Een luie Duitser wordt wereldwijd het symbool voor het nieuwe Duitsland

Meer dan tien jaar lang geld krijgen voor werk, hoewel men alleen maar lui achter het bureau zit en niet van de plek komt. Waar kan dat? In Duitsland. Iemand, die daar ook nog trots op is, wordt nu wereldwijd in de media voorgesteld. En de vlijtige moeten zoveel premies betalen als nooit tevoren.

In het jaar 2011 zijn de inhoudingen en bijdragen voor de sociale verzekeringen in Duitsland het sterkst gestegen in 17 jaar. Dat bericht de BILD-Zeitung onder verwijzing naar nieuwe cijfers van het Ministerie van Arbeid. Volgens deze cijfers betaalde een gemiddelde verdiener in het jaar 2011 gemiddeld € 9.943,- aan de staat en de sociale kassen – zoveel als nooit tevoren. In 2010 waren de inhoudingen nog € 9.390,- Gemiddeld steeg de inhoudingenbelasting daarmee met € 553,- in één jaar, zoveel als sinds 1995 niet meer. En wie is er blij met het geld, waar gaat het naartoe? Ergert u zich niet als u nu verder leest.

Duitse autoriteiten hebben niet per se de beste naam. Een medewerker van openbare werken uit de stad Minden in Nordrhein-Westfalen ruïneert deze naam op dit moment wereldwijd. De man had in 1974 zijn eerste baan gekregen. En in 1998 kreeg hij promotie. Nu werd hij 65 en ging met pensioen. Naar aanleiding hiervan heeft hij 500 collega´s een Email gestuurd en hen meegedeeld, dat hij sinds 1998 alleen achter zijn bureau gezeten zou hebben en er trots op zou zijn nooit echt gewerkt te hebben. hij zou altijd alleen maar lichamelijk aanwezig zijn geweest. Dit bericht staat op dit moment wereldwijd in de kranten.

De traditionele Chinese geneeskunde heeft bij steeds meer mensen een goede naam. Nu werd bekend: Zij verwerkt ook met uitsterven bedreigde dieren, zoals bepaalde beren. Wetenschappers hebben dat kunnen vaststellen met behulp van DNA-analyses. Maar pas op met DNA-analyses. Er is intussen iets wat u zou moeten weten.

Overal ter wereld worden met behulp van DNA-sporen misdadigers gepakt. Men kent dat tegenwoordig uit iedere misdaadfilm op televisie. En deze DNA-sporen zijn zo uniek, dat er geen twijfel meer kan bestaan over de identiteit van de dader. Dat dacht men tot nu toe. Vergeet u dat gewoon. Want het is mogelijk om DNA-sporen te vervalsen. Wetenschappers kunnen dat tegenwoordig. De Israëli´s hebben hun kennis op dit gebied nu zelfs gepubliceerd. Als in het vervolg dus een rechter een dader met behulp van DNA-sporen veroordeelt, zou dat wel eens niet meer geldig kunnen zijn.

Men kan mensen echter ook zonder bewijs op grond van indicaties kapotmaken. In Spanje mogen regeringskritische demonstranten in het vervolg twee jaar lang in de gevangenis gestopt worden. Per slot van rekening heeft men daar meer dan 50% jeugdwerkloosheid. En deze werkloze jongeren neigen er nu eenmaal toe om niet de regering te bejubelen. Net zoals in een dictatuur gooit men ze nu gewoon in de kerker. Ik ben benieuwd wanneer dit ook in Duitsland gaat gebeuren.

Intussen roepen steeds meer Amerikaanse economen ertoe op om zich voor te bereiden op de afzienbare economische ineenstorting van Europa. En ook in Duitsland zien steeds meer mensen, dat het grote gevaar van een geldhervorming bestaat.

Bron:

http://tinyurl.com/d95o7u2

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een luie Duitser wordt wereldwijd het symbool voor het nieuwe Duitsland

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Weten jullie nog…????

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nog één om het af te leren…

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Na geht doch, oder…???

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Hardstikke mooi die Gerd-show Gerrit.
  Lang geleden heeft een vriend van mij stage gelopen bij een ministerie in Den Haag.
  Enkele tijdverdrijven waren:
  zo lang mogelijk met een potlood tussen je vingers omhoog zitten zonder te bewegen.
  Ik meen dat dat 15 min. was.
  zo lang mogelijk wachten met het oppakken van een rinkelende telefoon zonderde beller te verliezen. Ik meen dat het record 17 keer ringelen was.

  Like

 5. Linsky zegt:

  on-topic;

  VERSLAG over de “Heilige Alliantie” die er bestaat tussen de radicale Moslim Broederschap, het Witte Huis, en Links!

  Stakelbeck on Terror gaat in op de Moslim Broederschap alarmerende laatste stappen gezet in de VS, waaronder een bezoek van een delegatie van Broederschap naar het Witte Huis voor een ontmoeting met Obama Regime ambtenaren. Ook wordt duidelijk hoe radicaal, Broederschap-linked Amerikaanse proxies zoals CAIR, ISNA, ICNA zijn geworden en MSA profiteren van pas ontdekte ‘mainstream’ status. Bron; http://barenakedislam.com/

  Like

 6. Linsky zegt:

  Wat de MSM heeft niet laten zien over de Israëlische soldaat die een pro-islamitische terroristische demonstrant in het gezicht sloeg met zijn geweer

  Meer dan 80 Israëlische soldaten en reservisten hebben een petitie ondertekend van steun voor een militaire commandant, luitenant-kolonel Shalom Eisner,
  De video was een 2-seconden clip van een twee uur durende video van een groep buitenlandse en Palestijnse demonstranten die probeerden om een hoofdweg in de buurt van Jericho te blokkeren om te protesteren tegen de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever.
  Wat de clip niet laten zien, is de Deense anarchistische die de soldaat met een stok slaat en twee van zijn vingers breekt! Bron; http://barenakedislam.com/

  Like

 7. Linsky zegt:

  Het leger van Jordanie zal Israel verpletteren

  Fragmenten uit de vrijdag-preek van de Jordaanse imam Ghaleb Rabab’a, uitgezonden op de televisie van Jordanie, op 23 maart 2012.

