Van het baby-gooi-feest in India tot de totale controle – nieuwe nieuwsberichten

Steeds meer stewardessen moeten vanwege de hoge brandstofprijzen op de weegschaal, voordat ze aan boord gaan. In India werd opnieuw het baby-gooi-feest gevierd. En Roemenië opent de grenzen voor Turken op weg naar de EU. Turken dienen in Roemeense ambassades nu een visum voor vijf jaar te krijgen.

In Duitsland wordt ons een tamelijk interessant nieuwsbericht onthouden. De in de Afghaanse provincie Kunduz gezamenlijk door Duitsers en Nederlanders opgeleide Afghaanse politieagenten hebben ons veel geld gekost. Dat lijdt geen twijfel. De Nederlanders hebben er daarom gewoon heel onverwacht enkele verslaggevers naartoe gestuurd om er achter te komen wat er van de dure Afghaanse politieagenten zoals is terechtgekomen. Het antwoord: Niets. De Afghanen hebben meegedaan aan de door de Duitsers en Nederlanders betaalde opleiding en hebben leren schieten. En nu zijn ze allemaal gewoon onvindbaar. Dat is voor de Nederlanders zowel als de Duitsers tamelijk pijnlijk. Per slot van rekening moet men er in de parlementen rekening en verantwoording over afleggen hoe het belastinggeld in Afghanistan werd besteed.

En opnieuw wordt de wereld een beetje krankzinniger: Pas enkele dagen geleden hebben we er hier over bericht, dat de Amerikaanse televisiezender CNN een zwarte een “nigger” heeft genoemd – ongelooflijk. Men beschouwde dat als een op zichzelf staand geval. Maar nu heeft CNN alweer een zwarte een “nigger” genoemd. En het wordt nog erger: CNN discussieert er nu heel openlijk over om voor draaiende camera´s vaker het woord “nigger” te gebruiken.

In India wordt deze dagen opnieuw een oud cultureel gebruik gevierd: het vrolijke baby-gooi-feest. Hindoes en moslims gooien daarbij vanuit minstens 10 meter hoogte baby´s van de daken van hun tempels – en jonge mannen moeten ze, voordat ze op de grond te pletter slaan, opvangen. Het vrolijke gebruik van het babygooien bestaan al eeuwen. Moslims en hindoes zijn er vast van overtuigd, dat het hen welstand brengt als ze baby´s van het dak van een moskee of een tempel gooien.

De Europeanen hebben ondertussen hele andere problemen – ze willen de controle van de burgers uitbreiden. De Britten laten nu zien waar dat allemaal moet eindigen. Alles wordt gewoon gecontroleerd. Alles wordt genoteerd, ieder telefoongesprek, iedere Email, alles wat je typt op je toetsenbord, gewoon alles. De technische Britse geheime dienst GCHQ beweert, dat hij anders mogelijke terreuraanslagen niet zou kunnen afweren.

Roemenië verstrekt vermoedelijk vanaf het einde van deze maand visa met een geldigheid van vijf jaar aan Turken. Turken hoeven dan niet meer eindeloos lang te wachten om de EU binnen te kunnen reizen. Dat gebeurt allemaal heel zachtjes via de achterdeur – wij Europeanen zijn teveel bezig met de eurocrisis.

Bij de luchtvaartmaatschappij Ryanair moeten stewardessen nu afvallen – vanwege de hoge kerosineprijs. Bij Thai Airways wordt nu regelmatig de heupomvang van de stewardessen gemeten – vanwege de hoge kerosineprijs. Wie is aangekomen, wordt op staande voet ontslagen.

En omdat de hoge brandstofprijzen dodelijk zijn voor de campagne van Obama, wordt er aan de Perzische Golf nu met zwaarden gerinkeld. Obama stuurt een tweede vliegdekschip naar de kust van Iran. En de CIA voert geheime verkenningsvluchten boven Iraans grondgebied uit en provoceert zodoende Teheran.

Bron:

http://tinyurl.com/7qgjgas

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op Van het baby-gooi-feest in India tot de totale controle – nieuwe nieuwsberichten

  1. Linsky zegt:

    Zeg, E.J. die brave Ulfkotte bedoeld toch niet een Total Control alla NWO, hè 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s