Nieuws

Er is weer veel nieuws, dat onze kwaliteitsmedia voor ons verzwijgen. Moslims hebben een arts van het Rode Kruis onthoofd. En windmolenparken zijn schadelijk voor het milieu.

Politici geven meer dan 12 miljoen euro uit om het milieu te vervuilen en de aardopwarming te bespoedigen. Nee, u leest het goed. Voor dat geld vliegen de EU-politici op kosten van de EU-belastingbetaler in privévliegtuigen rondom de wereld en vervuilen het milieu om tegen klimaatverandering te strijden. En ze eisen de bouw van nieuwe windmolenparken. Ook in Duitsland zetten EU-politici zich op dit moment voor nog meer windmolenparken in. We hebben al meer dan 24.000 windmolens. Je kunt ze mooi of lelijk vinden: Ze zijn schadelijk voor het klimaat. Waar ze gebouwd worden, is daadwerkelijk sprake van aardopwarming. En dat ligt enkel en alleen aan de windmolens – zoals talrijke onderzoeken bewijzen.

De bouw van windmolens is dus een gigantische oplichterij. En deze oplichterij is extreem duur. Steeds meer mensen kunnen zich de dure stroom van de “energiewisseling” niet meer permitteren, per jaar worden er 600.000 huishoudingen van de stroomvoorziening afgesneden. Dat alles doet de woede toenemen, zegt de Internationale Arbeidsorganisatie. Zij voorspelt sociale onlusten – ook in Duitsland. De EU wil ondertussen nog meer geld uit het raam gooien, zij wil nu een Marshallplan voor Europa.

En overal in Europa dreigt de grote knal, de sociale knal en ook de grote knal tussen de verschillende culturen. We spreken nauwelijks openlijk over de ongelijke behandeling van mensen in Europa, die ontstaat. We hebben inmiddels een paralleljustitie. Dat verdringen we liever, net zoals veel ander nieuws. Een actueel voorbeeld: Dr. Dale is een 60-jarige Britse arts. Hij heeft al in veel islamitische landen gewerkt en moslims geholpen, bijvoorbeeld in Somalië, in Afghanistan en in Irak. Strenggelovige moslims hebben nu zijn hoofd afgesneden. Waarom werkte hij ook voor een organisatie, die een door veel moslims gehaat kruis als kenmerk draagt? De kop eraf in naam van Allah, dat is sinds de tijden van Mohammed, die zelf veel mensen het hoofd heeft afgesneden (bijvoorbeeld bij het grote bloedbad van Yatrib, tegenwoordig Medina) en in talrijke koransoera´s oproept tot geweld, traditie. Wij hebben zulke ideeën naar Europa geïmporteerd.

Bron:

http://tinyurl.com/bosndle

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Nieuws. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuws

 1. Linsky zegt:

  Windturbines blijken klimaat 10 x sneller op te warmen
  Politiek in Den Haag bezuinigt enorm, maar geeft net zoveel miljarden uit aan zinloze ‘groene’ energiesubsidies – In VS al 14.000 windmolens versleten en uitgeschakeld
  Windmolenparken: extreem kostbaar en inefficiënt, maar toch geeft de politiek er miljarden aan uit.

  De EU wil zelfs dat er 300 meter (!!) hoge windmolens worden gebouwd.

  Hoewel talloze onafhankelijke wetenschappers de theorie van door mensen veroorzaakte (Co2) opwarming van het klimaat allang met de grond gelijk gemaakt hebben, blijken windturbines – de ‘groene’ energie waar de EU en de meeste politieke partijen zo op inzetten- het locale klimaat tot maar liefst 10 x sneller op te warmen.

  Desondanks willen zowel de ‘Kunduz coalitie’ als de andere linkse partijen SP en PvdA miljarden uitgeven aan subsidies voor onder andere volstrekt zinloze windmolenparken – en dat terwijl er op alle andere fronten enorm bezuinigd moet worden.

  Wetenschappers hebben ontdekt dat de luchttemperatuur rond de vier grootste windmolenparken ter wereld in 10 jaar tijd met 0,72 graden is gestegen. Ter vergelijk: de gemiddelde temperatuur op Aarde is sinds 1900 met slechts 0,8 graden gestegen, een opwarming waar overigens al zo’n 20 jaar geleden een einde aan is gekomen.

