“Zweden heeft de Arabische revolutie verraden”

Een serie Arabieren en “goedmenschen” beschuldigt Zweden ervan de Arabische revolutie “verraden” te hebben. Deze beschuldiging grenst aan een onmenselijke domheid, waartoe alleen moslims en “goedmenschen” in staat zijn.

“Zweden heeft de Arabische strijd voor democratie verraden”.

De onthullingen, dat Zweden Saoedi-Arabië bij zijn bewapening heeft geholpen, is een verraad van de “Arabische Lente” en de ondersteuning van de contrarevolutie, argumenteert een groep Arabische en Zweedse activisten.

De lijst met de opgeblazen, arrogante, logisch minderbedeelden:

Madwi Al-Rasheed (Saoedi-Arabië, professor voor antropologie in Londen – arme studenten!)

Hana Al-Khamri (journalist in Jemen)

Abdulhadi Khalaf (sociologiedocent in Lund, Zweden)

Habiba Mohsen (politieke wetenschapper uit Egypte)

Sayed Mohamed Alawi (mensenrechtenactivist, Bahrein)

Jaber Zain (Zweedse commissie voor de ondersteuning van de Syrische terroristen-rebellen)

Per Björklung (solidair met moslims)

Anna Ek (voorzitter van de Zweedse vredesbeweging)

The Local

Welnu, wij zijn absoluut geen voorstander van wapenhandel met Saoedi-Arabië, of als het erop aankomt, met welke moslims dan ook, aan welke kant ze ook staan. Daartoe behoort echter ook de bewapening van een of ander rebellenleger, zoals in de jaren-80 de Taliban of het afgelopen jaar de Libische rebellen en nu de Syrische rebellen. En natuurlijk vindt men desbetreffend ook artikelen over andere wapenhandel, bijvoorbeeld met Saoedi-Arabië, die wij bekritiseerd hebben.

Maar om van verraad te spreken, is meer dan schandalig en al deze professoren verdienen daarom werkelijk een prijs van de domste, meest arrogante moslims of moslimliefjes (als het over de Zweedse dames gaat). Want men kan alleen iets verraden waaraan men trouw heeft beloofd. Verraden kan ik: mijn familie, mijn vrienden, mijn vaderland, mijn werkgever, mijn volk. Maar ik kan geen vreemde mensen verraden, hoogstens alleen bedriegen. Deze domme mensen vergeten, dat niet de Zweedse, maar de Arabische regeringen voor het woestijnvolk daar verantwoordelijk zijn. Zij werden niet door Zweden, maar door de Saoedi´s verraden – door die heersersfamilie, die zogenaamd afstamt van het bloed van de profeet. De Zweedse regering heeft alleen maar goede zaken gedaan – en daarvoor verdient ze lof.

Het is onbegrijpelijk, dat de moslims hun eigen mensen nooit voor iets verantwoordelijk kunnen maken, maar altijd de ongelovigen uit het Avondland. Hebben die moslims nog niet die menselijke ontwikkelingsstand bereikt, dat men hen als verantwoordelijkheidsgeschikt inschaalt en verantwoordelijkheid van hen verlangt?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/13/schweden-hat-die-arabische-revolution-verraten/#more-33423

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Dhimmitude, Saoedi-Arabië, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Zweden heeft de Arabische revolutie verraden”

 1. Linsky zegt:

  Yep, precies zoals die Arabische regeringen verantwoordelijk en schuldig zijn aan die zogenaamde Palestijnse vluchtelingen.
  Ze werden toen al met leugens, smoesjes en mooie beloften uit Israel weggelokt met het vooruitzicht dat als ze allemaal in de omringende landen veilig waren, ze gezamenlijk effe die joden de zee in konden drijven…
  Daar wacht de hele Arabische wereld incluis palestijnse tuig dus nog steeds op!

  Like

 2. Columnist zegt:

  Dat is niet slim, ruzie zoeken met Saoedi-Arabië.

  Like

 3. lucky9 zegt:

  De maskers vallen af, de schuldige financiers worden langzaam maar zeker bekend. Zoek niet langer waar corrupte politiekers hun geld parkeerden. Zoek op waar ze het in eerste instantie vandaan haalden. En daarna tabula rasa. Heb ik nu iets verkeerd gezegd?

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Geweldig discussie in hun eigen hol.

  Like

 5. Columnist zegt:

  Het is inderdaad mogelijk dat de oprecht democratische Arabieren in de rug zijn aangevallen door de Zweden. Daarmee hebben de Zweden verraad gepleegd aan hun (voorgewende) democratische beginselen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s