Pro NRW is schuldig aan terreurgevaar! (géén satire!!)

Zo ver is het al gekomen: Een kleine, onbelangrijke partij in de deelstaat Nordrhein-Westfalen is schuldig aan nationaal en internationaal terreurgevaar! Tot deze verbijsterende conclusie moet men komen, wanneer men kennisneemt van de uitlatingen van de voor de veiligheid in ons land verantwoordelijke personenkring.

Waarover niemand zich opwindt: In januari werden vijf Duitsers kort na elkaar ontvoerd en wel: Eentje in Jemen, twee in Ethiopië, eentje in Pakistan en eentje in Nigeria. In minimaal twee van de gevallen staat een islamistische achtergrond vast (Al Qaida, Taliban). Van hen bevinden zich tot nu toe slechts twee weer op vrije voeten. Begin april was er bovendien sprake van een verhoogde terreurdreiging tegen de Bondsrepubliek. Toevallig werd daarna een lid van de Sauerlandgroep wegens “goed gedrag” uit de gevangenis ontslagen.

De vrouw van de Sauerlandgroep, die eigenlijk 2,5 jaar vanwege het ondersteunen van een terroristische vereniging in de gevangenis moest zitten, kwam al na een jaar vrij. Ter vergelijking: Een pensioengerechtigde, die twee pakken koffie steelt, wordt veroordeeld tot 14 maanden voorwaardelijk. Aanklachten tegen Duitse Salafisten laat men vallen:

 • tegen Abu Maleeq vanwege wapenbezit
 • tegen Sven Lau vanwege brandstichting
 • tegen een Salafist, die een leider van een burgerbeweging een blauw oog sloeg
 • tegen twee Berlijnse Salafisten, die zich bezighielden met de bouw van buisbommen
 • als laatste tegen Abou Nagie wegens haat zaaien en het oproepen tot criminele daden

Daar komt nog bij, dat van terreur verdachte Salafisten in Duitsland niet gearresteerd kunnen worden, maar daarvoor eerst naar het buitenland moeten reizen, zoals het geval van twee Salafisten uit Solingen heeft aangetoond. De ouders van zulke terreurverdachten worden daarna in allerlei talkshows gevraagd.

In plaats van de dingen bij de naam te noemen en uit te leggen, dat Duitsland op grond van een permanente bedreigende situatie door de islam chantabel is en dat het leven van gijzelaars in gevaar is, wordt er nu een zondebok gezocht. En dat alles korte tijd voor de deelstaatverkiezingen in Nordrhein-Westfalen.

Daarmee heeft Pro NRW zijn theorie bewezen: De islamisering leidt tot beperking van burgerlijke vrijheden en tot een verschuiving in justitie. Om het beestje bij de naam te noemen: De intocht van de sharia in Duitsland is al begonnen. De politiek heeft nu iets op gang gebracht, wat men “ommekeer van de bewijslast” noemt: Mocht het tot islamitische geweldsuitbraken in Duitsland of op Duitse gijzelaars of op Duitse instellingen in het buitenland komen, dan is niet de islam schuldig, maar Pro NRW.

Liberale rechtsgoederen worden zonder omwegen in een ander licht geplaatst: Zolang Duitsland niet zelf getroffen werd door terreur, gold Kurt Westergaard hier als held en werd door Merkel en Gauck tijdens een prijsuitreiking bejubeld. Nu werden zijn karikaturen als gevaarlijke brandstichting ingeschaald. Wie ze laat zien, geldt niet langer als een voorvechter van de kunst- en meningsvrijheid, maar als rechts-extremist, die geweld wil provoceren.