  De klimaatsubsidies zijn zelfs net zo hoog als de 18 miljard euro die de gevallen VVD-CDA-PVV gedoogcoalitie vorig jaar ging bezuinigen. De Duitse windmolenfabrikant BARD krijgt daarvan alleen al 5,3 miljard euro. De subsidies op ‘duurzame’ energie bedroegen in 2010 al 10,2 miljard euro (bruto, gegevens Rekenkamer)(3).

  Met andere woorden: terwijl wij burgers het grootste slachtoffer zijn van de miljardenbezuinigingen, geeft de politiek in Den Haag tegelijkertijd minstens zoveel geld uit aan zinloze ‘groene’ energie(subsidies).…….verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658615&r=1&tbl_archief=&

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het is zum Kotzen met de muzelmannen. Begrijpen de gutmenschen van links tot rechts dan niet dat de islam een hulp van SATAN is. By the way,Dhr.Thilo Sarazzin heeft nu zijn boek uitgegeven, of staat op het punt hiervan over de volstrekte mislukking van DE EURO!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Waarom hebben wij die nou niet? 🙂

  Duitsers in ban nymfomane!

  MÜNCHEN – Een 47-jarige seksbeluste vrouw in Duitsland veroorzaakt onrust nadat ze weer een slachtoffer heeft gemaakt.

  Een 43-jarige DJ was door haar ingesloten in een kamer en werd in een tijdsbestek van vijf uur gedwongen acht keer seks met haar te hebben, schrijft Bild. Daarna wist hij naakt het balkon op te vluchten en de politie te alarmeren.
  Ook een Afrikaanse man van 31 jaar werd door de vrouw meegenomen naar huis, nadat ze hem aansprak in een bus. Zo’n 36 uur later troffen voorbijgangers de man huilend aan op de stoep.

  Ook hij heeft aangifte gedaan bij de politie. Die hebben zelfs een persbericht uitgegeven waarin wordt gewaarschuwd voor de vrouw.
  De vrouw weet, als ze eenmaal een man in huis heeft, de deur op slot te doen en de mobieltjes van haar slachtoffers te verstoppen.
  De nymfomane zou psychisch in de war zijn en een onvervulde kinderwens hebben.
  Bron; Telegraaf

  Like

 4. treintrien zegt:

  http://www.kennislink.nl/publicaties/de-staat-van-het-klimaat-een-soepzootje

  Dit boek heb ik -door een bijzonder toeval- pasgeleden gekocht.
  Ik vind het tot nog toe (ben er nog niet helemaal doorheen) erg informatief.

  Klimaat is normaal gesproken ‘niet mijn ding’, maar het is ook nog voor een leek als ik begrijpelijk geschreven.

  (sorry als ik te veel boekentips geef, dan moeten jullie het maar zeggen, maar ik haal de meeste kennis nog altijd uit boeken…)

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @linsky, waarom overkomt mij dat nou niet/ Hahahaha.
  Uiteraard grappig bedoeld, maar gelukkig komt zoiets toch nog voor, heel verfrissend na al dat PISLAM gedoe toch?

  Like

 6. Linsky zegt:

  Dat hebben we dan gemeen treintrien! 🙂

  Daar wijs ik ook regelmatig op dat er meer in boeken te vonden is dan op internet, wat definitie voor schat ik 75-80% bestaat uit overgeschreven boeken informatie.

  Ik had er laatst nog een wat ruimer commentje over, hahahah
  Ik zei ook niet voor niets, lees eens wat boeken.
  Als het niet op internet staat, is het ook niet waar. Da’s een van de moderne axioma’s!
  Internet, met name de Wiki’s worden zelfs als gezaghebbend beschouwd, en mag als bewijsmateriaal worden gepresenteerd!

  Misschien iets om eens over na te denken; bij alles wat op het WWW te vinden is dienen vraagtekens gezet te worden. Het vormt geen enkel bewijs en nadere research is even onontbeerlijk als bij de informatie uit de boeken. Kennelijk is ook niet bij iedereen bekend dat je op Wikipedia bijv. zelf je verhaal kwijt kunt.
  En dat is ook precies wat velen dan ook doen.

