Het hout is gehakt, de winter kan komen

“Wat?!”, zult u denken. Dat hebben we toch net gehad! Maar er bestaat nog een andere soort van winter, een andere soort van kou, die onze voorbereiding vereist. Voor deze winter hebben we geen sneeuwscheppen en strooizout nodig, maar zaken zoals een levensmiddelenvoorraad, kennis, legale bewapening en innerlijke kracht.

De generatie van rondom de Tweede Wereldoorlog kent deze winter nog. Puinruimsters, voormalige krijgsgevangenen, kinderen, die in deze tijd zijn opgegroeid, verdrevenen: Die weten, wat gebrek is. Zij weten nog wat het betekent om doodsangst te moeten uitstaan. De vrouwen werden verkracht, geschonden en vernederd. De mannen veracht en gehaat door de bezetters.

Ik ken deze toestand niet, want ik ben jaargang 1979. De meesten hier kennen geen echt gebrek, maar slechts tijdelijke tekorten. Honger, koude of ziekte zonder geneeskundige verzorging: Hoezo? Geen echte angst om het bestaan met drie jengelende kinderen aan je rokken. Geen leven dan in het ergste geval gedulde, gehate en rechteloze mensen.

Maar dat hoeft niet zo blijven en ieder verstandig mens zou ervan uit moeten gaan dat dit kan veranderen. De duistere voortekens zien we aan de brandende voorsteden in Frankrijk, de onlusten in Griekenland, aan de criminaliteit in cultureel verrijkte steden zoals Marseille en aan de islamitische getto´s in heel Europa. Vele lezers zullen zelf deze voortekens van de toekomst aan den lijve hebben ondervonden.

De veroveringsgolf van de islam en de demografie van de vruchtbare Europese moslims wijzen duidelijk de weg, die dit deel van de aarde gaat, als één aspect van velen, die ons op dit moment te denken moeten geven.

De inspanningen van islamcritici en islamkritische partijen zijn een resultaat van o.a. dit uitzicht op een mogelijke toekomst onder islamitisch recht respectievelijk onder aanzienlijke spanningen tot aan burgeroorlog toe, voor ons en onze kinderen en kleinkinderen. Een zeer bedreigende gedachte.

Mij gaat het zo, dat ik, sinds ik mij met de materie bezighoud, me steeds weer laat meeslepen in optimisme en dan weer in pessimisme wat betreft deze uitzichten voor onze toekomst. Worden de Duitsers nog wakker? Zullen ze de kant kiezen van het christendom, de familie, de eenheid, de vrijheid en het recht? Kunnen de mensen überhaupt nog begrijpen dat patriottisme geen ziekte is, maar een deugd? Zullen ze willen begrijpen waarom mensen zoals die van de Bürgerbewegung Pax Europa, de Defence Leagues, de PRO-beweging of de FREIHEIT zich in de vuurlinie begeven en moedig onze waarden verdedigen?

Of zullen ze verder aan de lippen van de van hun eigen ideeën dronken marktschreeuwers hangen, die hen multiculturalisme en islam als alternatiefloos wonder van het menselijke samenleven aanprijzen, als een Utopia dat ieder begrip tart? Ik vind, dat je dit moeilijk kunt inschatten! Maar je kunt het vermoeden.

En omdat wij om meerdere redenen een zware toekomst tegemoet zien, die voor het grootste deel de schuld is van de onverantwoordelijkheid van de massamedia, de financiële wereld en de politiek, echter ook van de ineenstorting van het maatschappelijke waardestelsel, wil ik graag het thema “persoonlijke voorbereiding” aanspreken. In de VS is het een regelrechte volksbeweging, de zogenaamde “preppers”, die ook al bij ons is aangekomen.