  Ghaleb Rabab’a: “Ons [Jordaanse] leger is onoverwinnelijk. De legeronderdelen zijn bemand met allemaal gelovige mensen, die bidden met imams, en die de Koran uit hun hoofd kennen. Daarom zal dit leger nooit verslagen kunnen worden, bij de wil van Allah.

  Jeruzalem zal worden hersteld, bij de wil van Allah, door hun fatsoenlijke en zuivere handen, omdat zij de Koran hoog achten en die dag en nacht herhalen.
  Dit is een leger dat buigt voor niemand anders dan Allah. Wij moeten trots zijn op ons land en het leger daarvan, dat opgericht is door de profeet Mohammed.

  Ik zeg u, mijn broeders in het geloof, wij zijn niet tevreden, maar de arrogantie van de joden zal worden verslagen, bij de wil van Allah.
  Dit leger van onze broeders in het geloof zal de macht van Israel verpletteren, bij de wil van Allah, net zoals de macht van de Kruisvaarders en de Byzantijnen werd verpletterd bij Hittin, bij Yarmouk, bij Al-Qadisiyya, bijAin Jalut, bij Mu’ta, en bij Al-Karamah.
  Verpletterd, door de wil van Allah.
  Allah zal niet toestaan dat zo een belangrijke plek voor de Islamieten in handen blijft van de moordenaars van profeten.”
  Bron; http://likud.nl/2012/04/het-leger-van-jordanie-zal-israel-verpletteren/

  Like

 8. Linsky zegt:

  PVV’er Barry Madlener kaart Turkse bezetting van Noord-Cyprus aan
  .
  Eind vorige maand werd de onderstaande speech van PVV-Europarlementariër Barry Madlener op YouTube geplaatst. Deze video is wederom actueel, vanwege het staatsbezoek van de islamistische haatsnor Abdullah Gül aan Nederland. Bron; http://luxetlibertasnederland

  Like

 9. Linsky zegt:

  Voor Gilad Shalit vrijgelaten terroristen weer actief

  Share on twitter Share on facebook Share on hyves Share on linkedin Share on nujij Share on email Share on gmail More Sharing Services
  De Israëlische binnenlandse inlichtingendienst Shin Bet heeft bekend gemaakt, dat twee van de ruim duizend Palestijnen, die in oktober vorig jaar in ruil voor de ontvoerde soldaat Gilad Shalit werden vrijgelaten, opnieuw zijn gearresteerd.
  Lang niet alle Israëli’s waren het eens met deze ruil, omdat de bevrijde Palestijnen hun strijd tegen het Joodse volk zouden hervatten, en dat is inderdaad gebeurd. Nu heeft de Israëlische regering twee namen van opnieuw veroordeelde Palestijnse terroristen bekend gemaakt.

  Omar Abu Snina woonde sinds zijn vrijlating uit de gevangenis in de Gazastrook. Hij heeft voor Hamas een netwerk opgezet voor het werven van Palestijnen in de Westbank. De nieuwe rekruten zond hij instructies voor het ontvoeren van soldaten, voor de aankoop van illegale wapens en het organiseren van een terroristische cel.

  De tweede is Daoud Hilo uit het vluchtelingenkamp Amari in de buurt van Ramallah. Hij werd al een maand na zijn ontslag opnieuw veroordeeld wegens de aanschaf van illegale wapens, en keert voor vier jaar terug naar de gevangenis.
  Woordvoerders van het Israëlische leger hebben al een maand geleden een alarmsignaal gegeven, dat veel van de vrijgelaten Palestijnen terugkeren naar terreur. Bovendien werd vastgesteld dat een grote hoeveelheid geld naar de Westbank werd gesmokkeld om een nieuwe terreurcel voor de 55 vrijgelaten Palestijnen te vestigen.
  Bron; http://israeltoday.nl/

  Like

 10. Linsky zegt:

  En tot slot de ‘natte droom’ van Bloomberg, een zieke uit de USA.
  Opvallend hoe de Telegraaf er een suggestief filmpje bijzet, als om het gelijk van Bloomberg te onderstrepen.
  ————
  ‘Burgemeester New York wil roken in huis verbieden’
  Burgemeester Michael Bloomberg van New York broedt op een wet die roken binnenshuis verbiedt. Het zou daarbij met name gaan om roken in appartementencomplexen, aldus de nieuwszender Fox News.
  Omdat veruit de meeste New Yorkers woonachtig zijn in appartementengebouwen en flats, zou een rookverbod veel inwoners treffen. De maatregel zou genomen worden omdat ‘tweedehandsrook’, tabaksrook die door anderen wordt uitgeademd, in wooncomplexen een toenemende bron van ergernis is.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11944881/___Verbod_op_roken_binnenshuis___.html

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Linsky: ik had het idee dat het hier over een totaal ander topic ging…

  Like

 12. Adriaan1950 zegt:

  De Eurocrisis is heel gemakkelijk op te lossen. Met Negatieve Rente Geld! Al meer dan een eeuw geleden door Sylvio Gesell uitgelegd. Toen nog niet zo simpel omdat er geen electronic banking was. Maar nu eenvoudig. Niet in het belang van de banken natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s