Fatah en Hamas zijn het eens – het doel is om Israël te vernietigen

                                                                                         (Door Palestinian Media Watch)

Een minister van de Palestijnse Autoriteit (PA) verklaarde vorige maand, dat de Palestijnen zich moeten verenigen om zich te richten op de vernietiging van Israël. Tijdens een bijeenkomst met de deelname van drie PA-ministers riep de Minister van Sociale Zaken Majida al-Masri op tot Palestijnse eenheid en verzoening tussen Fatah en Hamas om “zich te wenden tot de strijd voor de bevrijding van Palestina – Heel Palestina.” Palestinian Media Watch heeft gedocumenteerd dat wanneer de Palestijnse Autoriteit de uitdrukking “geheel Palestina” gebruikt, zij geheel Israël daarbij insluiten.
Hieronder het verslag van de bijeenkomst in het officiële PA-dagblad:

“De vrouwen van Palestina herdachten de 8ste maart met een centrale bijeenkomst, bijgewoond door een groep vrijgelaten, vrouwelijke gevangenen uit de verschillende districten van de Westelijke Jordaanoever. Aan dit evenement werd deelgenomen door de Minister voor Vrouwenzaken, Rabiha Dhiab; Minister voor Gevangenen Zaken, Issa Karake; Minister van Sociale Zaken Majida al-Masri …. en vertegenwoordigers van de bezette gebieden in 1948 (c.q. het Palestijnse eufemisme voor Israël) ….

Al-Masri veroordeelde scherp deIsraëlische Dienst Gevangeniswezen voor zijn behandeling van de hongerstakende gevangene Shalabi …. “Wij eisen van iedereen om te werken aan verzoening (tussen Fatah en Hamas) en om de toestand van verdeeldheid te beëindigen, zodat we in staat zijn op te staan tegen de bezetting om haar activiteiten tegen onze gevangenen stop te zetten en ons te wenden tot de strijd voor de bevrijding van Palestina – heel Palestina” (Al-Hayat Al-Jahida, 9 maart 2012).

Dat maakt Fatah ongeveer net zo expliciet als Hamas in zijn verlangen om Israël te vernietigen.

Op zaterdag sprak de eerste vicevoorzitter van de (Hamas) Palestijnse Wetgevende Raad, Ahmad Bahr, met een groep buitenlanders die hadden deelgenomen aan die “Miles for Smiles” konvooien, die onverklaarbaar gemakkelijk de veronderstelde belegering van Gaza om de paar maanden weten te doorbreken. Hij vertelde deze vrolijk lachende ‘mensenrechtenactivisten’ dat “het Palestijnse volk niet zal afzien van zijn rechten en het verzet en de Jihad zal voortzetten tot de bevrijding van heel Palestina.”

Natuurlijk, geen van deze vreedzame Britten of Zuid-Afrikanen in het publiek, had bezwaar tegen het verklaarde doel van de Jihad om de joodse staat te vernietigen. Geen stond op om te zeggen dat ze een twee-staten oplossing ondersteunden. Geen kwam thuis en schreef een gekweld opiniestuk over het feit, dat ze zich niet gerealiseerd hadden, dat Hamas werkelijk met geweld een democratische staat wil vervangen door nog een islamistische staat.

Bron:

 http://elderofziyon.blogspot.com/2012/04/fatah-and-hamas-agree-goal-is-to.html

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor  https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Islam, Israël, Jihad, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

14 reacties op Fatah en Hamas zijn het eens – het doel is om Israël te vernietigen

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Mijns inziens zal Israël eerst met Iran af moeten rekenen voordat een oplossing met Fatah en Hamas bereikt kan worden. Alsdan zal duidelijk gemaakt moeten worden dat deze moordenaars-bendes zich neer moeten leggen bij een 2-statenoplossing of anders maar moeten verkassen naar Jordanië.
  Hierbij zal Israël in de rug gesteund moeten worden door het democratische Europa, waarbij Nederland zich actief PRO ISRAEL zou moeten manifesteren.

