VIDEO: Gas & Peace

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t/ Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Israël. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Gas & Peace

 1. Linsky zegt:

  Nederland moet bezuinigen, maar EU wil 9 miljard extra voor Zuid Europa

  EFSF noodfonds ziet zich nu al geconfronteerd met fors stijgende rente – ECB bereidt interventie in Spanje voor – Waar eindigt dit alles?

  Terwijl Nederland voor de grootste bezuinigingsoperatie sinds mensenheugenis staat wil de Europese Commissie doodleuk zijn uitgaven voor het jaar 2013 drastisch verhogen. Netto betalers zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk moeten € 9 miljard extra ophoesten, een verhoging van de begroting met maar liefst 6%. De extra miljarden zijn bedoeld voor ‘structuurversterkende’ projecten in Roemenië, Bulgarije en Spanje. Nu weet u dus waarom in eigen land gekort moet worden op bijvoorbeeld AOW’ers, chronisch zieken en andere zwakke groepen in de samenleving.

  EU commissaris en VVD prominent Nelie Smit-Kroes verketterde gisteren Geert Wilders omdat de PVV leider het na het intrekken van de gedoogsteun aan het kabinet Rutte had ‘gedurfd’ om kritiek te leveren op Brussel. In hoeverre ze gelijk had laten we aan uw eigen beoordeling over, maar bedenk wel dat zij lid is van een niet democratisch gekozen Commissie die te midden van de grootste financiële crisis sinds de Tweede Wereldoorlog miljarden euro’s extra wil uitgeven. En dat de burgers van met name de betalende landen -Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië- daar voor moeten opdraaien met forse lastenverhogingen en dito bezuinigingen.

  De plannen van de Commissie stuiten in diverse landen dan ook op fel verzet. ‘De omvang van de gewenste betalingen aan de ‘nemende landen’ overtreft de capaciteiten van de ‘gever landen”, aldus de Duitse EU afgevaardigde Monika Hohlmeier…..verder;

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658316&r=1&tbl_archief=&

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @linsky, perfect verwoord. Die tuthola van de VVD Kroes, weet precies wie zij denkt te moeten afbranden, namelijk de boodschapper van het juiste verhaal Wilders. Deze Farizeeër, met het “gesmolten pakje boter”Rutte en de Jezuiet Verhagen maken deel uit van de poppenkliek die worden aangestuurd door BEA BILDERBERG, LUBBERs, v.AGT. Die krijgen weer opdracht van de gore vuilak Wientjes van de werkgeversclub, die hebben gezorgd dat we zijn overlopen door immigranten. Alles met wat U terecht genoemd heeft DESTABILISATIE en INSTELLING VAN DE DICTATUUR der COMMUNISTISCHE EU en NWO. Ziehier, het eindspel is begonnen..

  Like

 3. Ruud Beijer zegt:

  Geachte forumlezers,na weer een dag van voornamelijk anti PVV leuzen kan ik u mededelen dat Geert Wilders en de PVV voor mij als gewone Nederlander op de eerste blijft staan.Ik zal daarom ook mijn best blijven doen als vrijwilliger van de PVV om die partij een nieuwe grote overwinning te bezorgen.Zolang men in Nederland het belang van buitenlandhulp groter acht dan de eigen bevolking roep ik u op om vooral de volgende keer op de PVV te stemmen .Ook ben ik nog op zoek naar mensen in Flevoland om tijdens de verkiezingen de PVV te steunen door te plakken en te flyeren voor de PVV.Interesse ? ruudbeijer@hotmail.com.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Tom, de eer van het verwoorden komt me in deze niet toe hoor, het is een stuk van Xander. 🙂

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Ruud Beijer, hoewel ik geen PVV er ben, heb ik wel respect voor de stap van Geert Wilders en de PVV. CDA en VVD hebben gewoon lak aan de eigen bevolking, ze verraden ons voor 30 zilverlingen aan het MONSTER EU, en laten de lasten hiervoor dragen aan Jan en Mien Doorsnee.
  Ik kots van de partijen CDA.VVD,D66 en PvdA zij, en alleen zij zitten al 30 jaar aan de macht.

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  @Tom

  Kan ik u plaatsen bij de SGP ongeveer???

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik hoor net Johan Derksen kritiek leveren op Fleur Agema.lichtgewicht enz.
  Ik zou van hem wel eens willen weten wie de echte “wijven” zijn.
  Egypte laat duidelijk zien waar ze naartoe willen.en dat lijkt me niet best.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @E.J. Bron, inderdaad, waarde Bron. Echter ik zou het toejuichen als er een brede conservatieve partij zou komen, van christenen en atheisten en andersdenkenden die bijv. een conservatief manifest zouden opstellen. Maar gezien de ontwikkelingen, heeft dat nu geen zin meer, de NWO rukt met rasse schreden nader, en dankzij onze laffe partijen VVD,D66,PvdA en het nu linkse CDA, zijn we al op “de bietenbrug”.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  Het was eigenlijk een inkoppertje. De PVV en de SGP, de enige twee islamkritische partijen in ons land! 😉 😀

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Inderdaad, islamkritisch is ook voor mij het enige criterium voor het gezond verstand.
  Als je aan die minimum-voorwaarde niet eens intellectueel voldoet, val je voor mij buiten de prijzen verraders en idioten!

  Like

 11. vederso zegt:

  Geen enkel overeenkomst van levering van gas aan Israël zal in de ogen van de Moslim Broederschap ooit voldoen, want de Joden zouden bijvoorbeeld kunnen profiteren van gasleveringen. Voor elke vrome moslim is dit een gruwel. Hoe het met de Egyptische economie zal aflopen, heeft Hans Jansen weer goed uitgelegd. Met een fundamentele eurocrisis voor de deur zullen de Egyptenaren een andere oplossing moeten zien te vinden dan financiële steun uit Europa en de V.S.

  http://hoeiboei.blogspot.com/2011/08/nieuws.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s