouw “kaliber”.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Is het de bedoeling dat dit soort figuren in de toekomst de wereld gaan bepalen? Doe ik niet aan mee.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3238901/2012/04/11/Nederlander-deelt-in-Instagram-miljard.dhtml

  Like

 16. http://tora-yeshua.nl/2012/04/islamcongres-adam-8-april-2012-ruim-2000-moslims-geen-enkele-niet-moslim-gezien-in-deze-duisternis/
  Als mensen werkelijk wat willen doen tegen de islamisering, moet men op verstandige wijze in gesprek gaan, met kennis van zaken.
  Zie mijn verslag en vraag je es af, waarom je er als mens met een betere levensvisie en/of geloof niet was op het islamcongres en de 4 voorafgaande.
  Dat moet de eerstvolgende keer veel beter en zo niet, houd dan maar op met steeds hetzelfde herhalen op internet, want artikelen zijn goed, ik schrijf ze ook, maar absoluut onvoldoende, er moet veel meer gebeuren aan goed gesprek, debat, wetswijzingingen e.d.
  Shalom,
  Ben

  Like

 17. Linsky zegt:

  Ben Kok;
  Op verstandige wijze in gesprek gaan,…..met wie?

  Overheden? Die moslimknuffelaars die ons al willens en wetens hebben verraden en verkocht aan die islamieten. Die hypocrieten die zelf ook wel een Wereldkalifaat willen? Een Wereldsysteem waarin ook zij macht en recht hebben op vrouwenslavernij en sex met kinderen?

  Of Moslims?
  Wie gaat nu in hemelsnaam in discussie met lieden die je bestaan/leven niet eens accepteren? En er diep van overtuigd zijn dat zij je de nek moeten afsnijden, omdat je anders denkt en gelooft? Wie haalt het in het hoofd een debat aan te gaan met bijv. zandwormen die ook nog eens de arrogante overtuiging hebben dat zelfs tot de islam ‘bekeerden’ nooit volwaardig mens zullen zijn en dat zij een wereldkalifaat moeten stichten?

  https://ejbron.wordpress.com/2012/04/01/negeren-distantieren-en-doodzwijgen-reprise/

  Like

 18. Linsky zegt:

  Hé Ben, misschien kunnen we ze beter alleen met elkaar laten prtaten….dat werkt een stuk beter!

  ‘Alle moslims weg uit Frankrijk!’
  AMSTERDAM – Omar al-Haddouchi, de beruchte ideologische leider van de jihadistische beweging in Marokko, heeft een bizarre fatwa uitgesproken: alle moslims moeten zo snel mogelijk Frankrijk verlaten voor Noord-Afrikaanse landen.
  Volgens de prediker hebben moslims niets meer te zoeken in Frankrijk vanwege ondermeer het boerkaverbod, het inperken van de oproep tot vrijdaggebed en de strengere controles op moslimradicalen na de terreuraanslag in Toulouse.
  Ook onder Nederlandse moslimradicalen heeft deze sjeik veel aanhangers. Al-Haddouchi was veroordeeld tot dertig jaar celstraf wegens zijn connecties tot de daders van de zelfmoordaanslagen in mei 2003 in Casablanca, maar werd vrijgelaten uit de gevangenis vorig jaar nadat de Marokkaanse koning Mohammed VI hem gratie gaf. Omar al-Haddouchi vergelijkt niet-moslimlanden met „een toilet waar je je grote boodschap achterlaat en daarna vertrekt”…………….verder

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11884782/___Alle_moslims_weg_uit_Frankrijk____.html

  Kijk ook eens naar de reacties!
  Blijkbaar zijn er toch steeds minder gehersenspoelden.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @ Linsky, geweldig nieuws als de “haatbaarden” vertrekken uit Frankrijk. En hopelijk daarna uit heel Europa. Dan zijn we van een hele hoop ellende af, maar… ik moet het wel nog zien.

  Like

 20. Linsky zegt:

  Nog meer goed nieuws;
  Er is een nieuw soort mens aan het ontstaan!

  Zwitsers bergdorp verkiest rust boven 920 miljoen euro

  De 450 bewoners van het Zwitserse bergdorpje Medel zeggen neen tegen 920 miljoen euro. Dat is het bedrag aan goud dat onder de bergen zit. Een Canadees bedrijf wil de schat graag ontginnen, maar de Zwitsers vinden de rust en de ongerepte natuur belangrijker dan geld.
  Het Canadese mijnbedrijf NV Gold beloofde de 450 inwoners van Medel, een dorpje in het kanton Graubünden, een fortuin als compensatie voor het ontginnen van een immense goudader. De bewoners zouden de komende tien jaar 33 miljoen euro ontvangen.

