Seks met doden – onze politiek correct media kijken braaf de andere kant uit

In het mooie Egypte drukten moslims zojuist per wet hun recht op seks met doden door. Veertien maanden geleden werd staatschef Moebarak onder het gejubel van de westerse journalisten ten val gebracht. En nu treedt datgene in, wat wij destijds hebben voorspeld. En de afschuwelijke ontwikkeling zal niet stoppen voor onze grenzen.

Herinnert u zich nog het gejubel van onze media, toen in februari 2011 Moebarak ten val werd gebracht? Onze media beweerden, dat er nu democratie, mensen- en vrouwenrechten in Egypte zouden komen. De afgelopen dagen demonstreerden er echter veel Egyptische vrouwen, omdat zij het vreselijk vinden dat ze minder rechten hebben dan onder Moebarak. De strenggelovige moslims, de sterkste kracht in het nieuwe Egyptische parlement, hebben zojuist een wet in gang gezet, volgens welke de minimumleeftijd voor gedwongen huwelijken van meisjes nu naar 14 jaar wordt verlaagd. Dat choqueert de Egyptische vrouwen. Ze vinden het nog meer choquerend, dat in hetzelfde pakket wetten het recht van de mannen op seks met dode vrouwen wordt vastgelegd. Binnen zes uur na de dood van een vrouw mogen mannen seks met haar hebben. Zo wil het islamitische recht het. En zo is het in het vervolg in Egypte officieel recht. Daarover berichtten de afgelopen dagen Arabische en Britse media – alleen Duitse (vert.: Nederlandse!?) kwaliteitsjournalisten kregen daar niets van mee.

Duitse journalisten waren de afgelopen dagen gefixeerd op de grote belangrijke folkloremanifestatie, waarbij belangrijke politici met moslims bijeenkomen: de islamconferentie. Als men niet meer weet hoe het verder moet, richt men een werkgroep op. Dat geldt ook voor de “islamconferentie”. Men maakt overal ruzie over, zelfs over wie er eigenlijk voor de islamconferentie verantwoordelijk is. Nu heeft men onlangs op het Ministerie van Justitie besloten een formatieplaats voor islamitisch shariarecht in te voeren. Hoe zit dat nu met die seks met dode vrouwen? Mogen moslims in Duitsland dat in het vervolg ook? Wat zegt ons ministerie van justitie met de formatieplaats daar over? En wat zegt de folkloregroep islamconferentie hier over?

De radicaalislamistische Moslimbroeders, die seks met dode vrouwen in Egypte in de wet willen verankeren, zijn nu overigens graag geziene gasten in het Witte huis in Washington. Door Duitse (vert.: Nederlandse!?) media worden de Egyptische Moslimbroeders graag als “liberaal en tolerant” neergezet, bijvoorbeeld door de Deutsche Welle. Het is dit door onze media bejubelde tuig van de Moslimbroederschap, dat nu de leeftijd voor gedwongen huwelijken in Egypte heeft verlaagd tot 14 jaar en seks met doden toestaat. En wij importeren zulke waardevoorstellingen met immigranten uit deze cultuurkring. Bijvoorbeeld in onze zwembaden. Vijf Irakese jongeren hebben in het Emma-Jaeger-zwembad in Pforzheim vrouwen en meisjes seksueel lastig gevallen. Ze grepen in hun bikini´s of in het schaamgebied onder het badpak. En een van de Irakezen sloeg een medewerker van de privé beveiligingsdienst. De CDU-wethouder Klaus Gutscher wil nu, dat de Irakezen in het kader van de integratie vrijkaarten voor het zwembad krijgen. Ze krijgen geen toegangsverbod.

Zie mede:

Wanneer de Marokkaanse imam Zamzami AbdelBari het erover heeft de tot nu toe “oude” islam te willen moderniseren, dan beveelt hij als een daarvoor noodzakelijke stap de seks met (pas) overleden huwelijkspartners aan. Hij legaliseert necrofielenseks d.m.v. een officieel voor moslims geldende (en bindende) fatwa. Dit zou namelijk de “moderne islamitische denkwijze” zijn, die hij zo graag propageert.

http://www.amsterdampost.nl/abdelbari-seks-met-doden-is-islamconform/

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/geschlechtsverkehr-mit-toten-unsere-politisch-korrekten-medien-schauen-brav-weg.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Duitsland, Egypte, Islam, Moslimbroederschap, political correctness, Sharia. Bookmark de permalink .