We bevinden ons gevaarlijk dicht bij het punt waar in de rechtbanken gezegd zou kunnen worden: U hebt met uw gebrekkige bedekking van uw vrouwelijke lijnen aan seksuele brandstichting gedaan en de dader geprovoceerd. Daarom bent u een lopend gevaar voor de vrede tussen de seksen in het land. Wij adviseren u dringend het dragen van volledig bedekkende kleding! BILD werkt al aan een internationaal verbod op de minirok:

Hier enkele citaten uit “Die Welt” over de zaak Pro NRW:

De Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich (CSU):

De CSU-politicus vreest een handgemeen tussen Salafisten en rechtspopulisten. De berekende provocaties zouden het klimaat in de deelstaat opstoken, zei Friedrich tegen parlementariërs. Friedrich´s staatssecretaris Klaus-Dieter Fritsche zou de afgelopen dagen meerdere keren contact hebben gehad met de regering van Nordrhein-Westfalen om de situatie tot ontspanning te brengen, wordt er in de “Spiegel” gezegd.

Hier de desbetreffende citaten uit de “Spiegel”:

De berekende provocaties stoken het klimaat in de deelstaat op, aldus de minister voor parlementariërs. Friedrich vreest, in het geval dat de rechts-extremen ook Mohammed-karikaturen laten zien, een toespitsing met wellicht gewelddadige rellen. De minister berichtte over informatie van de veiligheidsautoriteiten, dat hiervan ook Duitse ambassades en ondernemingen in het buitenland het slachtoffer zouden kunnen worden, net zoals in 2006 in Denemarken.

De Minister van Binnenlandse Zaken van NRW, Jäger (SPD):

“Pro NRW doet aan geestelijke brandstichting. De partij neemt daarbij bewust op de koop toe, dat moslims zich geprovoceerd en onzeker voelen”, aldus Jäger. “De autoriteiten zullen hun juridische mogelijkheden uitputten om een buitenlandervijandige hetze tegen te gaan”, zei de Minister van Binnenlandse Zaken.

De politie heeft ervoor gezorgd dat de acties niet direct naast de moskee plaatsvinden. Bovendien mochten de Deense karikaturen, die in 2005 tot protesten hadden geleid in de islamitische wereld, niet getoond worden. “Alle democratische partijen zijn het met elkaar eens: voor buitenlandervijandige hetze is bij ons geen plaats”, zei Jäger en prees vreedzame tegendemonstraties.

Niet nader genoemde “veiligheidsautoriteiten” en “waarnemers”:

De veiligheidsautoriteiten zijn ook daarom bezorgd, omdat salafistische groeperingen ook interesse in een confrontatie zouden kunnen hebben. Volgens informatie van de veiligheidsautoriteiten zouden ook Duitse ondernemingen in het buitenland en ambassades de dupe kunnen worden van mogelijke gewelddadige rellen, net zoals enkele jaren geleden in Denemarken, wordt er verder in het bericht gezegd.

Na de publicatie van de Mohammed-karikaturen in het Deense dagblad “Jyllands-Posten” in het jaar 2005 hadden woedende demonstranten in islamitische landen voor Deense ambassades geprotesteerd en vlaggen verbrand. Er vielen talloze doden en gewonden, Europese ambassades in islamitische landen werden in brand gestoken, terroristische groeperingen zetten een kopgeld op de Deense karikaturisten en in de Arabische wereld werden Deense producten geboycot. Een geloofsgemeenschap in opstand.

Niet overal zal het vreedzaam blijven, denken waarnemers. Juist in Solingen, waar een radicale islamistische groep zich in een achteraf moskee heeft gevestigd, dreigen gewelddadige botsingen.

“Die Welt” becommentarieert:

Islamkarikaturen, deze keer uit Duitsland, zouden opnieuw gewelddadige protesten in de hele wereld kunnen veroorzaken.

Duitsland zou het doelwit kunnen worden van islamistische terroristische aanslagen. In Duitsland wonende geradicaliseerde individuele daders zouden zich gesterkt kunnen voelen om aanslagen te plegen.

