Moslimpedofielen, feministes en de toekomstige burgeroorlog

(Door Paul Weston)

De afgelopen weken zijn nieuwe gevallen van moslim “loverboys  en souteneurs” bendes bijna dagelijks in de Britse media verschenen. In zijn laatste essay heeft Paul Weston eens kritisch gekeken naar wat er aan de hand is en wat het betekent voor de maatschappelijke samenhang in Groot-Brittannië.

De Britse politie maakt zichzelf iets minder te schande dan zij een paar jaar geleden deed. In het recente verleden was er maar weinig berichtgeving over autochtone Britse meisjes die in onze steden werden gedrogeerd, door loverboys misbruikt, verkracht en vermoord door bendes mannelijke moslims.

Deze muur van stilzwijgen werd opgetrokken in het belang van de  ‘maatschappelijke samenhang’, een moderne, mooi bedachte term, die is uitgevonden door onze liberale elites, die geloven dat het beter is dat de autochtone bevolking niet op de hoogte wordt gebracht van het afgrijselijke misbruik dat wordt uitgevoerd door Britse moslims. Heel begrijpelijk, omdat als men zich hiervan bewust is, dan zou zelfs het grootste warhoofd van de liberalen de voordelen van de massa moslimmigratie naar de liberale democratie die Groot-Brittannië  eens was, in twijfel trekken.

Ik veronderstel dat dit één manier is om hun historische zwijgen te verklaren. Het feit dat het huwelijk van Mohammed met de zes jaar oude Aisha werd geconsumeerd toen zij pas negen was, kan ook een rol spelen in de hele onverkwikkelijke affaire, tezamen met het feit dat mannelijke moslims vrouwelijke moslims  beschouwen als  tweederangsburgers – om maar niet te spreken van ongelovige vrouwen.

Maar nu het liberale zwijgen is doorbroken, blijken we te lijden aan een totale epidemie van moslimpedofilie en misbruik. Dewsbury, Leeds, Blackburn, Blackpool, Derby, Rochdale, Birmingham etc. etc. Al deze steden  lijken hun geheel eigen islamitische enclaves van ‘bendes-die-minderjarige-kinderen-verkrachten’ te hebben, met de recente toevoegingen van Oxford en Glasgow. Het moet worden gezegd dat de groeiende voordelen van het multiculturalisme, waarvan ons voortdurend wordt verteld dat wij die moeten vieren, zeker geografisch goed vertegenwoordigd zijn.

Als dit een situatie zou zijn waarin bendes blanke mannen jonge moslim meisjes zouden verkrachten, dan zou dit al lang geleden volop in het nieuws zijn geweest, maar helaas zijn de autochtone Britten nu in hoge mate tweederangs burgers in hun eigen geboorteland. In het perverse multiculturele tijdperk waarin wij leven zijn alle culturen gelijk, behalve die van ons.

Als de BBC en Germaine Greer het de komende dagen niet te druk hebben, dan zouden zij misschien commentaar kunnen geven op deze kwestie.  Als de eeuwige omhelzers van het feminisme zou het niet meer dan rechtvaardig zijn als zij dat deden. Als zij toch bezig zijn, dan zouden zij het misschien ook fijn vinden om aandacht te besteden aan de 17.000 gevallen van    moslim eerwraak die gerapporteerd zijn door de Independent, samen met een recent rapport dat meedeelt dat één op de vijf moslims denkt dat het toegestaan is om bij vrouwen die hun familie onteren fysiek geweld te gebruiken. (Een van die eigenaardige facetten van het multiculturalisme is dat zo’n ontering ook zou kunnen plaats vinden door verkering te hebben met een autochtone Brit.)

Maar ook al heeft de Britse politie eindelijk voldoende moed bijeen geraapt om de pure verschrikking van op een nare kinderachtige manier te worden uitgescholden te boven te komen en doen ze nu, wel laat, daadwerkelijk iets om onze kinderen te beschermen tegen moslim verkrachters en pedofielen, het kan wel enige tijd duren voordat de Britse feministen en de BBC ook zoveel moed verzamelen.