10 reacties op Seks met doden – onze politiek correct media kijken braaf de andere kant uit

 1. Linsky zegt:

  Ze hebben getoond niet eens respect voor de levenden te hebben, waarom dan wel voor de doden?

  Overigens een prima zaak hoor. Het zit er dik in dat daardoor enorm veel gruwelijke ziekten worden veroorzaakt! Het is namelijk bekend dat er onmiddellijk bij het intreden van de dood, stoffen vrijkomen, die voor levenden erg gevaarlijk kunnen zijn. Dat is ook der reden dat afgeraden word een lijk te kussen.

  Ik hoop dat er veel gruwelijke ziekten krijgen en er heel lang mee moeten leven en op z’n minst dat ze er aan komen te sterven .

  Moslims/mohammedanen/islamieten hebben geen zelfstandig functionerend hersenvermogen! Zij leven letterlijk op basis van wat er in hun boekje staat geschreven door een waanzinnige, pedofiele verkrachter en massamoordenaar! Deze legitimeerde zijn eigen bestaan en bizarre daden aan een al eerder bedachte godheid, die allah werd noemt.

  Het moet dus duidelijk zijn dat dit soort krankzinnige, geperverteerde zieke gedachten en wensen uit de hoogste regionen van dat verderfelijke volkje komt! Hun leiders dus!
  Ja, psies, ….die schooiers die in de hoogste kringen, in onze koningshuizen en bij Obama worden ontvangen en worden gefêteerd!

  Like

 2. Ad zegt:

  Wat een stelletje barbaren. Als er soms mensen zijn die denken dat ze ooit zullen veranderen
  kan ik ze verzekeren dat dat nooit zal gebeuren. De enkele moslim die tot een ander inzicht komt is een witte raaf. Dit kan alleen maar bestreden worden met hard optreden. En liefst zo spoedig mogelijk.

  Like

 3. Daniel Deblaere zegt:

  Knack avond editie :
  Egyptische ‘afscheidsseks’ blijkt complete nonsens
  vrijdag 27 april 2012 om 14u55

  © Reuters
  ZIE OOK
  Egyptische vrouwen woedend over wetsvoorstel dat seks na dood toelaat
  Het bericht ging aan een rotvaart de wereld rond, maar blijkt nu een broodjeaapverhaal te zijn – nonsens, met andere woorden. Dat schrijft ondermeer Dan Murphy van de Amerikaanse online-krant The Christian Science Monitor.

  Het verhaal werd gelanceerd in een column voor de Egyptische staatskrant Al Ahram door Amr Abdul Samea, een medestander van de gevallen dictator Hosni Mubarrak, zo schrijft Murphy. “Een bom”, volgens Murphy. In een paar uren “stond het internet in brand. Het verhaal heeft dan ook alles: de ‘bah-factor’, de ‘die-vieze-moslims-factor’ en het lulkoekgehalte voor mensen met een ziek gevoel voor humor.”

  Ook al ging het verhaaltje de wereld snel rond: er is één probleem, merkt Murphy op: “De kans dat het Egyptisch parlement zo’n wetsvoorstel ook maar zou overwegen, is onbestaande. Laat staan dat ze het zou goedkeuren.” En dan nog: “Waar is het bewijs voor dit verhaal? Dat is er niet.”

  Geflipte Marokkaanse predikant

  Een Marokkaanse extreme predikant heeft inderdaad dat idee gelanceerd. Volgens hem was er een of andere religieuze wet, die een huwelijk geldig verklaardt tot zes uur na het overlijden van een van de partners. En dat huwelijk zou dus zolang mogen geconsumeerd worden.

  “Maar dat figuur is compleet geflipt. Hoe geflipt bewijst dat hij zelfs beweerde dat zwangere vrouwen best alcohol mogen drinken. Je weet wel, alcohol: verboden volgens het gros van de moslimgeleerden overal ter wereld. Een ongeboren kind in gevaar brengen, louter om dronken te worden? Wat voor onzinnige ideeën er ook mogen circuleren: dit is er geen van.”

