Breivik wil “onschuldig” pleiten, omdat hij “uit zelfverdediging” zou hebben gehandeld

We kunnen benieuwd zijn wat eruit komt. Eén ding is nu al duidelijk: Hij gaat helemaal niet de kant op om een juridische overwinning te behalen, want hij laat zich niet leiden door zijn advocaten, mar hij leidt hen en zegt hen wat hij wil hebben. En hij wil deze discussie uitlokken, de media en de “goedmenschen” ertoe dwingen zijn zienswijze van de gebeurtenissen voor te leggen aan het publiek. En dat moet men toegeven, op dit terrein heeft hij een succes geboekt, waarop niemand gerekend zou hebben:

De advocaten van de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik willen in het begin volgende week in Oslo startende proces pleiten voor vrijspraak. De 33-jarige, bekennende dader zal zeggen dat hij uit zelfverdediging gehandeld zou hebben, zei zijn verdediger Geir Lippestad tegen de Noorse krant “Dagbladet”. De advocaat gaf toe, dat Breivik daarmee voor de rechtbank vermoedelijk nauwelijks succes zou hebben.

De 33-jarige heeft de daden bekend, vindt zichzelf echter onschuldig. Na zijn arrestatie had Breivik aangegeven een oorlog tegen de islamisering van Europa te voeren. Hij zou de Noorse regering voor haar volgens hem lakse immigratiepolitiek hebben willen bestraffen.

Der Stern

Natuurlijk is hij niet onschuldig, en al helemaal niet vanuit de zienswijze van de rechtsstaat (ook al zou hij vanuit zijn eigen zienswijze of van die van welke sympathisanten dan ook nog zo onschuldig overkomen). En natuurlijk is de argumentatie de pure argumentatie van de terrorist. Wie zich nog kan herinneren aan de zegetocht van het linkse terrorisme in de jaren-70, die immers de toestanden van nu middels geweld en schrik inleidde, herinnert zich precies, dat zij zichzelf allemaal als “onschuldig” beschouwden en als “strijders van de linkse gerechtigheid”, “het bevrijdingsleger” (de ene keer de Palestijnen van Arafat, een andere keer Noord-Ierland, de Basken, de RAF en de stenen gooiende terroristen van Duitsland, de Afrikanen van Nelson Mandela, het ANC enz.). En zij hebben hiermee in principe allemaal succes gehad, vooral de Palestijnen en het ANC. En achteraf werden zij allemaal door salonfähige socialisten, die immers dankzij de werking van het links-extremistische terrorisme het veld van de media, het onderwijs, de “goedmenschenindustrie” en de parlementaire politiek konden veroveren, voor een aanzienlijk deel gerehabiliteerd – op veel terreinen zelfs als helden en hoge politici de hemel in geprezen.

Che Guevara is zo´n terrorist, die intussen als held de hemel werd in geprezen. Wie weet, misschien is Breivik ook alleen maar de Nelson Mandela of Che Guevara van het komende decennium? Vandaag moordenaar, morgen held?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/13/breivik-will-auf-unschuldig-pladieren-da-er-im-notwehr-gehandelt-haben-will/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Noorwegen, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Breivik wil “onschuldig” pleiten, omdat hij “uit zelfverdediging” zou hebben gehandeld

 1. Linsky zegt:

  Hahahaah, wat valt hier voor zinnigs op te zeggen?
  Trouwens, als ie VOOR de islamieten was geweest, maakte ie met de rechters van tegenwoordig nog goed kans ook!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Wij hebben in Nederland ook van dat soort mensen die nu in de TK zitten of zaten.
  We hoeven maar terug te denken aam RARA:
  Ze hebben niet zo massal gemoord maar Ad Kosto en Janmaat weten er alles van.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Hans, inderdaad we zijn in oorlog met de verenigde geitenneukers van de pislam. Deze islam wil slechts een ding, overheersen en de wereld met hun ZIEKTE aansteken. De pedoprofeet Mo was 1 grote moorddadige klootzak.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Nou, van de mortel, die zijn er denk ik wel hoor.

  Ik beschouw mezelf bijv. toch nog wel als een redelijk denkend en voelend mens, met het vermogen tot denken en logisch redeneren. Daar zullen de meningen waarschijnlijk wel over verdeeld zijn, maar toch….
  Van mij mag ook iedereen denken en voelen wat ie wil, Jij dus ook. Maar de logica bij je zieke, ongenuanceerde en bekrompen gekrijs kan ik niet meer volgen…. Is alles wel nog goed in je hoofd?
  De argumentatie die je aanhaalt en de relatie tot het een en ander wat je meent te moeten leggen is niet alleen vergezocht, maar getuigd van een enorme psychotische aandoening of ernstige vorm van schizofrenie.

