Sennels: Islamitische demografie – Trek- en duwfactoren

In Denemarken stemt 89,1% van alle moslims links. In Frankrijk ligt dit aantal bij 95%. En in alle andere westerse landen is deze tendens zeer zeker dezelfde. Daarom vormt de islamitische immigratie in werkelijkheid een import van kiezersstemmen voor links. Het is dus geen wonder, dat de linkse partijen diegenen zijn, die er het hardst aan werken om onze grenzen te openen ten gunste van niet-westerse migranten.

Ze zadelen daarmee hun eigen landen op met zwakke migranten uit minder geciviliseerde culturen om hun herverkiezing veilig te stellen. Ze nodigen mensen naar ons deel van de wereld uit, die veel kinderen hebben, die alleen maar in staat zijn om minder beroepen uit te oefenen en die daarom altijd op de socialisten zullen stemmen.

Terwijl onze landen en besturen miljarden euro´s, Kronen en Ponden aan de migranten uitgeven, moet de bevolking meer en meer belasting betalen.

Een paar van mijn vrienden hebben enkele jaren geleden toevallig de president van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, ontmoet, toen hij uit een duur restaurant kwam. Ze vroegen hem op aanklagende toon: “weet u eigenlijk, dat u de komende generaties veel ergernis bereidt wanneer u nu toestaat dat er zoveel buitenlanders naar Europa mogen komen!?” Barroso antwoordde zichtbaar geërgerd: “Onze kinderen zullen zich heus wel redden met hun problemen”. Barroso creëert bewust problemen, die nu al tot een economische ramp hebben geleid en tot vele gewonden en doden – en hij wil, dat zijn eigen en andermans kinderen deze chaos opruimen, die hij voor hen zal achterlaten, als hij met pensioen gaat met zijn door de EU gefinancierde megapensioen. Barroso is een crimineel en lafaard, als u het mij vraagt.

Smerige kleine geheimen

In ieder geval doen de politici en de statistici, die op hun loonlijst staan, hun best om het smerige kleine geheim onder het tapijt te houden: het ware aantal moslims in onze landen. Het werkelijke aantal wordt op verschillende manieren versluierd en wel in welke categorie men een persoon indeelt, of deze een migrant van de tweede, derde of vierde immigrantengeneratie is of dat het om een autochtone westerse persoon gaat.

Daarom zal het tijdstip waarop de autochtone, westerse burgers in hun eigen geboortelanden in de minderheid zullen zijn, veel eerder aanbreken dan ons de autoriteiten wijsmaken. We hoeven helemaal niet zo lang te wachten, want onze geboortelanden hoeven geen islamitische bevolking van 50% te hebben om het kritieke punt te bereiken – het punt, waarop wij in een fase van barbarij worden gedwongen.

Mijn vrienden bij “Gates of Vienna” berichtten onlangs in het artikel “Lies, Damned lies, and the Norwegian bureau of Statistics”, “dat tot het jaar 2040 de helft van de bevolking van Oslo islamitisch zal zijn”. Veel van onze grote steden – inclusief vele hoofdsteden – zullen islamitische meerderheden hebben, lang voordat er zo´n meerderheid in het hele land bestaat.

Andere demografische factoren

Veel mensen denken dat immigratie en geboortecijfers de kritische factoren vormen. Er bestaan echter nog andere demografische factoren, die belangrijker zijn, als het om de islamitische demografie in onze eigen hoofdsteden en andere grote steden gaat. We kunnen deze “trek- en duwfactoren” noemen – factoren, die moslims naar onze grote steden trekken en factoren, die niet-moslims uit deze steden duwen.

Trekfactoren (die steeds meer moslims naar onze steden trekken):

