Gelukkige Duitsers? We hebben nu maïswoestenijen en een “Stichting hoerentest”

De Noren sluiten de grenzen voor EU-vluchtelingen, in Spanje wordt een dorp verpacht aan marihuanatelers en in de VS ontstaat een gigantische bunker, waarin men de komende crash kan overleven. Er is weer eens heel veel afzonderlijk nieuws.

De Duitsers zijn de dommen van de EU. Andere EU-landen hebben intussen meer dan 600 miljard euro schulden bij de Bundesbank. Het maandrapport van de Bundesbank van maart 2012 doet het op handen zijnde worst-casescenario vermoeden. Na het faillissement met de Grieken, moeten we nu erkennen, dat ook de Spanjaarden hun schulden niet aan ons zullen terugbetalen. In Spanje werd nu een compleet dorp aan marihuanatelers verpacht. En in Griekenland beleven we een toename van de prostitutie met 1500%. Europa verandert razendsnel. Zelfs in het zogenaamd zo solide Zwitserland gaan er meer firma´s failliet dan ooit tevoren. In Zwitserland worden zelfs de medicijnen schaars. Er gebeurt iets in Europa. En wij Duitsers zijn desondanks optimistisch over de toekomst. Per slot van rekening hebben wij ons voorbereid. Per slot van rekening hebben wij Angela Merkel. Wij Duitsers hebben nu eindelijk woestenijen in ons land: maïswoestenijen. En we hebben een “Stichting hoerentest”. We leveren bewakingstechniek aan dictaturen. We zijn gewoon helemaal van de pot gerukt. En we nemen economische vluchtelingen uit alle verarmende EU-landen op. Heel anders doen de Noren het: Zij sluiten de grenzen voor EU-vluchtelingen. De Noren weten, wat er bij de afzienbare geldhervorming op hen afkomt, de Duitsers verdringen dat op dit moment nog.

In Kansas ontstaat op dit moment 53 meter onder de grond de vermoedelijk meest krankzinnige bunker ter wereld. Amerikanen kunnen daar tegen betaling  bescherming zoeken voor terreuraanslagen, atoomoorlogen, zonnestormen of gewoon de ondergang van de wereld overleven. Het bouwproject vindt meer kopers dan verwacht en daarom zal er vermoedelijk nog een bunker diep onder de prairie van Kansas gebouwd worden. Men kan daar ook vluchten voor alle bewakingstechnieken.

De mogelijkheden van bewaking worden steeds fijner. Een nieuwe chip voor mobiele telefoons maakt het nu mogelijk om iemand op enkele centimeters nauwkeurig te lokaliseren. Zowel verticaal als horizontaal, binnen en buiten. Men kan dus als bewakingsonderneming of veiligheidsautoriteit in het vervolg precies zeggen op welke etage en in welke ruimte van een gebouw de mobiele telefoon van een te bewaken persoon ligt. Dat zou George Orwell zich niet in zijn stoutste dromen hebben kunnen voorstellen.

Fantastisch lijkt ook de nieuwst propagandamelding van het regime in Teheran. In Iran beweert men nu serieus, dat Leonardo da Vinci moslim zou zijn geweest. Een nieuw Iraans boek beweert, dat Leonardo in zijn laatste levensjaren tot de islam bekeerd zou zijn. Ook Goethe, wordt door steeds meer gekken beweerd, zou eigenlijk moslim geweest zijn. Er schijnen mensen te bestaan, die zelfs de grootste onzin geloven. En ons mediakartel zorgt ervoor, dat we de waarheid alleen nog maar verdraaid waarnemen.

Bron:

http://tinyurl.com/bsaxtcx

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gelukkige Duitsers? We hebben nu maïswoestenijen en een “Stichting hoerentest”

 1. Linsky zegt:

  Zij zijn echt niet de enigen die van de pot zijn gerukt….!

  Die geldhervorming is trouwens ook iets waar al lang geen aandacht aan is besteed.
  Maar het is mi. onvermijdelijk dat die komt op de een of andere wijze. Ander geld(stelsel), nieuwe munt, ‘zuiveringen’ , etc.

  Ik heb nog steeds het gevoel dat er vrij plotseling dat 18 cijferige Euro-nr. wordt door gedrukt, waarna alle contant geld uit de roulatie wordt genomen…in vrij korte tijd.

  Ik kan me een artikel herinneren van heel erg lang geleden, een volle katern in de zaterdag-Telegraaf….Misschien wel 30 jaar geleden. Daarin stond het al allemaal vermeld, met de mededeling dat voor iedereen die een sofinummer. had, er al een rekening klaar lag, 18 cijfers, en dat daar een x bedrag op staat, waar we het mee zullen moeten doen. En dat het enkel wachten was, op het juiste tijdstip om dit in een klap te realiseren. Omdat er eerst een voedingsbodem gecreëerd moest worden voor men dat aan de massa kon opdringen.

  Het is me niet gelukt dit bericht terug te vinden, niet in mijn archieven/documenten, noch op internet of de krant-archieven…..jammer, want het stond er echt!

