In Groot-Brittannië pro-Israël zijn heeft dodelijke gevolgen

De Email kwam van een man, die zich Jihad Alshamie noemde; de boodschap was kort: “Er zijn mensen zoals u, die het verdienen te sterven”. De Email was een van de vele, die de mailbox van John Howell binnenstroomden; ze kwamen als antwoord op een eenvoudige vraag, die de Britse parlementariër gesteld had. Howell had aan een linkse activist gevraagd, hoe hij dacht over de honderden raketten, die op Israël waren afgevuurd. Vanaf dat moment werd hij met moord bedreigd.

Howell hoort daarmee nu bij de serie andere parlementariërs, onder wie zulke vooraanstaande pro-Israël parlementariërs als Luoise Ellman en Robert Halfon, die enorme massa´s gif en haat kregen, omdat zij weigerden zich aan te sluiten bij de pro-terroristische posities, die het politieke en intellectuele klimaat in het Verenigd Koninkrijk beheersen. De bedreigingen, die zij ontvingen, zijn een voorproefje van de explosieve sfeer, die het debat bepaalt.

In een zich verduisterende atmosfeer van de haat is het steeds gevaarlijker geworden om in Groot-Brittannië Joods of pro-Israël te zijn. Deze atmosfeer strekt zich uit tot in de hoogste organen.

“Zoals Lord Ashcroft een deel van de Conservatieve Partij bezit, zo hebben rechts gerichte joodse miljonairs het andere deel in de zak”, vertelde een parlementariër van Labour aan de “Friends of Al-Aqsa, zich badend in het gejubel van zijn dankbare publiek. Een andere parlementariër van Labour stelde voor dat ambassadeurs van Israël niet joods zouden moeten zijn, opdat “zij niet beschuldigd zouden kunnen worden van joodse loyaliteit”.

Beschuldigingen, dat joden hun “tentakels” en “financiële greep” in de westerse wereld zouden hebben, behoren niet meer tot de dingen, die men leest in oude artikelen over de politiek van de jaren-30; ze zijn tegenwoordig een steeds terugkerend thema in het parlementaire overleg. Dat maakt de moed van deze parlementsleden, die hun integriteit bewaren om aan de kant van de waarheid te gaan staan, alleen maar noemenswaardiger.

Lord Janner, die aan massagraven stond, maakte deel uit van de eenheid, die onderzoek deed naar oorlogsmisdaden en werkte met overlevenden van het kamp Bergen-Belsen; hij was het hoofd van de uit alle partijen bestaan parlementaire groep tegen antisemitisme en werd lichamelijk aangevallen, toen hij protesteerde tegen Lord Bramall´s aanvallen op Israël. Lord Bramall werd niet vervolgd. Maar Lord Bramall valt in het niet bij Lord Nazir Ahmed, die antisemitisme bevordert, islamitisch terrorisme ondersteunt en een kopgeld voor het gevangen nemen van George W. Bush heeft verkondigd.

Lord Ahmed nodigde een spreker uit, die verklaarde: “In het Midden-Oosten hebben we exact één reden voor oorlog, terreur en angst – en dat is de joodse drang naar heerschappij; Ahmed zelf stelde voor dat Britse vrijwilligers in Israël wegens oorlogsmisdaden vervolgd zouden moeten worden.

Welke grens er ook tussen antisemitisme en antizionisme bestaat, deze wordt prompt in het niets weggewist. Het mag dan weliswaar aanlokkelijk zijn een paar bedreigingen via E-mails af te doen als de daden van gekken, maar de realiteit kan niet ontkend worden, dat opvattingen en daden, die ooit werden toegeschreven aan de rand, nu mainstream zijn. In het Groot-Brittannië van de “zeven joodse kinderen” en beschuldigingen van een in Downing Street zetelende “joodse intrigant” bestaan geen standaardgrenzen voor fatsoen of fundamentele principes meer, die in de bloedige oorlog van de linksen tegen de joodse staat niet overschreden mogen worden.

