Islamitisch stemgedrag in Frankrijk

Moslimmigranten: In Europa doen ze zich voor als links, maar nauwelijks zijn ze in Arabië, of ze doen zich voor als rechts-extremistisch.

Hoewel de moslims in hun eigen landen radicaal tegen alle communisten, Anonymous, socialisten en andere linksen optreden, ondersteunen ze met alle middelen de linkse en links-extremistische partijen in Europa, als het middel, waarmee ze het gemakkelijkst de samenlevingen hier kunnen ondermijnen. Als wervingsinstrument maken ze gebruik van de satellietzenders en de gedrukte media in hun landen van herkomst, met behulp waarvan ze de moslimmigranten van Europa als instrument gebruiken en tot het gewenste stemgedrag overtuigen.

We zien dagelijks hoe zij de linksen in Syrië willen uitroeien om ze door de rechts-extremistische theocratie te vervangen. Ook is te zien, hoe zij de aarzelende pogingen van de linkse studentenorganisaties en Anonymous-groepjes in de landen van de Maghreb (bijv. in Tunesië) vernietigen en iedere verzetsbeweging neerslaan.

Maar in Frankrijk stemmen de meeste moslims desondanks op links-extremisten. Uiteraard zijn deze zo naïef, zo belust op een paar kiezersstemmen, dat ze daarbij blindelings over het hoofd zien, dat deze tactiek hoogstens nog 10 jaar wordt toegepast.

Naar Frankrijk geïmmigreerde Mohammedanen “stemmen waarschijnlijk links-extremistisch”.

De eerste ronde zal vermoedelijk een groot deel van de islamitische kiezers op links-extremisten stemmen, vooral op Melenchon. We deden een onderzoek op onze website, waarover Le Parisien ook heeft geschreven, dat aantoont, dat moslims de voorkeur geven aan Melenchon.

Al Jazeera

Overigens voeren de meeste islamitische nieuwszenders uit de Arabische landen een massieve pro-links campagne tegen alle landen van Europa, dus ook tegen de VS. Zo schrijft ook Al Jazeera, dat in de VS mobiele telefoons worden afgeluisterd. In het thuisland van Al Jazeera doet men dat ook, maar moslims kennen geen schaamtegevoel.

“US-police track cellphones without warrants”, schrijft de Mohammedaanse ophitssite. Alsof ook maar een islamitisch land dat beter zou doen!

We hebben onlangs laten zien, dat ook m.b.t. het thema feminisme in West-Europa de Arabieren een links-extremistische positie aannemen, die zij in hun landen van herkomst zelfs niet in hun dromen zouden toestaan.

Eigenlijk zouden dat al redenen zijn om, ter bescherming van de autochtone Europeanen, links-extremistische partijen te verbieden, die zich vanuit zulke hoeken laten ondersteunen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/22/muslimisches-wahlverhalten-in-frankreich/#more-33645

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Frankrijk, Islam, Mohammed, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Islamitisch stemgedrag in Frankrijk

 1. guusvelraeds zegt:

  Wat gebeuren moet gebeurd. De nationale en ook supra nationale Europese democratie zal de komende decennia eerst langzaam maar daarna gestaag en onstopbaar naar de slachtbank gebracht worden. De eeuwen bevochte democratie zal niet door oorlog en geweld vernietigd worden. De democratie zal ondergaan aan haar eigen succes. Door suicidale tollerantie, cultuur nihilisme en politieke correctheid zal juist dat plaatsvinden waar we het meest bang voor zijn en het meest veracht hebben. De verlichting, de franse revolutie, de 1ste en 2de wereldoorlog zijn voor niets geweest. De vrije gedachte, het vrije woord en de vrijheid van lijf en goed zal geofferd worden op het altaar van het religieus, ideologisch en totalitair monster. De achter ons liggende jaren van terreur door rood communistische en rood zwart nationaal socialistische wolven zullen verbleken bij de groen zwarte kleur van de Islamitische hyena’s. Hyena’s hebben de tijd en omsingelen het slachtoffer. Eerst voorzichtig en aftastend in steeds kleinere kringen tot ze zien dat het slachtoffer verzwakt en verlamd is. Eenmaal in dat stadium slaat de hyena toe, snel meedogenloos en ongenadig dodelijk. We hebben echter een troost “”de linkse atheistische wegbereiders”” zullen de eerste groepen zijn die kennis gaan maken met de scherpte van de 1400 jaar oude en voortdurend bijgeslepen sharia.

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Zelden heb ik een meer waarheidsgetrouw artikel gelezen althans … in de MSM
  Dit is gewoon de nagel op de kop!

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Met het negativisme van Guus ga ik in geen enkel geval akkoord!
  De rest van zijn analyse mag er wel zijn. Koop wapens!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Lucky geloof jij nog in sprookjes?????????

  Like

 5. Columnist zegt:

  Als in europa moslims achter links staan, betekent dit dan dat moslims voortaan niet langer homo’s maar hetero’s met grote gezinnen in elkaar slaan?

  Dinesh D’souza and Peter Kreeft hebben veel geschreven over links en de islam, bijvoorbeeld “The enemy within” en “Ecumenical jihad”.

  De volgende stap: saoedi-arabië ondersteunt de iraanse oppositie, en iran steunt de saoedische oppositie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s