Vrouwelijk parlementslid van de Egyptische Moslimbroederschap wil vrouwenrechten afschaffen en genitale verminking van vrouwen afdwingen

Volgens de Egyptische website Youm 7 probeert Azza al-Jarf, een vrouwelijk lid van het parlement en vertegenwoordigster van de Moslimbroederschap partij ‘Vrijheid en Rechtvaardigheid’,  verscheidene rechten voor Egyptische vrouwen afgeschaft te krijgen, inclusief het voorkomen om te kunnen scheiden, omdat de man de autoriteit en het rentmeesterschap bezit (zie Koran 4:34) en het verplicht stellen dat vaders hun dochters moeten (laten) besnijden.

Tevens wil ze proberen om het onderwijs in de Engelse taal verboden te krijgen, omdat het de taal van de ‘ongelovigen’ is, meisjes en jongens in klaslokalen te scheiden en meisjes dwingen de hidjab te dragen.

Mevrouw Jarf is natuurlijk niet de eerste islamitische vrouw in Egypte die zich tegenover haar eigen seksegenoten opstelt, een andere vrouwelijke politicus verklaarde eerder dat vrouwen tekortschieten op de gebieden van intelligentie en religie en dat ze in overeenstemming met de sharia zijn uitgesloten van het presidentschap. In ieder geval zijn het repressieve en discriminerende wetten, vooral de verminking van het menselijk lichaam – dat is dus wat de Moslimbroederschap onder het idee van “Vrijheid en Rechtvaardigheid” verstaat, de veelzeggende naam van hun politieke vleugel.

Bron:

http://www.raymondibrahim.com/
Auteur: Raymond Ibrahim.

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vrouwelijk parlementslid van de Egyptische Moslimbroederschap wil vrouwenrechten afschaffen en genitale verminking van vrouwen afdwingen

 1. Linsky zegt:

  Dat die pinguïn-vrouwen tekortschieten op de gebieden van intelligentie en religie, bewijst Azza al-Jarf natuurlijk in persoon! hahahahah

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Hoe meer ze aan het woord komen, hoe liever ik het heb.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldige vooruitgang is deze religie van de vrede toch! Maar in nederland blijven politici maar verklaren dat de Islam geweldig is. Hoe stom kan men zijn, of hoe crimineel..

  Like

 4. Vasti zegt:

  Kijk naar haar gezicht…..die blik!
  Zieke mensen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Vraag me af de “doos” van dat islamitische gedrocht hierboven indertijd ook werd verbouwd…
  Hoe dat tot op de huidige dag in z’n werk gaat kan iedereen nu zien op een K&K-pagina, met daarin een gedeelte van een seminar van A.Barnhardt. Veel sterkte…
  http://tinyurl.com/c5tsxrl
  Volledig seminar op: http://www.barnhardt.biz

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Und jetzt das Wort zum Sonntag…
  Een vrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor ons is, dat ze een ziekte is, een pest voor de menseheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven.
  (K.Siddiqui, stichter/Brits moslimparlement)

  Een vrouw die zichzelf bedekt vanuit haar liefde voor allah, legt hiermee niet alleen een verklaring af voor wat ze accepteert, maar e verklaart er ook mee wat ze afwijst.
  (anoniem)

  Religious Truths
  TAOISM: Shit happens
  BUDDHISM: If shit happens, it isn’t really shit
  HINDUISM: This shit happens before
  ISLAM: If shit happens, it is the will of allah
  CATHOLICISM: Shit happens becaus you deserve it
  PROTESTANTISM: Let shit happen tot somebody else
  JUDAISM: Why does shit always happen to us?

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  IK las ergens dat die vrouwen, hun kinderen dat wilden aandoen omdat het hun is aangedaan en ze dus niet wilden dat hun kinderen het beter hadden. Jaloesie dus op hun kinderen.
  Zo ziek zijn ze.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Gerrit in vind dat rijtje SHITS wel leuk

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis: dank je! Ik heb vanmiddag de papieren rotzooi opgeruimd en toen kwam ik het, naast die twee andere quotes,ook tegen.
  Stond in het verleden op: http://www.patrick.fm/nieuws/images/religions_truths.jpg
  Of dat nu nog zo is, heb ik niet uitgezocht.

  Like

 10. Eva zegt:

  Het kan aan mij liggen, maar als ik dit soort vrouwen (en mannen) over straat zie lopen krijg ik er altijd een onheilspellend gevoel bij.
  De geloofsovertuiging en de levenswijze c.q. houding van deze mensen staan zo ver van onze westerse waarden af dat ik überhaupt niet begrijp wat ze hier doen.
  Persoonlijk probeer ik ze ook zoveel mogelijk te mijden en zal als het enigszins kan niet naar een winkel gaan waar dit soort medewerkers achter de kassa zit!
  Eerlijkheidshalve moet ik er bij zeggen dat ik in een betrekkelijk klein dorp woon waar ze wel te zien zijn maar nog niet de overhand hebben zoals in de grote steden, zodat het voor mij vele malen makkelijker is ze uit de weg te gaan.

  Like

 11. Ad zegt:

  Bij die fanatieke barbaren is er iets misgegaan. Je zult maar zo’n vrouw als moeder hebben.
  Dat er nog politici zijn die dergelijke gedrochten als mensen beschouwen. Meteen het land uit werken en nooit meer een moslim toelaten. Wellicht zijn er ook nog enkele goedwillenden maar de meeste moslims doen gewoon wat de imam zegt en protesteren nooit. Uitzetten dat tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s