Iraanse moellahregime gaat door met vermoorden eigen bevolking

Het islamofascistische moellahregime in Teheran gaat niet alleen door met zijn voorbereidingen voor een atomaire aanvalsoorlog tegen Israël – optioneel echter ook tegen andere landen van de vrije wereld –, maar ook met het afslachten van de eigen bevolking. Zoals Amnesty International in een rapport voor 2011 vaststelde, werd in Iran ook het afgelopen jaar de doodstraf opgelegd en uitgevoerd.

Politiek anders denkenden, leden van religieuze minderheden, intellectuelen en vooral vrouwen en homoseksuelen behoren tot de slachtoffers van de door de staat georganiseerde moordorgies.  

Daarbij worden de moordslachtoffers, die door de door de staat aangestuurde killercommando´s deels openlijk op straat worden vermoord, niet meegerekend.

Volgens eigen, officiële informatie van het Iraanse regime werden in 2011 meer dan 360 doodvonnissen uitgevoerd – het niet officiële aantal ligt tig keer hoger. Met dit aantal officieel bevestigde executies – uiteraard zonder fatsoenlijk proces – staat Iran ook in 2011 bovenaan de lijst met landen, waarin mensen worden terechtgesteld.

Mensenrechtengroeperingen schatten, dat sinds de islamistische machtsovername in Perzië, dat de islamisten daarna in “Iran” veranderden, in het jaar 1979 alleen al minstens 5000 homoseksuele mannen en teenagers werden terechtgesteld.

Vanzelfsprekend hebben de zogenaamde “Ostermärsche” van de zelfbenoemde “vredesbeweging”, die dit jaar de vermeende “strijd tegen de doodstraf” in hun vaandels hadden geschreven, in Berlijn geen actie gevoerd voor de Iraanse of Chinese ambassade. Ook de diverse homobewegingen zijn er blijkbaar niet in geïnteresseerd deze moordpraktijk op hun gelijken in het islamitische Iran aan de schandpaal te nagelen. Blindheid en lafheid voor hun doodsvijand islam evenals typische multiculti-onwaarachtigheid van deze meest linkse verenigingen zouden de wezenlijke oorzaken van dit falen van de homoverenigingen kunnen zijn. Daarin verschillen ze in niets van de feministenverenigingen van de westerse wereld, die hun eigen privileges tegenover mannen voortdurend uitbreiden, maar zich geen reet aantrekken van de catastrofale onderdrukking van hun islamitische zusters.

In plaats daarvan kwamen er enkele honderden, meest bejaarde strijders, voor hun gebruikelijke haatobject bijeen – de ambassade van de Verenigde Staten van Amerika.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/04/16/iranisches-mullahregime-mordet-weiter-die-eigene-bevolkerung/#more-9730

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in homofobie, Iran. Bookmark de permalink .

9 reacties op Iraanse moellahregime gaat door met vermoorden eigen bevolking

 1. Tom Hendrix zegt:

  Waarom zien de mensen niet dat de ISLAM een KANKER in de samenleving is. Overal waar de kankerislam op de wereld ingang vind, is het met de rust en vrede gedaan. En al deze zaken gaan door dankzij gewetenloze politici, bij ons in Europa het GEDROCHT EU.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Zolang ze hun eigen bevolking uitmoorden, hebben we nog niet zo’n probleem, wel?
  Erger wordt het mi. als ze hier, ons hun zieke ideeën opdringen en ons de nek af snijden, omdat we niet mee gaan in die waanzin van die ‘vredelievende islamieten’!

  Overigens E.J. hoe zit het met Mannheimer?
  Is er al wat bekend, ivm. de aanklacht en eventuele verdediging?

  Like

 3. Linsky zegt:

  “Eens een regering ertoe overgaat de stem van de oppositie het zwijgen op te leggen, kan het nog maar één kant op, en dat is die van steeds repressievere maatregelen, totdat de regering zelf een bron van terreur is voor zijn burgers en een land creëert waarin iedereen in angst leeft” – Amerikaans president Harry S. Truman.

  Nou, daar zijn ze in Iran dus ook duidelijk van op de hoogte, hè.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Aanklacht is bekend. Doorgestuurd naar de juiste mensen!! 😉

  Like

 5. Linsky zegt:

  Ja, hallo!
  Dat weten wij ook, daar heeft heer Bron ons al gemeld laatstleden.
  We willen weten hoe de stand van zaken NU is. 🙂

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Geen nieuws. En mocht er nieuws zijn, dan wordt dat absoluut niet hier breeduit op de site geplempt, heer Linsky!!

  Like

 7. Columnist zegt:

  Iran is van alle moslimlanden het meest fatsoenlijk. Het is de propagandamachine van de Golfstaten die je anders wil laten denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s