Het NOS Journaal

Het NOS journaal ging zich vanavond weer eens te buiten aan controleerbare propaganda.Dat wil zeggen, een ieder die de laatste jaren een beetje heeft opgelet, tenminste sinds de moord op Theo van Gogh en vervolgens de gruweldaden van Breivik, doorziet met gemak de agenda van de nieuwsvoorziening van de NOS. Een ieder, die de lagere school heeft afgemaakt, begrijpt de achterliggende boodschap van de NOS in het item in het Journaal van 20.00 uur op 26 april 2012:

‘Breivik is slecht en multiculturalisme is goed.´ Zo simpel en eenvoudig. Tevreden knikt Joseph Goebbels;  ‘Goed gedaan jongens, geheel en volledig volgens de theorie, indien je de leugen vaak genoeg herhaalt, wordt deze vanzelf waarheid.’ Mogelijk ligt het iets ingewikkelder. Pete Seeger kan duizend keer worden genoemd om de multiculturele ideologie te legitimeren, maar daarmee redeneer je een stijging van het aantal verkrachtingen in Oslo in het eerste kwartaal van 2012 met 54 % niet weg. Daar kan je nog zoveel ‘We shall overcome’ tegenaan blèren, maar het aantal getraumatiseerde vrouwen in Oslo wordt daar niet minder van.

In Groot-Stockholm, pakweg 1.2 miljoen inwoners, werden in 2011 ietsje meer dan 1600
vrouwen verkracht. Dat wil zeggen, gemiddeld meer dan vier per dag! Wie gaat dit probleem oplossen? Pete Seeger soms? Of de NOS-redacteur, die ik niet slimmer acht dan… Elke vergelijking is nu een belediging, niet voor de redacteur overigens, maar voor de mens, het dier of het voorwerp waarmee wordt vergeleken.

Kijk, dat men in Noorwegen en Zweden allang vóór ‘Breivik’ totaal de weg is kwijtgeraakt,
wil nog niet zeggen dat Hilversum dat pad moet volgen. Daarom hierbij een oproep aan de NOS: Laat voor de volgende keer een dergelijk cruciaal item niet over aan een stagiaire. Daar komen op de lange duur alleen maar brokken van.

Zie “Uitzending gemist” vanaf 20.20 minuten:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1250336

vederso (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het NOS Journaal

 1. Linsky zegt:

  Ik zag ’t ja. Om misselijk van te worden!

  Hier nog een lekker bericht waar het journaal dus helemaal niet over spreekt!

  Absurd; Portugal hoeft leningen ECB pas over 8000 jaar terug te betalen
  Nigel Farrage verkettert opnieuw de eurozone en begint gelijk te krijgen

  De meeste niet-EU economen zijn het er over eens dat de faliekant mislukte Europese éénheidsmunt gedoemd is in te storten.

  De Europese Centrale Bank neemt steeds absurdere maatregelen om de landen van de eurozone overeind te houden. Zo accepteert de ECB inmiddels Portugese staatsobligaties als onderpand voor leningen die pas op 31 december 9999 hoeven worden terugbetaald. Ja, u leest het goed, dit is geen grap: Portugal krijgt een kleine 8000 (!) jaar de tijd om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen. Met andere woorden: nooit !!
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658449&r=1&tbl_archief=&

  Like

 2. vederso zegt:

  Terzijde, maar niet echt. De eerste reactie van minister Leers na het opzeggen van Wilders’ gedogen was; we gaan, in lijn met de wens van de EU, meer analfabete, halsafsnijders binnenlaten. Gefeliciteert Nederland. Ben ik met deze uitspraak nu een racist? Dat vind ik zelf niet! Ik heb het niet over kleur of eetgewoonten, maar over een totalitaire, onderdrukkenende ideologie met een religieus sausje. Dat Leers dat nog steeds niet begrijpt, diskwalificeert hem als toekomstig minister. Weg met Leers!

  Like

 3. vederso zegt:

  Overigens, Ab Klink is nog erger en nog dommer. Wilt u NL redden, stem niet op het CDA!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Een ieder die voor EU en multiculturalisme ( alhoewel dat toch goed ging zonder bepaalde bevolkingsgroepen!!) is, is gediskwalificeert!! Schandalige hetze overigens weer naar de PVV toe…..goed zo mensen, demoniseer er maar op los!! ( schandalig en kinderlijk)
  Een partij die de ogen openheeft en dat is de PVV

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  En, gaan we op 12 september de landverraders afrekenen op hun criminele gedrag?
  Ik vrees dat de domheid en ongeïnteresseerdheid van de gemiddelde Nederlander dat in de weg zal staan.
  Er moest hier eerst een ramp gebeuren die iedereen persoonlijk treft.
  En die komt! In welke vorm dan ook. Waarschijnlijk een financiële (waar kapitaalkrachtigen en die superuitkeringstrekkende bekende familie dan wel buiten zullen vallen).
  Maar dán is het te laat om het verstand te laten werken.
  Speknek De Jager en zijn trawanten luiden de ramp al in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s