Moslim “predators” verkrachten jonge vrouw in Londense bus

Zien ze er niet schattig uit, deze twee? De ware droomman voor een volbloedvrouw zoals Dr. Sabine Schiffer of Nina Plonka. Ze noemen zich “studenten”, maar de Britse krant noemt ze “predators”. Een feit is, dat zij moslims uit Pakistan zijn. Als we proberen samen te vatten, dan komt het ongeveer op het volgende neer:

Studentenbeesten, “Pakistaanse jongeren”, “islamitische verkrachters” enz. Ze hebben van alles wat. Het lukte hen om internationaal nieuws te worden vanwege een verkrachting. Ze overvielen een jonge vrouw, die in een Londense bus in slaap was gevallen:

Twee “afschuwelijke” seks predators kregen in totaal 18,5 jaar gevangenisstraf, omdat zij een vrouw hadden verkracht, die in de bus in slaap was gevallen.

De Pakistaanse studenten Rizwan Ahmad (24) en Hassan Siddique (19) hadden zich aan de 20-jarige vrouw vergrepen, die vanuit de binnenstad van Londen op weg was naar huis.

Daily Mail

Toen de vrouw merkte, dat ze haar bushalte had gemist, haalde de “predator” Ahmad haar over om uit te stappen, want hij wilde voor haar een taxi regelen. In plaats daarvan belde hij zijn vriend Siddique op om mee te doen aan de verkrachting.

De twee kleine varkentjes (mag men predators varkentjes noemen?) beweerden daarna, dat de vrouw zelf verkracht wilde worden en hen beide hiertoe aanmoedigde. En ze zou sowieso “dronken zijn geweest”.

De boze rechter van de “ongelovigen” trapte echter niet in dit mooie Taqiyya-verhaal en veroordeelde Ahmad tot 10 jaar en Siddique tot 8,5 jaar gevangenisstraf. Rechter Owen zei dat hun verhaal belachelijk zou zijn. Hij zei ook, dat hij zich na de straf wilde inzetten voor hun uitzetting.

Maar desondanks: Geen generalisaties! Er bestaan inderdaad ongelovige vrouwen, die graag iets drinken en dronken onderweg zijn. Er bestaan ook vrouwen, die graag met de predators omgaan, want smaken verschillen nu eenmaal. Per slot van rekening bestaan er ook sodomisten, nietwaar? En geen algehele verdenking s.v.p., want niet alle moslims rennen rond als hongerige katers rondom het “verse vlees”. Velen hebben het te druk met Taqiyya-optredens en met het gratis uitdelen van de koran om nog aan verkrachtingen te denken.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/27/muslim-predatoren-vergewaltigen-schlafendes-madchen-im-londoner-bus/#more-33824

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moslim “predators” verkrachten jonge vrouw in Londense bus

 1. Linsky zegt:

  Ben benieuwd of Rechter Owen nog lang zitting zal hebben….
  Die man lijkt wel bevooroordeeld te zijn..
  Heeft ie soms wat tegen ‘vredelievende’ cultuurverrijkers? 😦

  Like

 2. Seculiere zegt:

  Ze moeten daar in Engeland de besnijdenis invoeren,deze keer volledig de piet af bij dat soort piggentjes

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Biggetjes…

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Ik vind dit een van de beste karakterbeschrijvingen die ik ooit gelezen heb.
  Alleen Pakistanen zijn zo dom om het in een Londense metro, straat of bus te doen. De echte predators (of roofdieren) zitten al lang in Scandinavië en werden niet veroordeeld maar bevoordeeld. Dat is een nuance die kan tellen.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Lucky9, gelukkig zijn er stom, stommere en allerstomste moslims hahahahah

  Like

 6. Linsky zegt:

  Ja!
  In die top zitten er die klevver genoeg zijn, die hebben de echte verraders mentaliteit en verkopen zelfs hun ziel en zaligheid, even als hun moeder.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Seculiere net als bij onze gristelijken die geen t.v. mogen kijken behalve dan de ouderlingen want die moeten kunnen beoordelen dat de prgrammas niet deugen.

  Like

 8. IN DE VS BESTAAN ER VELE SEKTEN DIE ANDERS DENKEND ZIJN
  ALHOE WEL VIND IK HET WEL EN GOEDE REGEL, DAT WIE DAN OOK KAN BESLISSEN ALS KLEINE KINDEREN TV AAN KLIKKEN ZE OOK BLIJVEN KIJKEN WAT ZE NIET MOGEN ZIEN .
  DAAR BEN IK WEL VOOR .
  HIER ZIJN WE LOSGELATEN EN DOEN VAN ALLES .OOK NIET GOED .

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Uitzetting? Erover denken..???? Ik had ze als rechter METEEN uitgezet en NEE, niet naar hun oord van herkomst, ik had ze naar de Sahara gestuurd, beiden slechts voorzien van een hark en dan levenslang alle zandbergen van 1 meter hoog tot begaanbare hoogte laten aanharken.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Je zinsbouw heb ik door m’n decodeermachine moeten halen, seculiere, maar ik begrijp je.
  Echter, het is beter als al die moslims die hetzelfde denken als jij, en masse al die waanzin binnen hun achterban OPENLIJK veroordelen en dat volhouden. Alleen dan kan ervoor gezorgd worden dat niet die gigantische rotzooi uitbreekt die vele van je geloofsgenoten met deze wereld in petto hebben. Want als dat gebeurt verzeker ik je dat de autoriteiten snoeihard zullen optreden.
  Reken maar dat ze na de aanslagen van 9/11, Londen, Amsterdam en Madrid behoorlijk alert zijn.

  Like

 11. Isidro zegt:

  Als ik ze tegen kom dan had ik ze al gelijk afgeknald die klootzakken zo doe je dat niet een meisje verkrachten dat doen ze maar in hun eigen land.

  Like

 12. ruud zegt:

  In Pakistan verkrachten zelfs agenten ongestaft christelijke meisjes van14.
  Doodschieten, verkrachten voor de ogen van de moeder etc. straffeloos.

  Pakistanen zijn voor een belangrijk deel rascistisch opgevoed binnen een fascistische ideologie waarin niet-Islamieten de rol van de Joden anno 1945 vervullen.
  Feiten zijn feiten, alleen de linkse liberale politiek doet er niks mee.

  http://www.kerkinnood.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2539:pakistan-politieman-verkracht-christelijk-meisje&catid=42:azie&Itemid=95

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/1346-weer-katholieke-pakistaanse-verkracht-vermoord.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s