  Maar de nuchtere bergbewoners lieten het hoofd niet op hol brengen. Twee derde van de bevolking stemde in een referendum tegen het mijnproject, tot ongenoegen van burgemeester Peter Binz, een financieel expert, die al droomde van een forse bevolkingsaangroei en nieuwe gemeentelijke infrastructuur….verder
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=G1N3OHN4U

  Like

 21. Frans Brassens zegt:

  Je reacties (11/4 08:12 en 08:19) op wat ik aan je schreef (10/4 18:34), Deckzeijl, bewijzen nu precies wat ik bedoel met ‘doorslaan’.
  Beterschap!

  Like

 22. Carelu zegt:

  De enige manier om die lui in de hand te houden is keihard tegen ze optreden. Misdaad gepleegd en 2 paspoorten? NL paspoort innemen en naar thuisland sturen. Hun directe familie daar herenigen. Dus ook gezin wegsturen. Het is toch wel duidelijk dat hun ideologie niet met de onze spoort, zijn 2 niet te verenigen werelden. Praten helpt echt niet.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Beterschap, Brassens? Waarvoor? Vanwege m’n cynisme?

  Like

 24. Frans Brassens zegt:

  Deckzeijl, ik vrees dat je het begrip ‘cynisme’ niet helemaal door hebt.
  Je reacties hebben in de betreffende gevallen een wat andere kwaliteit.
  Zoek dat woord eens op in een verklarend handwoordenboek en/of een etymologisch woordenboek.
  Overigens, je bent niet ingegaan op wat ik verder nog stelde (over de ‘Social Media’ en je aanspraak van Bert van den Bos).
  Dat kun je alsnog doen. Lijkt me een wat nuttiger, inhoudelijker zaak.

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Brassens: Ik ga niet meer met je in discussie: wij zitten niet op dezelfde golflengte.
  Val me niet meer lastig. Begin een volkstuintje of zo.

  Like

 26. Frans Brassens zegt:

  Deckzeijl (16:46), wat kun JIJ slecht tegen je verlies! Of weet je gewoon te weinig?
  Want als je niet inhoudelijk kunt of wilt reageren op mijn serieuze redeneringen, dan is toch heus een van beide mogelijkheden aan de orde.
  Kinderachtig hoor! Je lijkt wel links!

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Wat ik wel of niet weet gaat jou geen donder aan, B.

  Like

 28. Frans Brassens zegt:

  Dan zit ik je hier helaas een beetje illegaal te lezen, Deckzeijl.
  Want uit andere reacties van je kan ik soms WEL enige kennis van zaken opmerken.
  Maar in deze draad dan weer NIET.
  Sorry hoor! Ik zal je voortaan overslaan.

  En zing dat Koelewijnliedje nog eens, in de versie met het woordje ‘kast’…..
  Wel in de tekst ook ‘dat’ in ‘die’ veranderen natuurlijk, anders zing je allochtonennederlands.
  En dat willen we niet, wel?

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  Zullen we ontopic blijven, heren Deckzeijl en Brassens?!

  Dank u!

  E.J.

  Like

 30. Frans Brassens zegt:

  Nou Heer Bron, van Uzelve heb ik hier of daar ook wel eens een uitglijdertje in de reacties gezien hoor! (waar zijn het grinnik-icoontje en het knipoog-icoontje?)
  Maar je hebt gelijk, het duurt al te lang. Alleen komt de vraag op het moment dat ikzelf de kurk al op de fles had gedaan. Maar dat kon niemand weten, inderdaad.
  En ach, een beetje Spielerei kan toch geen kwaad zo nu en dan, waar het informatieve lood dagelijks ons optimisme op de proef stelt. Maar teveel plezier is uiteraard ook niet goed, dus de niet-discussie met kameraad Deckzeijl is bij dezen gesloten.

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  @Frans Brassens

  “Spielerei” heb ik absoluut geen problemen mee. Maar voordat het ontaardt in oeverloos gehak en gevit op elkaar, zet ik er toch liever een vette punt achter.
  Dank voor uw begrip! 😀 😉

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  Grinnik = dubbele punt en dan boogje boven het cijfer 0 🙂

  knipoog = puntkomma en dan boogje boven het cijfer 0 😉

  Like

 33. G.Deckzeijl zegt:

  Ik maak zelf uit wie ik tot mijn kameraden reken. Bert zie ik als één van de weinige kameraden die ik nog heb, en bovendien een geestverwant!

  Like

 34. Frans Brassens zegt:

  Wederzijds dank, Heer Bron, voor de type-technische informatie (12:05).
  Zo dus ? 🙂 😉
  Toch even iets proberen. Ik ken deze wel met tussenstreepje, maar of dat hier werkt?
  🙂 😉
  Ik zal het zo zien en weten.

  Like

 35. Frans Brassens zegt:

  Beide werken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s