  De waarde van boeken is door de algemene gemakzucht en modernisering niet meer interessant, en word niet eens meer als bron van kennis, inzicht en informatie gezien. Men beseft ook helemaal niet dat in een boek de schrijver de onderhavige beweringen wel degelijk aantoont, onderbouwd en bewijst. Het punt is dat er dan wel de nodige tijd en moeite voor moeten worden gedaan, dit alles te lezen, en te verifiëren, voor zover mogelijk.

  Nou jammer voor de Wiki-fans, maar vrijwel alles wat wel op het internet staat, is overgenomen uit die zelfde verguisde boeken en dan helaas ik sterk verkorte versies en altijd heel erg fragmentarisch natuurlijk, omdat men nu eenmaal niet de moeite doet hele boekwerken over te tikken. Alleen al daardoor levert een boekwerk dus meer bewijs dan welke tekst op internet dan ook.
  Of verondersteld soms men dat er ergens oneindig wijze geesten zijn, met onmetelijke wijsheid en kennis die dat allemaal uit hundikke duimen zuigen en voor ons op het WWW pleuren? Waarbij dan natuurlijk blindelings aangenomen dient te worden dat het de ‘waarheid’ is…………
  ====================
  Ik vond laatst een oud kruikje achter in de tuin. Daar zat een rolletje papier in.
  Er stond geschreven;
  “Alles wat Ik verkondig doormiddel van mijn profeet is de absolute waarheid.
  Bij het uitspreken van mijn gedachten en woorden is deze daarin onfeilbaar!”
  Ps; “Linsky is mijn profeet!”
  Was ondertekend; God.
  ======================
  ??? Ik bespeur daar toch geen argwaan, twijfel of enig leedvermaak, wel?
  Want op deze wijze zijn vrijwel alle grote religies namelijk ontstaan, echt waar!

  Bijkomstigheden en vooral makkelijke aspecten en details vulde men dan later zelf wel in.
  Zoals bijv.; Tijdens het Eerste Vaticaans Concilie, gehouden van 1869 tot 1870, werd de onfeilbaarheid van de paus tot dogma verklaard.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Heel verfrissend Tom! 🙂

  Met die moslims is ’t maar een dooie boel!
  maar zo’n vrouw brengt verdomme nog eens wat leven in de tent.

  Like

 8. Linsky zegt:

  SICKENING: The Muslim-in-Chief turns West Point Cadets into submissive ‘dhimmis’

  No more training future soldiers about who the enemy is and why they want to kill us. Now, West Point cadets visit a NJ city with a large enemy Muslim population to witness the cultural diversity they will encounter overseas. (In other words, to brainwash them into believing that the so-called culture of 7th Century savages is just as good as ours)

  West Point Army Cadets Visit 2011 Dr. Abu Zayd’s Presentation

  http://barenakedislam.com/2012/04/29/sickening-the-muslim-in-chief-turns-west-point-cadets-into-submissive-dhimmis/
  =====================
  ANTI-MUSLIM: ‘Walk Naked for America Day’
  An email message gone viral has the subject line MUSLIMS with nothing appearing inside except the attachment. When opened, the attachment reveals a picture of four topless women under the heading “Walk Naked for America Day.”
  http://barenakedislam.com/2012/04/29/anti-muslim-walk-naked-for-america-day/

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Wind-energie is een extreem-linkse en uiteraard extreem-dure hobby die uiteindelijk uitsluitend door de belastingbetaler gefinancierd wordt.
  Hierdoor gijzelt deze laatste zichzelf via zogenaamde solidariteit en herverdeling ook wel repartitie genoemd tot in de derde generatie die nog moet komen.

  Alleen om de hedendaagse Mugabe’s, Barosso’s, Verhofstadtten, Bossen, dweilen zoals Van Rompuy, Van Agtjes en pedofiele groenlinkse Daniel Cohn Bandieten in het eussr-parlement een uiterst riant inkomen en gigantische graai-bonussen te verschaffen.

  Zelden zo’n openbare open en blote oplichting waargenomen. Nederlander, gebruik uw gezond verstand!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s