 • De verschillende soorten van de immigratie
 • Het Verdrag van Schengen, dat het migranten toestaat van het ene naar het andere land te trekken, kriskras over het hele continent, naar bepaalde gebieden, waarin de levensomstandigheden voor moslims beter zijn (landen in het noorden met hogere sociale uitkeringen en andere reden, die hieronder genoemd worden)
 • Grote steden hebben vaak een islamitische gemeenschap, die steeds meer moslims aantrekt, want ze geven er de voorkeur aan onder elkaar te leven
 • Grote steden hebben vaak goedkope sociale woningen, die de armere bevolking zich kan permitteren (dat zijn moslims vaak, want ze zijn er minder in geïnteresseerd een opleiding en een baan te krijgen)
 • Grote steden, inclusief goedkope sociale woningen, zijn voor zulke mensen aantrekkelijker, die uit een cultuur komen, die lagere esthetische aanspraken aan aan woningen en milieu stelt en waar het leven samen met andere moslims in een sharia kolonie een hogere status heeft dan het wonen in “een nette buurt”
 • Grote steden bieden ongeschoolde arbeiders (en dat zijn relatief veel moslims) betere kansen om geld te verdienen, zoals de verkoop van fastfood of als taxichauffeur. Deze baantjes stellen de moslims ook in staat om geld te verdienen zonder tijd met niet-islamitische collega´s te moeten doorbrengen
 • Jonge moslims worden ertoe aangemoedigd niet van de islamitische gemeenschap weg te trekken in de grote steden, want dit maakt het moeilijk voor de rest van de gemeenschap om sociale controle over hen uit te oefenen

Duwfactoren (die de niet-moslims uit de grote steden dringen):

 • Niet-moslims neigen ertoe uit de grote steden weg te trekken vanwege toenemende etnische spanningen en conflicten
 • Naar verhouding steeds meer niet-moslims proberen op het platteland te wonen zodra ze kinderen hebben
 • De moderne wereldmarkt maakt het vooral voor goed opgeleide mensen mogelijk om buiten de grote steden te wonen, doordat ze voor hun werk het internet gebruiken
 • Niet-moslims neigen ertoe naar plaatsen te trekken waar minder moslims in de buurt, in de crèches, op de kleuterscholen en scholen zijn

En wat zal er gebeuren, wanneer het aantal moslims in onze grote steden tot 20, 30, 40 en 50% toeneemt? Neemt u het plaatselijke islamitische getto voor ogen en vermenigvuldigt u dit aantal met 20. (…)

Bron:

http://europenews.dk/de/node/53746

Vertaling uit het Engels:

Liz

Bron oorspronkelijk artikel:

http://islamversuseurope.blogspot.ca/2012/04/muslim-demographics-pull-and-push.html

Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Moslims, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Sennels: Islamitische demografie – Trek- en duwfactoren

 1. Linsky zegt:

  De verraders hebben stemvee nodig, hè.
  net als in Duitsland;

  Quote: Wij, de Groenen moet ervoor zorgen dat we zo veel buitenlanders krijgen mogelijk naar Duitsland. Als ze in Duitsland zijn, moeten we vechten voor hun recht om te stemmen.
  Als we dit hebben bereikt, zullen we het aandeel van de stemmen die we nodig hebben om deze republiek te veranderen. Daniel Cohn-Bendit , Alliance 90/The Groenen.

  Ik vraag we werkelijk af of er nog zinnige mensen zijn die geloven dat het wereldkalifaat en de Apocalyps nog te vermijden is. 😦

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Zelfvernietigende krankzinnigheid is het ultieme privilege van ‘links’.
  De liefhebberij daarbij is ‘het voeden van de krokodil’, zonder te beseffen dat men ook zelf opgevreten zal worden als ‘de anderen’ op zijn.
  -Je vraagt je af hoe het komt dat men daar zo blind, zo visieloos is.

  -Je vraagt je ook af waarom het gros van de Nederlanders (de échte, niet die van papier) nog steeds slaapt.
  Te druk met overleven? Te zeer gesteld op de nu nog aanwezige rust? Oók blind en visieloos?

  -Je vraagt je ook af waarom niet-links geheten politici voor het overgrote merendeel zo dom zijn om zich uit te leveren aan een corrupt ‘europa’ dat de zieke ontwikkelingen sterk bevordert en het vrijwel onmogelijk maakt om daarop in te grijpen én zelfs voorgenomen nationale maatregelen blokkeert.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verwondert ons deze gang van zaken, scribenten? Al in 1975 is er “gemene zaak”gemaakt, door de europese politici met de islamitische landen, door aanname van “de resolutie van Straatsburg”. Daarna is het hek van de dam gegaan, en wat nederland betreft, hebben ook de partijen CDA en VVD ongebreidelde immigratie toegestaan. Het is echter juist, dat nu met name LINKS in Nederland en Europa volop gas geven om nog meer van de islam bevolking in ons land binnen te halen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Turk, wat de SP betreft heeft U gelijk, maar dat was wel in het begin van de jaren 80 van de vorige eeuw, daarna heeft de SP helaas afstand genomen van haar eerder standpunten.

