VIDEO: Europees Parlement 18-04-2012 – Nigel Farage in topvorm!

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Eurocrisis, Europa. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Europees Parlement 18-04-2012 – Nigel Farage in topvorm!

 1. Linsky zegt:

  Zonder Nigel was er echt geen flikker meer aan hier 🙂

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Ook de aartsleugenaar Guynokkio Verhofstadt opgemerkt? Dat soort van gespuis houdt het zitje van fractievoorzitter warm waar ook de VVD zich thuis voelt. De feiten ontkennen, liegen, bedriegen, offshore de eigen bankkluizen vullen, islamiseren en schelden tot ze er bij neervallen en dan de schuld op iemand anders schuiven als het verkeerd afloopt.

  Het wordt echt hoog tijd dat heel dat Europees parlement electoraal uit gekuist wordt met de bazooka in plaats van met de hogedrukreiniger.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Hoe eerder de links fascistische EUSSR naar de verdommenis gaat hoe beter. Farage is een held.
  De dictatuur van de clinic clowns Verhofstad, Barosso en van Rompuy komt me met de dag meer de strot uit.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Farage’s voorspelling inzake een euro collapse komt uit, let maar op…!!!
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658132&r=1&tbl_archief=&

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Onze nationale exhibistionistische zelfverrijker(commissaris bij o.a. Shell) doet ook een duit in het crisiszakje…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11950038/___Probleem_NL_slap_aftreksel___.html

  Like

 6. Robert zegt:

  Mooi al deze bovenstaande opmerkingen en ja, ik ben ook mordicus tegen het in stand houden van een bij voorbaat failliet systeem. Het heeft mij overigens ook nog eens mijn leuke baan gekost!!!! Maar mensen, wat gaan we (DE MASSA) ertegen ondernemen. Geen woorden maar daden zou ik zeggen. Ik kan ook nog wel een paar honderd links toevoegen maar we moeten einedelijk eens wat ertegen doen. Het zijn namelijk allemaal corrupte luie ondemocratisch gekozen schurken daar in Brussel!!!!!!!!!!!!!!! Gelukkig is er inderdaad 1 favoriet en ja, dat is Nigel Farage waar ik diep respect voor heb, maar alleen staat ook hij nergens. Mijn god wat zou ik graag de kar trekken, maa krijg maar eens iemand echt mee. Het enige wat ik te horen krijg is: “we kunnen er toch niets aan veranderen’zij doen toch wat ze willen”!!!! NEE MENSEN, NIET ALS WE ALLEMAAL, OF ALTHANS EEN GROOT DEEL VAN DE MENSEN EENS EINDELIJK “burgerlijk ongehoorzaam”WORDEN!!!! Zo, en nu de vraag, wie doet er mee!!!???
  Robert

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Robert, ik ben het helemaal met U eens. Ook op DDS heb ik ervoor gepleit massaal op te trekken naar Den Haag, waar de landverraders zitting houden, ook heb ik de petitie getekend tegen het ESM en de EU. Maar veel medelanders kijken liever naar “Boer zoekt vrouw”, in plaats van in beweging te komen, ook zijn ze nog steeds zo stom om op het CDA, de VVD, Demonen 66, SP en Groen Slinks te stemmen, en deze partijen stemmen voluit VOOR de verkoop van Nederland. Ach, ik ben al behoorlijk op leeftijd, maar onze kinderen en kleinkinderen gaan eraan!

  Like

 8. Everdine zegt:

  En dan wordt er gezegd dat de EUSSR democratisch is. Niets is minder waar. Wie heeft de regering destijds een mandeaat gegeven om ons te verkopen en te verkwnaelen aan die vermadelijde EU? Het is achter onze rug bekonkeld door zg gekozen foute politici om gesjesde politici aan een zeer goed betaald baantje te helpen,
  Is er ooit naar de mening van het volk gevraagd? zijn wij er ooit in gekend? Waarom was het een GEHEIM VERDRAG VAN SCHENGEN? Het werd geheim gehouden omdat anders de bevolking een revolutie zou beginnen als bekend werd hoe wij toen geknecht werden. Dank oliedomme en verraderlijke Balkenende, Bos, Lubbers. Kok, Van Agt, Duisenberg en andere landsverraders. Rot in hell.

  Like

 9. Everdine zegt:

  Tom Hendrix, Robert, ik ben het helemaal met u eens. Wat mij stoorde en erger eigenlijk, was de een beetje lacherige reactie bij Pauwel en Wauwel toen de AIVD naar buiten kwam met het feit dat er veel meer leuke, aardige moslims naar Al Quiada trainings kampen gegaan waren. Het zijn toch zulke aardige mensen, toch? Je neemt toch niet serieus dat de islam Europa zou willen veroveren? Hahaha, wat een angsthazen die AIVD. Als goede socialisten kunnen wij heel goed opschieten met de islam, dat deden de Nazi Sozialisten toch ook in WW2? Om van te kotsen.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Hier nog iets wat verborgen werd gehouden.

  Transcripties van geheime Fed-vergaderingen nu openbaar! Video’s.
  Enkele dagen geleden wees ingewijde Drake Bailey erop dat informatie zou worden gelekt over de diepe problemen waar de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, in verzeild is geraakt.

  De echtheid van de informatie zal als gebruikelijk officieel worden ontkend, benadrukte Bailey, maar het is echt en het gebeurt.
  Inmiddels is aan het licht gekomen dat de Fed tijdens spoedvergaderingen tussen 2007 en 2010 enorme hoeveelheden informatie heeft achtergehouden, zo onthult analist Bix Weir van Road to Roota. Tv-presentator Dylan Ratigan van MSNBC doet één en ander in onderstaande video’s uit de doeken. Het wordt enigszins duidelijk hoeveel er is achtergehouden.

  http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2556:geheime-transcripten-van-spoedvergaderingen-fed-openbaar-video&catid=15:financieel&Itemid=28

  Like

 11. lucky9 zegt:

  Sorry voor mijn laattijdige reactie. Zie http://tinyurl.com/ceagqyb Ik ga slapen en elimineer morgen de fascistoïde indoctrinatie wel verder.
  Elke dag opnieuw gaan ze een islamofiel poepje ruiken! Is het niet hier, dan is het elders!

