Amnesty International wil nationaal recht vervangen door EU-recht

Eigenlijk zou de organisatie “Amnesty International Terrorism” moeten heten.

Wiens kindje Amnesty International is, weet men al lang. Eigenlijk zou inmiddels net zo goed de ster van de RAF en de Antifa in het logo kunnen staan, gecombineerd met de tronie van de stinkend rijke liefhebber van kapitalistenluxe en het communistenterrorisme Che Guevara.

Amnesty had oorspronkelijk ooit een goede doelstelling en wel de bescherming van de mensenrechten van de geschondenen. Maar intussen werd de organisatie een werktuig van de ergste terroristen tegen de samenleving, een organisatie, die willekeurig beslist wie zij tot slachtoffer opklopt en volgens welk rechtssysteem. En omdat de heren oliesjeiks en de hoge rode heren en dames nu het gemakkelijkst kunnen scoren met de moslims en hun macht kunnen uitbreiden, beschermen ze de belastende islamitische migrantenmassa´s zonder zich te bekommeren om de mensenrechten van de belaste autochtonen. Omdat de desbetreffende nationale rechten van de Europese landen hen nog niet toegevend genoeg zijn, vervangen ze deze naar eigen goeddunken door EU-recht en eisen de inhouding hiervan – boven het nationale recht. Ook in Zwitserland!

Bijzonder trots is Europa op zijn fundamentele rechten, bijvoorbeeld de vrijheid van godsdienst en de vrijheid van meningsuiting. Maar landen zoals Frankrijk, België of Nederland overtreden deze zelf, discrimineren islamitische minderheden. Tot dit resultaat komt een rapport van Amnesty.

en:

De mensenrechtenorganisatie presenteerde daarover in Londen een rapport, dat zich concentreert op de situatie in België, Frankrijk, Nederland, Spanje en Zwitserland.

en:

De organisatie bekritiseert ook, dat veel bedrijven overal toestemming zouden hebben om het dragen van religieuze symbolen te verbieden. “Dat is een duidelijke overtreding van het EU-recht – tenzij het voorschrift verband houdt met de aard van het beroep”.

ZDF- de zender van het verraad

Waar is Amnesty International als het gaat om de rechten van EDL-gevangenen? Heeft Amnesty zich ooit zorgen gemaakt over hun situatie? Of om welke “rechts-extreme” gevangenen in welke gevangenis in Europa of Amerika dan ook? Waarom niet? De eenzijdigheid ontneemt de organisatie het recht om zich voor de mensenrechten in te zetten. Of ze houdt zich bezig met de mensenrechten van alle mensen, ook die van nazi´s, of ze zou jenbaar moeten maken dat ze alleen zorgt voor de mensenrechten van enkele favoriete groepen, ten koste en ten spijt van andere groepen mensen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/24/amnesty-international-will-nationalrecht-mit-eu-recht-ersetzen/#more-33672

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Communisme, Dhimmitude, EU, Europa, Immigratie, Islamisering, Links verleden, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Amnesty International wil nationaal recht vervangen door EU-recht

 1. Ruud Beijer zegt:

  Geachte forumlezers,wist u dat de direktie van Amnesty International in de top drie van veelverdieners staat?Dat stelletje zakkenvullers verdient geen enkele steun.
  Ruud Beijer

  Like

 2. Linsky zegt:

  daar sluit dit wel bij aan dan;
  Dat stond natuurlijk met grote kop en foto voorop!

  Amnesty: Moslims in Nederland gediscrimineerd

  Moslims in Nederland worden gediscrimineerd, vooral in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. De regering zou meer moeten doen om de vooroordelen tegen moslims weg te nemen. Dat stelt Amnesty International in het vandaag verschenen rapport ‘Keuzes en vooroordelen: discriminatie van moslims in Europa’.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3245649/2012/04/24/Amnesty-Moslims-in-Nederland-gediscrimineerd.dhtml

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Ach Linsky als diezelfde moslims nou eens met zijn allen werk zouden gaan zoeken in plaats van via de sociale dienst invaliditeit Wah jong vangnetten hun geld zouden willen verdienen zou er van discriminatie geen sprake zijn.
  Maar wat blijkt, als ze een tijdje gewerkt hebben proberen ze uit alle macht (enkelen daargelaten) in het sociale vangnet te geraken.
  Hoezo is het discriminatie als je zo iets aan de kaak stelt.

  Like

 4. Vasti zegt:

  Goede reminder. Ik moet nodig mijn lidmaatschap opzeggen. Had al lang gemoeten, ik weet het.
  Vandaag dan maar.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Zo snel mogelijk de subsidiekraan dicht naar dit groepje leuteraars.
  Stelletje Landverraders!!