Op straat blijft de herleving van nazi-achtige overvallen op joodse winkels, vooral op Ahava, regelmatig onbestraft. Rechter George Bathurst-Norman liet drie criminelen vrij, die een fabriek hadden aangevallen, met de motivering dat hun vijandigheid tegenover de joodse staat hun doen en laten zou rechtvaardigen en zelfs helden van hen zou maken. De escalatie van vijandigheid in geweld is routine geworden; vandalisme, diefstal en het toebrengen van lichamelijk letsel zijn de nauwelijks opgemerkte instrumenten van anti-Israëlische demonstranten geworden.

De Respect-partij smelt het ergste uit de roodgroene alliantie tussen marxistische linksen en de islam samen; haar leider is George Galloway. Galloway kwam juist weer terug in het parlement, nadat hij een verkiezingscampagne m.b.t. zijn “quasi-islamitische waarden” voerde en erop pochte, dat hij een betere Pakistani zou zijn dan de islamitische kandidaat van de Labour Party, tegen wie hij aantrad, want hij zou kroegen vermijden.

Galloway vierde zijn terugkeer in het parlement met de uitroep “Geloofd zij Allah” en door zijn naam te lenen aan de Globale Mars op Jeruzalem. Een maand daarvoor was de voorzitter van de Respect-partij in Tower Hamlets, Carole Swords, vanwege een aanval op een joodse man veroordeeld, die haar wilde afhouden van het vernietigen van Israëlische producten.

Pro-Israëlische afgevaardigden worden georganiseerd aangevallen door het MPACUK (Muslim Public Affairs Committee), op de internetsite waarvan staat: “Is uw afgevaardigde een zionist?”. Asghar Bukhari, oprichtingslid en hoofd van de organisatie, schreef: “Iedere moslim, die tegen Israël vecht en sterft, is een martelaar en komt gegarandeerd in het paradijs”.

Deze maand verbreidden de vlammen zich in het kantoren van de Harrow East Conservative Association en van de conservatieve afgevaardigde Bob Blackman. De aanval leek op die van islamitische activisten op de uitgever van “Jewel of Medina”. Het was, aldus Blackman, een herinnering: “Er bestaan mensen, die deze bedreigingen door daden laten volgen”.

Maar een groot deel van dit landschap van de oorlog tegen de joodse staat in Groot-Brittannië – van de boycots via het vandalisme naar het toebrengen van lichamelijk letsel – herinnert hier al aan. Na de slachting van Toulouse op joodse kinderen door een islamitische gewapende man, schreef de afgevaardigde Mann: “De laatste vijf jaar heeft de parlementaire groep tegen antisemitisme voortdurend gewaarschuwd, dat zo´n aanslag er aan zat te komen.”

De bedreigingen van pro-Israëlische en joodse afgevaardigden hebben hun doel al bereikt, door deze afgevaardigden te marginaliseren en ervoor te zorgen, dat zij minder contact kunnen houden met hun kiezers. Dat is altijd de strategie van de andere kant geweest: Een groep te isoleren en daarna zijn leden te isoleren, hen uit hun posities te verdrijven, terwijl ze voortdurend de haatcampagne tegen hen voortzetten. Dat zijn de tactieken, die de nationaalsocialisten tegen de joden toepasten; en het zijn de tactieken, die het socialistische eenheidsnetwerk en zijn islamitische bondgenoten nu tegen de joden in Groot-Brittannië toepassen. Het is belangrijk om deze te kennen; en het is absoluut noodzakelijk zich tegen hen te verzetten.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/54152

Auteur: Daniel Greenfield

Bron oorspronkelijk artikel:

http://frontpagemag.com/2012/04/16/the-deadly-consequences-of-being-pro-israel-in-the-uk/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", antisemitisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Israël, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

16 reacties op In Groot-Brittannië pro-Israël zijn heeft dodelijke gevolgen

 1. koddebeier zegt:

  Iedere moslim, die tegen Israël vecht en sterft, is een martelaar en komt gegarandeerd in het paradijs”. Israel kennende zal heel druk worden in dat zgn. Moslim paradijs.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier, het kan daar nooit druk genoeg worden wat mij betreft!