Pro NRW over de beschuldigingen:

Lars Seidensticker, de campagneleider van “Pro NRW”, begrijpt de opwinding niet. Pro NRW zou in het kader van de verkiezingsstrijd naar mogelijkheden zoeken om zich bezig te houden met de islamisering. Karikaturen zouden een manier zijn, zei hij. Voor mogelijke gewelddaden van de kant van de moslims zou zijn partij niet verantwoordelijk zijn.

“Als de situatie zo gespannen is, dat men zo´n actie tegen islamistische stromingen niet meer kan uitvoeren, dan zijn de politici daarvoor verantwoordelijk, die Duitsland afschaffen”, citeert campagneleider Seidensticker de titel van de bestseller van Thilo Sarrazin.

De aanhangers van Pro NRW zouden toch de laatste verdedigers van het christelijke Avondland tegen islamitische overheersing zijn, aldus Seidensticker: “We leven hier niet in de Gazastrook, maar in Duitsland. Ik voel me in menig stadsdeel een vreemde in mijn eigen land”.

Het protest zou juist daar naartoe gedragen moeten worden, zegt campagneleider Seidensticker: “Moskeeën zijn nu eenmaal potentiële centra van een nieuwe, te voorkomen burgeroorlog”, zegt hij. “Daarom moeten we het islamistische kwaad bij de wortel aanpakken”.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=21283#more-21283

Auteur: Streusalz

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Free speech, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pro NRW is schuldig aan terreurgevaar! (géén satire!!)

 1. TP zegt:

  Pro NRW kan onmogelijk schuldig zijn aan oproepen tot geweld bij een vredelievende islam.

  Toch?

  Like

 2. Linsky zegt:

  Ik vind ‘buitenlandervijandige hetze’ wel een leuke term! 🙂

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Ik kom hier allicht als een hond in en kegelspel. Maar kijk, van deze titel word ik nu echt pisnijdig !
  Het fascisme regeert reeds. Besef dat nu toch eens! Als U zich niet bemoeit met het fascisme zal het het fascisme zich bemoeien met U!
  Even zeer ernstig, wil U dat risico nemen? Denk!

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Lucky9

  Ik vertaal slechts artikelen uit het Duits Lucky. Dat probeer ik zo goed mogelijk te doen en zo dicht mogelijk bij datgene te blijven wat er in het Duits staat. Ik heb de titel niet zelf bedacht!
  En trouwens, ons hoeft u niet te overtuigen waar het gevaar vandaan komt. Wij zijn zéér goed op de hoogte! 😉 😀

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Bron, ‘no hard feelings’, we strijden voor hetzelfde belang resp. dezelfde heilige zaak: Vrijheid ! 😉 😀

  Like

 6. @TP 29 april 2012 om 23:27
  Scherp!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb Pro-NRW uitgenodigd hier eens rond te kijken.

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  Dank! Goed artikel.

  Like

 9. Gt zegt:

  Zal het die kant niet opgaan, als de overheid ons laat vermurwen door de islam omdenduur we zelf de wapens terhand te nemen om voor onze vrijheid tevechten.
  Betekend ook dat de veroorzakers van dit alles hun leven achtervolg zullen worden, wat met deze gebeurd laat zich raden. Maar dat het die kant op gaat ben ik van overtuigd.
  En nog zijn de mensen niet wakker!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  *Helemaal eens met Seidensticker.
  Kotsmisselijk wordt ik, als mensen die zich tegen de overval van de islam over ons,verzetten meteen maar extreem rechts genoemd worden.
  Hetgeen ook met Wilders gebeurt is.
  De schuld van veel problemen ligt bij de politici en MSM die daaraan meedoen.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis: wat dat laatste betreft…kijk en luister naar de volgende specialist..!!!

  OPROEP: stem op 12-9 a.s. op de PVV, want bezuinigen betekent minder geld uitgeven en NIET de lasten voor de burgers tot onaanvaardbare hoogte opschroeven…!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s