  Like

 6. De ekster zegt:

  Amnesty heeft zich nu voor altijd belachelijk gemaakt. Wat nou discriminatie van moslims? Ze hebben het zelf uitgevonden. enige voorbeelden: vrouwen moeten zich bedekken, mannen niet. Vrouwen en mannen moeten gescheiden bidden, een man kan eenvoudig scheiden van zijn vrouw maar omgekeerd niet. Zo kunnen we doorgaan. Een moslim die klaagt over discriminatie is een gotspe! Voordat moslims beginnen te klagen over discriminatie moeten ze eerst hun geloof maar eens afzweren en anders hun muil houden.

  Daarbij komt dat het zeer begrijpelijk is als een werkgever zulke gestoorde types niet wil. Voor je het weet willen, nee eisen ze dat ze 5 keer per dag mogen bidden. Dan komt er dus niets meer van werken. Of ze gaan weer een maand lang overdag niet eten en vallen dan tijdens het werk flauw. Dat is ongewenst, kost productie en kan bovendien heel gevaarlijk zijn.

  Trouwens, al tijdens de Joegoslavische burgeroorlog bleek overduidelijk welke kant Amnesty had gekozen. Klakkeloos werd de smerigste NAVO-propaganda overgenomen. De idiootste verhalen, de smerigste leugens over de Serven werden verteld. Dit terwijl over de moejaheddin, die de werkelijke oorlogsmisdadigers waren, alleen maar werd gezwegen. De Serviërs zouden concentratiekampen hebben. Dit was pure laster. De echte concentratiekampen bevonden zich op moslimgrondgebied.

  Amnesty, jullie zijn ziende blind en laten je leiden door primitievelingen met middeleeuwse ideeën. Ga je schamen!

  Like

 7. Columnist zegt:

  Amnesty International voert ook actie tegen Saoedi-Arabië en Bahrain. En Marietje Schaake van D’66 werkt samen met de Iraanse oppositie. Dus de zaken liggen niet zo zwart-wit als hier gesteld. Als het EU-recht rechtser zou zijn dan het nationale recht, zou links voor het nationale recht zijn. Met EU-recht is op zich niks mis mee. Leer Esperanto, en zet links een poot dwars.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Je weet het maar nooit met die linksen in Nederland.
  Af en toe goeie artikelen in het A.D. he Linsky.
  Ekster goeie reactie. Ik heb ergens gelezen dat men nu eens naar die oorlogsmisdadiger Oric wil gaan kijken.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Amnesty International is behoorlijk aan de weg aan ’t timmeren……!

  RAPPORT: DISCRIMINATIE VAN MOSLIMS IN EUROPA, OVER KEUZEVRIJHEID EN VOOROORDELEN
  In een nieuw rapport stelt Amnesty International vast dat moslims in België, Frankrijk, Nederland, Spanje en Zwitserland het slachtoffer zijn van religieuze discriminatie op de werkvloer en in het onderwijs. Deze discriminatie zorgt ervoor dat ze niet van hun mensenrechten en vrijheden kunnen genieten.

  Europese moslims worden elke dag geconfronteerd met vooroordelen en discriminatie. De impact hiervan op het dagelijkse leven is groot. Moslima’s bijvoorbeeld zijn niet vrij om zelf te kiezen hoe ze hun godsdienst willen beleven. Ze mogen geen hoofddoek dragen op het werk of op school. Sommige landen, waaronder België, kennen daarnaast een wettelijk verbod op het dragen van gezichtssluiers in het openbaar. In andere landen ervaren moslims moeilijkheden om een moskee te openen. In Europa wonen meer dan 44 miljoen moslims.

  http://www.aivl.be/nieuws/rapport-discriminatie-van-moslims-in-europa-over-keuzevrijheid-en-vooroordelen/40045

  Like

 10. Linsky zegt:

  Amnesty International zegt dat Europa moet vechten tegen anti-islamitische vooroordelen.

  ‘Keep up the good work, Europa. Uw anti-islamitische verzet moeten blijven groeien totdat moslims besluiten om te assimileren en het dwingen van hun racistische, onverdraagzame, haatdragende tirannie die zich voordeed als een religie van niet-islamitische landen stop te zetten.
  http://barenakedislam.com/2012/04/24/amnesty-international-says-europe-must-fight-anti-muslim-prejudice/

  Like

 11. Neee mensen !
  Ze moeten er uitgezet worden en met harde sankies,
  en terug naar hun geboorte Landen ,
  met name wat islamitich is .want anders gebeurd het nooit …………………….
  NNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTT…..

  Like

 12. Jan zegt:

  Amnesty bestaat uit zo’n club imbecielen dat zij zelfs de Gazastrook als bezet gebied betitelen en wat dus betekent dat de gevangenissen daar door Israël zijn gebouwd en dat Israëlische agenten Arabieren in Gaza arresteren.

  Like

 13. Columnist zegt:

  @Jan

  Dat geeft ons goede kansen de banden aan te halen met Rechtse krachten in Israël.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s