Bouwinstructies voor bunkers onder het huis, aanwijzingen voor zelfvoorziening uit de groentetuin, zelfs de bouw van eigen wapens zijn overal op YouTube te vinden en op het internet bestaat een groot aantal sites, die geschikt zijn om tip voor moeilijke tijden te halen en bijvoorbeeld ultralang houdbare levensmiddelen te bestellen, waterfilters en boeken m.b.t. het thema. En de kennis, die zulke boeken en sites aan ons doorgeven, zijn wij dringend nodig, want enkelen van ons zijn al tevreden als ze een DVD-recorder kunnen aansluiten en de wasmachine kunnen bedienen. Dat dit echter allemaal luxe is, die in instabiele tijden niet ter beschikking staat, zou ons te denken moeten geven.

Om ervan uit te gaan dat we voor eeuwig in vrede en welvaart zullen leven, is uiterst gevaarlijk en dat is precies datgene wat het grootste deel van de bevolking doet. Wat, wanneer het gas of de olie vanwege politieke redenen niet meer stroomt? Wat, wanneer plunderende chaoten door de straten trekken? Wat, wanneer men bij u inbreekt u berooft, uw vrouw en dochter verkracht en hen daarna allemaal gruwelijk vermoord? Men ontzegt ons in Duitsland het vrije recht op een wapen. Daar trekken de eigenaren van de naar schatting 20 miljoen illegale wapens zich weinig van aan. Een aanzienlijk deel van deze mensen zou in geval van twijfel deze wapens ook wel eens kunnen gebruiken om hun eigen wil door te drukken, indien nodig. De domme is opnieuw hij, die het eigenlijk ook altijd al was en is: De burger die trouw is aan de wet.

Maar ook hij heeft recht op een legaal wapen, die hem een zekere bescherming kan bieden. Het pacifistische idee om helemaal geen wapen in huis te willen hebben, is nobel, maar blijkt onbruikbaar als de nood aan de man komt!

Ik hoop voor u, dat u nooit in aanraking zult komen met deze of andere situaties, maar ik hoop ook voor u, dat u voorbereid bent mocht het nodig zijn: Ik hoop, dat u uw hout hebt gehakt voordat de winter komt.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/04/das-holz-ist-gesammelt-der-winter-kann-kommen/#more-250859

Auteur: Sebastian N.

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het hout is gehakt, de winter kan komen

 1. lucky9 zegt:

  Dat bedoel ik nu net. Koop wapens!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Misschien is onze beschaving ook wel gedoemd te verdwijnen. Zoals die van het indianenvolk.

  Uit de toespraak van het indianenopperhoofd Sealth.;
  De geschiedenis heeft veel grote mensen gebracht. Echter geen van allen heeft een dergelijke waardigheid ten toon gespreid. Een van de voor mij meest aangrijpende uitspraken was de volgende;

  “Maar waarom zou ik treuren om het noodlot wat mijn volk vroegtijdig treft? De ene stam volgt de andere op en het ene volk komt na het andere, zoals de golven van de zee. Het is de orde van de natuur en het heeft geen zin om iets te betreuren.”

  Hiervan ben ik zelf diep onder de indruk. Omdat hier een diep visionair inzicht, geloof en onvoorwaardelijk vertrouwen uit blijkt in de onvermijdelijkheid van de dingen. Maar bovenal dat een man dit, na hun dappere strijd te hebben gestreden, zonder wrok, rancune, en zonder pretenties met de hoogste waardigheid aanvaard!

  De indiaanse tribes werden verraden door de Amerikaanse overheden.
  Wij zelf door de onze……………..

  Like

 3. Linsky zegt:

  Voor wie geïnteresseerd is overigens in de verbijsterende toespraak van het
  indianen-opperhoofd Sealth, heb ik het online gezet;

  Henry A. Smith publiceerde de toespraak 33 jaar later voor het eerst, op 29 oktober 1887 in de ‘Seattle Sunday Star’. Sindsdien is zij vele malen herhaalt, vertaalt, bewerkt en voornamelijk op eigentijdse wijze weergegeven. Het stadje Seattle is uit eerbied en respect vernoemd naar het grote opperhoofd Sealth van de stammen van de Suquamish- en Duwamish-indianen, maar omdat men de naam niet goed uit kon spreken werd die verbasterd.

