De (nationaal)-socialistische president van het Europese Parlement Schulz: “Staatschefs worden steeds arroganter!”

Martin Schulz klaagt: De lidstaten zouden steeds sterker hun macht terug eisen, de staatschefs worden steeds arroganter en het fiscale pact zou een parlementsvrije zone creëren – dit alles zou een ineenstorting van de EU uiterst realistisch maken, bekritiseerde de president van het Europese Parlement.

“De afgelopen maanden hebben we een verontrustende trend in richting renationalisatie en ´summitisation´  (voortdurende topontmoetingen) meegemaakt”, verklaarde de president van het Europese Parlement Martin Schulz voor het college van commissieleden woensdag. “De staats- en regeringschefs worden steeds arroganter en nemen meer beslissingen voor zichzelf, debatteren en nemen beslissingen achter gesloten deuren en onder het veronachtzamen van de gemeenschapsmethode”. Deze zou echter met alle vastberadenheid verdedigd moeten worden. Bovendien werd met hulp van het fiscale pact “de poging ondernomen om een fiscale unie buiten de controle van de parlementariërs te creëren, buiten de Europese Commissie om”.

De ineenstorting van de Europese Unie zou een “realistisch scenario” zijn, gezien de toenemende buitenlandervijandigheid, de voortdurend luider wordende eisen van de lidstaten naar de teruggave van de macht en de roep naar herinvoering van de grenscontroles, onderstreepte Martin Schulz. Daarmee doelde de parlementspresident vooral op de Duits-Franse eis naar grenscontroles. Dit zou een “extreem gevaarlijke ontwikkeling” zijn. Want “iedere aanval op de vrijheid van beweging is een aanval op de fundamenten van de Europese Unie”, zei hij.

Bron:

http://www.deutsche-mittelstands-nachrichten.de/2012/04/42086/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU. Bookmark de permalink .

5 reacties op De (nationaal)-socialistische president van het Europese Parlement Schulz: “Staatschefs worden steeds arroganter!”

 1. Linsky zegt:

  Hoe durven ze toch he die staats- en regeringschefs? 😦
  Dat lijkt wel insubordinatie.
  Martin Schulz moet ze maar snel bestraffen voor al die subversieve acties.

  De man heeft volkomen gelijk, als dat zo doorgaat, kan ik niet eens meer lekker rustig reizen….!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Hier nog wat verraders;

  Ik heb al eerder melding gemaakt van de stilgehouden tactiek om Europese en USA strijdkrachten uit te wisselen. Het is voor een Amerikaan nu eenmaal makkelijker een Europeaan te vermoorden en vice versa.
  Nou lijkt het er op dat het programma toch daadwerkelijk is gestart. Het is maar een oefening……maar let wel, de ervaring leert dat ze nooit meer weggaan!!!

  DoD Confirms Russian Troops To Train On U.S. Soil

  Unprecedented drills cause consternation amongst conservatives
  The Department of Defense has confirmed foreign media reports that Russian troops are set to target terrorists on Americans soil as part of an unprecedented joint drill with the United States which will take place in Colorado next month.

  As we reported yesterday, Airborne troops from Russia are set to take part in drills focused around targeting terrorists at Fort Carson between May 24 and May 31. The soldiers will also be mingling with the local community, attending a baseball game in Colorado Springs during their stay.
  Although it marks the first time Russian troops will train on U.S. soil, soldiers from a plethora of different nations have been involved in similar drills for well over a decade.
  ………………..verder
  http://www.infowars.com/dod-confirms-russian-troops-to-train-on-u-s-soil/

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Schulz is een crypto-communist, het “ideale” profiel voor het leiderschap van de nieuwe orde.
  Ontgaat U het sarcasme van deze opmerking? Geen nood. De NSDAP ( Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij) was enkele decennia de nieuwe orde. Ik herhaal Social-istishe !
  Schulz vertegenwoordigt inderdaad het gedachtengoed van de nazi’s maar is wel tegelijk wel degelijk voorzitter van het parlement van de EUSSR!
  Van een slok op de borrel gesproken!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Wij kunnen roepen wat we willen tegen de EU en niemand luistert.
  Zou hij wel wat ogen van staatshoofden open krijgen en duidelijk op hun plaats van loopjongen gezet.
  Rutte en de Jager hebben duidelijk aangetoond met hun 3 % hoe ze erover denken.

  Like

 5. Peter selie zegt:

  Ja, en dat komt omdat er teveel fascisten als Schulz en Guy Verhofstad in dat nepparlament zitten. Dat is het grootste gevaar niet alleen voor de EU, want die moet en zal verdwijnen, maar voor een bloedbad in Europa door het ongelimiteerd toelaten van barbaren die er op uit zijn om elke vorm van Europese cultuur en beschaving te vernietigen en te vervangen door barbarisme.

  Jaren terug schreef Fjordman het al: De EU moet verdwijen en daar ben ik het minimaal 20 jaar mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s