Islamitisch land: Moslimvrouwen belanden in de gevangenis als zij zich verzetten tegen misbruik

De verhulling van de vrouw is pure huichelarij. Als hun mannen dat willen, laten ze zich door iedere vreemde verkrachten, prostitueren ze zich en zijn ze bereid tot alle perversiteiten. Dat zijn de moslimvrouwen in de islamitische samenleving. Kuisheid betekent slechts, dat zij dat alles alleen op bevel van hun mannen doen.

De vrouwen in een echte islamitische samenleving kunnen snel in de gevangenis belanden als zij zich verzetten tegen misbruik.

Een artikel bij Reuters bericht, dat wanneer de Afghaanse vrouwen door hun mannen misbruikt, tot prostitutie gedwongen of zelfs neergestoken worden, zij niet kunnen optreden tegen de daders. Ja, er zijn daar veel sletten en hoeren, want de moslimvrouw is helemaal niet zo kuis als de arrogante, gehersenspoelde hoofddoeken hier ons willen doen laten geloven. Het is echter alleen zo, dat ze slechts onder het souteneurschap van hun mannen of vaders mogen hoereren. Dat noemen ze dan “kuisheid”.

Verder zegt het artikel:

Weglopen geldt daar als een “moreel delict”(overtreding tegen de islam) voor de Afghaanse vrouw en menig slachtoffer van verkrachtingen wordt zelfs gearresteerd, omdat buitenechtelijke seks – ook bij verkrachtingen – als een toestand waarbij volledig vrij seksueel verkeer bestaat, dus nog een “moreel delict”.

“Vanaf de eerste dag dat ik ter wereld kwam, was mijn lot geruïneerd”, zegt de 17-jarige Armina, die maanden in de gevangenis zat, nadat ze tot prostitutie werd gedwongen – zegt Human Rights Watch.

Reuters

Het punt is, dat de vrouwen daar geen andere keuze hebben. Daarom zijn ze in werkelijkheid slachtoffers. De werkelijke daders zijn echter de moslimvrouwen, die het gelukt is naar de vrije wereld te vluchten en hier de islam te beschermen en voor de islam te liegen. Mogen alle hoofddoekdraagsters in West-Europa hetzelfde lot meemaken, opdat ze hun eigen morele delict erkennen. Want ze zijn mededaders, zolang ze deze gruwelijke religie beschermen en in haar naam het meest ellendige kledingstuk, de hoofddoek, dragen.

De hoofddoek is de handboei van de moslimvrouw

En iedere moslimvrouw, die deze vrijwillig draagt, is pervers, is ziek.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/18/islamisches-land-muslimfrauen-landen-in-gefangnis-wenn-sie-sich-gegen-missbrauch-wahren/#more-33510

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, Islam. Bookmark de permalink .

60 reacties op Islamitisch land: Moslimvrouwen belanden in de gevangenis als zij zich verzetten tegen misbruik

 1. Linsky zegt:

  Qutoe:
  Mogen alle hoofddoekdraagsters in West-Europa hetzelfde lot meemaken, opdat ze hun eigen morele delict erkennen.
  —————-
  Evenals al die zieke Europese, westerse schapen die zichzelf verraden en verloochenen, door tot die verderfelijke levens-vijandige waanzin toe te treden.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  De hoofddoek is een vlag, het is de NIeuwe Swastika van de 21e eeuw. Of ze er nu wel of niet toe worden gewongen dat VOD te dragen, doet er voor mij niet toe: moslimvrouwen die zich op die manier presenteren, beschouw ik als de Nieuwe Nazi’s.
  http://tinyurl.com/69tf4ee

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat we 2 soorten harnasdraagsters hebben.
  1 het gedeelte dat is overgekomen en moet.
  2 het gedeelte trieste nederlandse figuren die denken dat ze door met zo´n toestand op hun kop te lopen, ons choqueren, hun mannan dienen enz.
  Wat een naïviteit.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis: hier is de visie van Hélèle Bleyers: http://tinyurl.com/3vbhg32
  Moslimvrouwen in Nederland: als jullie ook maar een greintje verstand hebben en het PLAKKENDE haar op je hoofd beu bent(lekker is dat hé, in de zomer…), laat dan je stem horen, hou op met zeuren over rechten* in combinatie met die verzonnen vodden en kom in OPSTAND.
  *mij kun je sowieso niet belazeren, omdat die taktiek alles te maken heeft met taqiyya.!!

  Like

 5. Rudor zegt:

  Het argument dat de hoofddoek er is om de vrouwen te beschermen, kan niet waar zijn. Immers, de meesten van de draagsters zijn zo in en in lelijk, met snor en al, dat geen zichzelf respecterende man ze zou willen lastigvallen voor sexueel genot.
  Maar ja, als de islamitische man die doek nodig heeft om zichzelf wijs te maken dat hij niet met een afzichtelijk monster is getrouwd, dan zegt dat nogal wat over de frustraties waaraan hij lijdt.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Rudor: je argumentatie is volledig correct. Maar één detail ben je nog vergeten, nl. dat 9 van de 10 hoofddoekdragers niet zelden een jas tot op de keien dragen.
  Die zijn lid van de LWB. (lange winterjassenbrigade)

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Prostitutie en vrouwenonderdrukking in Iraan
  Sinds 1979 regeren Islamitische fundamentalisten in Iran. Een maat voor het succes van hun onderdrukking van de maatschappij is de mate en de totaliteit waarmee zij de vrijheid en de rechten van vrouwen onderdrukken. Zij handhaven hun gezag onder andere met behulp van de toepassing van vernederende en sadistische regels en straffen voor vrouwen en meisjes, waarbij ze als slavin worden behandeld in een seksueel apartheidsstelsel, gedwongen worden gesluierd, gedeclasseerd, gekastijd en gestenigd worden tot de dood.

  In een wereldwijde trend hebben fundamentalisten een andere weg gevonden vrouwen en meisjes te dehumaniseren: de prostitutiehandel. Exacte aantallen slachtoffers zijn onmogelijk te verkrijgen, maar in Teheran alleen wordt het aantal prostituees geschat op 84.000. Velen bevinden zich op straat, anderen in de 250 bordelen die in de stad opereren. De handel is ook internationaal: duizenden Iraanse vrouwen en meisjes zijn verkocht als seksslavinnen aan het buitenland.

  Het hoofd van de Iraanse Interpol meent, dat de handel in seksslavinnen heden ten dage een van de meest profijtelijke handels is. Deze criminele handel vindt niet zonder kennis en deelneming van de heersende fundamentalistische regering plaats: autoriteiten zelf zijn betrokken bij de handel en seksueel misbruik van vrouwen en meisjes.

  Vele meisjes komen uit verarmde plattelandsgebieden. Drugsverslaving is epidemisch in heel Iran en sommige verslaafde ouders verkopen hun eigen kinderen om hun verslaving voort te zetten. De hoge werkloosheid (28 % bij de jeugd van 15-29 en 43% voor meisjes van 15-20) is een ernstige factor die de ongeruste jeugd motiveert riskant werkaanbod te accepteren. Slavenhandelaren nemen elke gelegenheid waarin vrouwen en kinderen kwetsbaar zijn, te baat. Na de aardbeving van Bam bijvoorbeeld zijn weeskinderen gekidnapt en naar een bekende slavenmarkt in Teheran weggevoerd, waar binnen- en buitenlandse handelaren elkaar ontmoeten.

  Populaire bestemmingen van slachtoffers van de slavenhandel zijn de Arabische Golfstaten. Volgens de provinciale hoofd van de justitiele autoriteit in Teheran, jagen trafikanten op meisjes tussen 13 en 17 jaar, ofschoon er rapporten zijn van enkele tussen 8 en 10 jaar, die naar Arabische landen worden verzonden.

  Het aantal Iraansen die vanuit de Golfstaten wordt gedeporteerd geeft een indicatie omtrent de omvang van de handel. Na hun terugkeer in Iran, beschuldigen de islamitische fundamentalisten de slachtoffers, waarna zij vaak lijfelijk door hen worden gestraft en gevangen gezet. De vrouwen worden onderzocht om vast te stellen, of zij betrokken waren bij “immorele activiteit”. Gebaseerd op de resultaten kunnen autoriteiten hen verbieden het land opnieuw te verlaten. De politie heeft een aantal netwerken van prostitutie en slavinnen ontdekt, dat meisjes vanuit Teheran naar Frankrijk, Groot-Brittannie en Turkije heeft verkocht. Een Turks netwerk kocht gesmokkelde Iraanse vrouwen en meisjes, gaf hen valse paspoorten en transporteerde hen naar Europa en de Golfstaten.

  In de noordoostelijke provincie Khorasan rapporteert de locale politie, dat meisjes als seksslavinnen aan Pakistani worden verkocht. De Pakistani trouwen de meisjes van 12-20 jaar en verkopen ze dan aan Pakistaanse bordelen, “Kharabat” genaamd.

  Rapporten melden, dat in de zuidoostelijke grensprovincie Sistan Baluchistan, duizenden Iraanse meisjes zijn verkocht aan Afghaanse mannen. Hun eindbestemmingen zijn onbekend.

  Een factor die bijdraagt aan de groeiende prostitutie en de seksslavinnen handel is het aantal tienermeisjes, dat van huis wegloopt. De meisjes rebelleren tegen de door fundamentalisten opgelegde vrijheidsbeperkingen, huiselijk misbruik en ouderlijke drugsverslaving. Echter, 90% weggelopen meisjes eindigt in de prostitutie. In Teheran alleen zijn er 25.000 straatkinderen, de meeste zijn meisjes Pooiers jagen op straatkinderen, weggelopen kinderen en kwetsbare high school meisjes in stadsparken.

  Gegeven de totalitaire macht in Iran, zijn de meeste georganiseerde activiteiten aan de autoriteiten bekend. De ontmaskering van de seksslavinnen netwerken in Iran heeft getoond, dat vele mullahs en autoriteiten bij de seksuele exploitatie en handel van vrouwen en meisjes betrokken zijn. Vrouwen rapporteren dat om een rechter een echtscheiding te laten goedkeuren, zij seks met hem moeten hebben. Vrouwen die wegens prostitutie worden gearresteerd zeggen, dat zij seks met de arresterende agent moeten hebben. Er zijn rapporten, dat de politie jonge vrouwen voor rijke en machtige mullahs rekruteren.

  In steden zijn wegloophuizen opgezet om weggelopen meisjes te helpen. Autoriteiten die deze wegloophuizen beheren zijn vaak corrupt en organiseren prostitutienetwerken met gebruikmaking van de meisjes van het onderkomen. Bijvoorbeeld in Karaj, werden het voormalig hoofd van een Revolutionair Tribunaal en 7 andere senior autoriteiten gearresteerd in verband met een prostitutienetwerk, dat 12-18-jarige meisjes van een wegloophuis genaamd “Centrum van Islamitische Orientatie” exploiteerde.

  De voorbeelden van corruptie zijn legio. In Qom, het centrum van religieuze training in Iran, waren enkele gearresteerden overheidsambtenaren, inclusief van het Ministerie van Justitie.