  Of de woorden die het bezielde Opperhoofd nu wel of niet letterlijk zijn weergegeven is hier niet van erg groot belang, omdat enkel een blinde ziel de schrijnende essentie van de inhoud niet kan vatten. Vooral in het licht van de komende bijzondere gebeurtenissen, die een zeer grote omwenteling teweeg zullen brengen ten aanzien van mens en aarde, zijn deze profetische woorden zeker de moeite waard opnieuw te publiceren, opdat elke goedwillende ziel er kennis van kan nemen.

  http://magazine.diamental.nl/literatuur/schrijvers/harrie/sealth.htm

  Like

 4. Linsky zegt:

  Verdorie, er is zelfs een schitterend filmpje van gemaakt;
  Alé, voor de nachtdravers onder ons 🙂

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk wat een visionair was deze man.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Egyptische christin Laila werd gedwongen moslim te worden

  Af en toe bijt ze op haar lippen vanwege de pijn die ze nog steeds voelt. Drie tatoeages met een kruisteken op haar hand zijn tijdens haar ontvoering weggesneden. „Ze zeiden: Gefeliciteerd, je bent nu moslim.”
  Na veel aarzelingen stemt Laila in met een interview. Door met een journalist te spreken, loopt ze het risico te worden vermoord. Haar man en hun 3-jarige zoon trouwens ook. Toch wil ze wereldkundig maken wat voor verschrikkingen ze heeft doorgemaakt.
  http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/egyptische_christin_laila_werd_gedwongen_moslim_te_worden_1_637535

  ONTVOERINGEN KOPTISCHE VROUWEN OP EUROPESE AGENDA

  De explosieve groei van vrouwenontvoeringen in Egypte staat vandaag op de agenda bij het EU-mensenrechtendebat in Straatsburg. De afgelopen tien maanden werden naar schatting 1500 jonge vrouwen uit de Koptische gemeenschap ontvoerd. De Kopten vormen in Egypte een christelijke minderheid.
  http://www.eo.nl/radio/ditisdedag/artikel-detail/ontvoeringen-koptische-vrouwen-op-europese-agenda/

  Like

 7. Linsky zegt:

  Egypte staakt levering van aardgas aan Israël

  De spanningen tussen Israël en Egypte lopen op, nadat Egypte donderdag eenzijdig besloot het aardgascontract, dat de kern was van de vredesovereenkomst, te annuleren.
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2154-egypte-staakt-levering-van-aardgas-aan-israel

  Like

 8. Linsky zegt:

  Muslims trying to impose the filth that is Islam while annoying the crap out of unsuspecting Americans at the same time

  Posted: April 23, 2012 | Author: barenakedislam | Filed under: Islam in America |33 Comments »
  We have seen Muslims filming themselves screeching the offensive Islamic Call to Prayer in public places such as college campuses, zoos, and street markets. Now, a park.

  Where’s a taser gun when you need one?

  College Campus,Zoo,Street Market and Now Islamic Call to Prayer at the Barbeque in the Park

  Like

 9. Linsky zegt:

  Rep Dennis Kucinich (D-OH) vraagt de Tweede Kamer om “samen met hem de Moslimbroederschap gelieerde, Hamas-linked CAIR te eren voor tientallen jaren van uitstekende prestatie!”

  “Mr. Speaker, I rise today to recognize the Council on American-Islamic Relations (CAIR) Ohio Chapter.” (This is the same CAIR that has made enormous strides in infiltrating the highest levels of government, influencing U.S. policies on counter-terrorism, and using litigation jihad to make criticism of Islam/Muslims a hate crime while abusing our freedoms to prevent individual states from passing anti-sharia law legislation)

  http://barenakedislam.com/2012/04/24/rep-dennis-kucinich-d-oh-asks-the-house-to-join-him-in-praising-muslim-brotherhood-affiliated-hamas-linked-cair-for-tens-years-of-outstanding-achievement/

  Like

 10. Linsky zegt:

  Is uw paaslam gemarteld door moslims?

