Voorproefje van de WK voetbal in Katar: Formule I in Bahrein

Hier vallen de koranjongeren voor Allah op de knieën en bejubelen een gelukte aanslag op de Formule I. Sportieve activiteiten van welke soort dan ook zijn namelijk onislamitisch. Daarom vonden er op het Afrikaanse continent ook enkele aanslagen plaats tijden de wereldkampioenschappen voetbal in Zuid-Afrika. Nu is ter afwisseling de Formule I een keer de klos. Zoveel geld kunnen de Saoedi´s helemaal niet hebben, dat zij sportevenementen kopen en sporters daar hun leven riskeren…

Men wil ons uiteraard opnieuw doen laten geloven, dat het om een volksopstand tegen een martelregime gaat. Dat is mogelijk. Maar toevallig vinden die volksopstanden altijd in islamitische landen plaats en uiteindelijk is alles nog erger dan het was. Het maakt ons eigenlijk weinig uit wie hier de “goeden” en de “slechten” zijn, omdat er helemaal niets de goede kant uitgaat in Noord-Afrika.

Israël bouwt bijvoorbeeld uit pure wanhoop nu een gigantisch hek om zich af te schermen tegen het wetteloze hypergeïslamiseerde Egypte. Nog afgezien van het feit, dat een sport er geen grote waarde aan hecht om in Katar een zonnesteek op te lopen, heeft niemand er waarschijnlijk over het algemeen zin in om zich op te houden in deze religie van de waanzin – of zien we dat verkeerd???

Die Welt: Eerste dode in het Formule I weekend in Bahrein

Opnieuw komt het tot brutale scènes in Bahrein: Mensen bestormen de snelweg naar het racecircuit. Een reportage uit een door geweld gegrepen land, waarin de Formule I op de verkeerde plaats is…

Toen enkele mecaniciens van de Force-India-renstal woensdag per ongeluk in zo´n rel terechtkwamen, waren ze zo geschokt, dat twee van hen vertrokken naar huis. Sindsdien waagt het team zich alleen nog overdag buiten.

Hoe dichterbij de Grote Prijs van Bahrein komt, het grootste sportevenement van het 800.000 inwoners tellende land, des te meer is er een straatgevecht geworden van datgene, dat ooit als vreedzaam protest voor meer democratie en gerechtigheid was begonnen…

Maar enkele medestrijders gaat het er alleen maar om de Grand Prix te verhinderen. “Stop F I” staat er op affiches, daarop is een doorgestreept portret van Bernie Ecclestone te zien.

Vrijdagavond probeerden chaoten enkele kilometers verderop de autosnelweg naar het circuit te bestormen. Het regime, dat achter de opstand een putschpoging van het eveneens sjiietische Iran ziet, maakt hiervan gebruik om zijn veiligheidstroepen er meedogenloos op te laten slaan.

Het gaat nu immers om de veiligheid van de Grand Prix. Zaterdagmorgen deelt de sjiietisch-islamitische vereniging Al-Wefaq mee, dat in het dorp Shakhura, ongeveer acht kilometer buiten de stad, het lijk van de martelaar Salah Abbas Habib zou zijn gevonden…

Wie deze ochtend over de 20 kilometer lange weg van Manama naar het circuit rijdt, ziet de slagvelden van de vorige avond en telt wel 33 politieauto´s. Iedere oprit naar de snelweg wordt bewaakt, om de kilometer filmt een camera het gebeuren…

De farce gaat verder. Omringd door sjeiks zegt Bernie Ecclestone: “De protesten hebben niets met ons te maken”. Kroonprins Salman zegt: “De Grand Prix afzeggen zou de capitulatie voor de extremisten betekenen”. De demonstrant Said had in het stof van Budaiya gezegd: “Als de wind krachtig genoeg waait, dan kunnen mijn vrienden in de martelgevangenissen het gehuil van de Formule I auto´s horen”.

Vrijdagmiddag laat vond er een persconferentie plaats met de zes belangrijkste teamchefs. Ze wilden over bandengebruik en tractiecontrole praten, maar ze werden alleen maar naar mensenrechten gevraagd. Was het juist om hier naartoe te komen? Hoe voelt het om een werktuig van een twijfelachtig regime te zijn?

Denkt u, dat geld de belangrijkste reden voor het doorgaan van de race is? Daar zaten zes mannen naar hun vingernagels te staren. Hun zwijgen was luider dan welke motor of welk geweer dan ook.