  Like

 12. Linsky zegt:

  Truste Lucky, ik kap er ook eens mee.
  Morgen ga ik er weer voor de volle 30% tegenaan. 🙂

  Like

 13. Robert zegt:

  Mensen, nogmaals, ondanks zo’n onnozele programma’s op de mainstream media welke door een 4tal grote jongens worden GESTUURD, daar moeten we echt niet naar kijken, alhoewel, kijken kan nog wel, zo kun je jezelf een beetje op de hoogte houden van alle leugens welke door o.a. Persburo Reuters en consorten uitgekotst worden. Daarbij heb ik een mailtje gestuurd naar P & W, ik kan hun namen niet eens meer opschrijven zo walg ik van dit soort blaadjesopzeggers in opdracht van grote papa, om eens aan een aantal politici, waaronder Kees de Jager ehhh de Knager en nu de Slager van financiën (ooit heb ik voor zijn voorganger gewerk, Onno Ruding), de minister van milieu, volksgezondheid en vreemdelingenbeleid en liefst ook nog onze PREMIER om eens zelf een aantal niet vooraf bekendgemaakte vragen te stellen.Ik weel zeker dat ze alle 5 na een paar minuten zaten te shaken!!!! Maar helaas, natuurlijk niets teruggehoord. BANG SOMS!!! Echte journalisten mogen niets zeggen. Nadat ik onze NOUD WELLINK had gezien, waarbij van tevoren was afgesproken dat hij alleen aan tafel zou zitten en alleen maar voorgeprogrammerde vragen zou beantwoorden was voor mij de maat vol. Wie maakt dat uit, NOUD soms, ja dus!!! Echt ongelooflijk.
  Nee mensen, laten we toch eindelijk eens in actie komen. Ik heb zat ideeén, en even een korte reactie op Tom Hendrix, mijn kinderen en kleinkinderen zou ik voor sterven, en hun wil ik dus proberen te redden voor deze gangsters. Al Capone was tegen dit soort lui een pussy!!
  WE MOETEN IN ACTIE KOMEN TEGEN DE BANKEN, DIVERSE REGERINGEN,ETC. Het is echt makkelijker dan jullie denken, maar de kar zal getrokken moeten worden!!!!!
  Hoop doet leven, en dat laatste wordt ons steeds moeilijker gemaakt dus…….
  Robert
  Susteren Limburg

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Robert, ook ik Robert ben limburger, en ik ben het volslagen met U eens. Maar alleen met ons 2en kunnen we alleen reageren door op deze site, op DDS of Elsevier te reageren, en de politiek aan te spreken. Ik wil dat graag blijven doen net als U. Maar waarom komt onze bevolking niet massaal in beweging, als ik terug denk aan massa betogingen in de jaren 80 van de vorige eeuw tegen plaatsing van de kruisraketten, dan vraag ik mij af waarom dat NU niet meer lukt.Zijn we inderdaad te verweekt geworden?

  Like

 15. Robert zegt:

  Precies datzelfde denk ik ook, en toen ging het eigenlijk om NIETS en nog eens NIETS. Vandaar mijn ergernis, nee eigenlijk WOEDE!!!!!
  We hebben allemaal kennissen. Weet je hoe lang het duurt om een groot aantal mensen bij elkaar te krijgen……..? Nee…….., dan is eigenlijk de oplossing een beetje goede wil, het opstellen van een paar korte regels tekst en deze door te sturen naar maar 3 kennissen die evt interesse zouden hebben. Kijk even mee……
  3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3= ( ja, maar 14 stappen verwijderd van de jackpot, schrik niet) 4.782.969 !!!!!!!!!! Snap je mij. Dat is mij meer dan genoeg en dat zal hier in dit nu bijna naar de klote geholpen land echt zoden aan de dijk zetten. Daar zijn namelijk met dit aantal mensen maar 2 a 3 stappen voor nodig om een overweldigend succes te boeken!!!!!
  Zou het mogelijk zijn denk je om 3 mensen te bereiken en deze zover te krijgen dat ze mee willen doen??
  Ik hoor graag van U/jou/jullie allemaal. Nogmaals, praatjes vullen geen gaatjes en het gaat niemand iets kosten, alleen maar een heel klein beetje medewerking en we hebben ze binnen 1 á 2 weken op de knieën!!!!!!
  M.vr.groet.
  Robert

  Like

 16. Ruud Beijer zegt:

  Als PVVer van het eerste uur sta ik al weer klaar om de PVV te helpen om tijdens de verkiezingen de grootste partij van Nederland te worden.Weg met de E.U leve de PVV.
  p.s Ik zoek nog vrijwilligers voor Flevoland ,doe mee ,help de PVV geef je op! reacties naar,
  ruudbeijer@hotmail.com

  Like

 17. Jan zegt:

  Fascisten geven pedofiel Daniel Cohn-Bendit de Theodor Heuss-prijs (“um bürgerschaftliche Initiative und Zivilcourage zu fördern. Wichtige politische und gesellschaftliche Entwicklungen sollen so frühzeitig ins öffentliche Bewusstsein getragen werden.”citaat wikipedia)
  http://www.pi-news.net/2013/04/heuss-preis-fur-grunen-kinderschander-cohn-bendit-entlastung-geturkt/#more-318957

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s