  ‘Iedereen kan zichzelf predikant noemen’

  Murphy plaatst dit voorval in een ruimer kader. Het is al vaak gebleken dat zogenaamd breed gedragen uitlatingen van zogenaamde invloedrijke imams eigenlijk marginaal zijn. Iedereen die in het gebed voorgaat, kan zich trouwens imam noemen.

  “De islam is een beetje gestructureerd zoals de protestantse sekten. Iedereen kan zichzelf een predikant noemen. Maar enkel predikanten met veel volgelingen, of zij die verbonden zijn aan belangrijke instellingen zijn relevant. Die Marokkaanse predikant is te vergelijken met die priester uit Florida, die zo zijn best doet om het verbranden van Korans in de media te krijgen.”

  Op de Facebookpagina van de Revolutieroute, het VRT-programma met Rudi Vranckx, valt de commentaar te lezen dat, aan de snelle verspreiding van het bericht te zien, “we op z’n minst voorzichtig mogen afleiden dat de wereld wel heel erg zit te wachten op bewijzen dat de islamisten van de Arabische Lente een horrorverhaal aan het maken zijn”. (SD)

  Like

 4. Linsky zegt:

  Die geperverteerde islamieten hebben al zo veel drollen gelegd, dat als je er eentje weg haald, er nog een onoverzichtelijke berg overhoud hoor!

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Nu luidt het dat het slechts een geflipte Marokkaanse “predikant” betrof die seks met lijken propageerde. Noteer overigens dat ‘necrofilie’ absoluut geen nieuwigheid is maar al vele eeuwen een mentale fantasie, respectievelijk geestelijke stoornis.

  Van keiharde realiteit tot een ‘broodje aap’ omdat de realiteit niet helemaal klopte met het politiek correcte plaatje. Een imam wordt predikant. A.U.B. Een wetsvoorstel wordt plots geflipt in plaats van echt.
  Op 1-2-3 is het allemaal gebeurd terwijl U er bij staat en zich van geen kwaad bewust bent.

  Natuurlijk moeten we moslim-predikanten nooit ernstig nemen. Tenzij ons leven en onze ondergang op het spel staan, en dat is geen mentale fantasie. Necrofilie is een absolute islamitische dada maar heeft in regel niets met seks te maken. Dat is de enige reden waarom dit puzzel-stukje Arabische en dus islamitische lente niet paste in het politiek correcte plaatje.

  Schuldigverklaring door associatie is een favoriet instrument van de eurofiele apparatsjiks. Dat die zelf islamofiel zijn is onomstootbaar bewezen. Daarom mocht er geen derde “-filie” bijkomen van een soort dat normale rechtsonderhorige mensen definitief zouden aan het nadenken zetten.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Van een volk wat kannibalisme bedrijft geloof ik onmiddellijk dat ze ook necrofiel zijn!

  https://ejbron.wordpress.com/2011/09/25/verkracht-en-tot-kebab-verwerkt/

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Vormfouten?
  Met de dag vervagen onze ( ten koste van de intellectuele inspanning van zéér vele generaties verworven normen) en worden geruisloos op 1-2-3 vervangen door islamofiele achterlijke en debiele normen.
  Binnen enkele jaren zullen deze laatste vervangen zijn door crimineel-islamitische. Tenzij we ons blijven verzetten.

  Like

 8. Pingback: Seks, Dood en Islam — C L O S E R

 9. Jan zegt:

  Lijk van meisje uit graf gehaald en verkracht
  GUJRANWALA: A girl’s body was found lying outside the grave early Wednesday morning in
  Qila Didar Singh, Gujranwala, and was reportedly assaulted sexually.
  http://tribune.com.pk/story/571870/girls-body-removed-from-grave-with-intention-of-rape-police/

  Eeerdere gevallen van necrofilie
  October 2011: Mohammad Riaz, arrested in North Nazimabad, Karachi confessed to having defiled the corpses of 48 women in the Paposh Nagar graveyard in the last eight years.
  http://tribune.com.pk/story/284912/man-arrested-from-graveyard-with-bone-chilling-story/
  September 2011: A father and son were arrested after they exhumed and desecrated the body of a woman from the the Pir Koray Shah graveyard in Karampur.
  http://tribune.com.pk/story/259759/necrophilia-black-magic-and-‘eternal-life’/

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 09.41. uur. Dat laat weer perfect zien, wat een vieze gore vuiligheid de islam is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s