Moslimkrant in Azië klaagt over toenemend “antimoslim gevoel” in Europa

De moslims in Azië zijn heel ongelukkig, dat men in europa de islam niet meer met open armen ontvangt en zodoende hun emigratiekansen steeds kleiner worden. Want dat de moslims tot emigratie vervloekt zijn, hebben we jullie al vaak genoeg verteld. Wat moeten ze anders doen wanneer ze zich zo razendsnel vermenigvuldigen, dat ze zichzelf in hun landen van herkomst vanwege het vernietigde milieu niet eens meer kunnen voeden. Hun enige droom was de emigratie naar Europa, Amerika of Australië. En in deze landen neemt het “antimoslim gevoel” toe.

Discriminatie en haat tegen minderheden (islam!) ontstaan bij de rechtse partijen, die de islamofobie uitbuiten.

Ik moet zeggen, dat de moslims proberen helemaal aan boord van deze trein te springen, doordat zij proberen sterk in het gevlei van de NAZI-partijen te komen. Ze hitsen op tegen de joden, die ze de schuld geven van de internationale financiële misère en proberen zodoende enkele rechts-extremisten voor zich te winnen.

Maar verder (het Breivik-deel bespaar ik jullie, want daarin wordt alleen maar hetzelfde herhaald, net als in alle nieuwsberichten):

“De islamofobie in Europa schijnt in wisselwerking te staan met de financiële crisis”, zegt Jørgen Nielsen (foto boven), chef van de Europese Islamitische Idee in Kopenhagen tegen Gulf News. “Er ontstaat een behoefte aan zondebokken”. “Het is moeilijk en gecompliceerd om de publieke opinie te prikkelen tegen de werkelijke zondaren, namelijk de globalisten en de opkomst van India en China, en de beweging van Europa weg van de nationale soevereiniteit naar de Europese Unie.”

Men herkent al de typische links-islamofiele propaganda. Ten eerste is het niet waar dat de moslims vanwege de economische situatie tot zondebokken worden gemaakt. Het verzet tegen de islamitische immigratie ontstond na 11 september, werd sterker na de cartoonstrijd en heeft als belangrijkste oorzaak de vervreemding van het geboorteland, niet de financiële situatie. Onthoud de pure leugenpropaganda van meneer professor Nielsen op staatskosten. Wat hij hier vertelt, zijn zuivere linkse sprookjes.

“Men kan in heel Europa hetzelfde vaststellen, om het even waar men zich bevindt”, zei hij. “Op dit moment vindt er in Hongarije en Bulgarije een kwaadaardig debat over de islam plaats.”

Dat is opnieuw een opdringerige leugen. In Hongarije bestaat van alle landen van Europa de minste discussie over de islam. Noch goed noch slecht. Rechts daar keert zich massief tegen Brussel en de mediadictatuur en financiële dictatuur uit Brussel. Bulgaars rechts staat enigszins in conflict met de islam, want de islam dringt massief Bulgarije binnen. Maar in Oost-Europa is het nationalisme en het nieuwe rechts-extremisme toegenomen door het probleem met de Roma. Daarbij kan het in Bulgarije de opnieuw opdringende islam zijn, maar in Hongarije is het rechts-extremisme tegen joden gericht. En ze konkelfoezen zelfs met bepaalde verleiders uit islamitische landen.

De professor gaat uiteraard in op het Duitse nazitrio, wat hij blindelings gelooft, en ook op de Britten, die zich zo opwinden over enkele islamisten bij hen.

Gulf News

De moslims zouden minder in imams moeten investeren en zich meer moeten bezighouden met zulke nuttige idioten als deze professor Nielsen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/21/muslimzeitung-in-asien-klagt-uber-wachsendes-anti-muslim-gefuhl-in-europa/#more-33596

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", Denemarken, Dhimmitude, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Moslimkrant in Azië klaagt over toenemend “antimoslim gevoel” in Europa

 1. Linsky zegt:

  Quote, Jørgen Nielsen :
  “Er ontstaat een behoefte aan zondebokken”. “Het is moeilijk en gecompliceerd om de publieke opinie te prikkelen tegen de werkelijke zondaren, namelijk de globalisten en de opkomst van India en China, en de beweging van Europa weg van de nationale soevereiniteit naar de Europese Unie.”

  Daar heeft hij mi. natuurlijk gelijk in, ook al weet ie dat zelf niet eens, omdat ie vanuit een heel ander (moslim/sharia) perspectief en criteria beschouwd.
  Het grootste gevaar voor ons zijn inderdaad niet de moslims, maar onze eigen verraderlijke overheden.

  Hij vergeet alleen er bij te zeggen dat het moslim-leger zich dolenthousiast voor het NWO karretje laat spannen, in de veronderstelling een wereldkalifaat te kunnen grondvesten.

  Niemand van dat achterlijke volk heeft echt in de gaten, dat de huidige wereldleiders en machthebbers die dit alles hebben aangezet, geen enkel belang hebben bij een moslim/sharia dictatuur, behoudens plaatselijk en tijdelijk teneinde de huidige westerse en christelijke bevolking te splijten en gaar te stoven voor de echte grote verandering, ….TRANSFORMATIE!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Het is simpel; These, synthese en antithese!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Ik zal het maar in de juiste volgorde zetten, anders krijg ik daar weer gezeik over; 🙂
  These, antithese, synthese……………

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Islamofilie is het Aids ( of noem het zwarte pest of iets anders ) van de hedendaagse samenleving. Deze waanzin regeert slechts voorlopig. Gelukkig maar. De slinger van de geschiedenis zal onvermijdelijk correctie brengen. De islamofiele misdaden zullen zwaar gestraft worden. Voor islamofielen geen genade! Nooit! Hoe sneller hoe beter.

  Like

 5. Columnist zegt:

  Die Golfstaten moeten zelf hun migranten beter behandelen. Om te beginnen hun medemoslims. Die mogen geneens hun vrouw meenemen.

  Like

 6. Ad zegt:

  Hoe zou dat nou toch komen dat er in westerse landen een anti-moslim gevoel ontstaat? Denkt de professor nog wel eens na, de moslims zijn zelf de grootste oorzaak van dat gevoel. En aan welke kant de professor staat is wel duidelijk als je de foto bekijkt, de islam is prominent aanwezig op zijn bureau. In de oorlog zouden we zo iemand als landverrader hebben bestempeld.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Als dat een prof. is, is mij helemaal duidelijk waarom er in die noordelijke landen zoveel LIEVE moslims rondlopen die vooral verkrachten en leven van het werk van anderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s