  Eind 2011 is er een aantal malen melding van geweest, maar onze aandacht wordt met opzet op andere zaken gericht, zodat we straks totaal verrast ineens geen controle meer hebben over onze rekening(en).
  Bij wat er voor ons in de nabije toekomst ligt, is Orwell’s idee niet meer dan een boze droom, waaruit je wakker kunt worden. Voor ons zal het een laatste nachtmerrie worden, waaruit we nooit meer zullen ontsnappen!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Een mooi stuk met een hoop punten.
  Kun je weer een tijdje verder mee.
  Ze hebben ook een hoop buurten waar je als normaal mens niet meer komen kunt en daarover heeft hij ook al veel geschreven.
  Ik ben werkelijk benieuwd waar we terecht komen en hoe snel het helemaal fout gaat.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Ik heb een kat.
  Dat beest ligt vaak lekker in de zon te soezen in de voortuin. Op zo’n honderd meter kwam wel eens iemand met ’n hond. Mijn kat bleef gewoon lekker liggen…totdat zij op pakweg tien meter genaderd waren. Ik zag dat er een lichte trilling door haar snorharen ging, haar rug wat verstrakte en dat haar achterpootjes enigszins verschoven naar een andere positie waardoor zij onmiddellijk actie zou kunnen ondernemen wanneer de omstandigheden dat zouden vereisen.

  Zo bleef ze liggen…totdat de potentiële gevaren voorbij waren, dus zo’n 10 meter verderop. Daarna zakte ze weer lekker geheel ontspannen terug in haar poeze-zoes.
  Ik leerde daar zelf iets belangrijks van. Ik had vaak moeite met de dingen loslaten en weer te ontspannen als de crisis voorbij was, hield alles te lang vast, terwijl het helemaal niet meer nodig was om zo gespannen en alert te blijven.
  Ik ben voorts als die kat……!

  Maar nu, in deze tijden van de voortdurende invasie door Arabische pinguïns en baardapen, zit dat dier vrijwel permanent in aanvalshouding…zou ie een tweede natuur voor onafwendbaar gevaar bezitten?
  Ook ik ben dus ook steevast op m’n hoede! 

  Toch zit er wat verkeerd!
  Het probleem met ons is dat wij leven in een ruimer bewustzijn. Een bewustzijn betreffende het dagelijkse gevaar van die verderfelijke islam.

  Dat bewustzijn dragen we permanent met ons mee. Daarbij echter moeten we begrijpen dat die kennis/informatie GEEN belasting mag zijn. Het is kennis, informatie, die men dient te gebruiken wanneer het nodig is.

  Als je gaat wandelen met je kleinkinderen, is het gewenst daar voor de volle 100% van te genieten, zonder verziekende gedachten aan de verderfelijke islamieten.
  Er is geen enkel gevaar dat die bewustzijns-bel verdwijnt. Wanneer het nodig is, zal die zich aandienen en kan men op basis van de inhoud de juiste wijze van reactie kiezen.
  Bij het naderen van bijv. een baardaap(en) is men onmiddellijk alert en zal men automatisch dienovereenkomstig adequaat handelen. Door bijvoorbeeld extra aandacht aan de ontsnappingsmogelijkheden te besteden, door de tas strakker vast te houden of de mogelijkheid van een trap in het kruis te overwegen.

  Bij ‘linksen’, die per definitie een zeer beperkt bewustzijn bezitten is dat niet nodig, omdat het vanuit hun bekrompen, knuffel-strategie niet eens wenselijk is. Zij zullen zich onverwijld zelfs naar dat soort toe begeven. Omdat het in hun aard zit, geen kans voorbij te laten gaan, om gewin te verkrijgen. In de vorm van moslim-aandacht, bewondering, financieel of politiek gewin of gewoonweg uit onderdanigheid, vanuit de wetenschap dat zij inderdaad niet meer dan onderworpen dhimmi’s zijn in de ogen van deze ‘vredelievende’ verheven geesten.

  Geniet en gebruik de mate van verruimd bewustzijn dus op de juiste manier; ter verhoging van je energie, de toegevoegde waarde ten aanzien van je mogelijkheden tot handelen en die van je levenslust.

  Laat ons voor alles niet het leven en het plezier vergallen op momenten dat alles goed is en zonder gevaar. In dat geval namelijk hebben die rifratten het pleit al gewonnen voor dat wij aan de strijd begonnen.

  Like

 4. Linsky zegt:

  En om dat rustpunt in onszelf te vinden hier een hulpmiddeltje;

  Like

 5. Predictor zegt:

  Ach, in Nederland is het niet beter: “Telegraaf – In Den Haag is dit jaar voor het eerst het aantal inwoners van Nederlandse origine onder de 50 procent gezakt.”
  De volksuitwisseling is bijna gerealiseerd!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nee, niet on topic, maar mijn volgende woordspeling kan ik echt niet voor me houden… JAMMERDAN!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3241129/2012/04/16/Man-ziet-pornofilm-met-eigen-vrouw-in-de-hoofdrol.dhtml

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Dit bedoelde je zeker, Predictor??
  http://www.amsterdampost.nl/autochtoon-in-de-minderheid/
  Niet vergeten: je hebt alleen verloren als je ritueel bent geslacht.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Probeert u zich eens voor te stellen dat ze in dit land een varkens- geiten- of schapenvleesfestival gaan organiseren…
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11920856/__Gevechten_bij_rundvleesfestival_in_India__.html

  Like

 9. Gt zegt:

  Totale vernietiging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s