Frankrijk´s linkse kiezers zijn seksueel gefrustreerd

In de Franse verkiezingsstrijd voor het presidentschap wordt de laatste tijd steeds meer een nieuwe naam genoemd: Jean-Luc Mélenchon, de leider van het Front de Gauche (Linksfront), maakt goede kans om de kandidate van het Front National, Marine Le Pen, te overvleugelen. De communist met radicale opvattingen wil zelfs nog meer bereiken en noemt als doel het beter te doen dan de socialist François Hollande. Voor het “land van de liefde” is dit echter een zorgwekkende ontwikkeling – niet allen vanwege politieke redenen.

Wie zijn op het politieke toneel van Frankrijk diegenen, die het meest seksueel gefrustreerd zijn? Deze vraag werd onderzocht door het opinie-instituut IFOP in opdracht van het tijdschrift “Hot Vidéo”. Het antwoord: de aanhangers van Jean-Luc Mélenchon, en wel 35% van hen. De peiling met de titel “De moraal van de Fransen en hun politieke oriënteringen” werd onder 1411 personen uitgevoerd en laat tevens zien, dat seksuele vrijheid niet automatisch hand in hand gaat met persoonlijke ontplooiing of zelfrealisatie.

De seksuele ontevredenheid van de kiezers van het Linksfront wordt namelijk geassocieerd met een neiging tot ontrouw: 44% van de aanhangers van het Linksfront heeft had al een buitenechtelijke affaire en 9% heeft aan partnerruil gedaan. Een ander verrassend resultaat van deze peiling: Het zijn de kiezers van het Front National, die het vaakst seks hebben, namelijk gemiddeld acht keer per maand. Mocht het resultaat van Marine Le Pen inderdaad beneden de verwachtingen blijven, dan zou dit ook in het beeld van een ander actueel onderzoek passen: Drie van de vier werkenden in Frankrijk voelt zich namelijk te moe voor seks.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007882-Frankreichs-Linkswaehler-sind-sexuell-frustriert

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Frankrijk, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Frankrijk´s linkse kiezers zijn seksueel gefrustreerd

 1. Linsky zegt:

  Ja, dat heb ik in een ander commentje al geschreven, waarom die linksen zo gefrustreerd zijn,…vooral natuurlijk seksueel! Smachtend en hunkerend naar lang vervlogen tijden,….ergens in de jaren ’60….

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Zowat on topic, zal wel geen probleem zijn denk ik… Daar heb je d’r weer één.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11913410/__Haatpreker_waarschuwt__.html

  Like

 3. Linsky zegt:

  Nou Deckzeijl, die dingen zijn in ieder geval wel om de massa te hersenspoelen! 😦

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat ze nog wel een bosje frustraties hebben.
  Gerrit, heeeeeel lang geleden mochten strenge gristenen geen of zeer beperkt T.V. kijkjen en het zal nog wel zeer beperkt zijn gezien een opmnerking van zo iemand die mij vertelde welke kanalen hij bekeek.
  Die haatbaard doet me denken aan een ouderling uit Nijkerk die een t.v. had, en alle programmas bekeek, en verklaarde dat hij de programmas moest bekijken om te beoordelen dat ze niet deugden voor hun leden.

  Like

 5. Columnist zegt:

  Waarschijnlijk zijn ze sexueel gefrustreerd omdat ze lelijk zijn.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, Louis P. en Columnist:
  Ik zal jullie een flink eind op weg helpen, dit ivm mijn link van 00:28 vanmorgen vroeg.
  Al deze haatbaarden en ook hun voorgangers van meer dan 40 jaar geleden* hebben goed
  geluisterd naar de toespraken van wijlen Joseph Goebbels, de voormalige propagandaminister van nazi-Duitsland tussen 1933 en 1945. Deze heeft eens gezegd: als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het vanzelf als de waarheid beschouwen. Tot op de huidige dag zijn het niet alleen die verdomde islamitische haatbaarden met hun propaganda, zelfs onze politici
  maken iedere dag dankbaar gebruik van de quote van Goebbels.Moslims beginnen nu door te krijgen dat ze niet meer moeten komen aankakken met het woord vrede in combinatie met hun woestijnideologie, ze weten verdomt goed dat dat lood om oud ijzer is. Andere voorbeelden:
  hoevaak hebben we de afgelopen jaren het woord “duurzaam” , al dan niet in combinatie met dat eeuwige klimaatgeleuter van figuren als Pechtold, Samsom en Sap niet moeten horen? Idem dito over de woningmarkt, de zorg, de pensioenen…!!! Zie de Patty’s… http://tinyurl.com/8yvy9py
  *klik 1955 van de volgende pagina aan, want zo lang zijn “ze” al hier>
  http://tinyurl.com/3v3kah7
  Advies: trap niet in propaganda en leugens, denk logisch na. En dat duurzaam is door politici uitgevonden, het is een LEEG woord, het betekent niets, het wordt alleen gebruikt om beleid waar niemand trek in heeft, sneller doorgedrukt te krijgen!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zie zonder de lenzen van Arnie prima, ik wéét al heel lang dat “ze” d’r ZIJN…!!!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3240818/2012/04/13/Amerikaanse-soldaten-krijgen-superzicht-met-futuristische-lenzen.dhtml
  Hopelijk hoef ik niet meer uit te leggen wie ik met “ze” bedoel.

  Like

 8. Jan zegt:

  Partnerruil, vrije seks, groepsseks, het zijn ideeën van links omdat zij meenden dat dit tot ‘vrijheid’ zou leiden (geen idee welke vrijheid) Egoïsten die alleen aan zichzelf denken, aan het moment dat bevrediging geeft, maar geen duurzame. Links volk zie je dan ook altijd rotzooien met de samenleving in welke vorm dan ook, geen besef hebbend dat een samenleving een evolutionair proces is, dat zich niet laat sturen al meent links van wel. Oude samenlevingsvormen zijn ‘burgerlijk’ en ‘bekrompen’. Later komen zij zichzelf tegen en zijn hun ideeën veel van hetzelfde.

  Nu ik dit artikel las dacht ik aan de film ‘Wedding crashers’. Owen Wilsen en Vince Vaughn nodigen zichzelf uit op huwelijken om meiden te versieren wat uiteindelijk tot een ontzettende verveling leidt en chaotische toestanden met namen en toch niet de bevrediging geeft als met een vrouw omdat alles op slechts een enkel moment is toegespitst: hoe krijg ik haar in bed. Als beide uiteindelijk verliefd worden op een vrouw zijn de problemen nog niet over en vallen beide vreselijk door de mand als leugenaars en oplichters omdat zij zich voordeden als eigenaren van een bedrijf.
  http://www.imdb.com/title/tt0396269/

  Toen J.P. (Balkendende) zei dat het gezin de hoeksteen is van de maatschappij, begon het linkse volk te steigeren, maar gelijk had hij wel. Zonder moraal geen maatschappij zoals nu. Alle communes liepen op niets uit, alle hervormers bleken uiteindelijk verknocht aan hun gezin en alle provo’s en occupiers niets anders dan schorem dat wenst te ven van een ander.

  Like

 9. Jan zegt:

  te ven= te leven

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 11.12. uur, helemaal goed verwoord. Met name de LINKSEN hebben er een grote rotzooi van gemaakt. Uiteindelijk leidt dit linkse gedoe tot totale anarchie, en dan is “de beer”los. Zonder orde en regel gaat iedere samenleving kapot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s