VIDEO: Toespraak Paul Weston (BFP) van 07-04-2012 (deel 2)

Geplaatst door E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Met dank aan de vertalers “wachteres” en “Henk V.”, AmsterdamPost en diegene die zorgde voor de Nederlandse ondertiteling!

Hier nogmaals deel 1 (vertaling: J.A. Kapteyn):

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Toespraak Paul Weston (BFP) van 07-04-2012 (deel 2)

 1. Daniel Deblaere zegt:

  Dank u voor deze boeiende & verhelderende informatie!

  Like

 2. Lotte zegt:

  Zijn er dan zo weinig die dit ook zien ?
  Omdat dit gewoon maar door gaat, in vele westerse landen.
  Triest, in en in triest dat de westerse landen hun eigen land verraden.
  Alles voor de vredelievende Islam, grrrrrrrrrrrrrrrr

  Like

 3. Ibn Qatan zegt:

  Beste lezers,
  Hier nog een pijnlijk verhaal. Onze Belgische minister van Justitie Annemie Turtelboom is tijdens een bezoek dat ze samen met haar collega Didier Reynders van Buitenlandse Zaken aan de Marokkaanse premier Abdelilah Benkiran bracht, in diens ambtswoning in Rabat, door deze laatste straal genegeerd. ‘Benkiran weigerde duidelijk het woord te richten tot een vrouw. Turtelboom bevond zich in staat van shock. Alle dossiers die ze had meegebracht (gelijkheid tussen man en vrouw, gedwongen huwelijken, de terugkeer van in België gevangen Marokkanen naar hun land, etc…) zijn uiteindelijk door Didier Reynders behandeld. De Marokkaanse premier week op geen enkel moment van zijn geloofsovertuiging af. Na de ontmoeting is Turtelboom woedend. Enkel omdat Reynders aanwezig was en ze het niet tot een diplomatiek incident wilde laten komen, verklaart ze de vergadering niet met slaande deuren te hebben verlaten.
  Het volledige verhaal van Grosfilley in het Frans op: http://blogs.rtl.be/carnetpolitique/quand-le-premier-ministre-marocain-snobbe-annemie-turtelboom-a-la-limite-de-lincident-diplomatique/
  Het volledige verhaal in het Nederlands: http://www.express.be/joker/nl/platdujour/hoe-de-premier-van-marokko-onze-vrouwelijke-ministers-behandelt/166814.htm
  Beste groet.
  Ibn Qatan.
  http://www.koordvansatan.be

  Like

 4. Linsky zegt:

  Ibn Qatan ;
  inderdaad heel pijnlijk en onbeschaafd. Onmenselijk zelfs!
  Bedank voor je comment.
  Wat nog meer duidelijk maakt dat we niet tegen windmolens vechten, maar tegen een verderfelijke doctrine die met wortel en te dient te worden uitgeroeid!
  Overigens , een heel goede aanvullende website die; http://www.koordvansatan.be!

  Like

 5. Linsky zegt:

  of-topic;

  Daar stond toch E.J.’s huis niet wel?

  In Nederland is een heuse tornado vastgelegd op video. De wervelwind blies afgelopen vrijdag boven het zuidoosten van ons land stof de lucht in.
  Alhoewel in de video geen duidelijke trechter kan worden onderscheiden is wel een donkere wolkenbasis zichtbaar zodat kan worden uitgesloten dat het om een stofhoos gaat.
  Weerstations lieten weten dat zich op het moment van de tornado een onweersbui boven het gebied bevond. De temperatuur en het dauwpunt, belangrijke graadmeters bij het voorspellen van tornado’s, waren allebei vrij laag.