De linkse ideologie denkt nog steeds aan moslims als aan een minderheid die beschermd moet worden met het oog op de meedogenloze, niet aflatende onderdrukking door de autochtone Britten. Maar hoe een alleenstaand meisje van dertien jaar, na te zijn gedrogeerd, of via wodka in een comateuze toestand te zijn gebracht door een bende volwassen bebaarde mannen, hen zou kunnen onderdrukken, is een van die niet geheel en al incidentele vragen die de BBC feministes en mevrouw Geer zichzelf werkelijk zouden moeten afvragen.

En het is belangrijk dat zij dit doen. Wij zijn in Groot-Brittannië al in de beginfase van een religieuze burgeroorlog, welwillend toegestaan door het immigratie- en verzoeningsbeleid van de GEHELE politieke landverraders klasse. De verkrachting van onze kinderen door moslims blijkt nu een drijvende kracht te zijn voor wat in de komende jaren tot een onvermijdelijke burgeroorlog zou kunnen voeren.

Als u denkt dat dit een overreactie is, leest u dan alstublieft de volgende alinea’s die uit een recent artikel van de Independent over blanke onlusten in Rochdale komen: “Wij zijn onschuldige mensen en trouw aan de gemeenschap”, verkondigden de posters die de ramen van het ‘Tasty Bites’ afhaalrestaurant gisteren opsierden. “Als wij schuldig zijn, waarom heeft de politie ons dan niet gearresteerd? Waarom werken wij dan nog steeds? Waarom is onze zaak nog steeds open?”

Maar op maandag werden afhaalrestaurants in het gebied Heywood van Rochdale genoemd in berichtgeving door de media over een criminele groep van elf Aziatische mannen die  terecht staan voor de strafrechter in Liverpool.  Raciale spanningen hebben van toen af aan gesmeuld en op donderdagavond ontvlamden die, toen een demonstratie, die klaarblijkelijk georganiseerd was via de modernste communicatiemiddelen als protest tegen de beschuldigingen, ontaardde in geweld.

Tegen de 150 mensen – velen van hen waren kinderen – gingen de straat op, terwijl sommigen met racistische spandoeken zwaaiden. ‘s Avonds  begon het gepeupel de politie met  stenen te bekogelen en ze richtten zich tegen afhaalrestaurants in de belangrijkste winkelstraat, voordat zij door ME busjes uit elkaar werden gejaagd. Taxibestuurders werden bedreigd en een Aziatische pizza bezorger werd in zijn voertuig aangevallen. Een politieman liep blauwe plekken op en twee mensen, waaronder een 14-jarige jongen, werden gearresteerd.

Hoewel meneer Ahmed en zijn familie  niets van doen hebben met de rechtszaak of met de veronderstelde gebeurtenissen, waarvan men zegt dat die hebben plaatsgevonden voordat hij de zaak kocht. Vanaf maandag heeft hij geen middelen van bestaan meer. “Ik ben – ongelogen – al mijn klanten kwijtgeraakt. We lijden hieronder. Gisteravond spookten  ze van alles uit  – terwijl ze schreeuwden:  ‘Naar buiten met de verkrachter’ en ‘Pedofiel’. Nogal beledigende woorden.

“De politie was maar met een zeer beperkt aantal aanwezig en zij vroegen ons om onze zaak te sluiten. Het zal wel vijf jaar duren voordat ik de zaak opnieuw heb opgebouwd. We hebben zoveel beledigende telefoontjes gekregen en allerlei bedreigingen; zelfs om de zaak plat te branden.”

Vier mensen werken bij ‘Tasty Bites’ en meneer Ahmed heeft een hypotheek op zijn huis genomen om zijn schoonzoon Ammir Rafiq in staat te stellen een eigen zaak op te zetten.

Ieder van hen werkt zeven dagen per week tot tenminste 1 uur ‘s nachts.

Maar gisternacht niet. Net zoals de andere Aziatische zaken in deze overwegend blanke gemeenschap, deden zij de rolluiken al vroeg naar beneden, terwijl de politie opriep tot kalmte en een ‘doortastende’ benadering beloofde om verdere problemen te voorkomen.

