Britten moeten verplicht de EU-vlag uitsteken

Medepatriot,

Niet gekozen bureaucraten in Brussel hebben geëist dat de EU vlag permanent over Whitehall (het centrum van de Engelse regering) moet wapperen. Tot overmaat van ramp heeft de EU gedreigd om onze regering een boete op te leggen als zij aan die eis geen gevolg geeft! Onder de voorgestelde verandering, die is opgesteld door de Europese Commissie, zouden meer dan 1000 instanties gedwongen worden om hieraan te voldoen, met inbegrip van de Cambridge Universiteit, de 15 restaurants van James Oliver in Cornwall en het ‘The Crucible Theatre’ in Sheffield, bekend als het ‘huis van snooker’.

Momenteel wordt 80% van onze wetten door niet gekozen ambtenaartjes uit Brussel en Straatsburg gemaakt.

Dit is een schandelijke situatie, gelet op de gigantische opofferingen van onze honderdduizenden dappere oorlogshelden uit de Tweede Wereldoorlog om ons land vrij, soeverein en onafhankelijk te houden. De hele ‘Europese Unie’ is een belediging voor generaties Britse patriotten die stierven omdat ze vochten tegen plannen voor een Europese superstaat.

We roepen al onze supporters op maar 60 seconden te besteden om hun lokale MP te e-mailen. U kunt daarvoor onze speciaal ontworpen campagnepagina gebruiken. Het wordt tijd dat we onze politici ter verantwoording roepen …. Zij zijn allemaal schuldig!

Bijna iedereen die al eerder gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten krijgt binnen enkele dagen antwoord en dan kun je je emoties de vrije loop laten en je MP precies vertellen wat je vindt van hen en van de rotzooi die mede door hen is veroorzaakt.

Met vriendelijke groet,

Paul Golding,  voorzitter van Britain First

Artikel in de DailyMail:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2136792/Brussels-orders-EU-flag-fly-Whitehall-day–fined-fail-comply.html

Bron:

https://www.britainfirst.org/say-no-to-eu-rule/

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Britten moeten verplicht de EU-vlag uitsteken

 1. Linsky zegt:

  Wedden dat die vlaggen binnen de kortste keren wapperen?
  Ik mag hopen dat wij dat hier in Nl allang overal hebben, hè?
  Het verbaasd me trouwens dat we nog niet allemaal verplicht zijn een leuk mutsje te dragen met zo’n vrolijk euovlaggetje in top. 🙂

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Aha, ik snap het! Iedere instantie die ‘fondsen’uit Brussel krijgt moet vlaggen.
  En anders ……. krijg je geen geld. De smiechten.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wil men nu nog meer bewijs over de fascistische dictatuur EU. De maskers zijn gevallen!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Hier nog meer wat Eurabië verplicht stelt!

  Ook Europees Gerechtshof opent grenzen voor Turkse immigranten

  Turkse immigranten hoeven definitief niet de taal van het land te leren – Oostenrijk ziet Turkse ‘megacatastrofe’ op EU afkomen

  Op 17 april berichtten we dat de Europese Commissie zonder enig overleg heeft besloten om in de EU woonachtige en/of werkzame Turken dezelfde rechten als autochtone Europeanen te geven, waarmee Turkije feitelijk via een achterdeurtje lid van de EU werd gemaakt. Ook het Europese Gerechtshof maakt het Turken die naar de EU willen nog makkelijker: ze hoeven definitief niet verplicht de taal van het land te leren of een inkomen te hebben en kunnen zich daarom direct bij de sociale dienst melden voor een uitkering. Ook hoeven Turkse immigranten niet langer hun aanvraag voor een verblijfsvergunning af te wachten.

  ‘Wij komen!’

  Dat Turken ook zonder dat het verplicht wordt uit zichzelf de taal van het land zullen leren berust vooral op wishful thinking, want ‘wie enkel komt om (een uitkering) te incasseren zal niets willen leren’. Het provocerende boek ‘Turken: Wij komen!’, geschreven door de 25 jaar oude Inan Türkmen, begint op deze manier een in vervulling gaande profetie te worden. ‘Wij zijn met meer. Wij zijn jonger. Wij zijn gretiger. Onze economie groeit sneller. Wij zijn sterker,’ aldus Türkmen, zich daarmee verzettend tegen het ‘vijandige beeld’ dat er volgens hem in Europa over Turken bestaat. .verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658693&r=1&tbl_archief=&

  Like

 5. Jan zegt:

  @Wachteres zegt:
  2 mei 2012 om 14:27

  Maar dat geld komt van ons en dus is het heel eenvoudig: niet vlaggen en de boete die er op staat wordt van de bijdrage afgetrokken.
  Dit is een win-win situatie voor de Britten en ieder ander land.

  Iedere keer weer is overduidelijk dat alle socialisten fascisten zijn.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Jan, dat klopt Jan, het is weerzinwekkend hoe de “roden” en de policor politici hun eigen bevolking in Europa verraden en verkopen.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Rechte komkommers en bananen en de maat van condoms is te weinig om al die duizenden ambtenaren aan de gang te houden.
  Ik denk dat daar in de kantine een ideënbus hangt voor suggesties om europeanen te pesten.

  Like

 8. Dus in Engeland, waar de euro, de EU en veel racicale moslimfundamentalisten nog erger worden gehaat dan in Nederland, zou de EU-vlag verplicht moeten wapperen in opdracht van Brussel! Dit wakkert juist de haat in Engeland alleen maar verder aan en vooral nou het in de EU zelf niets anders dan gedonder is! Zou er een hakenkruisvlag of een hamer en sikkelvlag hangen dan heb ik er begrip voor dat die weggehaald worden maar nou zullen de Britten er alles aan doen (en van mij mogen ze!) om die gehate EU-vlag daar NOOIT te laten wapperen! De EU is een dictatuur die zichzelf gaat vernietigen met kunstmatige regelzucht en hoogmoed.

  Like

 9. lucky9 zegt:

  @ Jan,
  Elke socialist is zoals elke moslim: misleid, gehersenspoeld en misvormd door takiyya. Vandaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s