VIDEO: Vlaams Belang Journaal – april 2012

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Vlaams Belang Journaal – april 2012

 1. Linsky zegt:

  Politiek is niet voor rede vatbaar

  Agema (PVV) barstte in huilen uit, Wilders snauwde haar toe dat ze haar smoel moest houden, Rutte trapte bijna de deuren van het Catshuis in elkaar waarna hij Wilders toebeet dat hij het zetelaantal van de PVV zou terugbrengen naar de befaamde nullijn en het CDA brulde “Fuck het Nederlands belang, het gaat om onze kiezers!” tegen de aanwezigen. Media overschreeuwen elkaar door te koppen dat Wilders het land finaal in een crisis stort.

  Eurocommissaris Kroes vraagt zich af hoe die neofascistische peroxidekop het godverdomme in zijn botte hersens haalt om de miljardenverspillingen van Europa erbij te halen.

  Verhofstadt vindt Wilders hypocriet omdat hij wel op zijn Grieks genaaid is, maar zelf de 3 % niet wil halen.

  Merkel merkt namens Duitsland op dat Befelh nu eenmaal Befelh is. Verhagen kiest eieren voor zijn wachtgeld en gaat met 55 jaar met pensioen nadat hij de boodschap “Das ist Verrat!” achterlaat.

  Na het klappen van het Catshuisakkoord begon de linkse demonisatiemolen weer op volle toeren te draaien en toont de politiek aan niet voor rede vatbaar te zijn………………….verder;

  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=600&pagina=1

  Like

 2. Linsky zegt:

  De Werd Tape (Nederland is VERLOREN) – op deze tape de uitleg van de teloorgang

  wie begrijpt wat hier gesteld wordt, begrijpt ook dat er iets helemaal mis is met Micha Kat´s arrestatie …en dat hij, zijn ´´familie´´ en zijn advocaat nu ineens verzoeken om over de zaak te zwijgen – waarmee plotseling de alternatieve media – die over de teloorgang van de rechtstaat uitvoerig bericht heeft – akkoord gaat!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Misschien ook wel eens interessant om te beseffen hoe extreem veel aardbevingen er de laatste maanden, weken en dagen zijn. Vreemde zeer verontrustende zaken waar de MSM natuurlijk in alle talen over zwijgen!

  Zie voor u zelf!:
  http://quakes.globalincidentmap.com/

  Like

 4. Linsky zegt:

  AANVALLEN!

  Het is bekend dat de UNHCR zich voornamelkijk bezighoudt met het veroordelen van Israël. Nu wil men onderzoeken wat de gevolgen van de nederzettingen zijn op het “Palestijnse volk” en op Oost Jeruzalem.

  Aanval na aanval rolt over Israël heen. Een smerige stroom van leugens wordt over Israël gegoten. De vijanden van Israël hebben duidelijk haast. Ze worden gedreven door geestelijke machten, die hun verstand, menselijkheid en gevoel voor recht en gerechtigheid verduisteren. Elke week wordt er wel iets nieuws verzonnen om Israël te verzwakken.

  Nauwelijks heeft de “Christ at the checkpoint’ conferentie in Bethlehem haar met vroom saus overgoten rapport haar gif de wereld ingestuurd of de volgende aanvallen rollen over Israël.
  De UNHRC, de mensenrechtenafdeling van de VN, wil een commissie van onderzoek naar Israël sturen. Het is bekend dat de UNHCR zich voornamelkijk bezighoudt met het veroordelen van Israël.

  Nu wil men onderzoeken wat de gevolgen van de nederzettingen zijn op het “Palestijnse volk” en op Oost Jeruzalem. Een soort Goldstone II verslag wordt verwacht. Dus een aanklacht vol leugens tegen israël. Dat Goldstone later heeft toegegeven dat hij fout zat, speelt geen rol……het rapport ligt er. Logisch dat Israël geen enkele medewerking wil geven aan deze “fact-finding” commissie van de VN…….verder;

  http://janvanbarneveld.nl/actueel/israel/232-aanvallen-

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ons land en volk moet KAPOT, en de KUNDUZ COALITIE wil er best een handje mee helpen. We worden 24/7 verraden met name door de gevestigde politiek. Het BEEST EU zal en moet geholpen worden.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  Een ding is duidelijk: graaiers en poenscheppers hebben bij het Vlaams belang niets te zoeken.
  Alleen dat feit al maakt hun analyses uniek en vrij van corruptie.
  Als U daarmee geen rekening houdt heeft U al het onheil dat U overkomt uitsluitend aan uzelf te danken!
  In feite komt de PVV dicht in de buurt van deze dappere Vlaamse “untouchables”.
  Zo lang de islamofiele eurofielen geen tandje bijsteken in hun fascistische intellectuele terreur tenminste. Hopelijk heeft U daar wel oog voor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s