Geen problemen!

Zes jaar geleden riep de toenmalige Duitse Minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Schäuble de islamconferentie in het leven. Zijn opvolger, Thomas de Maizière, zette deze voort. Schäuble dient de bondskanselier intussen als Minister van Financiën, de Maizière beveelt het Duitse leger. De huidige Minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich, sinds maart 2011 in functie, is nu verantwoordelijk voor de georganiseerde dialoog tussen de islamitische gemeenschap en vertegenwoordigers van de staat, de deelstaten en de gemeenten. Vijftien representanten van de ene en vijftien van de andere kant zitten tegenover elkaar aan een grote vergadertafel en praten met elkaar – waarover ze praten, is een van de best bewaarde geheimen van de Berlijnse politiek.

Tijdens de laatste zitting, die door de media nauwelijks nog waargenomen werd, gebeurde er iets onverwachts: De deelnemers werden het eens over een verklaring ten gunste van de gelijkberechtiging van mannen en vrouwen en tegen huiselijk geweld. Dat was niet veel, maar aanzienlijk meer dan bij de voorgaande zittingen, die zonder resultaat eindigden.

Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich, die bij zijn ambtsaanvaarding had aangekondigd dat de islam niet bij Duitsland zou horen (“Dat de islam echter bij Duitsland hoort, is een feit, dat ook uit de historie nergens valt te bewijzen”), was opvallend mak. Hij zei, dat de oorzaken van gedwongen huwelijk en huiselijk geweld “patriarchale structuren” zouden zijn en niet de islam als religie.

Waarom er dan over seksuele zelfbeschikking en huiselijk geweld werd gepraat op de islamconferentie, als het om problemen gaat, die niets te maken hebben met de islam, werd niet gezegd. Bovendien werd in de verklaring de islam een “naar de wereld gerichte en tolerante religie” genoemd. Zonder dat iemand de vraag stelde waarom men dan al zes jaar bij elkaar zou komen voor een islamconferentie. Om te discussiëren over een “naar de wereld gerichte en tolerante religie”?

Hoewel er geen problemen bestaan, waarover men zou moeten praten, zal de islamconferentie doorgaan. Over het thema van de volgende zitting zal achter de coulissen worden onderhandeld. Zou het integratie kunnen zijn? Nee! Daarvoor bestaat sinds 2006 de integratietop in de bondskanselarij.

Bron:

http://www.achgut.com/dadgdx/index.php/dadgd/article/keine_probleme/

Auteur: Henryk M. Broder

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geen problemen!

 1. Linsky zegt:

  Dialoog over een “naar de wereld gerichte en tolerante moslim-religie”?

  Ik begin zo langzamerhand echt kutziek, misselijk, overspannen en agressief te raken van al die obscene manipulatie, indoctrinatie, en andere vormen van pressie door verraderlijke overheden, linkse schorem, smerige moslimknuffelaars etc,.. om ons te dwingen die geperverteerde moslim geesten te moeten begrijpen!
  Door permanente conditionering en indoctrinatie middels de MSM, worden we elke dag gebrainwasht om de perverse, zieke, achterlijke, mensonterende moslim-sharia doctrine te accepteren als verrijkende, culturele waarde en norm!

  Op heel subtiele wijze en heel wat minder subtiele wijze worden we gaar gestoofd, een ‘nieuwe cultuur en ethiek’ te aanvaarden, die rechtstreeks uit de donkere diepte van het Universum, of duisterste gekrochten van de hel komen!

  Word godverdomme wakker…!!!

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Ik ben al wakker Linsky…….

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  Soms zou ik wel willen, dat ik net zo sliep als de rest van Nederland!! 😦

  Like

 4. Linsky zegt:

  E.J. we worden elke dag weer in slaap gesust door al dat slappe gelul.
  Da’s pure hersenspoeling!
  Ze hebben ons al zover dat we echt denken ‘wakker ‘te zijn…..

  Het feit alleen al dat alle aandacht weer op dat klote kabinet en Wilders is gericht bewijst dat vrijwel iedereen gewoon slaapt hoor! 😦

  Like

 5. Ad zegt:

  Er moet helemaal geen islam conferentie plaatsvinden. Godsdienst is een zaak voor iedereen apart en de staat zou zich daar helemaal niet mee in moeten laten. Moslims moeten zich gewoon aan de wet houden en zo niet, terug naar eigen land of als dat niet kan naar Iran en nooit meer erin. En verbieden van boerka’s en liefst ook nog hoofddoeken in openbare gebouwen.

  Like

 6. Daniel Deblaere zegt:

  Koppen met nagels!

  Like

 7. lucky9 zegt:

  De vrijheid van godsdienst veronderstelt de vrijheid om tot een godsdienst toe te treden (of aan te hangen) en om die weer te verlaten (of er uit te treden) als die U niet zou bevallen.
  De islam beantwoordt niet aan dit essentieel, logisch en uiterst eenvoudig criterium.
  De islam is derhalve geen godsdienst maar een sektarische ideologie waar het individu -in strijd met de vrijheid van godsdienst- gegijzeld wordt op een criminele wijze, hetzij met behulp hersenspoeling, hetzij met behulp van geweld.
  De islam is dus een sekte die met geweld en hersenspoeling haar voortbestaan wil bestendigen, ten koste van de rechten van het individu.
  Derhalve is de islam een collectivistisch fenomeen met onloochenbaar fascistische kenmerken.
  De islam dient vernietigd te worden.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Lucky van mij mogen ze nog wel bestaan maar alleen in hun OIC landen zonder hulp van het westen.
  Laten ze elkaar maar “bekeren”.
  Wilders geeft bij de DDS al een mooie introductie over de islam en de manipulaties van Mo.
  Wat zullen de moslims in Nederland en hopelijk vele anderen blij zijn met zijn “voorlichtingsboek”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s