Het zwijgen van de media over de Pakistaanse kinderverkrachterbendes

In Groot-Brittannië worden regelmatig kinderverkrachterbendes opgerold. Maar de mainstreammedia, met voorop de BBC, berichten daarover bijna niet meer. De Franse nieuwssite Novopress publiceerde een explosieve uitwerking van de gevallen, die bekend geworden zijn. De daders zijn hoofdzakelijk van Pakistaanse herkomst, ook in het laatste, bijzonder schokkende geval.

Eind 2010 durfde een verslaggever van de Daily Mail het zwijgen te doorbreken, nadat er een bijzonder gruwelijke zaak bekend geworden was.

Het gaat hier om een onderwerp, dat in het huidige politiek correcte Groot-Brittannië in feite taboe is – een onderwerp, dat door de politie, de rechtbanken en zelfs door de instellingen voor de psychologische ondersteuning van de slachtoffers zo goed als niet wordt aangesproken. De realiteit is, dat het bij de daders bijna uitsluitend gaat om “Asians” (het “codewoord” voor Pakistani) en bij de slachtoffers om leden van het blanke ras.

De Daily Telegraph telde in totaal 17 processen sinds het jaar 1997, waarbij het tot veroordeling kwam van groepen mannen vanwege seksuele uitbuiting van meisjes tussen de 11 en 16 jaar: 53 van de 56 veroordeelden waren van Pakistaanse afkomst, 50 van hen waren moslims. De instellingen en verenigingen, die zich ten doel hebben gesteld om de slachtoffers van seksueel misbruik te helpen, kregen kritiek, “omdat zij bewust probeerden te verbergen welke rol Pakistaanse moslims in Groot-Brittannië spelen bij de seksuele uitbuiting van blanke meisjes”. Politieagenten hadden de krant anoniem toevertrouwd, dat het bij de vonnissen slechts om een klein deel van de daadwerkelijk geregistreerde misdaden zou gaan. “Deze meisjes”, vertelt een hoge politieman, “gingen van hand tot hand en werden behandeld als vlees. Om zulke misdaden te stoppen, moeten we er over praten, maar niemand hier bij ons durft het hieraan ten grondslag liggende etnische probleem aan te spreken”.

Loverboys – een nieuw fenomeen van de gedwongen prostitutie

Ook nu, 18 maanden later, is daar niets aan veranderd. De Britse politie heeft enkele dagen geleden bekendgemaakt, dat een groep (niet nader genoemde) mannen in Oxford wegens een nieuw geval van seksuele uitbuiting van 24 meisjes in de leeftijd tussen 11 en 16 jaar werd gearresteerd. “We zijn er zeker van een criminele groep te hebben opgerold, die meisjes verkocht heeft met het doel van seksuele ontucht”. De aanklagende autoriteiten spreken van prostitutie van minderjarigen, het toedienen van drugs met het doel van verkrachtingen, souteneurschap en het seksueel afhankelijk maken. Volgens informatie van de politie zouden de meisjes bijzonder kwetsbaar geweest zijn, daarom zou men hen doelbewust hebben benaderd. Dit zou vooral van toepassing zijn op kinderen, die van huis zijn weggelopen. De politie weigert echter “informatie over de nationaliteit van de verdachten bekend te maken”.

Proces wegens massaverkrachting en gedwongen prostitutie door moslims

Sheila Taylor, de directrice van de Nationale werkgroep voor seksueel uitgebuite kinderen en jongeren, haastte zich om aan de pers mee te delen, dat men zich zou hebben ontfermd over de slachtoffers. Ze kon er echter niet omheen om er extra op te wijzen, dat “de ervaring van de leden van ons netwerk zou zijn, dat zowel de slachtoffers als de daders uit veel verschillende culturele en sociale milieus afkomstig zijn.” De locale media gaven dan toch de namen van zes mannen prijs, die in voorarrest zaten en moesten verschijnen voor de rechtbank in Oxford:

Akhtar Dogar wordt ervan beschuldigd drie verkrachtingen, een kinderverkrachting, drie gevallen van kinderprostitutie, een bedreiging met de dood en souteneurschap te hebben begaan.

Anjun Dogar, zijn broer, wordt beschuldigd van verkrachting van kinderen, kinderprostitutie en souteneurschap.

Kamar Jamil wordt beschuldigd van vier verkrachtingen, twee gevallen van kinderprostitutie, bedreiging met de dood en het bezit van cocaïne, met de bedoeling dit aan een derde te geven.

Zeshan Ahmed wordt beschuldigd van tien gevallen van een seksuele relatie met kinderen.

Bassan Karrar wordt ervan beschuldigd een jong meisje verkracht te hebben.

Mohammed Karrar, zijn broer, wordt ervan beschuldigd twee kinderen te hebben verkracht en aan één kind cocaïne te hebben gegeven.

Zeven andere mannen, van wie de namen niet werden gepubliceerd, werden op borgtocht vrijgelaten. Het aantal geïdentificeerde slachtoffers bedraagt inmiddels 38, allemaal in de leeftijd tussen 11 en 16 jaar.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007867-Schweigen-der-Medien-zu-pakistanischen-Kinderschaenderringen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Moslims, Multiculti, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het zwijgen van de media over de Pakistaanse kinderverkrachterbendes

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Laat iedereen het goed tussen de oren krijgen: loverboys hebben GEEN DONDER met love te maken. Het zijn gewoon gore islamitische pooiers die vrouwen zien als wegwerpartikelen.
  Het wordt tijd om het tuig op dezelfde manier te behandelen.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Hopelijk geen hackersprobleem… pi-news geeft error-melding.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Voor de islamisten is deze gang van zaken heel gewoon. Het is hun “heilige koeltoer”.

  Like

 4. Columnist zegt:

  G.Deckzeijl zegt:

  10 april 2012 om 12:24

  Gelukkig worden nu zelfs sji’ieten opgepakt wegens godslastering. Zolang er geen derde stroming binnen de islam komt, zullen de soennieten en sji’ieten elkaar langzaam vernietigen.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Gerrit vind je het erg als ze zichzelf uitroeien???
  Mijn nichtje zat op het Trivianum, een bij de Elsevier hoog gewardeerde middelbare school.
  Tussen de middagpausen hingen daar moslimmetjes rond van 12 tot 18 jaar,die er niet op school zaten, die die meisjes lastig vielen met allerlei vervelende en zelfs smerige opmerkingen.
  Mijn broer heeft weleens de politie gebeld die er niets aan kon doen.
  Zo is Nederland verworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s