  De regerende fundamentalisten verschillen van mening over hun officiele houding ten aanzien van de sekshandel: ontkennen en verbergen of erkennen en regelen. In 2010 werd een BBC-journaliste gedeporteerd wegens het maken van foto’s van prostituees. Autoriteiten zeiden haar: “Wij deporteren U, omdat U foto’s van prostituees hebt gemaakt. Dit is niet een waarheidsgetrouwe weergave van het leven in onze Islamitische Republiek. Wij hebben geen prostituees”. Toch hadden autoriteiten van het Sociale Departement van het Ministerie van Binnenlandse Zaken kort tevoren voorgesteld prostitutie te legaliseren als een middel om het in de hand te houden en HIV-verspreiding tegen te gaan. Zij stelden voor bordelen te organiseren, “zedenhuizen” genaamd, gebruik makend van de traditionele religieuze gewoonte van een tijdelijk huwelijk (“sighe”, HS), waarbij een paar voor een korte periode – zelfs voor een uur- kan huwen om prostitutie te faciliteren. Islamitisch fundamentalistische ideologie en praktijk zijn flexibel als het om controle en misbruik van vrouwen gaat.

  Sommige kunnen denken, dat een bloeiende sekshandel in een theocratie met geestelijken als pooiers een contradictie is in een land, dat gebaseerd en geregeerd wordt door Islamitische fundamentalisten. In feite is dit geen contradictie: In de eerste plaats zijn exploitatie en repressie van vrouwen nauw geassocieerd. Beide bestaan, waar vrouwen individueel en collectief vrijheid en rechten worden onthouden.
  In de tweede plaats zijn de Islamitische fundamentalisten niet simpelweg conservatieve moslims. Islamitisch fundamentalisme is een politieke beweging met een politieke ideologie, dat vrouwen inherent minderwaardig acht in intellectuele en morele vermogens. Fundamentalisten haten vrouwen in geestelijk en lichamelijk opzicht. Het verkopen van vrouwen en meisjes voor prostitutie is precies de dehumaniserende aanvulling op het dwingen van vrouwen en meisjes hun lichamen en haar met de sluier te bedekken.

  In een religieuze dictatuur als Iran kan men geen beroep doen op de wet voor gerechtigheid voor vrouwen en meisjes. Zij hebben geen garanties voor vrijheid en rechten en kunnen van Islamitische fundamentalisten geen respect en waardigheid verwachten.
  Alleen het eind van het Iraanse regime zal vrouwen en meisjes van de slavernij bevrijden.

  Vertaald artikel: Islamic Fundamentalism and the Sex Slave Trade in Iran
  van
  Donna M. Hughes
  Professor & Carlson Endowed Chair
  Women’s Studies Program
  University of Rhode Island

  Like

 8. petra zegt:

  Wat een grove leugens ! Er zullen heus wel mannen zijn die hun vrouw tot prostitutie dwingen, net als hier in het westen ook gebeurt, maar dat is verboden in de Islam.De vrouwen komen in de gevangenis vawege prostitutie activiteiten.Jammer als ze er toe gedwongen is.Ter verduidelijking: drugskoeriers (bv in Amerika) komen , als het goed is, ook in de gevangenis terecht, of ze nu gedwongen zijn of bv bagage voor anderen meenamen waar drugs in bleek te zitten.Hooguit krijgen ze een verminderde straf,maar straf krijgen ze.Vrijspraak komt in dit geval zelden voor.

  In de Islam is alleen sex BINNEN het huwelijk toegestaan en dan mag de vrouw ook niet tot sex gedwongen worden.

  Binnen een islamitisch huwlijk is het noch voor de man toegestaan om van zijn vrouw dingen te eisen die Allah verboden heeft en grof (ruw/streng) en onredelijk zijn, noch is het voor de vrouw toegestaan om van haar man dingen te eisen die door Allah verboden zijn en hem een onbehoorlijke last zouden opleggen (bijv. door meer geld eisen van haar man dan wat hij kan aanbieden).
  Seks is een natuurlijke behoefte en verlangen. Islam staat seksuele gemeenschap alleen toe voor getrouwde koppels. Vreemdgaan en overspel zijn verboden in de islam. Aangezien het in de islam alleen toegestaan is om seksuele gemeenschap te hebben binnen het huwlijk wordt van beide echtgenoten dan ook verwacht dat zij elkaars seksuele behoeften vervullen en attent zijn voor elkaar.
  De shariah (islamitische wet) geeft ons twee belangrijke principes wat betreft deze kwestie.

  1. Het 1e principe is dat de man zichzelf niet mag ontzeggen van zijn vrouw en dat vrouw zichzelf niet mag ontzeggen van haar man. Beide zullen hun best moeten doen om elkaars behoeften te vervullen. Zelfs wanneer een vrouw ongesteld is, en het niet toegestaan is om seksuele gemeenschap te hebben, kunnen man en vrouw genieten van elkaars liefde en intimiteit op andere manieren.
  2.het 2e principe is dat een man en vrouw begripvol en vriendelijk moeten zijn ten opzichte van elkaar in hun huwelijksrelaties (dus ook tijdens seksuele gemeenschap, en dus is het duidelijk dat verkrachting binnen het huwlijk niet toegestaan is)
  (Bron: ’islam’s stance on marital rape’ te vinden op http://www.islamonline.net)

  Intimiteit moet gebaseerd zijn op liefde en vriendelijkheid, en niet op onrealistische verlangens waarbij men geen rekening houd met de ander.
  Het is bekend dat Aicha (moge Allah tevreden met haar zijn) heeft overgeleverd dat zij verwend werd met goed voorspel en liefkozerij op een manier die een echtgenote in de stemming brengt voor intimiteit.
  Wat de hadith in kwestie bedoeld, is dat een vrouw op haar man’s verzoek positief moet reageren. De man mag zijn vrouw nooit dwingen tot seks, daarnaast moet de vrouw zich niet arrogant of hatelijke opstellen met betrekking tot haar waardering en respect voor hem. Wanneer de vrouw haar man te kennen geeft dat ze liever geen intimiteit heeft, dan moet dit voor de man een hint zijn dat zijn vrouw fysiek en emotioneel er niet toe in staat is. De man moet begripvol zijn en haar situatie begrijpen. Op dezelfde wijze moet de echtgenoot vriendelijk reageren op het verzoek van zijn vrouw, wanneer deze aangeeft behoefte te hebben aan intimiteit met hem.
  De onderstaande hadiths en Koranverzen maken verder duidelijk dat het voor de man verboden/haraam is om zijn vrouw tot seks te dwingen binnen het huwlijk
  1.“Doe geen kwaad (zonder opzet) en doe geen kwaad (met opzet).” (Overgeleverd door Al-Daraqutni, Ibn Majah en Ahmad.)
  Uitleg: De Profeet heeft zowel kwaad doen met opzet als zonder opzet haraam verklaard met de wetenschap dat het opzettelijk doen van kwaad erger is. Het moge duidelijk zijn nu dat verkrachting binnen het huwlijk valt onder het ‘opzettelijk doen van kwaad (zowel emotioneel als fysiek) ’ wat dus duidelijk haraam is in de Islam.
  2.De Profeet (v.z.m.h.) heeft gezegd: behandel vrouwen vriendelijk. Vrouwen zijn uit een rib geschapen en het meest gebogen gedeelte is het bovenstuk. Als je probeert het recht te maken, breekt het en als je het zo laat, blijft het gebogen. Behandel vrouwen dus vriendelijk. (Sahieh Moesliem, Kitab Al-Nikah, Boek 008, Nummer 3468) De Profeet (v.z.m.h.) heeft gezegd: ‘druk elkaar op het hart om vrouwen goed te behandelen’ (Moesliem)
  Uitleg: Mannen zijn verplicht hun vrouwen vriendelijk te behandelen, het dwingen van je vrouw tot seks (verkrachting) is duidelijk een overtreding van de bovengenoemde hadith!
  3.Een man vroeg: ” wat is mijn plicht tegenover mijn vrouw? ” De profeet zei: Dat je haar te eten geeft, wanneer je zelf eet, en voorzie haar van kleren, wanneer je jezelf van kleren voorziet en sla haar niet in het gezicht, mishandel haar niet, en zonder je niet af in tijd van misnoegen.” (Overgeleverd door: Aboe Dawoed, At-Tirmidhi)
  Uitleg: Het is duidelijk dat het dwingen van je vrouw tot seks samengaat met mishandeling (zowel emotioneel als fysiek). Mannen die hun vrouw tot seks dwingen d.m.v. geweld en/of schelden moeten Allah SWT vrezen voor het overtreden van de genoemde regels in de bovenstaande hadith.
  4.Uw vrouwen zijn een akker voor u – komt daarom tot uw akker, zoals het je behaagt en doet goed voor jezelf en vrees God en weet, dat je Hem zult ontmoeten en geef goede tijdingen aan de gelovigen. [Koran 2:223]
  Uitleg: de akker is voor een landbouwer een belangrijke bron van levensonderhoud, de landbouwer zal zijn akker daarom nooit slecht zaaien of behandelen/onderhouden, omdat de akker hem anders geen goede oogst zal opbrengen. De echtgenoot zal op dezelfde manier zijn vrouw moeten benaderen tijdens seksuele gemeenschap (vandaar dat Allah het woord akker gebruikt in deze vers), de echtgenoot moet op een liefdevolle en verstandige manier (net zoals een landbouwer zijn akker onderhoud) zijn vrouw benaderen tijdens seksuele gemeenschap. Merk op dat de vers niet voor niets zegt ‘vrees Allah ‘, wat aanduid dat de man bewust moet zijn van het feit dat Allah hem zal beoordelen op de manier waarop hij zijn vrouw benadert (een oprechte goede moslim, zal daarom altijd zijn vrouw vriendelijk, liefdevol en respectvol benaderen).
  5.Anas ibn Malik heeft overgeleverd dat de boodschapper van Allah SWT zei:”Niemand van jullie mag zijn vrouw benaderen als een wild dier, laat er eerst sprake zijn van een boodschap tussen jullie ”, de metgezellen vroegen, “wat is die boodschap? “ de profeet antwoordde, “kussen en romantische woorden”. (Musnad al-Firdaws van Imam al-Daylami, 2/55)
  Imam Ibn al-Qayyim vermeld in zijn beroemde boek “Tibb al-Nabawi” dat de boodschapper van Allah het verbood om te beginnen met seksuele gemeenschap voordat er voorspel had plaatsgevonden (zie: al-Tibb al-Nabawi, pagina 183, overgeleverd door Jabir ibn Abd Allah)
  Uitleg: Het is onmogelijk dat een echtgenoot die zijn vrouw dwingt tot seks kan voldoen aan de bovengestelde eisen die de profeet verplicht stelt voor mannen, een man is verplicht zijn vrouw te benaderen met voorspel, passie en romantische woorden (om zijn vrouw in de stemming te brengen), degenen die zijn vrouw dwingen tot seks gebruiken geweld en een agressieve benadering, wat een overtreding inhoud van de bovengenoemde hadith, deze mannen moeten daarom Allah vrezen voor de overtreding van diverse islamitische wetten.
  6.Aboe Hoerairah verhaalt dat de boodschapper van Allah zei: “De beste gelovigen in het geloof zijn degenen met het beste karakter; en de beste van hen zijn degenen die zich het beste gedragen tegenover hun vrouwen” (overgeleverd door Tirmidzie, zie ook Imam Nawawi’s “Tuinen der Oprechten” blz. 116, hadith nummer 142)
  Aboe Hoerairah verhaalt dat de boodschapper van Allah zei: “Behandel vrouwen vriendelijk, want vrouwen zijn uit een rib geschapen en het meest gebogen gedeelte is het bovenstuk. Als je probeert haar recht te maken breek je het en als je het zo laat blijft die gebogen. Behandel vrouwen dus vriendelijk.” (overgeleverd door Boekharie en Moesliem, zie ook Imam Nawawi’s “Tuinen der Oprechten” blz. 114 & 115, hadith nummer 139)
  Djabir (radiAllahoe ´anhoe) overleverde dat de Profeet (sallallahoe ´aleihi wa sallem) zei: “De meest geliefde aanbiddende dienaar is voor Allah degene die het beste is voor zijn familie.” (´Abdoellah ibn Ahmed in “Zawaaid-oez-Zoehd” en Tabarani in “Rawdah an-Nadier”)
  Uitleg: deze hadith geven aan dat voor de man zijn positie tot Allah en status in geloof voor een groot gedeelte worden bepaald door het gedrag wat hij toont ten opzichte van zijn vrouwen, het moge duidelijk zijn dat goed gedrag ten opzichte van je vrouw een plicht (fard) is, en dat verkrachting van je eigen vrouw binnen het huwlijk een grote zonde is!
  7.“….En behandelt hen (vrouwen) volgens de voorschriften. En wanneer jullie een afkeer van hen hebben, dan kan het zijn dat jullie een afkeer hebben van iets, terwijl Allah daarin veel goeds gelegd heeft.” (Koran 4:19)
  Haafidh Ibn Kethier heeft gezegd: “….door vriendelijke woorden tegen hen te spreken, hen vriendelijk te behandelen en je verschijning aantrekkelijk voor hen te maken, net zoals je ervan houdt dat zij dat voor jullie doen……”
  “…..Het was de gewoonte van Allah’s boodschapper om vriendelijk, vrolijk en speels om te gaan met zijn vrouwen, hij was medelijdend en deed zijn best in het onderhouden (verzorgen) van hen, daarnaast lachte hij veel samen met zijn vrouwen…” (Ibn Kethier’s Tafsier)
  “Voorwaar, gij hebt in de Profeet van Allah een prachtig voorbeeld voor ieder die Allah en de laatste Dag vreest, en die Allah vaak herdenkt.” (Koran 33:21)
  Uitleg: Elke moslimman is verplicht om onze profeet (v.z.m.h.) als voorbeeld te nemen en te volgen in zijn gedrag (de profeet v.z.m.h. heeft nooit zijn vrouwen gedwongen tot seks of slecht behandeld! ) , Bovenstaande uitspraken van onze geliefde profeet (v.z.m.h.) en de Koran maken duidelijk dat verkrachting binnen het huwlijk absoluut niet toegestaan (haraam) is en geen plaats kent in de islam.
  _______________