  Like

 5. Rudor zegt:

  De enige genoegdoening die we in de toekomst hebben is dat als het eenmaal zover is dat de moslims het voor het zeggen hebben, de baantjes carrousel voor al die landverraderlijke politici tot stilstand komt. Dan zullen we eens zien waarheen zij zullen vluchten, de rest met de ellende achterlatend. En ja, het gestolen geld dat ze meenemen raakt eens wel op.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het blijde nieuws van het AD vandaag:
  In Den Haag is dit jaar voor het eerst het aantal inwoners van Nederlandse origine onder de 50 procent gezakt, meldt het AD vandaag.
  En die trend gaat zich voortzetten. Tussen 2010 en 2020 krijgt Den Haag er ruim 30.000 allochtone inwoners bij, is de verwachting.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeijer, dat is nu echt de schuld van onze politici, van LINKS tot RECHTS. De enige 2 geloofwaardige partijen zijn nu nog de SGP en de PVV. De rest van de politieke kliek, heeft voor de motie HALSEMA gestemd, U weet wel de motie om de ISLAMISERING ZIJN GANG TE LATEN GAAN!

  Like

 8. Columnist zegt:

  Moslims hebben grote gezinnen omdat zijn abortus moord vinden. Om die reden hebben zij in het verleden met het Vaticaan samengewerkt. Indien abortus moord is, stelt “Het lijden van het Palestijnse volk” niets voor. Er zijn immers vijftig miljoen abortussen per jaar, en zelfs de meest extreme moslim kan niet volhouden dat Israël ieder jaar vijftig miljoen Palestijnse kinderen zou doden.

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Uiteraard de islamofiele importeurs van kies- en stemvee wisten waarmee ze bezig waren. Dat geldt ook voor Duitsland, Nederland en la Belgique nota bene. De waanzin komt steeds van links. Nog nooit gehoord over de nationaal-Socialisten? Hoe kan dat nou?

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Tom H. idd. zelfs de VVD kon het niet opbrengen met de PVV te stemmen hetgeen ik zeer kwalijk vind, eigenlijk een bewijs van slechte wil.
  Ik zag onlangs op de ned. t.v. dat de enige gemeente in Nederland met groei in de huizenverkoop Barneveld is.
  Kan ik me levendig voorstellen gezien het zeer waarschijnlijk lage aantal moslims en dus alle consequenties vandien.

  Ik blijf me in de overtuiging verheugen dat de islam vanzelf minder gaat worden omdat de PVDProfiteurs het geheel niet meer kan financieren.
  We zijn met het uitdelen van geld en een lekker leven aan die lui zo ongeveer aan het einde gekomen sinds den Uyl uit B. ermee begonnen is.
  Ondanks dat ze zullen proberen weer nog meer geld van mensen af te nemen, die nog werken, zoals Spekman al duidelijk heeft gemaakt

  Like

 11. Henk Schroemges zegt:

  Ook Brussel moet zich houden aan de medio 1973 gemaakte afspraak om miljoenen moslims ongehinderd Europa te laten binnenstromen. Dus zal Brussel geen gehoor geven aan opmerkingen hierover van de lidstaten. De enigste oplossing is a. de grenzen weer sluiten op grond van overmacht m.b.t. de toestroom en b. de kinderbijslag terugbrengen tot maximaal voor 2 kinderen. Dat zal de toestroom van handophouders echt wel tegenhouden omdat de bijstandsuitkering (zolang die nog betaalt kan worden) alleen niet voldoende is. De meesten ontvangen kinderbijsalg voor minimaal 5 kinderen en dat is een riante inkomensbron.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-portugal, bedankt voor uw reactie op mijn bijdrage. Voor 1 persoon -sociaal democraat- zou ik uit respect een uitzondering willen malen, en wel voor de overleden Drs. Willem Drees, een man met ruggengraat, die samen met de KVP in de jaren 50 van de vorige eeuw sociale wetgeving mogelijk maakte. Maar -en Drees- was daar heel duidelijk over in zijn nadagen, deze uitkeringen WAREN BESTEMD VOOR NEDERLANDERS, en absoluut NIET voor de HELE WERELDBEVOLKING! En nu begrijp ik steeds beter waarom Dhr. Drees zich bedankte voor de PVDA, hij zag de volstrekte waanzin van Nieuw LINKS met afschuw aan. LINKS niet bedankt hoor wat jullie ervan gemaakt hebben, Sinterklaas spelen voor de hele wereld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s