VIDEO: Atheïsten Conventie Australië 2012

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Atheïsten Conventie Australië 2012

 1. Daniel Deblaere zegt:

  Hoe vredevol, lief en positief zijn die vertegenwoordigers van allah toch… Aandoenlijk hoe ze iemand naar de hel verwensen.

  Like

 2. Linsky zegt:

  UN panties in a wad because Hungary won’t roll out the red prayer rug for Muslim invaders

  They say they came to Hungary to escape brutality, war, or the threat of being put to death in their home countries. No, they didn’t, they left their Muslim hellholes so they can suck on the Hungarian government’s welfare teat.

  Once in, their numbers grow rapidly as wives arrive to become baby factories. When there are enough of them, they start making excessive demands for religious needs, all leading up to their ultimate goal of creating an Islamic state out of the host country.
  Hungary Critisized For Harsh Treatment of Arab Asylum Seekers


  http://barenakedislam.com/2012/04/27/un-panties-in-a-wad-because-hungary-wont-roll-out-the-red-prayer-rugs-for-muslim-invaders/

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Het gore gespuis duikt ook overal op!!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Outstanding! Geroepen aan het adres van islamitische idioten:
  Where are the women… en: allways look on de bright side of life.
  Besproeien met kamelenzeik: probleem opgelost.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  ZZ TOP riepen de atheïsten ook nog… SUPER..!!!

  Like

 6. treintrien zegt:

  Dit geeft de burger moed 😉
  In tijden niet zo hard gelachen,
  zz-top… geniaal!

  Ook erg mooi dat iedereen heel duidelijk erg veel lol had in het zingen en schreeuwen.
  De baardmansen keken vrij bescheten aan ’t eind van ’t filmpje, zo van: ‘heej, dit is óns trucje!
  En jullie zijn met veel meer das niet eerlijk!’

  Hartelijk dank!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Goeiemorgen Treintrien, ja, ik moest gisteravond ook heel erg hard lachen, de buren vroegen wat ‘r aan de hand was… Ik weet bijna zeker dat dit één van de middelen is om die jurkendragers het “werken” onmogelijk te maken. Zodra ze een demonstratie houden, of ze komen ergens een debat(kuch) houden(zoals die al-Haddad onlangs in de Balie…) een TEGENdemonstratie met ZZ Top erbij(als ze zin hebben om te komen)organiseren. Komen deze laatste ze niet, geen nood: gewoon een geluidswagen organiseren en het hele zooitje overstemmen met Monty Python’s “Allways look on the bright side of life” dan wel het bovenstaande muziekje…

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry, kan’t nie late…

  Like

 9. Columnist zegt:

  Atheisme is racisme!!! 🙂

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb nogmaals het filmpje op me laten inwerken. Door de massale immigratie van deze “haatbaarden”, in onze westerse samenlevingen, hebben we het paard van Troje binnen gehaald. En dat moet een complot zijn, want hoe komt het dat deze geitenneukers overal in de wereld opduiken. Ik KLAAG alle politici aan, die ond dit hebben AANGEDAAN.

  Like

 11. Columnist zegt:

  Voor de goede orde, als het Westen afhankelijk zou zijn van islamitische olie, zou alles nog veel erger zijn. Het is duidelijk dat de elite de islam onder strikte controle tegen de eigen burgers inzet.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix

  Precies mijn idee ook Tom, een complot gemaakt om de autochtone bevolkingen van soevereine landen de mond te snoeren met deze op grote schaal politiekcorrecte, gefaciliteerde invasie van de islam.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Columnist zegt:
  16 mei 2012 om 11:35

  Hi Columnist, ben het eens met jouw reactie, maar wat bedoel je met “de islam onder strikte controle” ? In mijn opinie verliest welke elite dan ook, de contole over het doen en laten “integratie” van deze vermaledijde islamitische immigranten.

  Like

 14. Avidia zegt:

  ik kan dat bovenste filmpje wel honderd keer zien, zoals er gereageerd wordt, helemaal geweldig, ik heb het naar mijn familieleden in Australië gestuurd, en nu stuur ik ze dit artikel. Wat toch een toestand in de wereld met die islam, daar word je toch gek van, overal is er herrie, ze leven van de herrie, er komt niets anders uit hun handen, WEL IN HUN HANDEN, daar zorgen ze wel voor, alles GRATIS!!!!

  Like

 15. Avidia zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  28 april 2012 om 17:12

  Nee Gerrit, met varkensbloed!

  Like

 16. Avidia zegt:

  Nog even, liever niet slachten voor dit doel, maar als ze het toch over hebben, ik ben tegen dieren slachten, sorry

  Like

 17. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  16 mei 2012 om 08:59

  Dit heb ik al jaren terug gezegd, de eerste Turkse arbeiders in mijn plaats kwamen in mijn winkel, (woninginrichting) Ik stond achter de toonbank en ze wilde al meteen mij van achter de toonbank vandaan halen voor kusjes. ik heb meteen de politie gebeld, en er werd een klacht neergelegd bij het bedrijf waar zij werkten. Later kwamen ze terug want hun huis moest toch ingericht worden, maar de bedeesdheid droop er vanaf. Natuurlijk niet omdat ze er mee eens waren, maar uit zelfbehoud en misschien omdat ze dachten, hier valt niets te halen, gatver, zulke aftandse enge kereltjes, wat denken ze wel niet.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Columnist zegt:
  16 mei 2012 om 11:35

  Het gaat alleen om olie, en om ons onder de duim te krijgen, het gaat om EEN EUROPESE MACHT en straks over EEN WERELDMACHT, daar wordt al druk aan gewerkt, eerst wennen door een Europese macht dan stiekem een wereldmacht. Onze koningin zit toch in de olie, en is lid van de Bilderbergers, opgericht door haar vader, nou dan weet je voorste en het achterste.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia 03.22. uur. Beste Avidia U snapt het helemaal. Linsky heeft hier eerder diverse goede artikelen over geplaatst. In het begin toen ik deze blog bezocht, was ik daar ook nogal naief over, maar inmiddels ben ik volledig op de hoogte, van een wereldwijze samenzwering. Het gaat uiteindelijk om MACHT,GRONDSTOFFEN en totale CONTROLE. George Orwell heeft hier een interessant boek over geschreven, reeds tientallen jaren geleden, maar zeer actueel, namelijk het boek met de titel 1984. “Big Brother is watching you!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s