VIDEO: Reagan versus Obama

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in socialisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Reagan versus Obama

 1. Guus zegt:

  Hoe alles werkt
  (Official Movie) THRIVE: What On Earth Will It Take?

  Like

 2. Linsky zegt:

  Waarom zijn feministen anti-Zionisme? Waarom veroordeelt Hillary Clinton Israël voor schendingen van de mensenrechten van vrouwen?

  http://barenakedislam.com/2012/04/22/why-are-feminists-anti-zionism-why-does-hillary-clinton-condemn-israel-for-human-rights-abuses-of-women/

  Like

 3. Linsky zegt:

  Het ‘witwassen’ door ‘t Witte Huis van de Moslim Broederschap.

  Niet alleen zijn de oprichters van al-Qaeda graag geziene gasten in het Witte Huis en de Amerikaanse Kamer van Koophandel, ook maakt het Obama regime overuren om het publiek ervan te overtuigen dat de Moslim Broederschap biet meer is dan gewoon een politieke partij met een matige, pro-democratische idealen.

  http://barenakedislam.com/2012/04/22/the-white-house-whitewashing-of-the-muslim-brotherhood-founders-of-al-qaeda-and-hamas/

  Like

 4. Linsky zegt:

  Documentaire Zwarte soldaten vanavond op Nederland 2 om 23.00 uur

  Vanaf 1940 hebben zo’n 25.000 Nederlanders gediend in de Waffen-SS. In tegenstelling met de Vlaamse SS’ers en ondanks hun omvangrijke aantal, traden zij na de oorlog niet of nauwelijks in de openbaarheid. In de onthullende documentaire Zwarte Soldaten van Joost Seelen, die vanavond (in herhaling) wordt uitgezonden op de Nederland 2 vertellen zes Nederlandse oud-SS-ers voor het eerst openlijk over hun motieven, hun (wan-) daden, hun ervaringen aan het (Oost-) front en hun worsteling met de herinneringen uit het verleden.

  “Ik had een ploertendoder en die had ik met een riempje zo lekker om mijn hand en dan konden ze hem niet afpakken. Dus dan kregen ze klappen op hun arm en dan konden ze hun arm niet meer optillen. En dan was het gauw gebeurd. En dan kregen ze een paar klappen met die ploertendoder in hun nek en dan gingen ze plat. Ja, want ja, die joden moesten er toch uit” luidt het zonder de minste wroeging.

  Ook in ons land waren er soldaten bij de SS vrijwilligers zowel aan Vlaamse als aan Waalse kant. Vlaamse oud-ss’ers beroepen zich vaak op hun vlaamsgezindheid. Maar dat blijkt vooral uitleg achteraf te zijn. Roger Rutten, auteur van verschillende boeken over de collaboratie in Limburg, ontdekte een dagboek van een oud-Oostfronter in Genk waarin de oud-SS’er zijn aanwezigheid beschreef bij het neerschieten van Joodse mannen vrouwen en kinderen aan het Oostfront.
  Zwarte Soldaten won het Gouden Kalf voor beste documentaire op het Nederlands Film Festival 2011. Als u om een of andere reden niet kan kijken kan u de reportage ook op het internet zien op de NCRV website.


  http://joodsactueel.be/2012/04/23/documentaire-zwarte-soldaten-vanavond-op-nederland-2-om-23-00-uur/

  Like

 5. Linsky zegt:

  Islamitische fundamentalisten vallen kerk in Soedanese hoofdstad binnen en zet deze in brand
  http://www.sudantribune.com/Islamic-fundamentalists-attack,42342

  Like

 6. Linsky zegt:

  Gevecht op de Marmara voor de Gazakust: exclusief gesprek met twee overlevenden

  Voor de kust van Gaza aan boord van de Mavi Marmara op 31 mei 2010. Met niets ontziend geweld trachten Turkse activisten van de IHH de opleiding van het schip door Israëlische mariniers te verhinderen. Negen Turkse gewapende moordzuchtige terroristen sneuvelen in het gevecht tegen de Joodse soldaten van Israël. Deze video brengt het verslag over hoe de Israëlische marine het Free Gaza Flotilla onderschepte..verder; http://brabosh.com/2012/04/23/pqpct-hng/

  Like

 7. Linsky zegt:

  De verregaande ongebreidelde waanzin van de politieke correctheid!