Vermengd met de geruchten die her en der in de stad rondgaan, is er de vrees dat ultra rechtse elementen zich mogelijk klaarmaken om de spanningen uit te buiten.  Er zijn al oproepen geweest om een mars van de Engelse Defence League die in de naburige stad Hyde zal plaats vinden te verbieden, na een veronderstelde aanval op een blanke teenager door Aziatische jongeren eerder deze maand.

Maar niemand weet wat in Heywood  gaat gebeuren, dat tot nu toe ontsnapt is aan het soort ongeregeldheden dat de nabije buren van Oldham, Burnley en Bradford de afgelopen jaren zo getekend hebben.

Het gevoel van onheil was tastbaar. Bij Eagle Cars 2000 (een taxibedrijf), waar de chauffeurs overwegend Aziatisch zijn, gingen de meesten vroeg naar huis, omdat er problemen oplaaiden. Eén chauffeur vertelde me dat zij honkbalknuppels gezien hadden en dat zij de stad verlieten. Zij zijn bang, net zoals iedereen. “Het vaste personeel was bang, ik was ook bang,” zei manager Katie Turner.

Darren Taylor, de manager van ‘Domino’s Pizza’, zei dat een van zijn chauffeurs omsingeld was. “Zij sloegen en trapten op de auto en ze noemden hem een pedo en een Paki”, zei hij.

Ondertussen drong de politie er bij de ouders op aan om zich ervan op de hoogte te stellen waar de jonge mensen zich de komende dagen zouden ophouden. Inspecteur Chris Hankinson van de politie van Greater Manchester zei: “Degenen die proberen  gebruik te maken van de huidige situatie in Liverpool om hun racistische agenda verder uit te voeren zullen stevig worden aangepakt.”

De ongeregeldheden werden door vooraanstaande mensen uit de gemeenschap veroordeeld. Mohammed Shafiq, algemeen directeur van de in Manchester gevestigde Ramadhan Foundation, zei: ”Herrieschoppen of zelf het recht in de hand nemen is niet de manier waarop wij onszelf gedragen in dit land.” Colin Lambert, het hoofd van de gemeenteraad van Rochdale, zei: “Laten we de samenhang bewaren. Het gaat hier om de bescherming van families en kinderen.”

Deze collaborerende politieagenten en hoofden van gemeenteraden zijn een beetje te laat. Een memo naar inspecteur Hankinson: “Wij proberen niet om onze racistische agenda verder ten uitvoer te brengen, maar wij protesteren tegen racisme dat tegen ons wordt uitgevoerd”. En een memo naar het hoofd van de gemeenteraad Lambert: “Er is geen samenhang die bewaard moet worden, jij halve zool!”

En jullie zijn veel te laat  om de  schaamteloze brutaliteit te hebben om te praten over het beschermen van gezinnen en kinderen in Rochdale, terwijl jullie de autochtone Britse families en kinderen binnen jullie grenzen al verraden hebben door jullie politiek correcte zwijgen.

Bron:

http://gatesofvienna.blogspot.de/2012/03/muslim-paedophiles-feminists-and-future.html

Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, Moslims, political correctness. Bookmark de permalink .

26 reacties op Moslimpedofielen, feministes en de toekomstige burgeroorlog

 1. Linsky zegt:

  Goed stuk werk Wachteres! 🙂

  En dit is nou bijv. wat ik bedoelde met distantiëren!

  Die kloojo had al meteen een enorme poster moeten plakken met een duidelijke tekst waaruit klaar en helder was dat ie die moslim/verkrachters op geen enkele wijze steunt en zich volledig distantieert van dat schorem. Dat had ie ook al van aanvang af aan iedereen moeten laten weten, en zeker zijn klanten en de hele buurt!
  En die Mohammed Shafiq, Colin Lambert en Hankinson zijn smerige hypocrieten. ……….!

  Eenmaal de waanzin voorbij, heerst nog enkel anarchie en geweld….en dat is dan zonder aanziens des persoons, hè!