  Taqqiya betekent dat je de uiterlijke kenmerken van je geloof mag verbergen als dit nadelig (bv als je geen hoofddoek mag dragen op je werk, al kiezen de meeste moslima’s dan voor werk zoeken waarbij het wel mag) voor je is of zelfs gevaarlijk (vervolging ) Het betekent niet dat je maar raak mag liegen, ook niet tegen niet moslims.

  Like

 9. petra zegt:

  Helaas komt sexueel geweld en vrouwenonderdrukking over de hele wereld voor, echt niet alleen in Islamitische landen.Maar geen ene samenleving of geloof keurt dit goed.

  Like

 10. Linsky zegt:

  petra ;

  Een heel betoog!
  Maar wij laten ons gelukkig niet ondersneeuwen door een massa woorden.

  Het belangrijkste en enige wat echt van belang is praat je overheen.
  We schrijven hier geen leugens, alles wordt onderbouwd en met de nodige films en tekste, links end. aangetoond.

  Je spreekt enkel over hoe het volgens jouw norm en die van de islam en sahia zou moeten zijn.
  Wat wij hier op het blog publiceren zijn juist de uitwassen en extremistische zaken.
  Je voert de naam Petra, wat mij de indruk geeft dat je een overgelopen verloren ziel bent.
  Triest!

  Ik ken je natuurlijk niet, maar je betoog wijst volgens mij op ernstige, geestelijk, mentale en sexuele stoornissen….althans, zo komt een en ander op mij over.

  Dat overigens veel westerse vrouwen zich tot de islam wenden is niet overigens ook niet zo vreemd. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag. Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’. Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!
  De islam legitimeert dat hè!

  Wij willen in ieder geval een samenleving zonder;
  Allah, Mohammed, islam, koran, islamisten, salafisten, jihadisten, zelfmoordactivisten, autobommen, moskeeën, minaretten, muezzins, bedevaarten, Mekka, Koranscholen, imams, gebedskleedjes, rituele wassingen, haatpredikers, vrijdagsgebeden, knievallen, islamonderwijs, terreur, haat en geweld, onthoofdingen, heilige oorlogen, christenvervolging, Jodenhaat, slavernij, migrantencriminaliteit, sociale profiteurs, integratieweigeraars, beledigde of eisende moslims, boerka´s, hoofddoeken, vrouwenonderdrukking, gedwongen huwelijken, eermoorden, religieuze intolerantie, culturele “verrijking”, gedwongen besnijdenissen, sharia, vasten breken, Suikerfeest, ramadan, kindhuwelijken, zweepslagen, stenigingen, gedwongen amputaties, straffen voor blasfemie, straffen voor apostasie (het uittreden uit de islam), doodstraffen.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Het is bekend dat Aicha (moge Allah tevreden met haar zijn) heeft overgeleverd dat zij verwend werd met goed voorspel en liefkozerij op een manier die een echtgenote in de stemming brengt voor intimiteit.

  Beste Petra,
  het moge bekend zijn dat:

  Aicha een meisje was dat als kind van 6 jaar tot een huwelijk gedwongen werd (een kind van 6 jaar doet dit immers niet vrijwillig) met de profeet en op 9 jarige leeftijd werd dit huwelijk (Zij is nog steeds kind) geconsumeerd. De profeet heeft ook een overlevering nagelaten waarin hij zegt dat je kleine kinderen (babies en peuters) stil kunt krijgen door met hun te tongen en door hun in de mond te spugen. Ik kan niet anders zeggen dat de profeet afgemeten naar het concept seksualiteit en gedrag heden ten dage in aanmerking zou komen voor strafrechtelijke vervolging.

  Verder wil ik benadrukken dat er ook overleveringen zijn waarin Aicha zich alles behalve lovend uit over de gebruikelijke omgang met vrouwen binnen de toen nog jonge Islam.

  Boechari, volume 7, boek 72, nummer 715:

  Overgeleverd door ‘Ikrima: ‘Rifa scheidde van zijn vrouw waarop Abdoer-Rachman haar huwde. Aïsja zei dat de vrouw kwam dragende een groene sluier, tot haar (‘Aïsja) klaagde en haar een groene plek op haar huid liet zien veroorzaakt door een pak slaag. Het was de gewoonte van de vrouwen om elkaar te steunen, dus toen Allah’s boodschapper kwam, zei Aïsja: Ik heb geen vrouw meer zien lijden dan de “”gelovige”” vrouw. Kijk! Haar huid is groener dan haar klederen!” (Haar huid was groen omdat ze geslagen was door haar echtgenoot).

  Mohammed instrueerde mannen om hun vrouwen te slaan als zij volharden in ongehoorzaamheid aan de echtgenoot.

  Iedereen is vrij te geloven wat hij wil en kan zijn ogen sluiten voor wat hij ziet. Wat echter blijft is de uitzichtloze en gruwelijk mensverachtende rechtongelijkheid van vrouwen binnen al die landen die overheerst wordt door de Islam.

  Like

 12. Linsky zegt:

  De Hijaab voor de vrouwen.
  Het volgende vers van Surah Noer zegt:
  “En zeg tegen de gelovige vrouwen, dat zij hun ogen neerslaan en hun kuisheid bewaken, en hun sieraad niet tonen, behalve wat daarvan zichtbaar is. En zij moeten hun sluiers over hun boezem dragen en hun schoonheid niet openlijk tonen, behalve aan hun echtgenoten, of hun vaders, of de vaders van hun echtgenoten, of hun zonen..” [Qoer’aan 24:31]

  3. De zes criteria voor de Hijaab
  Volgens de Qoer’aan en de Soennah (van de Profeet, saws) zijn er eigenlijk zes criteria opmerkzaam voor de Hijaab:
  1. Omvang:

  Het eerste criterium is de omvang van het lichaam dat bedekt zou moeten zijn. Dit is verschillend voor mannen en vrouwen. Het deel van het lichaam dat de man verplicht is te bedekken begint bij de navel tot de knieën. De vrouw is verplicht haar gehele lichaam te bedekken, behalve de handen tot de polsen en het gezicht. Als ze (de vrouwen) het wensen dan kunnen ze zelfs deze delen van het lichaam ook bedekken. Sommige geleerden zijn van mening dat het gezicht en de handen ook een deel zijn van het ‘verplichte’ deel van de ‘hijaab’.

  De vijf resterende criteria zijn hetzelfde voor de mannen en de vrouwen.

  2. De kleren moeten los gedragen worden en ze mogen niet het figuur van het lichaam laten zien.

  3. De kleren mogen niet transparant zijn, zodat men er doorheen kan kijken.

  4. De kleren mogen niet zo opvallend en glamoureus zijn dat ze de andere sekse aantrekken.

  5. De kleren mogen niet lijken op de kleren van de andere sekse.

  6. De kleren mogen niet lijken op de kleren van ongelovigen, dat wil zeggen ze mogen geen kleren dragen die specifieke eigenschappen of symbolen bevatten van ongelovigen/andere religies.

  —————–
  Persoonlijk geloof ik dat de meeste baardapen ook maar het beste hun vrouwen kunnen verstoppen onder tentzeilen, want de meeste zien er waarschijnlijk met die snorren ook helemaal niet uit, 🙂

  Like

 13. Linsky zegt:

  TEKORTKOMINGEN VAN VROUWEN

  1. VROUWEN KOMEN TEKORT IN INTELLIGENTIE EN RELIGIE

  De intellectuele en religieuze tekortkomingen van vrouwen worden vermeld in de volgende hadieth gevonden in Sahieh al-Boechari die door moslimgeleerden beschouwd wordt als “het meest authentieke boek na het Boek van Allah (dat is de koran)”: [13]

  “Allah’s Apostel zei eens tot een groep vrouwen: ‘Ik heb niemand meer gebrekkig gezien in intelligentie en religie dan jij. Een voorzichtige, gevoelige man kan door enkele van u op een dwaalspoor gebracht worden.’

  De vrouw vroeg: ‘O Allah’s Apostel, wat is gebrekkig in onze intelligentie en religie?’

  Hij zei: ‘Is niet het bewijs van twee vrouwen gelijk aan het getuigenis van één man?’

  Zij antwoordden bevestigend.

  Hij zei: ‘Dit is de gebrekkigheid van uw intelligentie’ ‘Is het niet waar dat een vrouw noch kan bidden noch kan vasten tijdens haar menstruaties?’

