Bosnië opent met 20 jaar vertraging een rechtszaak tegen islamitische oorlogsmisdadigers

De familie Sekulovic werd door islamitische soldaten als beesten afgeslacht – ook de kinderen. Maar zij zijn moslims. Zij mogen dat. En het mensenrechtentribunaal in Den Haag spreekt de islamitische massamoordenaars steeds vrij.

De islamofiele liberalen uit Brussel en Washington hebben dit proces lang proberen te verhinderen. Tegelijkertijd vulden ze de media de afgelopen decennia met oorlogsmisdaen van de Servische christenen op de moslims. Nu, nu de publieke opinie al veel is vergeten, nu enkele verantwoordelijken van destijds al dood zijn, verwaardigen de machthebbers zich eindelijk om ook de islamitische oorlogsmisdadigers voor de rechtbank te slepen:

Acht Bosnische Mohammedanen, die tijdens de oorlog vooraanstaande functies hadden, werden donderdag voor de rechtbank geplaatst. Hen wordt marteling en mishandeling van Servische gevangenen tijdens de Bosnië-oorlog van 20 jaar geleden in de buurt van Sarajevo ten laste gelegd.

Tegen de islamitische oorlogsmisdadigers werden sinds de oorlog maar erg weinig processen gevoerd en dat leidt tot klachten in de Servische bevolking tegen de partijdige justitie van de regering in Sarajevo.

Reuters

Zo gaat het altijd. Na de oorlog kunnen verliezers niet op gerechtigheid hopen, in tegenstelling tot de winnaar. Terwijl de moslims zonder Brussel de oorlog nooit zouden hebben gewonnen.

Er dient nog gezegd te worden, dat de moslims de serie gruweldaden begonnen zijn. Misschien kan iemand nog het televisienieuws van na de eerste oorlogskerst vinden? Ik herinner me nog heel goed, hoe destijds onze – destijds nog niet door moslims ondermijnde publiekrechtelijke – nieuwsberichten over het bombarderen van christelijke dorpen door de islamitische oorlogsmisdadigers berichtten. En dit was het begin van de gruweldaden van de Serviërs. Destijds nog verklaarden de nieuwslezers in Duitsland: “Dat zullen de Serviërs nooit accepteren. Ze zullen wraak nemen”.

Ja, misschien was het gewild? Misschien wilde Brussel dat het zo zou gaan, dat de oorlog escaleert, dat ze een voorwendsel kregen om daar de moslims in het zadel te helpen en de Serviërs neer te knuppelen. De kosten daarvoor zullen zeer hoog zijn. Voor de overwinning van destijds betalen de Berlijnse en Brusselse heersers met heel West-Europa een enorme prijs.

De West-Europese media zouden evengoed voor de rechtbank gesleept moeten worden, omdat zij de gruweldaden van de moslims in de Bosnië-oorlog verdoezelen en de ware genocide verzwijgen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/23/bosnien-eroffnet-mit-20-jahre-verspatung-gerichtsverfahren-gegen-muslim-kriegsverbrecher/#more-33652

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Balkan, Bosnië-Herzegovina, Servië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Bosnië opent met 20 jaar vertraging een rechtszaak tegen islamitische oorlogsmisdadigers

 1. Linsky zegt:

  Misschien dit artikel nog eens in herinnering brengen….

  Volgens een aantal ooggetuigen waren het vaak in beginsel moslims die zelf dorpen leegmoorden en platbranden. Daar weren dan wapens en,( ja zelfs kleding..!) bij gelegd, om vooral maar duidelijk te maken dat het toch echt de Serviërs waren die verantwoordelijk waren voor al die lijken! Daarna liep het moslimschorem hard naar de UN om het zoveelste ‘bewijs. te tonen.

  De waarheid blijkt te zijn, dat het hele gebeuren wel degelijk al jaren van tevoren meesterlijk is georkestreerd en vrijwel precies is uitgevoerd door de werkelijke ‘machtselite’, die vanuit hun geheime spelonken de wereld regeren. Met onmenselijke gewetenloosheid is er een duivels scenario uitgevoerd, wat de volgende zet bleek in de planning tot totale wereldheerschappij.
  Het blijkt nu dat we beelden hebben gezien van ‘concentratiekampen’, die dat dus helemaal niet waren.

  Dat we gevangenen zagen, die helemaal niet gevangen waren en dat niet de Serviërs, maar de moslims zelf verantwoordelijk waren voor veel lijken die onze huiskamers binnenrolden via de televisiebeelden. Dat Serviërs juist zelf de slachtoffers bleken te zijn!
  We lezen over geënsceneerde bombardementen, speciaal ten behoeve van de propaganda, ten einde de Serviërs de schuld te geven.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/29/de-vermoorde-onschuld-van-slobodan-milosevic/

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, het was het MOSLIMBEEST ORIC, die meer dan 100 servische dorpjes aanviel en de bevolking daarvan uitmoordde. Het klopt wat U zegt, dat was gewoon op de rails gezet om de NWO dichterbij te brengen.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Yep Tom.

  Naser Oric is een van de smerigste schoften die er bestaan.
  Die Bosnische moslim Naser Oric is indertijd door het Joegoslavië Tribunaal in Den Haag vrijgesproken. In 2006 werd hij tot twee jaar cel veroordeeld omdat hij als commandant van Bosnische moslimstrijders verantwoordelijk zou zijn voor het martelen en vermoorden van gevangengenomen Serviërs in Srebrenica.

  Het Tribunaal oordeelde toen dat onvoldoende bewezen was dat Oric controle had over wie die misdaden tegen Serviërs pleegden en vernietigde het vonnis.
  Oric werd meteen na de uitspraak in juli 2006 vrijgelaten, omdat hij toen al drie jaar in voorarrest had gezeten.