  Amerikaanse shoppers lijken zich niet bewust van het feit dat een strenge religieuze code wordt opgelegd aan de verwerking van Amerikaanse vleesproducten.

  Slaughtering the miserable sheep
  Wees gewaarschuwd,… ‘beestachtige beelden!’

  Dit is halal!!!

  Like

 11. Linsky zegt:

  Wist je dat het ergste racisten in de wereld zijn moslims?

  Het is een smerig geheim dat de media en bloeden hart liberalen er blij mee zijn om het te negeren, maar het bewijs is duidelijk: Zelfs in islamitische landen, hoe donkerder je huid is, hoe meer onmenselijk u behandeld wordt.
  http://barenakedislam.com/2012/04/24/did-you-know-that-the-worst-racists-in-the-world-are-muslims/
  “We are Muslims Just Like You” “Untouchables” in Yemen Beg for Help

  Like

 12. Linsky zegt:

  The woman who publicly admitted she wanted US troops to invade Israel has been appointed to chair Barack Obama’s Genocide Board

  Despite his phony claims of ‘having Israel’s back,’ Barack Obama appointed Samantha Power to head his new Atrocities Prevention Board. This is the same Samantha Power who called for US forces to invade Israel and be stationed on their border to force through a ‘peace’ settlement.

  http://barenakedislam.com/2012/04/24/the-woman-who-publicly-admitted-she-wanted-us-troops-to-invade-israel-has-been-appointed-to-chair-barack-obamas-genocide-board/
  Obama advisor calls for a military invasion of Israel

  Like

 13. Linsky zegt:

  Eritrea sluit 21 christenen op in zeecontainers
  Het land wat Nederlandse militairen, enkele jaren geleden, nog ‘geholpen’ hebben om zich te bevrijden van Ethiopië.

  ASMARA – Het Afrikaanse land Eritrea heeft op Goede Vrijdag 21 christenen betrapt op het houden van een kerkelijke samenkomst om het lijden en sterven van Jezus te herdenken. Sindsdien zijn de christenen overgebracht naar zeecontainers.
  Dat maakte de Duitse tak van Open Doors maandag bekend.

  De tien mannen en elf vrouwen zaten al gevangen in het militaire strafkamp Sawa. Toen ze op heterdaad werden overvallen, kregen ze een nog zwaardere straf en werden ze opgesloten in containers. Over hun situatie na 6 april is momenteel niets bekend.

  Eritrea staat op nummer 11 van de ranglijst christenvervolging van Open Doors. Dat is een plaats hoger dan vorig jaar.
  Alleen door de overheid geregistreerde kerkgenootschappen worden in het land getolereerd. Maar ook kerkleden van deze kerken hebben het moeilijk.
  Het aantal christenen dat in Eritrea in gevangschap leeft, wordt geschat op 1500.
  http://boinnk.nl/blog/
  http://www.opendoors-de.org/verfolgung/news/2012/april/23042012er/

  Like

 14. Linsky zegt:

  Rusland verbijsterd na onthulling Japans Plan om 40 miljoen mensen te evacueren
  De splijtstofbaden van Fukushima bedreigen aarde en mensheid

  Dit uitgebreide verslag van onze medewerker Washington Blog moet zeer zorgvuldig gelezen worden. De wereld staat op een cruciaal kruispunt. De Fukushima ramp in Japan heeft de gevaren van Wereldwijde nucleaire straling op de voorgrond gebracht. De crisis in Japan is beschreven als “een nucleaire oorlog zonder oorlog”.

  http://boinnk.nl/blog/32958/de-splijtstofbaden-van-fukushima-bedreigen-de-aarde-en-de-mensheid/

  Like

 15. Linsky zegt:

  De Staatsschuld stijgt met 810 euro per seconde!
  Overheid leent dit jaar 70 miljoen per dag!