  De vrouwen antwoordden bevestigend. Hij zei: ‘Dit is het gebrek in uw religie.’” [14]

  Like

 14. Linsky zegt:

  “Mannen zijn superieur aan vrouwen, en een man is beter dan een vrouw.”; soera 4:34)
  DE VROUW IS EEN SPEELGOED

  De voornoemde gebreken tonen de inadequaatheid van de vrouw als metgezel voor de man aan. Haar gebrek in intelligentie en religie weerhoudt haar van het uitwisselen van seculiere of heilige ideeën of participatie in religieuze of aanverwante sferen. Tot welk niveau verminderen deze gebreken de vrouw?

  “‘Omar [één van de kaliefen] was eens aan het praten toen zijn vrouw ertussen kwam, dus zei hij tot haar: ‘Jij bent een speelgoed, als je nodig bent zullen we je roepen.’” [21]
  En ‘Amroe Bin al-‘Aas, ook een kalief, zei: “Vrouwen zijn speelgoed, dus kies.”[22]
  Dit waren niet slechts ‘Amroe Bin al-‘Aas en ‘Omar’s meningen. Mohammed zelf zei:
  “De vrouw is een speelgoed, wie haar neemt laat hem voor haar zorgen (of verlies haar niet).” [23]

  Het geloof dat een vrouw een speelgoed is van vitaal belang voor het spirituele welzijn van een man. In overeenstemming met de grote filosoof Ghazali:
  “In de gemeenschap van vrouwen, kijkend naar hen, en spelend met hen, is de ziel verfrist, het hart is uitgerust, en de man is gesterkt voor de aanbidding van God… dit is waarom God zei: “opdat deze troost in haar mocht vinden” (Soera 7:189) [24]

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Petra, U gelooft in sprookjes. De hele koran hangt van haat aan elkaar, en over de hele wereld plegen ze aanslagen, en verstoren ze vreedzame samenlevingen. Ik neem aan dat U moslima geworden bent, dat is U goede recht, maar het is ook ons goede recht om misstanden van de islam te duiden.

  Like

 16. Linsky zegt:

  Petra, speciaal voor jouw 🙂

  Like

 17. Linsky zegt:

  Begrijp je ’t nou, petra?
  Je hebt er helemaal geen boerka nodig! 🙂

  Like

 18. Linsky zegt:

  Petra;
  Welke vent wil niet totale, door het ‘geloof’ gelimiteerde macht over vrouwen en kinderen? Het appelleert aan verborgen wensen in de diepste gekrochten van heel veel zielen.
  Heeft ie toch nog wat ‘eigenwaarde’ en kan zijn laagste, dierlijkste lusten botvieren, gefaciliteerd en erkend zelfs door de staat zelf.

  Maar vandaag ben ik in een goeie bui en ben bereid een verloren ziel een handreiking te doen en uit de duistere gekrochten te trekken waarin zij is verzeild geraakt. Daarom hier wat om te overdenken. Doe eens aan zelfreflectie en introspectie. Kijk voor één keer eens echt naar binnen om daar te zien wie je werkelijk bent. Niet dus wat anderen menen dat je bent of zou moeten zijn.

  Wees niet bang om te twijfelen.

  Het is voor elk rechtgeaard mens een punt: Twijfel!
  Echter…..Twijfel aan alles!

  Vooral aan dat waar de overheden en religies ons elke dag mee hersenspoelen en indoctrineren!
  Twijfel, is ons grootste goed.
  Zelfs in de grootste zekerheden is altijd een heel klein deeltje twijfel dat zal blijven! Als dat zo niet was zou er nooit meer wat kunnen veranderen, statisch blijven dus! In feite het gevolg de ‘Status Quo’ van alle bestaan en existentie, voor eeuwig verzekerd zijn!

  Twijfel is een van de mooiste, meest kostbare geschenken die we onszelf cadeau hebben gedaan! De aard en oorsprong moet alleen goed begrepen worden, want dan is ook een juiste interpretatie en toepassing daarvan mogelijk.

  In tijden zoals ik die zelf heb ervaren was de twijfel enorm. De vertwijfeling was zelfs dermate groot, dat het vrijwel onmogelijk was ook maar ergens een stabiel punt te vinden van waaruit ik de zaak kon overzien en ordenen.

  Derhalve ligt juist in die enorme uiterste vertwijfeling (al ervaren we die vaak als diepe ellende, (zeker in deze bizarre tijden…) de grootste mogelijkheid een nieuw fundament aan te leggen, gebaseerd op alle eerder kennis en ervaringen, waardoor het nieuw te bouwen leven – ervaring – wereld, weer een grotere aanvulling zal zijn op al het eerder bestaande.

  Werkelijke evolutie en spirituele groei zou niet eens mogelijk zijn zonder twijfel. Twijfel is de onontbeerlijke garantie voor de absolute evolutie en voortbestaan van al het leven en het werkelijke Zelf-Bewustzijn!

  En voor de goede orde…..er is per definitie niks mis met gezonde twijfel, die als sturende component kan fungeren en ons dan naar het midden van de balans drijft.
  Schamen je dus niet voor de twijfels die je voelt……………….

  Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald! 🙂

  Like

 19. lucky9 zegt:

  De verdrukking van de rechten van de vrouw in de islam is dermate diep geworteld in de socioculturele context dat het stockholm-syndroom de gevestigde regel en niet meer de uitzondering is.
  De irrationele woordenvloed van dame (?) Petra om 11:27 is hiervan slechts een der symptomen.
  Zo drukt alleen een gehersenspoelde zich uit, na-apend wat de hersenspoeler er heeft in gelepeld.

  De islam gijzelt elke moslim en maakt bovendien van elke moslima een slavin en een hoer.
  Het islamitisch gebruik van tijdelijke huwelijken van minimum één uur tot maximum 99 jaar is hiervan het onomstootbare bewijs. De polygamie (veelwijverij) uitsluitend voorbehouden aan mannetjes-moslims een ander. En dan zwijg ik nog over genitale verminking waarvan bijna uitsluitend moslim-meisjes het slachtoffer zijn hoewel deze barbaarse parktijk in de meeste islamitische staten niet toegelaten wordt. Dat zou er overigens nog aan ontbreken!

  De sluier of hoofddoek is een islamitische perversiteit die het gevolg is van een islamitische machocultuur uit de woestijn van 1400 jaar geleden en dient bovendien vandaag als vlag van de islamfanatici. De vrije keuze voor het dragen ervan is een lachertje waar alleen nog idioten in kunnen geloven.

  Om 11:56 schrijft dame (?) Petra dan weer 2 zinvolle zinnetjes. Alleen is het zo dat de Koran, de Hadith en de Soenna een samenleving en geloof concretiseren die dat wél goedkeuren.
  De islam keurt sexueel geweld en vrouwenonderdrukking wel goed, legitimeert het in onbetwistbaar grote mate en vuurt zelfs sexueel geweld aan als de vrouwen in kwestie géén moslima zijn.

  Het in de praktijk brengen van deze “licentie om te verkrachten” en nadien zelfs het hoederecht over de vrucht op te eisen, heeft in Scandinavië al tot erge ontsporingen geleid. Indien Petra een westerse vrouw is hoop ik voor haar van harte dat ze een betonnen huwelijkscontract heeft met haar moslim-man. Niet dat dit haar miserie zal verlichten maar in ieder geval bestaat er dan een document die als puntje bij paaltje komt haar menswaardigheid kan bewijzen.

  Like

 20. Linsky zegt:

  Uitstekend betoog lucky9 ! 🙂

  Like

 21. Linsky zegt:

  Lucky9,
  Voorwaar, zou het ons met vereende krachten kunnen lukken een verdwaald schaapje te redden? 🙂

  Like

 22. petra zegt:

  Linsky, jammer dat je het op het persoonlijke vlak gaat trekken.Dat vind ik een zwaktebod.Inderdaad ken je mij niet.Als je mijn reactie had gelezen had je geweten dat de Islam verkrachting niet toestaat, ook niet binnen het huwelijk.
  Jammer dat de uitwassen toegeschreven worden aan de Islam,terwijl het misdaden zijn die de Islam verbiedt en geen kenmerken zijn van de Islam.En jammer dat dat gebruikt wordt om de mensen bang te maken voor moslims en de ingebeelde Eurabisering en de gewone moslim te dehumaniseren.Dehumaniseren kan zeer kwalijke gevolgen hebben , (ja, ik weet ook dat de Holocaust erger was, maar die kon ook pas plaatsvinden nadat het haatzaadje (dehumanisering)door Hitler geplant was en de mensen niet zo’n moeite meer hadden met de Jodenvervolging )
  http://www.serendib.be/artikels/der-ewige-jude-een-dadergetuigenis.htm , en mensen laten denken dat ze tegen moslims en overlopers (zo beschouwde Breivik zijn slachtoffers, hij zei dat hij het verschrikkelijk , maar noodzakelijk vond wat hij gedaan had, compleet gehersenspoeld dus door rechtsextremistische ( lees moslimhatende ) ideeen en fabeltjes) moeten strijden.
  En aangezien misdaden en onrecht nog steeds welig tieren in Europa (waaronder dus ook vrouwenhandel, , en de slachtoffers hiervan ook in Nederland vaak als illegaal crimineel uitgezet worden,terwijl zij slachtoffer zijn!, ) lijkt het mij beter om eerst je eigen straatje schoon te vegen ipv de splinter in andermans oog te zien en de eigen balk te missen.
  De quote in je eerste reactie doet mij vermoeden dat het lot van de vrouwen er totaal niet toe doet..Hoe zou je het anders een ander toe kunnen wensen als je het zo erg vindt?

