VIDEO: Globale genocide op christenen op komst?

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Globale genocide op christenen op komst?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Het uitdelen van dat stokoude, VERZONNEN islamitische instructieboekje zou wel eens één van de voorboden van die genocide kunnen zijn.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11910585/__Duitse_salafisten_delen_weer_korans_uit__.html
  Het kan aan mij liggen hoor, maar als je als verstokte allahschreeuwer met genocideplannen rondloopt, ga je toch geen boekjes meer uitdelen, of zie ik dat soms verkeerd?
  Iemand..??? Lezers in Urk en omstreken: letten jullie wel goed op..?????

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het is van een verschrikkelijke treurigheid wat de ISLAM in de wereld flikt. @ Hans, ik kan een heel stuk met U meegaan, toch zou ik als christen nooit een ander mijn opvattingen opdringen. Waarde Hans, dankzij de Verlichting is het christendom een stuk gematigder geworden, er zijn veel christenen, waaronder ik, die pal wensen te staan voor onze vrijheid, de vrijheid die er dient te zijn voor iedere burger in ons land. Wat de politiek betreft moet ik toegeven dat U wat dat betreft een punt heeft.

  Like

 3. dit filmpje zal tot globaal oorlog leiden .en wij durven er niet in te mengen en begrijpelijk
  En Nederland is en beste basis om geld te garen voor hun oorlogen ..

  Like

 4. Linsky zegt:

  Er is even zo goed een totale genocide op komst.

  Webster Tarpley over de plannen voor een genocide!
  Er is op dit moment een economische depressie gaande die in 2008 in de VS begon, maar die inmiddels ook Europa heeft bereikt. Veel mensen beschouwen de economie zo’n beetje als het weer: je kunt een depressie wel zien aankomen, maar je kunt er niets aan doen! Je kunt hoogstens de ramen en deuren sluiten, of zandzakken voor de deur leggen. Economie is echter geen kwestie van luchtdruk, maar het resultaat van menselijk handelen.
  Obama heeft in het Witte Huis een aantal stafleden aangesteld die voorstander zijn van een drastische geboortebeperking. Verplichte sterilisatie, verplichte abortus, een vergunning om een kind te krijgen en dat soort maatregelen moeten wereldwijd worden opgelegd en afgedwongen. Daarom is er een wereldregering nodig. Wat Tarpley vertelt, is zeer extreem, maar hij citeert daarbij uit een boek van twee van deze adviseurs: Ecoscience, door John P. Holdren en Paul Ehrlich. De inhoud van dat boek is zeer extreem! Toch blijkt dit het gedachtegoed van de huidige politieke elite.
  Tarpley wijst ook op de rol van het IMF, dat leningen verstrekt aan landen die geld nodig hebben, maar daarbij voorwaarden stelt die moordend zijn voor de bevolking. Dagelijks sterven duizenden mensen wereldwijd aan de gevolgen van deze economische politiek. Hitler had in zijn stoutste dromen een dergelijke massamoord niet kunnen verzinnen.

  http://www.boublog.nl/16/01/2012/webster-tarpley-over-de-plannen-voor-een-genocide/
  http://landdestroyer.blogspot.com/2012/01/global-elite-want-you-dead.html

  Like

 5. Linsky zegt:

  Genocidewet

  Een vreemd woord eigenlijk: ‘genocidewet,’ alsof het een wet zou zijn die iets over massamoord zou regelen. In de berichtgeving van de laatste tijd betekent genocidewet evenwel een wet die de ontkenning van ‘genocide’ strafbaar stelt. Het Franse parlement had zich in een lastig parket gemanoevreerd door een wet aan te nemen die ontkenning van iedere genocide strafbaar stelt. Iedere genocide, dus ook de ‘holocaust,’ de massamoord op Europese joden in de jaren 1942-1945.

  Een lastig parket, omdat om te beginnen het begrip genocide lastig is te omschrijven. Het woord betekent ‘volkerenmoord,’ of beter gezegd ‘moord op een volk.’ Zoals al eerder betoogd op deze site, kan strikt genomen het vermoorden van de laatste overlevende van een volk dus ook als ‘genocide’ worden beschouwd………………….verder; http://www.geschiedenis.nu/

  Ik geloof echt dat het voor een redelijk, normaal ontwikkeld en beschaafd mens vrijwel onmogelijk is te onderkennen en te bevatten dat regeringen echt bereid zijn tot genocide en trachten zelfs hun eigen volk te reduceren door middel van ziekten, revoluties oorlogen en allerlei andere middelen die minder in het oog lopen.
  Met die gedachte, wetenschap is ook bijna niet te leven.

