Ströbele (72) wil incest toestaan

Nadat het Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten het Duitse incestverbod niet als mensvijandig beschouwde, was er kritiek in het land. Zo eiste de voormalige ondersteunder van de Rote Armee Fraktion (RAF) en politicus van De Groenen Hans-Christian Ströbele (72), dat seks tussen broers en zussen toegestaan zou moeten zijn! In Turkije zou het toch ook toegestaan zijn, waarom dus niet in zijn Turkse kieskring Berlin-Kreuzberg. In Egypte en bij de Azteken, aldus Ströbele verder, zouden bovendien complete dynastieën de broeder-zuster liefde zelfs hebben voorgeschreven.

Ströbele is niet de enige idioot. In de ZEIT bijvoorbeeld zet Parvin Sadigh, een Iraanse moslimduikboot, zich ook voor incest in en de lezers discussiëren hier ijverig over. In de Süddeutsche Zeitung pleit ene Helmut Kerscher voor de bloedschande, de STERn en anderen mogen niet ontbreken. Een feit is, dat er ook zonder incest tamelijk veel geestelijk gehandicapten in de kwaliteitspers werken! Hebben we echt geen andere zorgen?

Positief, als het klopt, zou de melding in de Tagesschau zijn, waar een ARD-blondje becommentarieerde, dat het Europese Gerechtshof zich niet meer zo veel zou willen bemoeien met nationale wetgeving, omdat er steeds meer kritiek op het gerechtshof zou komen. Daarom ook dit incestvonnis. Een feit is, dat de rechters vanuit Italië vanwege het kruisenvonnis sterk onder vuur waren genomen en de Britse pers vuurt ook bij iedere gelegenheid op deze supranationale instelling.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/04/strobele-72-will-inzest-erlauben/#more-249092

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ströbele (72) wil incest toestaan

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Total bekloppt, bessere Erklärung gibt es nicht.

  Like

 2. Jan zegt:

  Links volk is simpelweg gestoord.
  Het was immers Kinsey die al incest en pedofilie propageerd”:

  The Sex Research of Alfred C. Kinsey
  He also highly recommended sexuality activity between adults and children, including incest. All forms of sodomy are natural and healthy, he said and, with the use of erroneous numbers, tried to prove that homosexuality was more prevalent in our society than heterosexuality.
  http://www.drjudithreisman.com/archives/2005/08/sordid_science.html

  Niet verwonderlijk dat politiek links volk zo positief is over Kinsey. Generaties achter elkaar zijn opgevoed met Kinsey’s smeerlapperij. Zijn boeken staan bij miljoenen op de plank en worden nog steeds aangeprezen. Niet verwonderljk omdat het namelijk de westerse maatschappij te gronde richt.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Incest werd voornamelijk onwenselijk en strafbaar, naast enkele vage duistere bedoelingen, omdat men heel vroeger al begreep dat het een bron van inteelt was.

  De ‘bokkennacht’ of vrijgezellenavond is een eeuwenoud gebruik waarbij bruidjes en bruidegoms in twee strikt gescheiden groepen voor het laatst nog even de beest gaan uithangen, op de avond voor het huwelijk.

  Niet op internet maar wel in heel oude boeken, is echter een heel andere verklaring te vinden. Daarin wordt uitgegaan van de aloude kennis van inteelt en dat vooral afgelegen dorpen en leefgemeenschappen ten onder gingen. Daarvan was men dan ook echt wel op de hoogte, en om die reden werd er regelmatig een Bokkennacht gehouden. Dat hield in dat men op afspraak de deuren van slot hield, zodat de mannen van het ene dorp bij de vrouwen van het andere konden komen….en vice versa.

  Abusievelijk worden er steeds de Farao’s en de oude dynastieën bij gesleept, als excuus en bewijs dat incest een doodnormale en gezonde zaak is. Vooral vanwege het feit dat de grote Farao’s bijvoorbeeld vaak met hun zussen trouwden. ….niets is echter minder waar!

  Voor wie de geschiedenis bestudeerd is het duidelijk dat het hierbij om halfbroer en halfzus, die vaak zelfs heel bewust gekozen waren omdat ze beiden juist uit een heel andere bloedlijn voortkwamen.
  Exact daardoor werd de juiste meest effectieve voortplanting gewaarborgd.

  Ook in de bloedlijnen van de Illimunaten is men daar mee bekend, en dat is dan ook de reden dat al die families wel degelijk de bloedlijnen nauwgezet controleren en trouwen onder bepaalde voorwaarden en met een bepaalde tak. Ook zij weten maar al te goed dat vernieuwing een absolute voorwaarde tot voortbestaan is!

  Maar oké, hier is natuurlijk enige kennis, inzicht en intelligentie voor vereist….en die kun je van de meeste moslims nu eenmaal niet verwachten. Maar goed dat ze hun eigen ondergang mee voor bereiden op deze wijze, zodat wij er niet schuldig aan zijn. Goed voor ons karma………

  Jammer alleen dat er nog zoveel tijd overheen gaat, waardoor ze de kans krijgen teveel anderen in hun zieke waanzin mee te slepen.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Waar hadden Kalfman een Ulfkotte ook weer over? Was dat niet vervangen, transformatie van de huidige mens, het inwisselen van de ene soort voor de andere?
  Het zoveelste bewijs m.i. dat men in rap tempo bezig is het bestaande mensenras, te ‘hervormen’ in haar DNA -aard!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Hier weer het zoveelste bewijs, dat het bewijs levert van het “verkeerd draaiend gen”, bij het links denkende volksdeel. En daarom is het zo een puinhoop geworden, deze ziekelijke infiltranten van LINKS besmetten onze hele samenleving op deze manier. Geheel kierewiet zijn deze mensen!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ströbele (72) wil incest toestaan: De man heeft waarschijnlijk decorumverlies of dementie.