  Britse scholen moeten lesgeven in Hekserij en Druïdisme

  Paganisme is voor het eerst opgenomen in het leerplan voor de scholen van een van de Engelse hertogdommen.
  De autoriteiten van het graafschap Cornwall in het uiterste zuidwesten van Engeland hebben scholen opgedragen dat wicca (hekserij), druïdisme en aanbidding van oude goden als ‘Thor’ onderwezen moet worden naast christendom, islam en jodendom.

  Een groep adviseurs heeft de gestelde eisen opgenomen in het leerplan, waarin onder meer staat dat kinderen vanaf vijf jaar zouden moeten leren over steencirkels als Stonehenge. Op 11-jarige leeftijd kunnen leerlingen vervolgens het moderne paganisme en het belang ervan in Cornwell gaan verkennen…

  Het initiatief komt in navolging van de beslissing van de Charity Commission in 2010 om druïdisme te erkennen als religie. Druïden en paganen die vastzitten in de gevangenis mogen nu een twijg of toverstaf meenemen in hun cel……………verder
  http://www.argusoog.org/britse-scholen-moeten-lesgeven-in-hekserij-en-druidisme/

  Like

 8. Linsky zegt:

  Spaans dorp immuun voor crisis

  In Marinaleda: iedereen heeft inspraak
  Ook vandaag heeft Spanje het zwaar. De rente schiet opnieuw boven de zes procent. Economen vrezen dat Spanje de eurozone en de euro opnieuw aan het wankelen brengt. Maar het Andalusische dorpje Marinaleda biedt dapper weerstand aan de crisis. De gemeente met 2700 inwoners lijkt ongevoelig voor de enorme problemen waar andere Spaanse dorpen mee geconfronteerd worden. Europacorrespondent Saskia Dekkers doet samen met VRT-collega Sven Tuytens verslag.

  Marinaleda wordt al sinds 1979 geleid door de charismatische burgemeester Sanchez Gordillo. Ooit was hij de jongste burgervader van Spanje. De afgelopen jaren is hij bij elke verkiezing met een grote meerderheid herkozen.
  In Marinaleda is geen politie, een huis bezitten kost er vijftien euro per maand, kinderopvang twaalf euro per maand, het gebruik van de fitnesszaal twee euro.
  Coöperatie
  De grond van het dorp, 1200 hectare groot, was oorspronkelijk eigendom van een hertog, de vierde grootgrondbezitter van Spanje. Nu is het in bezit van een coöperatie waar de inwoners samen verantwoordelijkheid voor dragen. De voornaamste inkomsten van het dorp komen uit landbouw.
  De solidaire aanpak van het dorp werpt nu zijn vruchten af. Waar vijfduizend Spaanse gemeenten noodsteun nodig hebben door de crisis, heeft Marinaleda de begroting op orde en een lage werkloosheid: twee tot drie procent, terwijl in de rest van Andalusië zo’n dertig procent werk zoekt.
  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/362897-spaans-dorp-immuun-voor-crisis.html

  Like

 9. Linsky zegt:

  Vrouw in Arnhem twee keer in één nacht verkracht
  (Door licht getinte!)

  In Arnhem is dit weekend een 24-jarige vrouw twee keer in één nacht verkracht na een avondje stappen. De vrouw was in de nacht van vrijdag op zaterdag op weg naar huis toen de dader haar van achteren van haar fiets plukte.

  Hij trok de vrouw in een steegje van de Nijhoffstraat en vergreep zich daar voor het eerst aan haar. Vervolgens blinddoekte hij haar en liepen ze richting het Sonsbeekpark, waar hij het slachtoffer voor de tweede keer verkrachtte. Dit alles vond plaats tussen 04.15 en 07.00 uur, meldt persbureau Novum.

  Na de tweede verkrachting vertrok de dader te voet. Het slachtoffer belde even later bij een woning aan. De bewoners waarschuwden vervolgens de politie. Die heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen.

  De dader is volgens de politie een getinte man met gemillimeterd haar of een kalend hoofd.
  Bron; ad.nl en Telegraaf,nl

  Like

 10. Linsky zegt:

  Dhimmies
  Aangeraden door lucky9 op http://blog.seniorennet.be/angeltjes/ :

  “The Third Choice” (De Derde Keuze) geschreven door Mark Durie. Deze auteur heeft ook een webstek : http://www.markdurie.com

  Dit boek verklaart, volgens mij, zeer goed de houding van moslims tegenover ons zoals wij dat in het dagelijks leven meemaken op subtiele zowel als flagrante wijze.
  Het is zeer belangrijk dat iedereen zich genoeg en grondig informeert over wat Islam is en wat moslims zijn en hoe ze werkelijk tegenover ons staan.