  Like

 2. vederso zegt:

  @ Wachteres. Laatste keer dat ik een compliment geef voor de vertaling. De naald blijft in de groef hangen. Iets anders; het gaat hard de verkeerde kant op in GB. Maar de politieke versnippering is wel een kwestie. UKIP, BFP en nu wil de EDL ook een politeke partij worden. Overigens kan Paul Weston de BBC en Germaine Greer vergeten, maar dat weet hij zelf ook wel.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Linsky, ik denk dat het voor bijna elke moslim moeilijk is om de hand in eigen boezem te steken of om met de vinger naar hun eigen richting te wijzen. Zoiets hebben ze blijkbaar niet geleerd.

  Vederso, wat is dat nu, moet ik straks jouw complimentjes over mijn vertalingen missen? 😦

  Waar blijft mijn stimulans dan? 😛

  Wie weet breekt in Engeland als eerste land de burgeroorlog uit!

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Het gebrek aan objectieve berichtgeving speelt uiteraard alleen de islamofiele fascisten in de kaart! De wet der traagheid speelt ook hier haar rol. Vae victis!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Goed nieuws uit Engeland:

  http://news.sky.com/home/uk-news/article/16205641

  Radical preacher Abu Hamza and four other terror suspects can be extradited to the United States, the European Court of Human Rights has ruled.

  The five men had argued that imprisonment in a ‘supermax’ prison in the US, with the possibility of solitary confinement and a life sentence without parole, would breach their human rights.

  But a panel of seven judges in Strasbourg ruled unanimously there was no violation of their rights with regard to either the length of the possible sentence they might face, or conditions within the US prison.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Nog wat stimulans. Goed stuk Wachteres.
  Blijkbaar krijgen ze de multiculti rotsooi niet langer meer onder de pet gehouden.
  Ze kunnen nog een tijdje proberen om de mensen die die rotsooi niet accepteren nog te demoniseren maar dat zal ook telkens moeilijker worden.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Louis-portugal: er komen gelukkig steeds meer groeperingen die zich verzetten, ook in Engeland.

  Laten we hopen dat zoiets nooit te laat is.

  Like

 8. ZAL DAT HIER OOK KOMEN
  ???????????????????????

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Bart, veel daarvan is hier al!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Goed nieuws, eindelijk een moslim de het ‘licht’ ziet.
  lees:http://www.telegraaf.nl/binnenland/11884782/___Alle_moslims_weg_uit_Frankrijk____.html

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Beste scribenten, het zou heel gemakkelijk zijn geweest, als onze politici niet zo’n laffe houding hadden. Voor enige jaren terug, gaf de toenmalige minister-president van Australië de juiste richting aan, toen hij daar tegen de moslims zei: “U mag hier leven en werken, onder voorwaarde dat U zich aanpast aan ONZE democratische WAARDEN, zo niet dan heeft U nog 1 recht, namelijk uw koffers inpakken en heel rap WEGWEZEN!”

  Like

 12. Columnist zegt:

  Grijpen deze “moslim”-pedofielen alleen blanke meiden, of ook zwarte meiden? Indien deze Pakistanen alleen blanken pakken, heeft dit alles minder met islam te maken, dan met de door Links opgekookte haat tegen blanken.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Real Madrid verwijderd kruis na 100 jaar en kiest voor Islam!

  De meest beroemde voetbalclub van de Wereld Real Madrid heeft besloten om het kruis in zijn logo te verwijderen en te kiezen voor de Islam.

  http://www.rt.com/sport/football/real-madrid-muslims-cross-uae-football-601/

  28 Negers verkrachten 11 jarige in de USA!!

  http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-20040553-504083.html?tag=mncol;lst;1
  http://www.khou.com/home/More-arrests-made-in-alleged-gang-rape-of-young-Cleveland-girl–116763099.html

  Like

 14. Linsky zegt:

  Als dat gespuis wint, kunnen we dit inderdaad nog alleen als Memories of Innocence beschouwen………

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Jowitteroos: zag het artikel net op de site van de Sjuulbode: nou nog zo’n jurkendrager die hier een fatwa uitvraadigt en alle soorgenoten oproept terug te keren naar de zanbak.
  Joepiedepoepie: ik kan niet wachten. Wordt het toch nog gezellig in Nederland.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  jowitteroos en G..D:

  Ik had nooit gedacht dat ik nog eens achter een fatwa zou staan. 😉

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  LOL

  Joepie Omar is gekomen
  Heeft de Moslims weggehaald
  Had een Fatwa uitgesproken
  ………………………………………… laatste zin Deckzeyl? Wachteres?