Dit heeft natuurlijk allemaal niets met de islam te maken…

Wat we hier zien, is echter het “eindstadium” van de islam: Het “Huis van de Vrede” respectievelijk “Dar al-Salam”, dat dan heerst wanneer een land volledig geïslamiseerd is en en de rivaliserende islamitische groeperingen elkaar bestrijden om de macht over te nemen. Zie de video: “Wat de islam niet is”.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=20878#more-20878

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Arabische wereld, Graaien, Islam. Bookmark de permalink .

3 reacties op Voorproefje van de WK voetbal in Katar: Formule I in Bahrein

 1. Linsky zegt:

  Prima zaak!
  Moesten echt nog veel meer dooien vallen onder al die sporters zonder ruggegraat.
  Ik heb er altijd al aan getwijfeld hoe ik dat volk moest plaatsen in de rij der waardelozen.

  Vaak zijn er hele families, kennissen en dierbaren geofferd op hun altaar van roem en eer. Vele mensen hebben zich dikwijls volledig opgeofferd en hebben alle steun verleent om deze lieden naar de top te krijgen. Natuurlijk niet in de laatste plaats omdat zij daarmee wat van het licht der kampioenen wat over zichzelf laten schijnen, maar het blijft een feit dat de meeste van die leiden het enkel konden maken door de onuitputtelijke steun van hun achterban.

  Het gaat altijd om geld, eer en roem, en dan is er geen enkel moraal, geen enkel principe of solidariteit. Alles moet wijken en geen enkel argument kan maken dat ze zich eens uit principe terug zouden trekken om ieder te laten zien dat de situatie, de onmenselijke omstandigheden of een smerig regiem, hen in ieder geval wel deert en gevolgen heeft.

  Als deze lieden karakter hadden zouden ze onverwijld consequenties verbinden aan elke onmenselijke situatie, land of omstandigheid, waarin zij hun sport moeten bedrijven.
  In dat geval zou dat meteen een excellent , onovertroffen wereld-statement zijn!

  In dat geval zou hun wereldbekendheid en invloed werkelijk eens kunnen leiden tot bewustheid bij de kudde van wat er gaande is in de wereld. Zouden ze ook eens wat zinnings en waardevols hebben kunnen doen voor de wereldgemeenschap.

  In mijn ogen zijn ze echter even laf, slaafs en ruggegraatloos als al die journalisten van de MSM en de overheden. Even hypocriet om altijd een reden vinden om toch hun egoïstische wensen te realiseren.
  Alsof, omdat je sport bedrijft, geen principes of ruggegraat hoeft te hebben.

  Niemand, geen enkel normaal mens, geen touristen, maar zeker geen sporters moeten iets te maken hebben in die islamitische landen.

  WEGBLIJVEN DAAR!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Linsky dan ook uit Maleisië en straks uit Europa.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Louis,
  Er is maar één oplossing; REMIGRATIE!

  Er zal geen andere mogelijkheid zijn. dat woestijnvolk moet voorgoed afgescheiden worden van de westerling.
  REMIGRATIE!

  Ik stelde zelf al voor om de Polen daarvoor te gebruiken, maar ze mogen van mij ook in hun zandbakken blijven.
  ALS ZE ER MAAR NOOIT MEER UITKOMEN!

  REMIGRATIE!

  in; https://ejbron.wordpress.com/2011/12/21/overpeinzingen-van-een-brabantse-boerenlul/
  heb ik voorstellen gedaan, op basis van onverenigbare verschillen tussen een mens en on-mens.

  Uit pamfletten, spandoeken, preken en openlijk verbreide retoriek, alsmede uit hun boek (koran) wordt zondermeer duidelijk dat de ‘mens’ als ongelovige hond en aap (dus beest) dient te worden beschouwd. Hun boekje laat er in woord geen twijfel over bestaan dat de ’ongelovige’ geen recht van bestaan heeft, behalve als dier, slaaf en dhimmi, in welk geval er geprofiteerd kan worden van dit soort mensen.

  Er is dus geen enkele twijfel dat deze lieden (islamieten) de ‘anders denkende’ niet als volwaardig mens beschouwt. Men heeft het zelfs woordelijk beschreven in hun boekje, dat voor de rechtgeaarde islamiet een Heilige Bijbel vormt.

  REMIGRATIE!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s