  Like

 3. Linsky zegt:

  En die strategie en tactieken werken uitstekend, voornamelijk omdat ze door de hoogste in abt worden georkestreerd en gefaciliteerd.
  Engeland, het land van de gevallen engelen……..!

  Er is geen hoop dat ze ooit nog overeind komen. Evenmin overigens als in de rest van Eurabië natuurlijk.

  Er was eens een bioloog die erg geïnteresseerd was in de effecten van temperatuurstijging en een experiment uitgevoerde met kikkers om te testen waar hun temperatuurgrens ligt. Het zijn immers amfibieën die bijna overal voorkomen en zich perfect kunnen aanpassen aan hun omgeving.

  De eerste kikker deed hij in een ruime glazen kom met koud water. De Kikker zou er gemakkelijk uit kunnen springen. De glazen kom zette hij op een zacht vuurtje. Vervolgens verhoogde hij de watertemperatuur telkens met 5 graden Celsius en stopte er vervolgens een andere kikker bij in. Hoe warm het water ook werd, de kikkers bleven allemaal zitten.
  Op een zeker moment stopte die kerel weer een kikker in het inmiddels te hete water. Maar deze kikker sprong er onmiddellijk weer uit. Hij probeerde nog een andere kikker, maar hierbij gebeurde precies hetzelfde. De kikkers die nog steeds in het hete water zaten waren echter inmiddels helemaal suf geworden. Niet in staat om ook maar iets te doen.

  Hier stopte de man zijn experiment. Anders zouden ze door oververhitting zijn omkomen.
  Helaas treed het zelfde effect op bij regeringen die zo hartstikke gek zijn, om onze, normen, waardes, cultuur en nationalisme te verkwanselen aan de verziekte geesten Eurabië. En door de stucturele gewenning van algemene hersenverweking niet meer in de gaten hebben dat deze waanzin over de top is.

  Dit kikker-principe zien we dus ook bij wat overheden toepassen op hun bevolking. De vraag daarbij is overigens of die wel ooit zullen stoppen!

  Het ergste is dat dit zelfde gebeurd met religie/geloof. Aanvankelijk is er een basis, een vertrouwen in bepaalde zaken, uitspraken of geschreven teksten, die getuigen van enige wijsheid en stichtelijke richting kunnen geven aan de structuur, sociale omgang en cultuur van de steeds groter wordende samenlevingen.

  Ook hier is door de stapeling en opeenvolgen van het een uit het ander, alle rede, samenhang, geloofwaardigheid en feitelijkheid, teloor gegaan door dogmatiseren en axioma’s van verwrongen overtuigingen, die geen enkele oorspronkelijke grond of waarde meer hebben.
  De kudde is zover dat ze slaafs heeft aanvaard om naar de slachtbank te worden geleid!

  Onze hoop zou dus gevestigd moeten worden op de nog niet gekookte jeugd…………….
  Er gloort dus geen hoop!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik weet wel dat ik nu misschien tegen wat schenen schop maar voor mij is er een verschil tussen israëlis en joden in Amerika.
  De israëlis werken hard en verdedigen hun thuisland. ECHTER
  De hele media en een heel groot deel van de bankenwereld wordt geleid en gecontrolleerd door joden.
  Als ik zie dat bijna de hele financiële wereld inclusief de crisis van 2007 gemanipuleerd wordt door die lui kan ik me wel voorstellen dat daar weerstand ontstaat.
  De hele FED is een bijna uitsluitend joodse zaak.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Louis,
  daarom,… ook het Israëlische volk wordt verraden door haar eigen leiders!