  Maar oké, da’s mijn mening maar hoor! 🙂

  Like

 5. Linsky zegt:

  Ps; mortel…
  In mijn, waarschijnlijk absoluut onbeduidende mening is die Breivik een volslagen krankzinnige, ernstig gestoord, waarschijnlijk een MK-Ultra-slachtoffer en ingezet als pion door de ‘, ja wie?
  Maar in ieder geval gruwelijk laf!

  Als ie werkelijk een held is en zo enorm tegen de islam is, had een moskee, islamieten en moslimknuffelaars van de overheid moeten aanpakken. Maar daar ontbrak kennelijk het lef voor.
  Exact zoals het altijd gaat. Als die lui met zo’n grote smoel en geweldadige methodes, om de maatschappij te veranderen, kiezen daarvoor als slachtoffer NOOI de mensen waar het feitelijk om gaat.

  De enige organisatie die steevast en consequent trachtte de juiste mensen te pakken, die waar ze dus op tegen waren, was de ETA! Zelfs midden in colonnes wisten ze het zo te organiseren, dat ze toch precies de juiste mensen pakten en zoveel mogelijk wisten te vermijden dan ‘onschuldigen’ buiten schot bleven.

  Het doet me overigens ook meteen denken aan die ‘helden’ die heel Putten liever lieten uitmoordden door de Duitsers, dan zichzelf aangeven, na hun ‘heldendaad’!

  Like

 6. isabinmeryam zegt:

  @linsky
  heel putten uitmoordden? geloof jij nog in dat sprookje? check de feiten man

  Like

 7. Linsky zegt:

  isabinmeryam ; bedoel je deze feiten?

  In de nacht van 30 september op 1 oktober 1944 beschoten leden van de Puttense verzetsbeweging bij de Oldenallerbrug (ook wel “Poorterbrug” genoemd) tussen Putten en Nijkerk vanuit een hinderlaag een auto met daarin officieren van de Wehrmacht. Het is nog steeds onduidelijk waarom men deze verzetsdaad uitvoerde en wie hen opdracht gaf.

  Bij het vuurgevecht kwamen een Duitse officier en een van de verzetsmensen (Slotboom) om het leven. Twee van de inzittenden, korporaals, wisten te vluchten en een andere officier vluchtte zwaargewond naar een nabijgelegen boerderij, van waaruit hij ook de Duitsers inlichtte.

  Een dag later werd op bevel van generaal Friedrich Christiansen een vergeldingsactie uitgevoerd. Putten werd omsingeld door Duitse troepen van onder meer de Fallschirm-Panzer-Division 1 Hermann Göring die in het nabijgelegen Harderwijk waren gelegerd. Waarom niet Nijkerk werd gekozen, dat dichter bij de beschietingen lag, is niet bekend.

  De actie vond plaats onder leiding van Fritz Fullriede. De vrouwen en mannen werden van elkaar gescheiden en ruim honderd woningen werden door Duitse en Nederlandse SS’ers in brand gestoken, zes mannen en een jonge vrouw werden doodgeschoten. De vrouwen werden tot 21.00 uur in de kerk vastgehouden, de mannen en jongens werden opgesloten in de dorpsschool en de eierhal (beide op het Marktplein achter de kerk).

  Op 2 oktober werden 661 mannen afgevoerd, in eerste instantie naar Kamp Amersfoort. In Amersfoort werden 59 mannen wegens gezondheidsredenen vrijgelaten. Vanuit Amersfoort werden de overige 602 mannen op 11 oktober op transport gezet naar het concentratiekamp Neuengamme.
  Tijdens dat transport sprongen 13 mannen uit de trein. Vanuit Neuengamme gingen de overgebleven mannen naar diverse buitenkampen van dit kamp, o.a. Husum-Schwesing, Ladelund, Bergen-Belsen, Meppen-Versen, Beendorf,Wobbelin en Malchow.
  Na de oorlog keerden slechts 48 mannen terug; van die 48 overleden naderhand nog 5 mannen ten gevolge van de doorstane ontberingen. De meesten werden slachtoffer van ondervoeding, slavenarbeid en besmettelijke ziekten als gevolg hiervan. In totaal kwamen 552 mannen om.

