Griekenland: Migranten blijven liever in de gevangenis

Dit artikel is opnieuw een stuk choquerende realiteit, dat het slapende goedmenschendom dient wakker te schudden – maar ook die islamcritici en migratiecritici, die nog altijd niet kunnen begrijpen welke enorme druk er achter de migranten zit, wat de migranten allemaal wel niet willen. De Deense psycholoog Nicolai Sennels heeft in 2010 aangetoond, dat de moslims liever alles op de koop toenemen om uitzetting te voorkomen.

In dit artikel wordt gezegd, dat ze zelfs liever een Griekse gevangenis op de koop toenemen, dat ze er vrijwillig in blijven, ook als hun gevangenistijd voorbij is – alles behalve terug naar huis naar hun geboortelanden. Menig goedmensch vertelt ons weliswaar zijn oude parolen, zoals “niemand verlaat vrijwillig zijn geboorteland” – maar zulke kijkjes in de realiteit tonen ons opnieuw hoe wereldvreemd onze oude afgezaagde humanistische en pacifistische spreuken zijn. Het leven daarbuiten verloopt heel anders dan in de fantasieën van de humanisten en de pacifisten:

De immigranten blijven vrijwillig langer dan nodig in de Griekse gevangenissen.

De baas van het gevangenispersoneel Spyros Karakitsos zei in een interview tegen de krant “To Vima”, dat tig immigranten, die hun door de Griekse rechtbanken aan hen opgelegde straf al lang zouden hebben uitgezeten, als “gasten” in de gevangenis blijven, omdat men hen niet kan uitzetten.

Iedereen wil zo snel mogelijk uit de gevangenis, of niet? Iedereen, behalve de migranten, die niet naar hun geboorteland terug kunnen, omdat het daar oorlog is.

Let wel, de man is een gevangenisbeambte, geen socioloog. Anders zou hij moeten erkennen, dat de oorlog en de onlusten in de landen van herkomst al het gevolg van de overbevolking daar is, het zijn de herverdelingsonlusten, die men in de hele Maghreb kon zien. De oorlogstoestanden en de druk die tot de emigratie leiden, kan alleen worden opgelost door rigoureus het geboortecijfer te laten dalen. Pas wanneer de stand van het bevolkingsaantal in de landen van herkomst minstens tot de stand van 1950 wordt teruggedrongen, kan men hopen op repatriëringen, die enigszins vrijwillig verlopen.

Omdat Griekenland geen andere mogelijkheid heeft om zulke immigranten onder te brengen, blijven ze bijna een jaar in de gevangenis.

(…)

Karakitsos had het over de moeilijkheden, die zij dagelijks in de gevangenis meemaken, de problemen, waarmee de cipiers zowel als de gevangenen zich moeten redden – bijvoorbeeld de overbezetting. Hij zei, dat de Griekse gevangenis een”instortend systeem” is.

Over hetzelfde onderwerp:

Waarom de moslimmigranten nooit meer naar huis zullen gaan.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/20/griechenland-migranten-bleiben-lieber-im-gefangnis/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Griekenland, Immigratie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Griekenland: Migranten blijven liever in de gevangenis

 1. Predictor zegt:

  De overbevolking in de hele wereld heeft maar 1 doel: en dat is de wereld overspoelen met islamieten door zoveel mogelijk kinderen te laten baren. Hoe deze zich in hun levensonderhoud moeten voorzien is niet hun probleem maar van de rest van de wereld, die hiervoor moet opdraaien ten koste van de eigen bevolkingsgroepen. Dit is vergelijkbaar met een sprinkhanen plaag (onuitroeibaar) !

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Dat geeft meteen aan hoe geweldig die lui gemotiveerd zijn om iets op te bouwen.
  Ze zitten liever hier niks te doen dan thuis proberen de situatie te verbeteren.
  En ik vrees dat dat voor 99.9 % van Afrika en de moslimlanden geldt.

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Omgekeerd ook he,heel veel grieken gaan naar Istanboel (heel,heel veel)

  Like

 4. Predictor zegt:

  Seculiere: De Griekse bevolking is niet te lui om te werken; ze zijn, net zoals onze bevolking overigens, gebruikt door de kapitalisten/banken in hun land, en door de Turken. Griekenland doet de inboedel in de uitverkoop om zijn financiële puinhopen op te ruimen. Turkse investeerders lopen zich warm om de zaak op te kopen en trekken een lange neus naar Europa. Ze mogen dan wel geen EU-lid worden, ze zijn wel binnen!. Voor de Grieken is dit politiek een aderlating en psychologisch een enorme dreun.

  Like

 5. Predictor zegt:

  Lees dit maar: Waarom de moslimmigranten nooit meer naar huis zullen gaan!
  Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika.
  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/28/waarom-de-moslimmigranten-nooit-meer-naar-huis-zullen-gaan/

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Predicor, en dat is een waarheid als een koe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s