  Like

 23. Linsky zegt:

  petra,
  Het schaap is al verdoofd en klaar voor de slacht.
  Jammer maar helaas.
  Geeft niks meid, als je mazzel hebt mag je ’t in een ander leven nog eens proberen. 🙂

  Like

 24. petra zegt:

  De Koran bevat geen directe informatie over een of andere leeftijdsgrens waarop een huwelijk mag aangegaan worden. De huwbare leeftijd wordt niet in termen van aantal jaren gedefinieerd, maar in termen van maturiteit:
  « En toetst de wezen totdat zij de leeftijd om te trouwen bereikt hebben en als jullie bij hen dan redelijk inzicht bemerken, overhandigt hun dan hun bezittingen. En verteert ze niet verkwistend en overijld voordat zij groot geworden zijn. Wie rijk is moet er afblijven en wie arm is moet er in redelijkheid van gebruiken. En als jullie hun dan hun bezittingen overhandigen laat er dan getuigen bij aanwezig zijn. God is goed genoeg om af te rekenen. » (Koran 4:6)
  Muslims mogen een weeskind anders gezegd pas toestemming geven om te trouwen en controle en beheer te verwerven over zijn of haar bezittingen als ze “een redelijk inzicht”, soms ook vertaald als “wijsheid” vertonen, met andere woorden: ze moeten over voldoende intellectuele, emotionele, morele en andere capaciteiten beschikken om deel te nemen aan het volwassen leven, en om de verantwoordelijkheden die een gezin met zich mee brengt aan te kunnen. Deze maturiteit dient luidens dit vers bovendien zorgzaam getoetst te worden. Dat zij de leeftijd om te trouwen bereikt hebben, voor-onderstelt dat ze biologisch volwassen zijn, maar het is duidelijk dat volgens dit vers biologische maturiteit niet volstaat. De persoon moet in alle opzichten maturiteit verworven hebben om de verantwoordelijkheden van het gezin en het opnemen van zijn of haar rol in de samenleving aan te kunnen. [27,28]

  Ook volgende uitspraak van profeet Mohamed maakt de maturiteit van de persoon een voorwaarde voor het aangaan van een huwelijk:
  « O jonge mensen, wie van jullie in staat is om de verantwoordelijkheden van het huwelijk te dragen, dat hij/zij in het huwelijk treedt. Dit zal zijn blik verlagen en hem/haar kuis houden. Wie er niet toe in staat is, laat hem/haar vasten. Want vasten vermindert het (lichamelijk) verlangen. » [29,30]
  Opdat een huwelijk geldig zou zijn in de islam, moeten zowel de man als de vrouw daarvoor hun geloofwaardig akkoord geven – wat ook de maturiteit vereist om een dergelijk akkoord te kunnen geven. Geen van beiden – man noch vrouw – kan tegen eigen wil of wens tot een huwelijk gedwongen worden. Volgens de islam zijn gedwongen huwelijken onwettig. [31] Mocht een vrouw toch tegen haar wil uitgehuwelijkt worden, dan heeft ze het recht van die man te scheiden:
  « Abdullah ibn Annas meldde: “Een maagd kwam bij de profeet en vermeldde dat haar vader haar tegen haar wil uitgehuwelijkt had, waarop de profeet haar toestond haar keuze uit te oefenen. » (Abu Dawood)
  Illustratief is het voorval met Qaylah (bint Makhramah) en haar dochters. Toen haar man stierf, wou zijn broer alle dochters uithuwelijken aan mannen waar ze helemaal niet wilden mee trouwen. Qaylah slaagde erin met één van haar dochters per kameel te ontsnappen. Achternagezeten door haar schoonbroer, zette ze koers naar profeet Mohamed. Ze slaagde erin profeet Mohamed te bereiken die haar zaak aanhoorde, en die oordeelde dat zij en haar dochters niet konden gedwongen worden om te huwen. Hij maande elke gelovige muslim aan de vrouwen ter hulp te schieten. Als gevolg van deze uitspraak was de schoonbroer verplicht de dochters te laten gaan. [32]

  De islamitische huwelijksvoorwaarde van biologische, intellectuele, emotionele, morele maturiteit, worden weerspiegeld in de voorwaarde dat men in staat en bekwaam moet zijn om een zelfstandige, vrije en geloofwaardige beslissing tot huwen te nemen.

  Het is in elk geval een misverstand te denken dat de leeftijd waarop Mohamed met Aisha trouwde – ongeacht of ze 9 jaar of ouder was – een soort wettelijke kracht zou hebben als minimum leeftijd waarop gehuwd kan worden. De islamitische leer en wet legt geen minimum leeftijdsgrens vast voor huwelijken, maar houdt rekening met veranderende culturele omstandigheden doorheen de tijd en omschrijft de huwelijksleeftijd in termen van maturiteit,individueel maar ook in samenhang met de samenlevingscontext.[33] Biologische maturiteit is daarbij niet voldoende: daarnaast moet de persoon ook emotioneel, psychisch, intellectueel en moreel voldoende matuur zijn, een zaak die van individu tot individu verschilt en die zorgzaam onderzocht dient te worden.

  Tegelijk stelt Dr. Saud Al-Fenesyan, voormalig rector van de Shari’ah Factulteit van de Imam Muhammed bin Saud Universiteit (Saudi Arabië) dat er vanuit de shari’ah geen enkel bezwaar is tegen het instellen van een minimum huwelijksleeftijd van bijvoorbeeld 17 of 18 jaar, een maatregel die zou kunnen helpen ter bescherming van de rechten van kinderen en ter bestrijding van kinderhuwelijken, die ook volgens de islam een misdrijf zijn. [34]
  —————-
  Eenvoudig rekenwerk wijst er op dat Aischa’s huwelijkleeftijd veel later was dan door sommigen wordt beweerd.
  http://www.muslim.org/islam/aisha-age.htm
  ——————————————-

  Mannen staan niet boven vrouwen, vers 4.34 zegt niet dat mannen superier zijn ( lees de link)
  http://users.telenet.be/myprojects/peace/rechten.html#gelijkheid

  Like

 25. lucky9 zegt:

  Linsky,
  In de koran staat dat het toegestaan is om de vrouwen te verkrachten voor de ogen van hun echtgenoten. Ik heb dus zelfs de barbaarse hadith niet nodig om waarheid van leugen te onderscheiden.
  Ik dacht al dat we hier niet te maken hadden met een verdwaald schaapje maar stel nu vast dat het een heus liegebeest betreft. Uw reactie was de enig juiste.

  Like

 26. petra zegt:

  Lucky9
  Waar staat dat dan in de Koran?Geef maar het nummer van het vers en niet een of ander verdraaide intepretatie van een Islambasher.

  Like

 27. De ekster zegt:

  Petra, slaap zacht. Je hoeft alleen maar te kijken naar de praktijk in diverse landen. Nergens zijn vrouwen slechter af dan in islamitische landen. Die verhaaltjes en soera’s en hoe die flauwekul allemaal heten mag die jij zo fanatiek uit je hoofd weet op te dreunen, doen helemaal niet ter zake. We moeten m.i. religies alleen beoordelen op hoe ze in de praktijk uitwerken en niet op basis van hun sprookjesbundels. Als we dan de islam eens langs de meetlat leggen is het geen opbeurend beeld wat je krijgt, dat zul je toch met me eens moeten zijn, Petra. Natuurlijk(?) komt vrouwenonderdrukking overal ter wereld voor. Bij ons ook, vaak door buitenlanders georganiseerd, maar, toegegeven niet uitsluitend door buitenlanders.
  Het is zo jammer dat er zo veel domme vrouwen zoals jij zijn. Vrouwen hadden in ons land altijd gelijke rechten als mannen, maar door de Islam en bekeerlingen zoals jij wordt dit iedere dag een stukje minder. Jullie gaan je eigen ondergang tegemoet.

  Like

 28. petra zegt:

  De ekster, wij horen hier alleen de misdaden en misstanden van de Islamitische landen.Als je alleen van Nederland de misdaden,onderdrukking en misstanden hoort ,kun je daar ook niet van af leiden hoe de Nederlander leeft.Vrouwen hadden altijd gelijke rechten in Nederland?Je wist zeker niet dat verkrachting binnen het huwelijk in Nederland tot 1991 (!) niet strafbaar was?Ook niet dat een getrouwde vrouw in Nederland tot 1956 niet handelingsbekwaam was.Ze mocht niet werken of iets kopen of een bankrekening openen zonder toestemming van haar man.Vrouwen in dezelfde funkties nog steeds minder salaris krijgen dan mannen?39 % van de Nederlandse vrouwen ooit slachtoffer geworden is van sexueel geweld?Ieder jaar 200000 vrouwen, alleen in Nederland, slachtoffer worden van sexueel of lichamelijk geweld?Zwangere vrouwen op het werk weggeselkteerd worden?Vrouwen met kleine kinderen minder snel een baan vinden?Zomaar een greepje,hoor.Zijn nog veel meer voorbeelden.

  Like

 29. lucky9 zegt:

  @ Petra om 16:26

  Koran 23:6 bevestigd door hadiths van Bukhari op 76,62,136 en 9,93,506 en dus onweerlegbaar voor elke moslim(a)

  bovendien ondersteund door Koran 24:33 en 59:7
  en geïllustreerd door Koran 4:3; 4:24 en 33:50.
  Een wrede god van een valse profeet. Waar haal jij de gore lef om hier onze westerse intelligentie te komen beledigen?

  Like

 30. petra zegt:

  Ik heb de Westerse intelligentie nooit beledigd al hoop ik wel dat die niet van jou alleen afhangt.
  Ik weet niet wat je hier denkt te lezen, maar ik lees nergens dat je vrouwen mag verkrachten of prostitueren of dwingen tot trouwen.
  Koran23.6
  1. Inderdaad voorspoedig zijn de gelovigen.

  2. Die ootmoedig zijn in hun gebeden.

  3. En die al hetgeen ijdel is, schuwen.

  4. En die aktief zijn in het betalen van Zakaat

  5. En die hun vleselijke lusten beheersen.

  6. Behalve met hun vrouwen of hetgeen hun rechterhand bezit, want dan treft hen geen verwijt.

  Gaat over dat gelovigen hun gebed moeten onderhouden,niet ijdel moeten zijn, armenbelasting (Zakaat) moeten betalen en hun lusten moeten beheersen, behalve met hun eigen vrouwen.

  Koran 24.33
  33. En laat degenen, die geen mogelijkheid tot trouwen vinden, zich kuis houden totdat Allah hen uit Zijn overvloed verrijkt. En de slaven die een acte van vrijmaking wensen, voorziet hen daarvan indien gij enig goed in hen ziet; en geeft hun van de rijkdommen van Allah, die Hij u heeft geschonken. En dwingt uw slavinnen, terwijl zij kuis wensen te zijn, niet tot ontucht om de goederen van het tegenwoordige leven te zoeken. Maar indien iemand haar dwingt, dan zal Allah na die dwang (voor haar) Vergevensgezind, Barmhartig zijn.

  Gaat over kuis leven tot je getrouwd bent.Slaven een acte van vrijwaring geven als zij dat wensen en dat je slavinnen niet mag dwingen tot ontuchtige handelingen en dat haar geen blaam treft als ze toch gedwongen wordt.

  Koran 59.7
  Wat Allah aan Zijn boodschapper heeft gegeven als buit van het volk van de stadsgebieden, is voor Allah en Zijn boodschapper en voor de naaste familieleden en de wezen en de armen en de reiziger, opdat het niet alleen in omloop moge zijn tussen de rijken onder u. En wat de boodschapper u ook moge geven, neemt het en wat Hij u ook verbiedt, onthoudt u daarvan. En vreest Allah, zeker, Allah is streng in het straffen.

  Dit gaat helemaal niet over vrouwen of sex!Maar over verdeling van de rijkdommen.Delen met familie,wezen, armen en reizigers,zodat niet alles blijft hangen bij de rijken

  Koran 4.3
  En als gij vreest dat gij niet rechtschapen zult zijn bij het behandelen der wezen, huwt dan vrouwen die u behagen, twee of drie, of vier en als gij vreest, dat gij niet rechtvaardig zult handelen, dan één of wat uw rechter handen bezitten. Dat is voor u de beste weg, om onrechtvaardigheid te voorkomen.