  Like

  • Ferdinand zegt:

   Beste tom , welkom in Bananen republiek der Nederlanden, een schande dat het internaiotnale rechtshof hier in dit land staat, met van die suffe rechters en politici die zelfs een criminele rat als Oric maar 2 jaar durven te geven ,valt mee dat ie nog geen taakstraf kreeg. Men is gewoon ziek in dit land , dat zie je ook bij de ( islmitische) Moordenaars op Richard Nieuwenhuizen die maar 2 jaartjes krijgen en waarschijnlijk een 1 jaar eraf getrokken word, wegens ”goedgedrag’;. Zo’n Oric hoort minimaal levenslang te krijgen, maar ja het is een Moslim dan ben je al gauw zielig zeker in dit land.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Ferdinand 01.10. uur. Inderdaad Ferdinand, zo gauw als het moslims betreft, schiet de hele progressieve en meehuilpolitici van links tot rechts, in een kramp. En helaas speelt dit nu in heel Europa zo. Tot de vlam in de pan slaat.

    Like

 4. lucky9 zegt:

  Inderdaad. Iedereen is schuldig behalve wij. 😀

  Like

 5. Niek Verheyen zegt:

  Zo is het, en onze geweldige president Clinton maakte het allemaal mogelijk. Net zoals zijn Hillary dat op dit moment in al die arabische landen doet. Ongelooflijk.

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Zal het niet zo aflopen dat het allemaal verjaard is tegen de tijd dat er iets van een rechtzaak moet komen.

  Like

 7. De ekster zegt:

  Er is tijdens de Joegoslavische burgeroorlog verschrikkelijk gemanipuleerd door de betrokken partijen en door de buitenwereld. De Bosnische moslims (en de Kroaten trouwens ook) zijn geholpen door de VS en Europa, bomaanslagen zijn in scene gezet zodat de Serven er de schuld van konden krijgen, de aantallen moslimslachtoffers werden steeds overdreven terwijl over Servische slachtoffers stelselmatig werd gezwegen, etc.etc. Hopelijk doet de journalistiek alsnog haar werk (indertijd zaten ze te slapen) en gaat die hele beerput eindelijk eens open. In het boek “Blufpoker” van Michel Collon staat heel veel informatie over wat er allemaal gebeurd is. Ook in Kroatië, Kosovo enz. En ook over hoe toekomstige oorlogen gevoerd zullen worden aangezien de NAVO in Joegoslavië zo succesvol is geweest..

  Het is te walgelijk voor woorden wat men de Servische bevolking allemaal heeft aangedaan. Met hulp aan de buitenwereld is Bosnië nu een broeinest van moslimtuig uit de hele wereld en de Serviërs zijn tot de dag van vandaag de paria van Europa. Jammer dat ze in de val lijken te lopen door ook lid te willen worden van die smerige Europese kliek in Brussel. Ze leveren zich met andere woorden nu over aan de vijand.

  Like

 8. Philippine zegt:

  Mabel?

  Like

 9. Linsky zegt:

  Zou best eens kunnen hè!
  En met alles zo wat er nog verder naar boven is gekomen, daar in Libië enzovoorts, en zo verder……..

  Oud-spion: ‘Prinses Mabel was BVD-agent’

  Prinses Mabel heeft zeer waarschijnlijk gefungeerd als agent/informateur van de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD), de voorloper van de AIVD. Dat schrijft oud-BVD’er Frits Hoekstra in zijn memoires De Dienst. De BVD van binnenuit.

  Mabel zou voor de BVD hebben gewerkt in de jaren negentig, ten tijde van de onderhandelingen die leidden tot de Akkoorden van Dayton (1995), het vredesverdrag dat een einde maakte aan de Bosnische Oorlog. De huidige echtgenote van prins Friso had destijds een relatie met Mohammed Sacirbey, die als Bosnisch minister van Buitenlandse Zaken een belangrijke rol speelde bij die onderhandelingen.

  http://www.hpdetijd.nl/2012-04-19/oud-spion-prinses-mabel-was-bvd-agent

  Like

 10. Groene Leeuw zegt:

  Bijna 8000 moslimmannen hebben als wisselgeld gediend voor de oorlog die door de islam is opgestart op de Balkan en waarvan deze 8000 mannen de rekening hebben betaald. Ook mij is het opgevallen dat bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag bijna geen moslim wordt berecht,terwijl ook onder hen duizenden oorlogsmisdadigers rondlopen die de meest afschuwelijke feiten hebben gepleegd. Kennelijk komt dat in het politiek-correcte Westen minder goed uit zo met het oog op de olie in het M-O……..

  Like

 11. Pingback: BOINNK!!! | Div. artikelen vertaald door: E.J.Bron

 12. Heaven zegt:

  Het blijft mij een raadsel dat iedereen ziet wat een tuig die moslims zijn maar toch Geert wegzetten als een idioot die alles verkeerd ziet…yeh right!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Heaven, dat blijft de gevestigde politiek onder leiding van de VVD,CDA,D66,GL,CU,PVDA en de SP doen, twijfelt U er maar niet aan. Tot 12 september zullen ze hun best doen, om Wilders monddood te maken, en hem voor alles schuldig te verklaren.

  Like

 14. Temmerman zegt:

  Ik vraag me af welk nut het had ons te verzetten tegen de nazi dictatuur als men nu een invasie toelaat van een doctrine die nog erger is.Maar ditmaal zal de westerse wereld de oorlog niet winnen.Het blanke ras pleegt zelfmoord.Onze kleinkinderen zullen ons nog vervloeken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s