  Echter van de moslims, met name natuurlijk het rotte radicale deel, wordt dit nu door een deel rechts georiënteerde wel gezien, begrepen en aldus onderkend.
  Nog eens,……….waarom gelooft men wel dat overheden ‘s nachts wakker liggen om het welzijn van hun volk?
  Waarom laten zij die moslimbendes dan toe op ons Continent, in ons land, in onze steden, in onze buurten en zelfs in onze kerken en scholen?
  Omdat ze zo inzitten over ons welzijn???

  Waaraan ontleent dit ras, deze samenleving eigenlijk het recht zich ‘beschaafd mens’ te noemen, terwijl dit getolereerd en gefaciliteerd wordt naast de krankzinnige genocide die de verschillende dictators, de wereldbanken, de mondiale overheden en de UN op hun conto heeft?
  Nog eens;…we leven in 2012!

  Een tijd waarin de mens na duizenden jaren van leren, fouten, onmacht, onkunde en onwetendheid, zich desondanks door geestelijke vermogens had kunnen ontwikkelen tot een ras wat de naam Mens werkelijk had mogen claimen!

  We kunnen niet eens meer zeggen,.. “we wisten het niet”
  Heel spijtig…deze evolutie-lijn is jammerlijk mislukt! 😦

  Like

 6. Linsky zegt:

  De nieuwe naam van FEMA- of Concentratiekampen=; ‘Gesloten gastkampen’
  ———————————-
  Griekenland gaat immigranten in kampen opsluiten
  Journalist en oud Europarlementariër spreekt van eerste nieuwe Europese concentratiekampen
  Om het immigrantenprobleem op te lossen worden in heel Griekenland zo’n 10 tot 12 gesloten kampen opgezet. Het eerste ‘ontvangst centrum’ zal binnen enkele weken worden geopend op een voormalige legerbasis bij Athene. ‘Wij hebben toegezegd deze gesloten gastkampen te beginnen en zullen ons daar aan houden,’ aldus minister Chrisohoidis.

  Tragisch immigrantenverhaal
  Des te tragischer is het verhaal van de 18 jarige Humayun Anwar en de 33 jarige Wakar Ahmed, die tot 7000 euro moesten betalen aan mensensmokkelaars om Griekenland binnen te komen. Het paar ontvluchtte de armoede in de Indiase staat Punjab, om vervolgens in Griekenland gedwongen te worden om 7 dagen per week, 10 uur per dag voor slechts 25 euro per dag feitelijk slavenarbeid te moeten verrichten
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=657847&r=1&tbl_archief=&
  ———————-
  Bij dit alles blijf ik me toch altijd weer afvragen, hoe dat vluchtende volk steeds weer aan die enorme hoeveelheden geld komt???

  Like

 7. Linsky zegt:

  Prima zaak overigens die kampen!!
  Ik hoop dat het zo voort gaat in Oostenrijk, Germany, etc…….kunnen ze hier intussen wakker worden en maatregelen nemen…..en ruimte!
  Alleen nog wat spoorlijnen (werkgelegenheid) net als in de USA, en afvoeren die hap…naar de Polen.

  Like

 8. Columnist zegt:

  Verplichte abortus is nergens voor nodig. Je kunt vrouwen gewoon betalen voor een abortus. Overigens is het vreemd dat Obama aan de ene kant de bevolkingsgroei wil remmen, aan de andere kant de islam met grote gezinnen aanmoedigt.
  Aan de aanslag in Toulouse kunnen we zien dat het Linkse “Anti-Racisme” onvermijdelijk op een nieuwe Holocaust zal uitlopen.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Die aanmoediging van overheden in ’t algemeen en van Obama in ’t bijzonder, bestaat uit praten en ouwehoeren en demagogie.
  Je moet kijken naar wat er in de praktijk gebeurd!
  Praten en doen zijn al eeuwen TWEE dingen!

  Daar hebben we dacht ik toch al voorbeelden genoeg van, niet dan?

  Anders wil ik wel effe het blog volplempen…………

  Like

 10. Linsky zegt:

  Hier nog een nieuwe vorm van depopulatie!

  Journal Medische Ethiek: Sta abortus NA geboorte toe,
  baby’s zijn geen mensen
  ‘Het enkel een menselijk wezen zijn is op zichzelf geen reden om iemand het recht op leven te geven’
  Geen persoon? Geen automatisch recht op leven?