  Like

 18. Wachteres zegt:

  En het aantal is gedaald ….

  maar we moeten toch wel treuren, want het komen wordt herhaald ……

  Je ziet, jowitteroos, ik blijf pessimistisch!

  Like

 19. Wachteres zegt:

  Een reactie die ik kreeg op dit artikel:

  Een interessant artikel, het laat inderdaad zien wat het probleem is.
  Na jarenlang een labour regering gehad te hebben, zitten veel organisaties (politie /immigratie en de pers(BBC)en het gerecht) vol met mensen die zich zelf intelligent vinden.

  Zij hebben nagedacht over de problemen in de wereld en zijn tot de conclusie gekomen dat immigratie geen problemen veroorzaakt, als het wel problemen veroorzaakt, dan is het de schuld van de maatschappij die niet hard genoeg werkt aan het respecteren van de fantastische diversiteit die deze mensen brengen.
  We moeten niet duidelijk maken dat we hier na jaren rechten opgebouwd hebben voor de meeste mensen, mannen vrouwen en kinderen van wat voor geloof of sexuele orientatie dan ook. Nee we moeten accepteren dat hele groepen mensen hier tegen aan schoppen op basis van hun achterlijke religie.
  Waarom? Omdat niet iedereen van die religie dat vindt en als we maar flink knuffelen, respecteren en accepteren dan zijn we over 20 jaar een fantastische smeltkroes van blije mensen.
  Niet overtuigd? Dan ben je een populist. Iemand die er niet goed overnagedacht heeft ,iemand die het volk probeert de plezieren. Want als je intelligent bent en vooral als je op de LSE (London School of Economics) gestudeerd hebt dan kom je tot de smeltkoes conclusie.
  Dit soort rot , wat jarenlang doorgezet is, laat nu zien waar het echt voor staat.
  Weg met een rechtvaardige wetgeving voor een ieder, accepteren dat mannen die thuis al minstens een vrouw aan het aanrecht hebben seks mogen hebben met jonge blanke meisjes en hen dan veroordelen als hoeren.
  Hoeren zijn trouwens ook vrouwen die zonder hun man op straat lopen, werken met andere mensen en zich niet onder een laag kleren verstoppen elke keer als ze zich van het aanrecht los maken.
  Wat een populistische opmerking ! Als je intelligent bent dan heb je door dat niet iedereen van deze religie er zo overdenkt, als je super intellligent bent dan kom je tot de conclusie dat dat percentage heel klein is en dat het de schuld van de maatschappij is dat deze mensen het licht nog niet gezien hebben.
  Wie zien dan ook binnen de immigratie dat mensen rechten heel belangrijk is want we kennen allemaal het verhaal van die ene man die gemarteld is .Al die anderen die hier komen zijn duidelijk ook slachtoffers, en welkom. Als ze geen slachtoffer zijn dan is er misschien een kans dat ze slachtoffer worden. Al was het maar omdat de scholing voor hun kinderen wat minder zou kunnen zijn.
  Mensen rechten is ook iets wat je goed kunt relativeren als je intelligent bent, een witte Britse grootvader die volgens de Amerikanen wat aan Iran geleverd heeft kan zonder meer vertrekken.
  Als openlijk terroristisch tuig dat schopt tegen alles wat democratisch is, zeuren over sharia law en dingen ze willen opblazen, uitgeleverd worden dan ben je populistisch bezig want deze mensen hebben mensen rechten.
  Je ziet dan ook in het politieleven officieren van een zekere rang die graag praten over dingen oplossen met de samenleving. Als je dan ziet dat enorme bendes alles in de brand steken moet je als eerste reactie niet naar geweld grijpen, praten is de intelligente manier. Zeuren over de mensen die alles verliezen is niet relevant, want de echte slachtoffers zijn de relschoppers.
  Je ziet dan ook officieren van een bepaalde rang die zo aangegrepen zijn door de Lawrence enquiry dat de enige conclusie die ze trekken kunnen is dat alle politieofficieren zich maar het beste op de grond moeten gooien, zo dat een ieder die dat wil over hen heen kan lopen.
  En het gerecht is het toppunt van intelligentie, vrouwen van een bepaald geloof die iemand in elkaar trappen zijn niet gewend aan alcohol, mensen die iets Christelijks in de zeik zetten hebben recht op vrijheid van meningsuiting, een bepaald ander geloof bekritiseren is illegaal populisme.
  Het Engels schip draait op het moment met de snelheid van de Titanic. Langzamerhand worden een paar dingen rechtgezet. Nog steeds wordt er niks gezegd over nep huwelijken met ” Europese ” vrouwen die niet eens hoeven te verdwijnen, want een ieder die nu getrouwd is kan hun andere vrouw over brengen, dat moet je acceptereren. Niet al het volk wat hier komt is dom, ze zijn slim genoeg om te zien dat wij jarenlang door idioten bestuurt zijn.En we weten allemaal wat er met schepen gebeurt die door idioten bestuurd worden.

