VIDEO: Nigel Farage on immigration

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Nigel Farage on immigration

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hapje gegeten, journaal gekeken. Net als de wijk van Robinson(en tig andere plaatsen in zijn land)nog zo’n mulitiKUL-KRUITVAT, deze keer op het vaste land: Brussel.
  http://nos.nl/artikel/360478-stille-tocht-in-brussel.html

  Like

 2. lucky9 zegt:

  G. Deckzeyl
  In feite ben je off topic maar dan ook weer niet.
  De gedode Iliaz Tahiraj was de buscontroleur. De naam van de autobestuurder die reed onder invloed heb ik nog nergens gelezen. Alleen dat het een Marokkaan was. Allicht is dat het detail dat niet mag bevestigd worden omdat men wil dat wij het niet weten.

  Feit blijft immers dat als de autobestuurder niet naar zijn mobieltje had gegrepen om een knokploeg op te trommelen maar had meegewerkt aan een minnelijke vaststelling van het ongeval, de buscontroleur waarschijnlijk nu nog in leven zou zijn.

  Deze gewoonte of noem het Marokkaanse reflex brengt elke dag opnieuw vele weggebruikers in gevaar. Autochtonen hebben die mogelijkheid niet, en als ze al een familielid optrommelen is de politie bij hun aankomst al lang zelf ter plaatse. Deze reflex is uiteraard alleen van toepassing in buurten, wijken zoals Matonge en hele gemeenten zoals Molenbeek die een islamitische of buitenlandse enclave vormen. De echte moeilijkheid is dat een allochtoon zijn ongelijk nooit wil toegeven en dat de moslim- cultuur en godsdienst hoe dan ook gewelddadig is.

  Ook in het geval van een aanrijding met een bus, wat op zich al veel betekenend is. De kans dat je als automobilist op een kruispunt in aanrijding komt met een bus en dan nog moeilijk gaat doen is voor elke autochtoon immers uiterst gering.

  Dat de opgetrommelde geweldpleger nu eens geen hangjongere of Kosovaar is maar een Belg, is de uitzondering die de regel bevestigt . De plaats van het gebeuren -een belangrijk kruispunt op een intensief gebruikte verkeersader die vanuit Molenbeek niet snel kan bereikt worden maar er wel vlak naast ligt – speelt hier vermoedelijk de rol van oorzaak.

  Feit blijft ook dat de drugshandel van uit Molenbeek volledig in de handen van Marokkanen is. De echte vraag is: welke was de relatie tussen de autobestuurder zonder naam en Vanderelst?

  Was die laatste alleen maar een vriend, een klant, een pusher, een dealer of gewoon een blank bendelid? Soms is dat handig als de baas niet zelf behoorlijk met de auto kan rijden. Van de main stream media moeten we het antwoord op deze vraag niet verwachten.

  Ik vraag me overigens ook af wat voor extra-veiligheidsmaatregelen deze doodslag ooit had kunnen voorkomen. Wapendracht en een “licence to kill” voor de vakbondsleiders bij de Brusselse vervoersmaatschappij?

  Wat Farage zegt over Cameron geldt voor alle Europese regeringsleiders: “they can’t deliver!”
  Uiteraard ook die nicht uit Bergen niet al trek je duizend keer aan zijn jaretellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s