  Wat vrijwel nergens te lezen is, blijkt dat de Duitsers de avond voor de razzia een proclamatie hadden uitgegeven en overal hadden bekend gemaakt dat de daders zich moesten meleden omdat er anders repercussies voor de totale bevolking zou volgen.
  Als je zo’n held bent om vanuit een hinderlaag iemand neer te schieten, wees dan ook een held en been dan de verantwoordelijkheid voor je daden, als anderen daar de dupe van dreigen te worden.
  De lafaard melden zich NIET, NOOIT, ze lieten de bevolking voor hun lafheid opdraaien!

  Like

 8. Linsky zegt:

  Beetje slordig die laatste alinea;

  Wat vrijwel nergens te lezen is, is dat de Duitsers de avond voor de razzia een proclamatie hadden uitgegeven en overal hadden bekend gemaakt dat de daders zich moesten melden omdat er anders repercussies voor de totale bevolking zou volgen.
  Als je zo’n held bent om vanuit een hinderlaag iemand neer te schieten, wees dan ook een held en ben dan de verantwoordelijkheid voor je daden, als anderen daar de dupe van dreigen te worden.
  De lafaard melden zich NIET, NOOIT, ze lieten de bevolking voor hun lafheid opdraaien!

  Voor de goede orde;
  Ik ken de verhalen van de mensen die het zelf allemaal meemaakten, in Eindhoven kwamen wonen en de hele toedracht , het drama van Putten heel erg goed konden. De werkelijkheid blijkt vaak een beetje anders dan de media en de propaganda machine van de MSM ons voorspiegelt.

  Echte helden worden niet gemaakt door de krant, maar door wat ze zijn!

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Citaat:
  “Na het lezen van dit krankzinnige manifest, werd het duidelijk waarom Anders Behring Breivik dit jongerencentrum heeft aangevallen. Het was een links indoctrinatie kamp. Eén van de activiteiten op dit kamp was de demonisering van Israël. Toen het schieten begon, dachten sommigen dat het een simulatie was van wat ze hadden geleerd; van wat Israel doet in Gaza (volgens de propaganda).

  “Sommige van mijn vrienden probeerden hem te stoppen door te praten met hem. Veel mensen op het eiland dachten dat het een test was … een vergelijk met hoe het is om in Gaza te leven. Daarom gingen veel mensen naar hem toe en probeerden met hem te praten, maar ze werden meteen doodgeschoten. “- aldus Adrian Pracon.

  Waarom zouden deze kinderen dit gedacht hebben? Er werd duidelijk aan ‘anti-Israël/Joodse indoctrinatie’ gedaan op het kamp. Sterker nog, een paar dagen voor de opnames, nam de Noorse minister van Buitenlandse Zaken deel aan een boycot-Israël evenement in dit kamp.”

  alhier: http://www.lechaimtolife.nl/page/opvallend-nieuws
  ———————————————————————————————-
  Citaat:
  “Niet Breivink maar de Islamkritiek staat terecht”

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/04/niet-breivik-maar-de-islamkritiek-staat-terecht

  Like

 10. Linsky zegt:

  En dan nog eens iets.
  Het probleem schijnt altijd te zijn dat als het niet ergens, voonamelijk in d ekrant of internet beschreven staat, het ook niet waar kan zijn. Alsof die gezaghebbend en eerlijk zijn en de volledige waarheid verkondigen.

  Een ander probleem is, dat er wel degelijk verhalen zijn, gelijkluidend van talloze mensen, die al die gruwelijkheden aan den lijve hebben ondevonden.
  Die hebben voor mij heel wat meer zeggenschap, als al die leugens en zwetsverhalen in de media.

  Ik zou gvd. dingen kunnen vertellen hiero, waar het hele blog van achterover valt, en me voor eeuwig permanent bant! Over bepaalde Joden, wat die hier hebben geflikt!!!
  Daar zal ik dus maar niet over beginnen, want dan ben ik voor de rest van m’n leven gestigmatiseerd als Jodenhater.

  Nou om de godverdomme niet!
  Ik mag dat Israelische volk niet alleen, als volk heb ik juist voor de Joden enorm respect!!
  Maar dat wil niet zeggen dat ik blind ben voor de duistere kanten…..van wie dan ook.
  PS, incuis die van mezelf………..

  Like

 11. Pingback: Breivik: monster met monopoliepositie in de media « Moi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s