  Koran 4.24
  23. Verboden zijn u uw moeders en uw dochters en uw zusters en uw vaders zusters en uw moeders zusters en uw broeders dochters en uw zusters dochters en uw minnen en uw zoogzusters en de moeders uwer vrouwen en uw stiefdochters, die uw beschermelingen zijn door uw vrouwen tot wie gij zijt ingegaan, maar als gij niet tot haar zijt ingegaan zal er geen zonde op u rusten en de vrouwen uwer eigen zonen (zign ook verboden) alsmede twee zusters tezamen te hebben, met uitzondering van wat reeds voorbij is; gewis, Allah is Vergevensgezind, Genadevol;

  24. En getrouwde vrouwen, met uitzondering van haar, die gij bezit. Dit is een gebod van Allah voor u. Degenen, die daar buiten vallen, zijn u toegestaan; dat gij zoekt door middel van wat gij bezit haar behoorlijk te huwen en geen overspel te plegen. En geeft haar een huwelijksgift, tegenover de voordelen, die gij van haar hebt, dit is verplicht; er zal na het vaststellen daarvan geen zonde op u rusten in alles wat gij onderling overeenkomt. Voorzeker, Allah is Alwetend, Alwijs.

  Hier staat dat verboden terrein is : je moeder,dochters,zussen,tantes van beide zijden,je nichtjes,degene die je als baby gezoogd heeft,schoonmoeder,stiefdochter,schoondochters en ook niet twee zusters en getrouwde vrouwen, behalve je eigen vrouw.Je moet haar wel behoorlijk huwen en geen overspel plegen.

  Koran 33.50
  50. O profeet, Wij hebben voor u uw vrouwen wettig gemaakt, aan wie gij haar huwelijksgiften hebt gegeven, en degenen die uw rechterhand bezit van haar, die Allah u als een oorlogsbuit heeft gegeven en de dochters van uw ooms en tantes van vaderszijde en de dochters van uw ooms en tantes van moederszijde die met u emigreerden, en elke gelovige vrouw indien zij zich aan de profeet toevertrouwt als de profeet haar wenst te huwen; dit is slechts voor u en niet voor de gelovigen. Wij hebben reeds kenbaar gemaakt wat Wij omtrent hun (gelovige) vrouwen en degenen die hun rechterhand bezit, hebben verordend, opdat er geen blaam u aankleve. Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  Hier wordt alleen voor de profeet een uitzondering gemaakt met keuze van huwelijkspartners.Van dwang is ook al weer geen sprake, alleen als de vrouw zich toevertrouwt aan de profeet en als de profeet met haar wenst te trouwen (dus als zij het beiden willen)

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @ Linsky 12.54. uur, inderdaad Linsky, juist twijfel en zelf nadenken heeft ons zover naar voren gebracht in onze westerse democratie. En juist daar ligt het grote gevaar van de ISLAM, namelijk deze ISLAM stelt in de Koran alles ABSOLUUT. Ik ben zelf belijdend christen, maar ik ben reuze blij met de Verlichting die ons zeer veel goeds heeft gebracht, en waaruit ik als christen put uit het feit dat juist twijfel voorkomt dat men gaat denken over de absolute waarheid te beschikken. En dan wordt het pas gevaarlijk, ik twijfel liever als dat ik een fanaticus word.

  Like

 32. lucky9 zegt:

  @ Petra om 22:18
  Ik had niets anders verwacht. U bent waarschijnlijk een leugenaar(es) of een gehersenspoelde vrouw die geilt op elke islamofascistische penis. Denkt U nu echt dat iemand jouw leugenachtige islamofiele onzin gaat lezen en ernstig nemen?

  In elk geval kan een copy/paste nooit geldig zijn als ‘gemotiveerd’ antwoord.

  U speelt hier (al dan niet gedwongen) de rol van een hersenloze trol. De hel in dit leven zal uw onafscheidelijk deel zijn. Veel plezier en succes ermee!

  In het hiernamaals heeft de koran geen enkele rol voor U weg gelegd. Niet als hoer, niet als vrouw en nog minder als maagd. Voor de islam bent U een onbestaand, waardeloos stuk vuilnis die islamietjes kweekt voor de nieuwe orde van een macho-fascistische wereldheerschappij. De islamitische. Hoe dom kan iemand zijn?

  Aan U de keuze! (Als je die überhaupt zou hebben)

  Like

 33. Linsky zegt:

  Chapeau Lucky9! 🙂
  Amen

  Like

 34. petra zegt:

  Lucky9, jij zei zelf dat je bewijzen hebt dat het in de Koran zou staan en dat dus iedere moslim dat zou moeten opvolgen.Uit de verzen die je opgeeft (ja, die heb ik gecopyt/gepast, om de simpele reden dat ik de Koran niet geschreven heb en de juiste tekst weer wil geven, de antwoorden erbij heb ik niet gecopyt) blijkt dit helemaal niet zo te zijn.En wat is jouw “gemotiveerde” antwoord, een paar verwijzingen ( als je die al van jezelf hebt, waarschijnlijk heb je een papagaaienlijstje gekregen of gelezen) zonder in te gaan op de inhoud?Waar in die verzen staat dan dat je vrouwen mag verkrachten, prostitueren, dwingen om te trouwen?In welke regel?Ik verwacht trouwens ook geen zinnig antwoord van jou, wat dat schijn je in deze situatie niet te hebben.Ipv argumenten ga je je grof uitlaten.

  Like

 35. lucky9 zegt:

  Petra,
  Het blijkt dat je niet eens over een gedrukt exemplaar van de Koran beschikt.
  De koran is een boek, verkrijgbaar in elke Westerse boekhandel. Met wat geluk vind je zelfs in ramsj een tweedehandsexemplaar voor een prikje.

  Mijn antwoord was duidelijk: soera 4 (de vrouw) vers 6. Daar staat in dat de moslim een vrouw van elke overwonnen ongelovige mag verkrachten. Dat U dat niet leuk vind begrijp ik. Ik ook niet.

  “Degenen die uw rechterhand bezit” zijn gewoon slavinnen beste Petra, de vrouwen van ongelovigen als oorlogsbuit. Soera 33 (de partijscharen) vers 50 bevestigt dit overigens nog eens uitdrukkelijk.

  Koranische verzen kennen overigens geen regels, koop een exemplaar dan weet je tenminste waarover je praat.

  Like

 36. Linsky zegt:

  Laat iedereen geloven wat ie wil.

  Maar mensen die hun wil en leven laten sturen door lettertjes,…eens in het verleden opgetekend door…ja, door wie?
  Boeken zijn geschreven door mensen! Goden schrijven niet, en als ze dat wel zouden doen,
  En waar is de autoriteit achter die woorden, die de zeggenschap pretendeert te hebben over de mind, de wil en het gedrag van volkeren?

  Het is toch godverdomme godgeklaagd dat hele volksstammen, natie een bevolking van 7.000.000.000 mensen zich laten leiden door wat de een af ander pedofiel ooit heeft geschreven, of een compleet gestoord figuur die meent zendelingen te moeten uitzenden om zieltjes te winnen.

  We leven verdomme in 20212!!!!!!!!!!
  De mens richt vertwijfeld zijn smoel omhoog en jankt, schreeuw en vervloekt de Goden.
  Snapt nou niemend dat die gasten, als ze al bestaan, werkelijk krom moeten liggen van het lachen!

  Wat zou je zelf doen als je daar van bovenaf eens kon kijken naar die imbecielen hier op die aardkloot!

  Ze hebben een ongelooflijk complex en bijzonder schitterend brein, een soort van super computer…..maar inplaats van zelf te denken, laten ze dat nu al werkelijk eeuwen, eeuwen dus doen door anderen, die zich dan ook nog eens laten vertegenwoordigen door boekjes, hahahahahahahahahaha

  Zie de mens…………!
  Welke God zal daar niet om lachen?

  Like

 37. Linsky zegt:

  6500 zelfmoorden onder VS-veteranen, per jáár!

  Zouden ze ontdekt hebben dat ze te laat voor zichzelf zijn gaan denken?

  Elke 80 minuten ziet een Amerikaanse veteraan, die waarschijnlijk nog geen 30 jaar oud is, geen andere uitweg dan zijn leven door eigen toedoen te beëindigen.. Een diep en diep triest verhaal.

  http://www.nytimes.com/2012/04/15/opinion/sunday/kristof-a-veterans-death-the-nations-shame.html?_r=4

  Like

 38. Linsky zegt:

  Een wijze les van jongeren. O ja?

  Bij het verlaten van een supermarkt stelt de jonge caissière aan een oudere vrouw voor, dat zij voortaan haar eigen boodschappentas maar mee moet nemen, in plaats van een plastic tas te kopen. “Want plastic tassen zijn niet goed voor het milieu”, zo zegt ze.
  De vrouw verontschuldigd zich en legt uit:”Wij hadden dat groene gedoe niet toen ik jong was!”
  De caissière antwoordde:”Ja, en dat is nou juist ons probleem vandaag de dag, jullie generatie maakte zich niet druk om het sparen van het milieu voor de toekomstige generaties!”

  Ze had gelijk, onze generatie had dat groene gedoe niet in onze dagen. Toen hadden we melk in flessen, frisdrank in flessen en bier in flessen, die we leeg en omgespoeld terug brachten naar de winkel. De winkel stuurde deze dan terug naar de fabriek en in de fabriek werden deze flessen gesteriliseerd en opnieuw gevuld. Wij deden ècht aan recycling. Maar we deden niet aan dat groene gedoe in die tijd!

  Wij liepen trappen, omdat we niet over roltrappen en liften beschikten in elk gebouw. Wij liepen naar de supermarkt en hezen onszelf niet iedere keer in een 300 PK machine, elke keer als we 2 blokken verder moesten zijn. Maar ze had gelijk, wij hadden dat groene gedoe niet in onze tijd!

  Babyluiers gingen in de kookwas, omdat wegwerpluiers niet bestonden. We droogden onze kleren aan de lijn en niet in een energieverslindende machine die continue 220 volt verbruikt. Wind- en zonne energie droogden onze kleren echt. Vroeger, in onze dagen.
  Kinderen droegen de afdankertjes van oudere broers en zussen en kregen geen gloednieuwe kleren. Maar de jonge dame heeft gelijk! Wij hadden dat groene gedoe niet in onze tijd.

  In die tijd hadden we – misschien – 1 tv of radio in huis en niet 1 op elke kamer. De tv had een klein schermpje, ter grootte van een zakdoek en niet een scherm ter grootte van de bijenkorf.
  In de keuken werden gerechten gemengd en geroerd met de hand, omdat we geen elektrische apparaten hadden die alles voor ons deden.

  Wanneer we een breekbaar object moesten versturen per post, dan verpakten we dat in een oude krant ter bescherming en niet in piepschuim of plastic bubbeltjes folie.
  In die tijd gebruikten we geen apparaat met een motor die op benzine het gazon maaide. We gebruikten een maaier die geduwd moest worden en functioneerde op menselijke kracht.

  Wij sporten door te werken, zodat we niet naar een fitnessclub hoefden te gaan om op ronddraaiende loopbanden te gaan rennen, die werken op elektriciteit. Maar ze heeft gelijk. Wij hadden dat groene gedoe toen niet.

  Wij dronken uit een fontein wanneer we dorst hadden, in plaats van uit een plastic fles, die we na 30 slokken weggooien. Wij vulden zelf onze pennen met inkt, in plaats van elke keer een nieuwe pen te kopen. Wij vervingen de mesjes van het scheermes, in plaats van het hele ding weg te gooien alleen omdat het mesje bot is. Maar wij hadden dat groene gedoe niet in onze tijd.