  Het is belangrijk dat men ontwaakt uit de verdoving die de politiek correcte bende de wereld heeft opgedrongen en dat we dit juk van ons afwerpen.
  Het is belangrijk dat onze (mis)leiders (politici en anderen) hierop worden aangesproken en hopelijk afgerekend.

  Het is belangrijk om onze beschaving te laten overleven.
  Het is belangrijk voor onze kinderen en kleinkinderen en allen die na hen komen.
  Terugkeer van de dhimma of stilzwijgende onderwerping tot slaven van Islam….verder
  http://dutch.faithfreedom.org/2012/03/28/dhimmies/

  Like

 11. Linsky zegt:

  ‘Turkije roept reserves op, wil NAVO aanval op Syrië’

  Iran waarschuwt: Oorlog tegen Syrië is ‘spelen met buskruit’ – Iran dreigt ook zes Golfstaten met oorlog – ‘China laat regime Assad vallen’

  Volgens een niet bij name genoemde official in de Syrische hoofdstad Damascus is het Turkse leger begonnen met het oproepen van reserves voor een militaire confrontatie met Syrië. De official wees op ongewone Turkse troepenbewegingen langs de grens en zei te verwachten dat Turkije het Syrische leger zal provoceren tot een tegenreactie, om zo een voorwendsel te hebben voor militair ingrijpen door de NAVO. …… verder;

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658310&r=1&tbl_archief=&

  Like

 12. Guus zegt:

  Hoe alles verandert!
  [audio src="http://k002.kiwi6.com/hotlink/416dfnsz0e/15_wolf_spirit_radio_drake_deatra_on_wolf_spirit_radio_4_22_2012_edited.mp3" /]

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, volgens mij is het EINDSPEL op de Wagen! De knechten en vazallen van de ANTI-CHRIST, staan in de stijgbeugels, de knechten zijn de MUZELMANNEN,DE BILDERBERGERS, en de SATANISCHE EU. We leven in spannende tijden, maar dit alles moet gebeuren. Nostradamus was echt niet gek!

  Like

 14. Linsky zegt:

  Tom,
  Nostradamus beschreef al hoe Frankrijk door de ‘Halve maan’ geislamiseerd zou worden.

  Hier een interessant artikel; Nostradamus, geloof en Islam.
  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/sociaal-cultureel/70601-nostradamus-geloof-en-islam.html

  Like

 15. Linsky zegt:

  Tom,
  misschien ook wel interessant om te weten dat het wel eens plagiaat zou kunnen zijn wat Nostradamus schreef!

  Volgens Picardisch-taalkunde Rudy Cambier namelijk, zou Nostradamus de Centuriën niet zelf hebben beschreven, maar zou hij het werk hebben gekopieerd van de monnik Yves de Lessines, vierde abt en prior van de Cisterciënzer-abdij van Cambron te Cambron.

  Volgens Cambier bevat de inhoud geen voorspellingen maar is het een in versluierde woorden geschreven beschrijving van de geschiedenis van de Tempeliers.
  De centuriën zouden veel picardische en Vlaamse woorden en uitdrukkingen bevatten terwijl Nostradamus deze talen niet eens machtig was.

  Te veel van wat Nostradamus schreef stond al letterlijk zo in de geschriften en notities van Yves de Lessines!
  Doet uiteindelijk natuurlijk niks af van de waarde en inhoudelijkheid van de voorspellingen.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, bedankt voor uw aanvulling.

  Like

 17. Jan zegt:

  Obama, moslim en marxist

  De marxistische regering van Obama gaat het huis waarin Reagan is opgegroeid met de grond gelijk maken. Zoals moslims en de Democraten een moskee wilden bouwen op Ground Zero om hun overwinning te tonen zo willen de Democraten nu op de plek waar het huis van Reagan’s ouders stond en waarin Reagan is opgegroeid afbreken om op deze plek de Obama-bibliotheek plaatsen. Moslims en marxisten, geen verschil. Hun verdiensten zijn van a to z bij elkaar gelogen.
  http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2013/02/reagan-childhood-home-may-be-demolished-for-obama-library-parking-lot-2570506.html

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 11.00. uur. Zo kennen we de VERRADER OBAMA en zijn marxistische en islamitische vrienden weer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s