  Het Journal of Medical Ethics, een internationaal vakblad voor medische professionals en researchers, heeft onlangs een onderzoek van Italiaanse en Australische academici gepubliceerd waarin wordt gepleit om abortus NA de geboorte toe te staan. Met andere woorden: ouders moeten de keus hebben hun pasgeboren kind te vermoorden, ook als deze niet gehandicapt is. Baby’s zouden namelijk ‘nog geen mensen zijn’ en daarom geen automatisch recht op leven hebben.

  Het pleidooi om zuigelingenmoord te legaliseren werd geschreven door Alberto Giubilini van de afdeling filosofie van de Universiteit van Milaan en Francesca Minerva van het Centrum voor Menselijke Bioethiek van de Monash Universiteit in Melbourne, Australië. De auteurs schrijven dat ze de voorkeur geven aan de term ‘post-geboorte abortus’ in plaats van infanticide (zuigelingenmoord), omdat de laatste term doet denken aan een ‘kind’, terwijl een pasgeboren baby volgens hen nog slechts een ‘foetus’ is, wat volgens hen niet hetzelfde ‘morele equivalent van leven’ bezit als een kind……………verder;

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=654842&r=1&tbl_archief=&

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, U zegt: ” ik vraag me af hoe deze mensen toch steeds weer een massa geld hebben om naar het westen te vluchten “, nu dat vraag ik me ook al meer dan 30 jaar af. Maar gezien de reacties van vele goede scribenten op dit kanaal, begin ik toch steeds meer te denken aan een gigantisch duivels complot. En het zou goed kunnen dat het uiteindelijk op de NWO uitdraait, de voorloper van de anti christ. Me verwonderen doe ik al niet meer…

  Like

 12. Linsky zegt:

  Die waanzinnigen zouden verplicht moeten worden eerst eens dit soort filmpjes te kijken en te luisteren. Maar ik ben bang dat er nog maar weinig menselijks leeft bij dat duivelsgebroed.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Hé Tom,…
  veel reaguurders alhier zijn er van overtuigd dat het allemaal maar toeval is hoor.
  NWO en conspiracy zitten in de spam machine, 🙂

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Waarde Linsky, bedankt, ik heb het filmpje gezien, het ontroerde mij ten diepste. Wat hadden we in de 50 er jaren van de vorige eeuw een fijn klein christelijk liberaal landje. En zie nu in 2012, alles is kapot gemaakt, de harmonie tussen de mensen vernietigd, en een communistisch gedrocht in Brussel. Nee, het wordt er niet beter op, helaas.

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @Linsky

  Overdrijven is ook een vak…!! 😉 😀

  Like

 16. Linsky zegt:

  Pardon, mijn waarde E.J….waarin overdrijf ik? 🙂

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  Dat de NWO en conspiracy in het spamfilter zitten?! Je weet dondersgoed hoe ik daarover denk!

  Like

 18. Linsky zegt:

  Die ‘spamfilter’ was maar ‘bij wijze van spreken’ E.J. 🙂

  Like

 19. Columnist zegt:

  Zeer scherp gezien! Het hele dorp spaart, en als er een schaap over de dam is, volgen er meer.

  Like

 20. Derk zegt:

  Koran uitdelen in de hoop dat er iemand zo dom is om de Koran op de grond te gooien of nog erger in brand te steken. De rel is geboren.

  Like

 21. lucky9 zegt:

  Zou Billary hun bijeen gesprokkeld kapitaal niet geïnvesteerd hebben in de wapen-industrie? Het zou me niet verbazen! Obama is ofwel een islamist ofwel een oen. Of beide dat spreekt voor zich.

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Genocide van Christenen op komst?
  Ik heb meer de indruk dat die al aardig aan de gang is.
  Ik ben volledig voor de geboortecontrole op de wereld. Maar niet door uitmoorden waarvan de NWO verdacht wordt.
  Ik ben helemaal tegen die NWO en geloof dat zij hun wensen nooit uitgevoerd krijgen hoe hard ze ook zullen proberen.
  Nu beginnen de groenen ook al wereldwijd hun hele hebben en houden te organiseren.
  Alleen al ter voorkoming van de ellende die door die ongecontolleerde geboorten in de vorm van honger en ziekten ontstaat.
  Daar zal veel meer aan voorlichting gedaan moeten worden.
  En helaas doet de R.K. kerk veel aan het eeuwige vergroten van hun aanhang, schandelijk.
  Voor mij mag die OBAMA zo snel mogelijk het veld ruimen en niet alleen om zijn NWO-schap maar vooral ook om zijn islam geknuffel.

  Like

 23. louis-portugal zegt:

  Derk die korans verbranden in Duitsland lijkt mij een goed iedee.
  Misschien stoppen ze dan met uitdelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s