Moslimclans maken in Bremen hun eigen wetten

Ze wonen in onze stad, maar ze maken hun eigen wetten, tot aan bloedwraak toe. Islamitische “arbiters” in Bremen. De Hanzestad is volgens islamdeskundige Joachim Wagner (69) een bolwerk van deze gevaarlijke hobbyrechters!

Wagner: “In Bremen wonen grote Libanees-Koerdische clans, die tot op de dag van vandaag niet integreerden. Ze verachten onze rechtsstaat, zijn tegenover justitie en politie niet voor rede vatbaar. Daarvoor hebben ze hun eigen rechtspraak, die door clanhoofden of ´arbiters´ van buitenaf achter gesloten deuren wordt geregeld”.

In zijn boek “Rechters zonder wet” beschrijft Wagner voorbeelden. De schrijver: “Over de beroemde schietpartij in de discostraat in 2006 werd door leden van de Miri-clan buiten het gerecht om onderhandeld. Een steekpartij tussen Iraniërs en Turken voor het Diaconessenziekenhuis in Gröpelingen werd geregeld door de ´arbiter´ en HartzIV-ontvanger Mustafa Özbek”.

Wagner sprak met islamitische hobbyrechters, advocaten en politieagenten over de zogenaamde paralleljustitie. De deskundige: “Het komt vaak tot dreiging met geweld. Slachtoffers worden gemarteld. Er werden zelfs doodvonnissen uitgesproken”.

In Bremen het laatst tegen Hussein E. († 43). Hij moest sterven, omdat hij een lid van een Libanese clan van misdadigers zou hebben doodgestoken.

Rechters staan vaak machteloos. Want tijdens processen lijden slachtoffers en getuigen heel vaak aan geheugenverlies, vaak weigeren ze iets te zeggen, omdat ze zichzelf dan zogenaamd belasten.

Ook justitie in Bremen maakt zich zorgen. Woordvoerder Thomas Ehmke: “De ontwikkeling is absoluut onacceptabel. Helaas komen we heel moeilijk bij deze kringen binnen”.

 

Meer info: “Paralleljustitie in Duitsland

Bron:

http://www.bild.de/regional/bremen/islamismus/moslem-clans-machen-sich-eigene-gesetze-23872754.bild.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Libanon, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moslimclans maken in Bremen hun eigen wetten

 1. Daniel Deblaere zegt:

  Onthutsend nieuws!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Maak een Noodverordening en wijs deze lui met hun hele aanhang zosnel mogelijk uit !!

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @Daniel

  Dat gaat al jaren zo in Bremen. Links regeert en bukt voorover voor de islam! 😦

  Like

 4. Ad zegt:

  Op de foto kun je al zien met wat voor tuig je te maken hebt. Dat men ze in Duitsland niet harder aanpakt is onbegrijpelijk. Als gewone Duitsers iets doen wat verboden is komt de politie onmiddelijk in actie, maar dit kan allemaal. De wet is kennelijk toch niet voor iedereen gelijk.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Da’s een uitstekende, ontwikkeling!
  Daar kunnen wij dan ook ons eigen recht aan ontlenen….toch?
  Ik heb daar dan wel wat ideetjes over. 🙂

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Zo zie je maar weer wat een “schuldcomplex” kan doen. Zelf woon ik nabij de duitse grens, en zodoende krijg je wat meer mee wat daar in Duitsland “speelt”. De Duitsers worden slachtoffer door hun misplaatste schuldgevoelens over W.O. II. En daar maken de muzelmannen gebruik van. Binnenkort, of ook al bij ons theater Nederland, en ook door vnl. LINKS!

  Like

 7. skrheinlandmodell zegt:

  Bremen… Hanzestad : Wij hebben ”Hanseatische” antwoorden op veel van die soort problemen : GOTLAND SEMINAR pro NORDLANDIA : http://w1p.fr/56144 Toevallig in onze leider Andre W. von BREMEN-Hans, geboren in 1945 en dus geen enkel schuldgevoel, alleen maar bitterheid tegenover onze eigen slechte verradende ”Elites” die medeplichters van de Speculerende Capitalisten zijn. Een begin van structurele antwoord : gebruik maken van de ”Jurisprudentie” (Rechtspraak) van de ”Leger” der Heils von onze eigen Noordeuropees Cultureel en Sociaal Werk aktiviteiten op punt te zetten in uniformormen van Zeemacht Officieren en met naam Hansa ”Marine”. Meer info ivm onze ”weltanschauung” en ”kulturkampf” op onze website : http://w1p.fr/56144.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Volgens mij bestaan vredelievende moslims niet maar wie ben ik dat ik dat hier neertik?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12035044/___Moslims__verlaat_de_islam___.html
  Zal me ’n bloedbad worden, omdat strenggelovige moslims afvalligen niet kunnen luchten of zien
  en die moeten dus dood, alsmede christenen(denk aan de berichtgeving over Nigeria), joden, homo’s, andersdenkenden.
  En zo werd het dus toch nog gezellig…

  Like

 9. Columnist zegt:

  “Een steekpartij tussen Iraniërs en Turken”

  Daar moeten wij meer gebruik van maken. Daarom moeten wij hun talen leren, zodat wij de situatie goed begrijpen.

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Hambur, Berlijn, Hannover, Bremen, Frankfurt, Köln, Duisburg, Dortmund, Mannheim, Nürnberg, München, Trier, Aachen, Stuttgart, Kiel. Onhou deze namen maar!
  Bremen behoort niet eens tot de top-3.

  Like

 11. Pingback: Bremen: buitenlanders vallen bouwvakkers aan | E.J. Bron

 12. Ekster zegt:

  Dit soort lieden deinst nergens voor terug. De straffen die ze in Duitsland kunnen krijgen zijn een lachtertje, net als bij ons. In moslimlanden zijn ze veel erger gewend, daarom is het hier zo fijn voor ze. Zonder grote risico’s te lopen kunnen ze hun criminele leventjes leiden. De autoriteiten staan machteloos. Het enige wat helpt is deze lieden keihard aanpakken,, iets wat niet mogelijk is onder Westerse wetgeving..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s