  Mensen namen de trein of een bus en kinderen liepen of fietsten naar school in plaats van hun moeder als 24-uurs taxi servicedienst te gebruiken. Wij hadden 1 stopcontact per kamer en niet een heel arsenaal aan stekkerdozen en verlengsnoeren om een dozijn apparaten van stroom te voorzien.

  En wij hadden geen geautomatiseerde gadgets nodig om een signaal op te vangen van een satelliet die 2.000 mijl verderop in de ruimte hing, zodat we contact konden leggen met anderen en uit te vinden waar de dichtstbijzijnde pizzatent zich bevind.

  Maar is het niet in en in triest dat de huidige generatie klaagt over hoe verspillend wij ‘oudere mensen’ waren, gewoon omdat wij dat groene gedoe niet hadden in die tijd?
  Stuur dit door naar andere egoïstische oudere mensen, die behoefte hebben aan een les in het behoud van moeder aarde, gegeven door intelligente jongeren van deze tijd.

  Bron: http://boinnk.nl/blog/32702/milieu-bewuste-jongeren-lezen-oudjes-de-les/

  Like

 39. petra zegt:

  In soera 4.6 staat dit,waar staat dan dat je vrouwen mag verkrachten?
  6. En ondervraagt de wezen, wanneer zij de huwbare leeftijd bereikt hebben: als gij in hen rijpheid van verstand vindt stelt hun dan hun eigendom ter hand; en verteert het niet in buitensporigheid en haast, omdat zij opgroeien. En laat hij, die rijk is zich onthouden en laat hij die arm is naar billijkheid er gebruik van maken. En wanneer gij hun eigendommen overhandigt, neemt er dan getuigen bij. Allah is toereikend om rekenschap te vragen.
  ————-
  In soera 24.33 staat dit
  “En de slaven die een acte van vrijmaking wensen, voorziet hen daarvan indien gij enig goed in hen ziet; en geeft hun van de rijkdommen van Allah, die Hij u heeft geschonken. En dwingt uw slavinnen, terwijl zij kuis wensen te zijn, niet tot ontucht om de goederen van het tegenwoordige leven te zoeken. “.
  Je mag een slavin dus niet dwingen tot sex.
  —————-
  Ten tijde van de prediking van Mohammed was slavernij een wijdverbreid begrip, bij zowel Arabische stammen, Christenen en Joden.Omdat dit zo diepgeworteld was, kon het niet van de een op de andere dag afgeschaft worden.Koran en Sunnah voerden een uitdovingsscenario in.Er mochten geen nieuwe slaven meer komen en vrijlating van slaven werd aangemoedigd.Bij sommige omstandigheden was men verplicht een slaaf vrij te laten

  “… en als iemand per abuis een gelovige doodt, dan geldt de vrijlating van een gelovige slaaf …” (Koran 4:92)

  “God rekent jullie de onnadenkende uitspraken bij jullie eden niet aan, maar Hij rekent jullie aan waartoe jullie je in je eden verbinden. De verzoening ervoor is aan tien behoeftigen voedsel te geven zoals jullie gemiddeld aan je huisgenoten voedsel geven of het leden van hen of de vrijlating van een slaaf… ” (Koran 5:89)

  “Zie die zich dus van hun vrouwen scheiden (…) en dan terugkomen op wat zij zeggen, zijn verplicht tot vrijlating van een slaaf voordat zij elkaar aanraken.” (Koran 58:3)

  De Profeet greep ook allerhande omstandigheden aan, zoals een zonsverduistering, om Muslims op te dragen slaven vrij te laten:

  “Ongetwijfeld beval de Profeet de mensen slaven vrij te laten ter gelegenheid van een zonsverduistering” (gemeld door Asma, in Bukhari)

  Verder werd ook het vrijwillig bevrijden van slaven aangemoedigd. Er is bekend dat de gezellen van de Profeet tienduizenden slaven opkochten om hen vrij te laten.
  ———————-

  Tegelijk met dat er geen nieuwe slaven mochten komen, kregen degenen die al slaaf waren rechten toebedeeld in de Islam.

  “Hij die een slaaf doodt, zal zelf gedood worden, en hij die een slaaf verminkt, zal zelf verminkt worden.” (Tirmidhi)

  Slaven kregen het recht op een goede behandeling; ze kregen het recht samen met hun eigenaars te eten, en hadden recht op hun deel van het eten. Als er weinig voedsel voor handen was, moest de eigenaar van zijn part delen met zijn slaven. Mohamed zei:
  “Wanneer de slaaf van iemand onder jullie voedsel voor hem bereidt en het opdient na (de last ondergaan te hebben van) dicht bij de hitte en de rook te zitten, moet hij de slaaf samen met hem doen plaatsnemen en hem laten eten (samen met hem), en als er voedsel te weinig lijkt, moet hij een deel (van zijn eigen portie) voor de slaaf voorzien. (Muslim, gemeld door Abu Hurayah)

  “Uw slaven zijn uw broeders en God heeft hen onder uw bevel geplaatst. Dus wie een broeder onder zijn bevel heeft moet hem te eten geven van wat hij eet en hem kleden van wat hij draagt. Vraag slaven geen dingen te doen die hun macht te boven gaan, en als je het toch doet, help hen dan” (Bukhari, gemeld door Narrated Al-Ma’rur – deel van langere hadith)

  Slaven kregen bovendien het recht deel te nemen aan de shura [overleg] en konden ook leider worden van de gemeenschap.

  De Profeet zei: “je moet naar je leider luisteren en hem gehoorzamen, zelfs al is hij een Ethiopische slaaf wiens hoofd de kleur van een rozijn heeft.” (Bukhari)
  ————
  De slaven in de Koran en Sunnah zijn dus al bestaande slaven van voor de openbaringen.
  ________

  Verder heb je het er nog over dat er geen regels staan in de Koran.Nooit gehoord dat regels o.a. synoniem zijn met zinnen?Een bladzij uit een boek bestaat uit zinnen.Is het zo moeilijk een soera neer te schrijven en de regel (zin) of woorden aan te duiden waar dan zou moeten staan dat vrouwen verkracht mogen worden?De strekking van wat ik schrijf is duidelijk,maar je wilt er omheen blijven draaien.

  Like

 40. Linsky zegt:

  Petra, hou godverdomme op met te vertellen wat waar geschreven staat in dat kutboek!!!!!!!!!!!

  Dat interesseert geen zinnig, zelfstandig denken en voelend wezen.

  Dat jij zelf nog behoort tot de gehersenspoelde massa/kudde, geleid, door boekjes, zieke baardapen, pedofielen en verkrachters, en de behoefte voelt je te onderwerpen als een hoer aan de lusten van die Arabische door inteelt verziekte, geloofswaanzinnigen, is jouw probleem.

  We hebben het echt geprobeerd, je wat van een redelijkere wereld en samenleving te laten zien.

  Maar het is duidelijk dat je je liever laat naaien door een Arabische dekhengst, waar je netjes je beurt moet afwachten, omdat ie er hele harems op nahoud.

  Wees er gelukkig mee, meid, laat ons verder maar met rust, wij zijn net als jijzelf niet ontvankelijk voor andere meningen. Wij maakten onze keus, en meenden wat meer respect en rechtvaardigheid voor onze vrouwen en kinderen te moeten hebben en dat ook daadwerkelijk in praktijk te moeten brengen.

  Daarom blijven die ook bij ons.
  Het afval, en de gestoorden laten we rustig over aan dat woestijnvolk.

  Ons afval probleem is daar mee namelijk opgelost.
  We zaten al geruime tijd met het probleem hoe we van die zieke geiten en schapen af moesten komen. Het probleem is namelijk dat ze net één cel meer hebben dan een koe, twee cellen minder dan een kameel en drie minder dan een geit. Waarschijnlijk een destructief, degenerend virus wat ooit tijdens vakantieverblijf in de woestijnen al is opgelopen.

  Daarnaast bezitten zij vaak ook het verraders-gen en een ongeneeslijke geestesziekte, waardoor zij gezien de fundamentele zieke aard van het islamgebroed dus beter bij zandwormen passen.
  Wat ons betreft dus een excellente methode van natuurlijke selectie, concentratie van waanzin op de juiste plaats en perfecte afvalverwerking. Overigens evident dat dit een van de redenen is dat de islamieten steeds zieker worden…………
  Een win-win situatie dus.

  De echte vrouwen, met verstand, inzicht en schoonheid, houden we namelijk zelf. Die blijven overigens uit eigener beweging, uit vrije wil gewoon hier…bij ons.

  Sorry als je je beledigd zou voelen, da’s niet echt de bedoeling, want je kunt er waarschijnlijk ook niks aan doen, dat er geen voldoende stimulans was in je leven om tot zelfstandig denken en oordelen te komen, maar ik kan niet tot andere conclusies komen.
  Jammer, maar helaas!

  Like

 41. Linsky zegt:

  Petra,
  als je straks ook de pijp uit bent en aan de poort staat, wat denk je?
  Zou de wachter dan niet vragen, Petra, wat deed je met je leven?
  Door wie liet je je naaien, liet leiden en indoctrineren, manipuleren en waarom?

  Leg je ‘m dan uit dat je wel moest, omdat dat geschreven stond in een kutboekje?
  Geschreven door een smerige pedofiel, die zelf volslagen krankzinnig was, aangetaste grijze brij in z’n hoofd, van de inteelt en SOA’s?
  Kwam je zelf niet op het idee, dat de complexiteit van de wereld waar je in leefde van die orde was, dat het door geen enkel boek ooit beschreven zal kunnen worden.
  Kwam het niet bij je op dat het een reden had, dat we je een vermogen tot denken, voelen en zelfinzicht hadden mee gegeven?
  Kwam het nooit bij je op, dat de waarheid , alleen maar jouw individuele, persoonlijke waarheid kan zijn, en dat je die alleen binnen in jezelf kon vinden?
  Stond er tijdens je geboorte een ‘god’ naast je bed om je te vertellen dat de mening van anderen en wat ze schrijven meer waarde heeft dan wat je zelf ooit zou bedenken, en dat de letters in een kloteboek meer zeggenschap heeft dan je eigen mening en inzichten?

  Meiske, als je werkelijk van mening bent dat je je leven moet laten leiden door wat er in boeken staat, heb je nog erg veel te leren.
  Jammer, want de tijd voor de mensheid op deze evolutielijn is bijna voltooit.
  De zielen die nu leven, krijgen hier geen kans meer.
  Je komt hier en NU tot inzicht of nooit meer….
  Geloof niks, van wat iemand ook maar zegt of schrijft.
  In het bijzonder niet wat ik allemaal plemp en schreeuw.

  Maar doe jezelf een enorm cadeau…..flikker alle boeken weg en denk en voel eens voor jezelf!

  So, hier laat ik het bij. de rest doe je zelf maar. 🙂

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, game, set and match! Helemaal goed zoals U de misleidende Koran fileert. Ook uw bijdrage over vroeger, deel ik met U. Ach, wat was het toen toch fijn leven in ons kleine liberale christelijk landje, in de periode tussen grofweg 1947 en 1970. Maar sinds idiote regeringen en politici de verraders Resolutie van Straatsburg aannamen was het meteen gedaan, en werden we overspoeld door hordes mensen met een islamitische achtergrond. En dankzij deze verraders worden we nu zelfs verplicht te buigen voor de Islam. Maar ik NIET!

