Islamisten moorden onbelemmerd verder

De islamistenterreur tegen christenen in Afrika eiste zondag doden en gewonden. Het doelwit van de moordenaarsbendes waren mensen, die de zondagsmis bezochten.

Volgens orf.at stierven bij een aanslag op een kerk in het noordoosten van Nigeria minstens vijf mensen, onder wie de pastoor, in een kogelregen van de islamisten. Krone.at bericht over tot 15 personen, die bij het exploderen van drie bommen om het leven kwamen. “We waren net aan het bidden, toen de bommen explodeerden”, wordt een overlevende geciteerd. De bomaanslag vond plaats op het terrein van een katholieke universiteit, ook in het islamitische noorden van het land. Drie doden en minstens tien gewonden veroorzaakte een aanslag met handgranaten tijdens een godsdienst in Keni, bericht de Presse.

Terwijl islamisten een steeds dikker wordend bloedspoor door Afrika en Azië trekken, kunnen hun geloofsbroeders in Europa ongehinderd hun structuren opbouwen. En ook hier blijft het niet bij verbale aanvallen op anders gelovigen, maar komt het in toenemende mate ook tot geweld. Het laatst pleegde een Turk een brandaanslag op de Neustädter Dom in Wenen. Maar een kreet van verontwaardiging van de zogenaamde burgersamenleving bleef achterwege.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/008147-Islamisten-morden-ungehemmt-weiter

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamitisch fundamentalisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamisten moorden onbelemmerd verder

 1. Columnist zegt:

  Zeer sterk artikel. Het bewijst dat de haat van moslims zich niet alleen tegen blanken richt. Dit kan tot spanningen met hun cultureel-“marxistische” bondgenoten leiden.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  He columnist en onder elkaar dan.
  Het is gewoon een oerdom volk met een gemiddeld IQ van nog geen 80 die er van de koran niets bij mogen leren.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Je bent veel te ruimhartig met dat IQ van 80, Louis. Gerimpelde islamitische baardapen op leeftijd die geil worden van kleine meisjes van 10(of jonger)hebben het IQ van een bladluis, meer niet.

  Like

 4. Daniel Deblaere zegt:

  Weerzinwekkend! Jammer dat de huidige moslims in de meeste landen vaak vergeten dat hun voorouders heel vaak gedwongen werden deze merkwaardige godsdienst en/of ideologie aan te nemen. Te vuur en te zwaard werd de Islam eeuwenlang verspreid. Historische feiten natrekken en wetenschappelijk onderzoek hieromtrent zou welkom zijn.

  Like

 5. Alex zegt:

  Ik heb het gisteren op het Nos journaal in de gaten gehouden en ja hoor 1 dode toen er 1 granaat werd gegooid, de dader was niet bekend. (volgen NOS journaal)
  Op hun teletekst bericht werd wel de 15 doden vermeld.
  Eigenlijk zijn ze medeplichtig want de meeste nederlaanders en gelovigen geloven het Nos nog steeds. En ook bijna alle dominees en pastoors en evangelischen weten niet beter en maken zich hier niet druk om. Ik kan het weten want volg dit als meer dan 15 jaar ook de moorden in Zuid Sudan (meer dan 1 miljoen) gaat aan de gelovige broeders en zusters in de EU vooorbij.
  Er zijn er wel die zich hier voor inspannen maar deze groep is te klein om de mensen wakker te schudden. En mijn ervaring is dat de meeste christenen dit zien als een ver van mijn bed show.
  Daarom heer Bron bedankt dat u het wel elke keer in het nieuws brengt kunnen de meesten nog wat van opsteken.. als met dat tenminste zal willen zien. Kan er nog wel meer over vertellen maar stop nu voorlopig.

  Like

 6. Daarom zijn ze zo stom gehouden .
  Hun eigen verleden mag geen wereld nieuws worden.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Alex, dat is zo. En Hr.Bron proficiat met deze site, hier kunnen we ons uiten. De “roden”van de media en pers zijn 24/7 bezig met in “slaap sussen”, van onze bevolking. Laat het goede werk doorgaan.

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @Tom

  Ik heb niet de intentie om ermee op te houden…. 😉 😀

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Nigeria ligt pal op de frontlijn van de islam en is derhalve een oorlogsgebied waar jihad of islamitische terreur zijn ware gelaat toont.
  Ofwel helpen wij de Nigerianen ofwel zijn wij bange blanke racisten.

  Zie http://www.dailymotion.com/video/xa9bvy_tidiane-n-diaye-le-genocide-arabomu_news
  door een Senegalees. (Senegal ligt noordelijker maar ook westelijker dan Nigeria maar heeft geen aardolie)

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de Islamisten opduiken ontstaan conflicten, en is er moord en doodslag. Deze ideologie ontkent ieder mens het recht op zelfbeschikking. Daarom is het zo schandalig, dat ze zoveel ruimte krijgen in Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s