Obama passeert het Congres en financiert eigenmachtig de islamitische terroristen

Hoe democratisch is de Amerikaanse regering nog? Dat is al de tweede keer dat de Obama-regering zich geen ruk aantrekt van de wetten van het land, van de grondwet of van het Congres. De eerste keer was de inzet in Libië – die volgens de wetten van Amerika illegaal was. En nu opnieuw!

De regering van Obama heeft niets op met de Amerikaanse democratie als het er om gaat de islamitische terroristen zoals Hamas te financieren:

Het Congres heeft de financiële middelen voor Palestina bewust bevroren, en niet alleen vanwege de UNESCO-eis naar de status van land. Hamas is een terroristische organisatie, die zich met Fatah verzoende en sindsdien weer deel uitmaakt van de Palestijnse Autoriteit, wat betekent, dat een terroristische organisatie de beschikking heeft over meer dan 200 miljoen dollar Amerikaanse betalingen. De uitspraak van het Congres zou niet duidelijker kunnen zijn: “Geen financiering door Amerikaanse ministeries of regeringsorganisaties…kan worden toegestaan en geen maatregelen, die ertoe dienen de Palestijnse Autoriteit geld te verschaffen.” En Obama heeft gisteren dit besluit van het Congres letterlijk van tafel geveegd.

Hotair (Redstate)

Net zoals iedere zwarte dictator in Afrika, doet Obama wat hij wil. Het Congres is nog slechts uiterlijk vertoon.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/04/30/obama-ubergeht-den-kongress-und-finanziert-eigenmachtig-die-islamischen-terroristen/#more-33942

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Obama, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Obama passeert het Congres en financiert eigenmachtig de islamitische terroristen

 1. Linsky zegt:

  “Hoofd-moefti!” 😦

  Like

 2. Linsky zegt:

  Misschien dat ze in de States wel wat van dit soort moslims kunnen gebruiken tegen dat verraderlijike schorem!

  FRANCE: “I’m Arab. I’m Muslim. And I voted for Right Wing Marine Le Pen.”
  French Muslims are predominantly left-leaning in their voting preferences, but there are exceptions. Here are three French Muslims of Arab descent, all of whom vote for Marine Le Pen of the far-right National Front party. Here are their testimonies:

  http://barenakedislam.com/2012/04/29/france-im-arab-im-muslim-and-i-voted-for-right-wing-marine-le-pen/

  Like

 3. Alex zegt:

  Het gaat veel dieper en is beslist geen toeval, ik kwam dit artikel tegen;
  (slecht vertaald)

  De Moslim Broederschap eigen vermeld missie in de Verenigde Staten lijn ligt prachtig aan de doelstelling van de communistische en dat is de vernietiging van westerse beschaving van binnenuit, door onze eigen handen. Glenn Beck zegt dat deze afspraken te maken Barack Obama een unindicted mede-samenzweerder. Gaffney voegt eraan toe dat dat de externe strafrechtelijk verbod in de US Code is iets genaamd verzuim van verraad. Dit is een mooie term voor: “Als iemand een weet of redenen had om te weten dat opruiende activiteiten is aan de gang, opruiende activiteiten als het proberen om de regering van de VS omver te werpen of te vernietigen westerse beschaving van binnenuit.
  Gehele Artikel op; http://www.newswithviews.com/Betty/Freauf214.htm

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Er lopen nog wel wat van die figuren in de wereld rond.
  Mugabe, chavez. enz..enz.
  Het wordt echt hoog tijd dat die man oprot.

  Like

 5. Columnist zegt:

  Hij subsidieert Soennieten. Dat zal niet lekker vallen in Iran.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hoe eerde deze MUZELMAN verdwijnt uit het ambt van President, hoe beter voor de vrije westerse wereld, maar er is m.i. veel meer aan de hand. Het is een wereldwijd complot te weten de NIEUWE WERELD ORDE.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Op dit moment is ze nog min.v.buitenlandse zaken in Obama’s regering, dus…
  eet smakelijk! http://www.damnlol.com/a-kfc-hilary-special-2001.html
  (ja kan haast raden wat ze voor politieke voorkeur hebben daro)

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Obama is verkozen met behulp soennitisch off-shore-kapitaal en eigende zich het presidentschap toe op volstrekt illegale wijze.
  Dat hij geen impeachment op zijn donder kreeg verwondert me nog altijd. Ik hoop dat Romney geen softe poco blijkt. Anders ziet het er niet goed uit voor de VS.

  Dat Kennedy vermoord werd heb ik nooit begrepen. Dat Obama nog altijd niet vermoord werd ook niet. Stout nietwaar? Maar als hij toch een tweede ambtstermijn zou te pakken krijgen -wat ik betwijfel en zou betreuren- acht ik het zeker niet uitgesloten. Obama is het allerslechtste wat de VS en de vrije wereld ooit is overkomen.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Luck(,
  Dat Kennedy werd vermoord had zelfs een heel specifieke reden!

  President John Kennedy had 5 maanden vóórdat hij werd vermoord, Executive Order no. 11110 getekend, die de overheid van de VS de macht terug gaf, om haar eigen geld uit te geven. En dat dus buiten de Federeal Reserve (FED) om. Het was een poging van Kennedy om de FED uit zijn macht te ontheffen. De FED was en is in staat, om tegen een renteheffing, geld te lenen aan de Federale Overheid.

  Deze order, 11110, die op Juni 1963 door de president werd getekend, gaf het Ministerie van Financiën de mogelijkheid om ZELF geld uit te geven, buiten de FED om..!
  In feite is er een groot deel van dat nieuwe geld gedrukt en zelfs in omloop gebracht!
  Na de moord heeft Lyndon B. Johnson als vice president onmiddellijk diezelfde middag een eind er aan gemaakt.

  De Executive Order no. 11110 is echter nooit herroepen! Maar er is daarna geen president meer geweest die het nog aandurfde.

  En de FED heeft dus nog steeds alle macht!

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Linsky, vandaag ben je mijn man. Na Wilders weliswaar maar toch! Ik schrijf het al jaren, met wat je niet weet kan je geen rekening houden!

  Like

 11. Columnist zegt:

  Eindelijk ziet iemand in dat Iran ook nuttig kan zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s