  Like

 43. Linsky zegt:

  Tom,
  het is niet alleen de islam waar ze ons voor willen laten buigen!
  De sharia en islam zijn enkel instrumenten.
  Men wil Total Control!
  Zij willen heersen, niet alleen over onze lichamen en ons leven beheersen, leiden en controleren, maar erger.
  Omdat zij dit eigenlijk al heel lang doen, uiteindelijk nu ook ons persoonlijke, innerlijke bezit, onze mind, geest en feitelijke ziel!

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky,
  U bedoelt waarschijnlijk de NWO, daar kan ik mij heel veel bij voorstellen. Ons koningshuis, Bea BILDERBERG, zit er tot over de oren in, namelijk de BILDERBERGERS hebben samen met de andere verraders de Resolutie van Straatsburg aangenomen. En men heeft tot op de huidige dag de bevolkingen van Europa daar niet over geraadpleegd. Het gedrocht EU werkt prima samen met de duistere krachten om slaven van ons te maken, en de SATAN op de troon te zetten.

  Like

 45. Linsky zegt:

  Yep, Tom.

  Maar ik bezit nu eenmaal een onverwoestbaar optimistisch vertrouwen in rede en de uiteindelijhke persoonlijke bestemming van elke ziel!

  Vandaar dat ik nog een poging waag om Petra te redden.
  Gewoon een laatste poging tot loyaliteit en solidariteit met de eigen soort.
  Het is nu eenmaal triest om een van ons te zien afdalen in de hel!
  Petra;
  Als het de bedoeling was om naar de ‘waarheid’ uit een boek te leven, zouden die goden dan niet zelf op het simpele idee hebben kunnen komen, dat ze daarvoor maar een ‘boek-chippie’ in onze hoofd hoefden te plaatsen?
  Als het de bedoeling is dat we ons voegen naar de zieke verdorven ideeën van anderen, waarom kregen we dan zelf een stel hersens mee, met afdoende mogelijkheden om tot zelfstandig denken te komen?
  Waarom kreeg je het vermogen tot zelf denken en voelen, als het al vaststond dat je dat door anderen moest laten doen?
  Zijn die ‘goden’ en dat boekje waar je je naar voegt niet erg morbide dan? Wat is de bedoeling van eigen denk en voel vermogen, als je het niet mag gebruiken?
  Wat is de waarde en bedoeling van eigen mening, inzicht en beslissingen evenals het bezit van een eigen wil en keuze vrijheid, als je dat alles dient te verloochenen?
  Waarom is er na al die vele jaren nog steeds geen werkelijke vrede en liefde bij die ‘vredelievende’ islamieten, maar wel oorlog, minachting, onvrede, geweld, moord, verkrachting en kindermisbruik, terwijl het toch duidelijk in dat bekje van je geschreven staat?
  Houd dat woestijnvolk zich dan niet aan die ‘vredelievende’ boodschap?

  Kamen de vragen wel eens op;
  Wie ben ik?
  Waar kom ik vandaan?
  Waar ga ik naar toe?
  Wat is het doel van m’n leven hier?

  En zo ja, waardoor kwam je dan tot de conclusie dat je je moest laten ringeloren, geestelijk laten mishandelen en sexueel moest onderwerpen aan een vrouwen en kinderen minachtende doctrine?
  Wat is de waarde en nut van mijn eigen geest dan?

  Volgens mij zijn ideologen mensen die geloven dat de ‘mensheid’ beter is als de mens.
  We zullen vrede krijgen, ook al moeten we er voor vechten!?
  Ik blijf optimistisch……..of zou het toch gewoon maar opportunisme van me zijn? 


  https://ejbron.wordpress.com/2012/04/15/video-pedofilie-in-de-islam-in-saoedi-arabie-wordt-25-van-de-kinderen-verkracht/

  Like

 46. Linsky zegt:

  Tom,
  misschien weet je niet dat ik hier al eerder een aantal artikelen over de NWO en gevolgen plempte.
  Ik ben er zelf door levenslang, permanent onderzoek van overtuigd dat er al eeuwen een boze macht is, die enkel onderdrukking van het werkelijke innerlijke wezen van de mens wil.
  Zij leven bij de gratie van negatieve energie!
  Het is dus zaaks voor hen om te zorgen dat de mens nooit in vrede en liefde zal leven!
  Nou, de praktijk van alle eeuwen bewijst wel dat ze dat tot op heden bijzonder goed is gelukt.
  In een aantal artikelen wijs ik regelmatig op de technieken die men al lang gebruikt om zelf onze gedachten en geest te beheersen.
  Ik blijf er bij, dat de islam/sharia een ultiem instrument is, om de hele wereld bevolking, de complete mensheid op de knieën te krijgen!
  Het is al van aanvang af hun doel.

  Je kunt Linsky in het zoekvak zetten dan krijg je een lijst.
  Maar hier heb je ze ook.
  https://ejbron.wordpress.com/?s=Linsky
  https://ejbron.wordpress.com/page/2/?s=Linsky
  https://ejbron.wordpress.com/page/3/?s=Linsky

  Like

 47. lucky9 zegt:

  @ Petra
  Ik gaf in mijn tweede reactie een verkeerde soera op en ken nu uw reactie daarop.
  Namelijk dat in de islam de slaven zeer goed behandeld werden en nog altijd worden. Zo dat weten we weeral ! 😀

  Voor uw gemak vergeten we even dat dank zij de koran de getuigenis van een vrouw maar de helft waard is dan van een man. Als jij dus verkracht wordt door een moslim-man dan moet je 4+1 moslim-vrouwen hebben die in jouw voordeel willen getuigen om de ene getuige van de verkrachter in het ongelijk te stellen. Succes ermee.

  Als er geen getuigen zijn kan je er ook een rechtvaardige behandeling vergeten want elke moslim-man heeft een koranische licentie om overal en altijd te verkrachten niet alleen vanwege de discriminerende bepaling over de waarde der getuigenissen maar ook omwille van de verzen die ik je als antwoord gaf.

  Mijn oorspronkelijk antwoord op ùw vraag was Koran 23:6 bevestigd door hadiths van Bukhari op 76,62,136 en 9,93,506 en dus onweerlegbaar voor elke moslim(a) en bovendien herbevestigd door onder andere Koran 33:50. De Koran rechtvaardigt de verkrachting van vrouwen der niet-gelovigen. Feitelijk komt dat neer op alle niet-gelovige vrouwen. Maar dat ben je dus zelf niet. Hoera voor U!

  Overigens gedraagt U zich zoals voorgeschreven door het fascistische vers van soera 9 vers 29 in plaats van de gratis goede raad van Linsky te overwegen.

  Beye Beye, Petra. Over en uit!

  Like

 48. petra zegt:

  Linsky , ik reageer slechts op wat hier beweerd wordt.Dat in de Koran zou staan dat vrouwen verkracht ,geprostitueerd en gedwongen tot huwelijk mogen worden.Ik heb die soera’s die gegeven werden als bewijs opgezocht,gelezen,zelfs hier compleet neergezet.Ik heb gevraagd waar het dan staat in die soera’s.Ik krijg alleen ontwijkende antwoorden , waarschijnlijk omdat jullie het gewoon niet weten.Verder zeg je dat niemand zich interreseert voor de inhoud van de Koran, dat is je goed recht natuurlijk, maar intussen wel beweren dat er dingen in staan die er NIET in staan. (dus zonder het gelezen te hebben).De opmerking over het boekchippie slaat ook niet echt ergens op, want dat zou juist betekenen dat je geen vrije wil en mening hebt. en dat heb je als gelovige wel.Je hebt echter geen recht om de wet te overtreden ( bv misdaden of moorden plegen) en dat heb je hier in het ‘vrije’ westen ook niet.Daar gaat je vrije wil ook maar tot waar de wet je laat gaan.
  Oorlogvoeren, minachting, onvrede, geweld, moord, verkrachting en kindermisbruik komt van uit het westen ook veelvuldig voor.Zelfs ook in Nederland.Dat de profeet Mohammed een pedofiel was, heb ik al ontkracht in 1 van mijn eerdere reacties alhier.Ook dat vrouwen gedwongen mogen worden tot huwelijk, dat ze verkracht mogen worden en geprostitueerd mogen worden, heb ik al ontkracht.Nu heb je weer een onzinverhaaltje dat de Islam de wereld wil overheersen.
  Denk je niet dat ik in het begin twijfelde over de Islam?Ik ben niet als moslim geboren of opgevoed.Toen werd ik ook overspoeld door vooroordelen die over de Islam bestaan.Dat heeft me ook lange tijd weerhouden van het moslim worden.Ik ben juist door die vooroordelen te gaan bestuderen er achter gekomen dat het slechts vooroordelen zijn.Ik heb er zelfs juist meer van geleerd over mijn geloof.Intussen twijfel ik al lang niet meer over mijn geloof, ik weet hoe het werkelijk is.

  Like

 49. E.J. Bron zegt:

  Welnu Petra. Van harte gefeliciteerd en ik stel voor om uw enthousiasme over deze woestijnideologie nu ergens anders te gaan plempen. Ik heb het wel even gehad, al die propaganda. Oké!?

  Like

 50. Linsky zegt:

  E.J.,
  Overtuigingen zijn nu eenmaal gevaarlijker vijanden van de waarheid dan leugens, niet waar? 🙂

  Like

 51. Tom Hendrix zegt:

  @linsky, bedankt voor uw verwijzingen. Ik ben er net als U van overtuigd dat we in de eindstrijd leven, en ook volgens mij worden de islamisten door de Bilderbergers cum suis gebruikt om onze westerse wereld op de knieën te krijgen, samen met de verraders van LINKS.

  Like

 52. Linsky zegt:

  Tom,
  graag gedaan. 🙂
  Dan zal het je ook wel opgevallen zijn dat vooral sinds Obama (hoofd moefti) aan de ‘macht’ is, de islamisering met progressieve sprongen voortgang vind!

  Like

 53. petra zegt:

  E.J. Ik verspreid geen propaganda.Ik reageer op onjuiste beweringen en op vragen .
  Lucky9 Lees mijn reacties maar eens goed door.Vooral die van 19 april 22.18.Daar ga ik in op jouw beweringen.Ik wacht nog steeds op het antwoord waar en in welke zinnen en welke woorden verkrachting, prostituering en gedwongen huwelijken door de Koran goedgekeurd worden.Maar ja, dat is moeilijk he, dan moet je gaan redeneren.Ipv antwoorden ga je over andere dingen beginnen.Mijn reactie van 20 april 14.05 gaat ook heel duidelijk in op hoe de Islam slavernij ziet.

  Like

 54. lucky9 zegt:

  @ Petra
  Ik schreef “over en uit”. R.I.P. meisje!

  Like

 55. petra zegt:

  Lucky9, je weet het dus niet?

  Like

 56. Tom Hendrix zegt:

  @Petra, wij wensen uw misleidende woorden niet te slikken als zoete koek.

  Like

 57. Carlos zegt:

  Liegen is een ziekte en het verspreiden ook en bestaan ook geen medicijnen dus je zult ook doodt gaan als een zieke leugenaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s