  Like

 2. Ad zegt:

  Met die lui zijn nooit afspraken te maken. Het is onvoorstelbaar dat nog een land hierin trapt.
  De Palestijnen kennen maar een woord en dat is oorlog. En dat zal, ondanks bestanden, nooit veranderen. En hetzelfde geldt voor de islam. Ze moeten met alle mogelijke middelen bestreden worden.

  Like

 3. likoednederland zegt:

  68% van de Palestijnen is voor de tweestatenoplossing.
  Maar alleen als dat de vernietiging van Israel te weeg veroorzaakt ….

  http://elderofziyon.blogspot.com/2012/04/most-palestinian-arabs-support-two.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! Eén van de hoofddoelstellingen van islam, zijn aanhangers in casu hamas en soortgelijk uitschot is de totale vernietiging van Israël en alle joden in deze wereld. Islam-
  aanhangers roepen bijna dagelijks dat de dag des oordeels zal aanbreken als alle joden gedood
  zijn.Bloemlezing van haatverzen uit dat verzonnen instructieboekje: http://www.ex-moslims.nl

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  99% on topic! Brekend Nieuws! Haatbaarden willen Urkers bekeren. Dat zal ze niet glad zitten, denk ik… http://www.telegraaf.nl/binnenland/11896773/__Moslims_op_tour_in_Urk__.html

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Misschien is het maar goed dat de europeanen en amerikanen zoveel problemen hebben met hun economiën zodat ze niet alle energie kunnen richten op de vernietiging van Israël.

  Like

 7. vederso zegt:

  Hier de link naar Likoed Nederland zelf; met video’s. Een Aanrader!

  http://likud.nl/2012/04/moslims-zullen-altijd-blijven-vechten-tegen-een-joodse-staat/#content

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Shalom Israel, Likoed Nederland, Israel een parel in het Midden Oosten, de eerste liefde van onze Schepper, nooit moet U zich weer als lammeren naar de slachtbank laten leiden. Ik heb grote bewondering voor het Joodse volk en hun cultuur, vandaag de tentoonstelling bezocht in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Heel indrukwekkend. Ik hoop dat Israel de eerste klap uitdeelt tegen de waanzinnige moslim landen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en laten we ons door LINKS maar niets wijs maken. Na de Joden zouden de Christenen afgeslacht worden, en de Hindoes en de Boedhisten. Het spijt me te moeten zeggen, maar Rusland en China weten hoe ze deze “haatbaarden”moeten aanpakken!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  De bedoelingen van de moslims zijn ook wat Israël betreft zo duidelijk.

  En ook hier geldt voor liberaal/links dat ze niet willen horen, niet willen zien en zwijgen waar ze zouden moeten spreken.

  Goed stuk, Vederso! Soms wordt de waarheid wel erg deprimerend.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @LikoedNederland: het is juist dat de door links gedomineerde pers de etnische zuivering van christenen doodzwijgt. Maar gewone Nederlanders zoals een man uit Urk doet dat gelukkig niet.
  Bekijk de reportage uit Urk over de bekeringsdrang van haatbaarden van de EO van gisteravond.
  http://www.eo.nl/devijfdedag
  De “heren” hebben de pest aan democratie, zouden graag naar een moslimland verkassen* en zien een wereldkalifaat + sharia wel zitten.
  In die reportage verschijnt ook een kolenkit + brievenbus in beeld. Hopelijk dringt de waarschuwing van Phillis Chester ook bij de jongens en meisjes van de NTCb door…
  Hoeiboei>> http://tinyurl.com/7bcku7j
  *waar wacht je op, zou ik zeggen. Laat ze de fatwa van Omar al-Haddouchi maar snel naleven…
  Details> http://tinyurl.com/c23sb8q

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Likoed Nederland: Shalom, inderdaad weet ik van de vervolging van christenen. Moet U weten wat een schandaal dat is, en onze kerkgenootschappen in nederland, zowel van r.k. alsook de protestantse kerken, zijn wat mij betreft “te stil”, over deze gang van zaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s