  Like

 7. Columnist zegt:

  Inteelt in Arabische landen kan worden voorkomen door eicel-donatie.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Linkse gedachtengoed, politiek en sex met kinderen is altijd sterk verweven geweest met elkaar. Mijn eerste kennismaking met linkse geestvervuiling en hun perverse kijk op seksualiteit had ik in het begin van de jaren 70 vorige eeuw toen ik studeerde aan een sociale academie in het zuiden des lands. Hier werd open verkondigd dat pedofilie en ook incestueuze gevoelens voor kinderen gerespecteerd moesten worden en werd het gezien als een van de vele sexuele varianten. Ook werd met droge ogen orakeld dat kinderen op vroege leeftijd volwaardige seksuele wezens waren die in hun experimentatie drang niet gehinderd mochten worden. Gebruik de bijgevoegde hyperlink en laat de linkse vunzigheid nog eens goed op je inwerken. Denk vooral niet dat vandaag de dag de linkse hyena’s veel veranderd zijn.

  http://www.wiki.hetvrijevolk.com/index.php?title=GroenLinks

  Like

 9. Linsky zegt:

  Guus, uitstekende link! 🙂

  Zelf ben ik er van overtuigd dat het linkse schorem niet voor niets de islam knuffelt en binnenhaalt.
  Wie van dat tuig wil nou geen macht over vrouwen en kinderen.
  Zij willen hun oude ‘paradijselijke’ tijden van weleer terug!

  Linksen; Van oorsprong veelal Hippies, Bloemenkinderen, sekteleden, communes etc. die elke verantwoordelijkheid voor zichzelf, anderen en de maatschappij verwierpen. Zich suf neukten en verslaafd raakten aan drugs, en door overmatig gebruik er van een veelheid geslachtziekten opliepen. Ten gevolge daarvan hield men gedegenereerde hersens en genitaliën over, wat in een aantal gevallen resulteerde in dwaasheid en waandenkbeelden en de daaruit voortvloeiende irrationele wens, dat men verantwoordelijk zou kunnen zijn voor anderen.
  Ook het ontbreken van elk ethisch en kritisch vermogen is te wijten aan de ruggegraatloosheid, veroorzaakt door ongelimiteerde sex zelfs met kinderen.

  Door de alom heersende kuddementaliteit en massapsychose was het mogelijk dat een groot aantal van deze ernstig zieken plaats konden nemen op het pluche. Enkele voornaamste speerpunten in hun vaandel zijn; Evenwichtige verdeling, waarbij dat bij voorkeur dient te gebeuren tussen hun linker en rechterzak. Echter in hoofdzaak, tolerantie, doormiddel van gedwongen acceptatie van totale controle onder de sharia, met uiteindelijke doel massale zelfvernietiging onder de islam.
  Overigens is het een algemene misvatting dat deze lieden naïef zouden zijn! Het begrip, takiya hadden zij al opgedaan tijdens de ontsporingen in Oosterse communes. Hoogst waarschijnlijk ook de plaatsen waar het zaad der zelfvernietiging in hen werd gezaaid.)

  En dat veel westerse vrouwen zich tot de islam wenden is niet overigens ook niet zo vreemd. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag. Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’. Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  De islam legitimeert dat hè!

  Like

 10. Columnist zegt:

  “Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  De islam legitimeert dat hè!”

  Dat verschijnsel staat bekent als hypergamie; het verlangen naar een zo sterk mogelijke man. In het Engels:”hypergamy”. Zoekmachine het eens.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ik ken de term Columnist .
  Maar ik geloof echt dat het doodgewone pure geiligheid is hoor. Die schapen hebben zich wijs laten maken dat die Arabieren paardelullen hebben.
  Ik ken teveel van die achterlijk geile dweilen uit de stad die echt daarvoor vielen, nieuwsgierig waren en doodleuk meegingen met dat geteisem!
  Een aantal van hen hebben nu hoofddoekjes op en kazuifels aan.

  Like

 12. Columnist zegt:

  Hypergamie IS pure geiligheid. Misschien vinden veel vrouwen een besneden geslachtsdeel gewoon prettig.

  Like

 13. lucky9 zegt:

  Graag de doodstraf voor islamofiele verkrachters van Westerse vrouwen.
  Wat een onvoorstelbaar gespuis is dit links-groene schorem!

  Like

 14. Columnist zegt:

  Castratie schrikt meer af dan de dood.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  IDD. links schorum en idd. Guus bedankt voor die link want ik wist niet dat die troep daar zo algemeen voor bekend stond.
  Cohn-Bendit is zo´n incest-pedofiel. Jean LE PEN noemde hem ook zo in het E.P. en terecht want hij verdedigt het.
  Voor de rest sluit ik me aan bij de vorige reageerders die hun afgrijzen en tips al getoond hebben.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Tom ik heb een keer een stuk gezien over ander DNA bij linkse mensen.
  Heb jij daar toevallig wat meer informatie over????

  Like

 17. Jan zegt:

  Eigen kind verkrachten moet kunnen.

  Piratenpartij wil dat incest uit het wetboek van strafrecht wordt gehaald.
  http://www.pi-news.net/2012/04/piratenpartei-auf-inzestkurs/#more-249430

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s