  Like

 6. Ten eerste vind ik het enorm overdreven te stellen dat de “hele media” en een “heel groot deel van de bankenwereld” worden geleid en gecontrolleerd door Joden. Er zijn echter wel meer mensen die zo iets denken, dus niets nieuws onder de zon.
  Wat ik niet begrijp is de reaktie van de heer Linsky: “daarom” ???? en dan “ook het Isr. volk wordt verraden door haar eigen leiders”. Wel, de eigen leiders zitten in Israel, Wordt er mee bedoeld dat de Isr. leiders beinvloed worden door de “hele media” in de VS en de hele FED?
  Ben ik dan zo naief dat ik dat niet kan begrijpen?

  Like

 7. Linsky zegt:

  Dorith Carmeli , uit je comment en je vraag blijkt inderdaad dat je erg naïef bent, ja!

  Like

 8. winston zegt:

  @louis en linsky, gecontroleerd is met 1 l slimmerikken

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @winston

  En slimmeriken met één k….slimmerik!!! 😦

  Like

 10. Linsky zegt:

  Ik wist niet eens dat intelligentie werd afgemeten aan de hoeveelheid klinkers of medeklinkers die men gebruikt! 😦

  Like

 11. winston zegt:

  @ ej bron
  je hebt gelijk bron, waarschijnlijk ergerde ik me teveel aan de m.i. antisemische reactie van louis.
  overigens lees ik jouw site s morgens altijd als eerste en met grote belangstelling en instemming.
  ga vooral door, groet

  Like

 12. Linsky zegt:

  winston ,
  Louis is niet antisemitisch!
  Hij heeft mi. een punt, en daar mag hier gewoon over geschreven worden.
  Er is al heel veel polemiek over het onderscheid tussen Zionisme en jodendom etc.
  Als Louis helder ziet en opmerkt dat er veel mis is met joodse lobbyisten en instellingen in de wereld, is dat geen generaliserende stellingname dat hij per definitie antisemiet is!
  Hij geeft enkel blijk van een duidelijke, heldere, nuchtere, maar voor al eerlijke kijk op de dingen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, ook ik ben ervan overtuigd dat Louis geen anti- semiet is, hij legt mijn inziens de vinger aan de pols. Ik denk dat Louis terecht wijst naar een groter KWAAD en dat is medewerking aan de Bilderberg kliek, om de NWO in te stellen. En helaas zijn er ook net als bij ons, Joodse mensen die dit niet kunnen of willen inzien.

  Like

 14. Linsky zegt:

  Tom,
  ik neem aan dat Louis heel goed voor zichzelf kan en zal opkomen, maar ik kon het niet laten even te refereren aan de vrijheid van meningsuiting die we hier hoog in het vaandel hebben, in tegenstelling tot veel andere blogs.
  De enige die we snel, afdoende en onmiddellijk de mond snoeren zijn zij, die er geen doekjes om winden, dat zij feitelijk voor de islam/sharia zijn.

  Verder is het zelfs gewenst dat we allemaal onze ogen en oren heel goed open houden, want we worden geflest en genaaid waar we bij staan…. ook het prachtige Joodse volk,…en voornamelijk door onze eigen overheden en leiders….! 🙂

  Misschien mag ik herinneren aan wat artikelen;
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/29/elk-volk-heeft-de-leiders-die-het-verdient/

  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/19/er-is-niks-nieuws-onder-de-zon/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/14/het-grote-eindspel/

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @winston

  Hartelijke groeten terug! 😉 😀

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @linsky, bedankt voor uw reactie. wat ik bedoelde te zeggen is, dat als we bijvoorbeeld keken naar de opstelling van Dhr.Job Cohen, als burgemeester van Amsterdam en daarna als fractievoorzitter van de PVDA in de 2e kamer hebben kunnen zien, dat er ook personen kunnen zijn van Joodse afkomst, die helaas de richting kwijt zijn, willens en/of wetens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s