  Afgelopen jaar werden tornado’s gemeld in Spanje, Portugal, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland en België komen tornado’s heel af en toe voor. Een enkele keer bereikt een windhoos de kracht van een sterke (Amerikaanse) tornado, zoals op 6 oktober 1981 bij Moerdijk, op 14 augustus 1999 in Doornik, op 3 augustus 2008 in de buurt van het Friese Oostermeer en het Groningse Westerkwartier bij de plaatsen Lutjegast, Doezum en Sebaldeburen.
  Op 6 augustus 2011 was er opnieuw een tornado in Friesland. Aan de lijst kan nu de F0 tornado in Koningsbosch worden toegevoegd. De tornado is rond de klok van 18.30 uur onderschept en bevestigd door leden van Meteo Service.

  Like

 6. Linsky zegt:

  of-topic;
  Ophef over gedicht oudoom die bij Waffen-SS zat.

  ‘Niet daders moeten herdacht worden’
  CIDI-directeur Ronny Naftaniel heeft het Nationaal Comité 4 en 5 mei, dat de dodenherdenking organiseert, vandaag in een brief opgeroepen het gedicht niet te laten voordragen op 4 mei. Vooral de slachtoffers moeten die dag worden herdacht, niet de daders, aldus Naftaniel.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3246386/2012/04/25/Ophef-over-gedicht-oudoom-die-bij-Waffen-SS-zat.dhtml

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Linsky, als je goed in de tornado kijkt, zie je delen van een computer rondvliegen.

  Dart wordt voorlopig niets met de vertalingen van E.J. 😀

  Interessante linken van Ibn Qatan. Mijn hartelijke dank!
  Het verhaal van de minister had ik nog nergens gelezen. Dat zou in elke krant moeten staan.
  Blijkt wel dat ik niet geschikt ben voor de politiek:

  Ik had die premier eerst lam gescholden en dan was ik met slaande deuren weggelopen.

  Wat denkt zo’n macho mannetje wel!

  Like

 8. Linsky zegt:

  Wachteres,
  dat is juist zo hypocriet en ruggegraatloos hè?!
  Ze hebben altijd wel een smoesje, een ziekelijk, laf argument om met de vijand mee te heulen!

  Like

 9. Linsky zegt:

  ‘Waarom geen verslag over postzegelverzamelaars en klimaatverandering?’

  Het Europees parlement keurde weer één van zijn vele nutteloze politiek-correcte verslagen goed, dit keer over ‘vrouwen en klimaatverandering’. Philip Claeys stak er duchtig de draak mee en vroeg waarom er geen verslagen komen over mannen, homo’s, linkshandigen, roodharigen en postzegelverzamelaars en klimaatverandering…

  Like

 10. Linsky zegt:

  Netanyahu bedankt supporters voor steun voor 64 jaar Israël
  President Peres waarschuwt vijanden, wijzend op de vele door de Joodse staatgewonnen oorlogen

  Ter gelegenheid van het 64 jarige bestaan van Israël heeft de Israëlische premier Netanyahu een speciaal dankwoord uitgesproken voor de steun van alle Joodse- en niet Joodse vrienden die zich over de hele wereld bevinden. ‘Israël is uniek,’ aldus Netanyahu. ‘Uniek in het herstellen van de soevereiniteit en de mogelijkheid zichzelf te verdedigen van een volk dat 2000 jaar lang staten- en machteloos is geweest.’

  ‘Israël is uniek, gezien het bijeenbrengen van een verbannen volk, dat over de hele wereld verspreid was, in hun voorouderlijke thuisland. Israël is uniek omdat het een wereldwijde technologische macht is geworden, ondanks het feit dat we als geen ander land ter wereld worden geconfronteerd met bedreigingen.’

  ‘Israël is uniek in het Midden Oosten, omdat wij een levendige, liberale democratie hebben, waar vrouwen gelijk en minderheden vrij zijn, en waar iedereen onderworpen is aan de wet.’

  ‘Maar Israël is op nog een belangrijke manier uniek,’ benadrukte Netanyahu. ‘We zijn uniek omdat wij zulke vurige vrienden hebben, zowel Joden als niet-Joden, voor wie het welzijn, de veiligheid en de toekomst van ons land zo belangrijk is. Deze hartstochtelijke steun is samen met ons sterke leger, onze vrije economie en onze dynamische samenleving de peiler van onze nationale kracht.