  Ze rotten op de bodem van de zee, met een smeltkroes van lijken.

  Like

 20. Zeker verkeerde vraag van mij of ze hier ook komen !
  “Maar wat in Engeland aan de gang is ,Wordt je stil van” maar zij wisten zelf ook dat er niets goeds uit voorkomt, het is volgens mij ook afwachten tot de bom in die steden zal barsten.Waar is de grends voor hun ! ‘nee;’ ZIJ hebben geen grensen, Moslims stoppen pas als ze alle wereld delen hebben .Maar als wij niets doen om alleen de rust te herstellen onder hun ,Maar dan nog blijven ze hun kinderen op pad sturen om vuurtjes te stoken tot het blussen niet meer te stoppen is wand hoe meer er komen opduiken hoe meer narigheid er vanuit zal vloeien…
  Wij moeten gewoon alle extreme gevallen oppakken en een chip in spuiten en als zij weer komen opdagen weer terug of het gevang in zodat we weten wie het zijn die rotzooi willen maken….

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres, een 10 met een griffel voor uw reactie 16.10. uur. En hier in nederland gaan we helaas dezelfde kant op, door aanname van de verraders motie van Halsema. Alle rifapen mogen naar ons toe komen, om te kotsen. En er waren maar 2 partijen tegen de ISLAM MOTIE HALSEMA, te weten de SGP en de PVV. Het is maar een weetje hoor.

  Like

 22. Columnist zegt:

  Razen, tieren, razen, tieren, maar concrete oplossingen ho maar. Gelukkig slaan moslims elkaar de hersens in in Syrië.

  Like

 23. Mausch zegt:

  @Tom Hendrix, kan je misschien een link sturen over die motie? Ik wil er graag nog wat meer over lezen. Alvast bedankt.

  Like

 24. Columnist zegt:

  “Hoeren zijn trouwens ook vrouwen die zonder hun man op straat lopen, werken met andere mensen en zich niet onder een laag kleren verstoppen elke keer als ze zich van het aanrecht los maken.”

  Veel Marokkaanse en Turkse meiden mèt hoofddoek houden zich niet aan die regels. Wat zou er gebeuren als ongelovigen hen lastig zouden vallen?

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Mausch, dat zou ik graag willen doen, echter ik zou niet zo vlug weten waar ik die vandaan moest halen. Wat ik wel weet, dat is dat de betreffende motie behandeld is, bij het debat over de regeringsverklaring in october 2010. Misschien dat 1 van de andere reageerders hem wel kan vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s