  Door de crisis zijn de overheidsfinanciën de afgelopen jaren sterk verslechterd. In 2008 – voor de crisis – was er nog een klein overschot op de begroting, maar in de jaren daarna sloeg dat volledig om. Nederland leeft nu in feite op de pof, en dat is geen gezonde situatie. We geven dag in, dag uit meer uit dan er binnenkomt. In 2009 was dat 87 miljoen euro per dag, in 2010 ongeveer 82 miljoen en dit jaar geven we iedere dag 70 miljoen te veel uit. Het tekort daalt, maar ook in 2012 staan we in de min; naar verwachting zo’n 50 miljoen euro per dag.

  Door de tekorten is de staatsschuld flink opgelopen. In 2012 komt de schuld boven de 400 miljard euro. Dat is bijna 25 duizend euro per Nederlander. En hoe hoger de schuld, hoe meer geld we uitgeven aan rente. Ten opzichte van andere landen kan Nederland relatief goedkoop lenen, maar toch betalen we in 2012 dik 10 miljard euro aan rente.
  (Bron: Jan Kees de Jager)
  http://sp00kje.nl/2012/04/24/de-staatsschuld-stijgt-met-810-euro-per-seconde/

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, uiteraard door de “zeer vooruitziende blik”, van onze 2e kamerleden van de geweldige partijen CDA,VVD,D66 en de PvdA. Alles geven ze weg voor de EU, en het zijn met name deze partijen geweest die aan “de knoppen” hebben gedraaid in ons land.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Tom,
  ze hebben niks weggegeven….ze hebben er hun ziel voor verkocht!

  Like

 18. Linsky zegt:

  Eurostat: Crisis Nederland veel erger dan bekend, tekort hoger dan in Portugal.

  Europese Investerings Bank stelt drachme-clausule op – ‘Webster Tarpley: Elite wil door huidige crisis onafhankelijkheid staten in Europa verwoesten’

  De nieuwste cijfers laten zien dat het voor de demissionaire of nieuwe regering vrijwel onmogelijk zal zijn om het begrotingstekort terug te brengen naar de Europese norm van 3%. Uitgerekend Nederland, dat de afgelopen jaren zo aandrong op het handhaven van deze norm, bleek in 2011 een tekort van 4,7% gehad te hebben. Portugal had in datzelfde jaar een tekort van ‘slechts’ 4,2%; een ander Zuid Europees probleemland, Italië, 3,9%.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658357&r=1&tbl_archief=&
  ‘Elite gebruikt crisis om Europese nationale staten te verwoesten’

  Volgens de Amerikaanse criticus Webster Tarpley is de huidige crisis in Europa en in de wereld doelbewust gepland door ‘de heersende kapitalistische elite. Alleen het grootkapitaal heeft het nog voor het zeggen. Deze mensen willen een permanente kapitaalsverhoging. Het uitbuitingscijfers moet daarom astronomisch worden verhoogd. Zo moet het plunderen van de Derde Wereld met een factor 10 vergroot worden. De nationale staten en de regionale structuren van de EU zijn een barrière tegen dit uitbuitingsproces. Daarom moeten deze ooit krachtige staatsstructuren worden neergehaald en vernietigd.’

  Met andere woorden: de politieke / bankster elite gaat de huidige crisis gebruiken om Europa versneld tot een politieke eenheid te smeden waarin er geen plaats meer is voor grenzen en de nationale parlementen volkomen gestript zullen worden van hun macht. Dan zal alleen de fascistische euro-dictatuur in Brussel het nog voor het zeggen hebben en zullen de Europeanen behalve veel armer voorgoed monddood zijn gemaakt.

  Webster Tarpley: The Elite’s Plan for Global Extermination (Full Version)

  Webster Tarpley: US-UK Destabilization Campaign Stymied.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s