  ‘Op deze onafhankelijkheidsdag wil ik de tientallen miljoenen vrienden van Israël over de hele wereld bedanken voor hun onwankelbare steun voor de enige en echte Joodse Staat.’

  President Peres waarschuwt vijanden
  De 89 jaar oude president Shimon Peres waarschuwde in zijn toespraak ter ere van de soldaten van de Israëlische strijdkrachten (IDF) de (vele) vijanden van het kleine Israël. ‘Tegen degenen die Israël bedreigen zeg ik: herhaal niet de fouten van jullie voorgangers,’ daarmee verwijzend naar de vele oorlogen die Israël sinds de wederoprichting in 1948 heeft moeten voeren, en die de Joodse staat allemaal heeft gewonnen.

  ‘Jullie bedreigen ons vanwege jullie veroveringsdrang. Wij verdedigen vanuit onze hoop op vrede. De oorlogen, die Israël niet is begonnen, brachten ons onverwachte winst en de agressors onvoorstelbare verliezen.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658439&r=1&tbl_archief=&

  Like

 11. And if we my not speak out agains islam ! and all his sideways of it’s belive , we can still Wright it up wich we think of .
  The Hell with them,

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Shalom Israel! Van harte ondersteun ik bij deze dat dappere volk, wat pal staat voor de democratische waarden, en dat moet vechten om te overleven. Het is een grote schande dat onze policor politici massaal afgeven op de Staat Israel. Maar ik bid voor het land waar mijn Verlosser is uit voortgekomen, en geef mijn zegen voor onze Joodse broeders en zusters. Amen.

  Like

 13. Linsky zegt:

  ‘Egyptische mannen mogen seks hebben met dode echtgenote’

  Er is grote ophef ontstaan in Egypte over een wetsvoorstel waarin mannen toestemming krijgen om tot zes uur na de dood van hun echtgenote ‘afscheidsseks’ met haar te hebben. Over het voorstel moet nog gestemd worden in het parlement.
  Het idee achter het voorstel tot deze wet komt uit een fatwa uit 2011 van de Marokkaanse radicaal islamistische prediker Mustafa al-Adawi.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3246855/2012/04/26/Egyptische-mannen-mogen-seks-hebben-met-dode-echtgenote.dhtml

  Like

 14. Linsky zegt:

  De vraag ‘Waarom haten zij ons?’ raakt open zenuw in Arabische wereld

  Er is in het Midden-Oosten flinke commotie ontstaan over de laatste editie van het Amerikaanse tijdschrift Foreign Policy, dat vrij provocatief ‘het sex-issue’ is genoemd, met een naakte vrouw op de cover die geheel zwart is geverfd, op een balkje voor de ogen na.

  Het grootste deel van de controverse gaat echter over een artikel van de Egyptisch-Amerikaanse journaliste Mona Eltahawy, met de titel ‘Waarom haten zij ons?’

  Daarmee bedoelt ze niet de Israëliers, Amerikanen of islamofoben, maar Arabische mannen.
  Eltahawy noemt schrijnende voorbeelden, zoals dat van meisjes van 12 die sterven in het kraambed. Sommige moslims geloven dat je met zo’n jong meisje moet kunnen trouwen omdat de profeet Mohammed dat ook heeft gedaan.

  Ze schrijft ook over de brand in Saoedi-Arabië, waarbij 15 meisjes om het leven kwamen omdat de religieuze politie de brandweer ervan weerhield hen te redden: ze waren niet zedig genoeg gekleed om zomaar op straat te staan.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3245754/2012/04/24/De-vraag-Waarom-haten-zij-ons-raakt-open-zenuw-in-Arabische-wereld.dhtml
  http://www.foreignpolicy.com/articles/2012/04/23/why_do_they_hate_us

  Like

 15. There Will be a time that we will not take it enymore of wich islamic
  law stands for.
  Wy have thay not don enything till now !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s