België zendt anti-islamitisch tv-programma uit

(Of: Waar men zich in Iran al niet druk over maakt!)

Het televisieprogramma “Todays Issues” van de Belgische televisie heeft een serie anti-islamitische inhouden uitgezonden. Zoals Ahlul Bayt van het persbureau ABNA bericht, heeft de Belgische televisie in het programma “Todays Issues” een serie anti-islamitische televisieprogramma´s uitgezonden en daarmee islamitische burgers in het land geërgerd.

Een serie Belgische politici, islamitische vooraanstaande persoonlijkheden en moslims hadden de uitzending van het programma bekritiseerd. In het programma werden negatieve opvattingen over de islam en moslims uitgezonden.

Phillipe Moreaux, de burgemeester van Sint Jans Molenbeek, een stadsdeel van Brussel waar veel moslims wonen, zei dat het onacceptabel geworden zou zijn om op televisie islamkritische onderwerpen en fascistisch geïnspireerde programma´s uit te zenden.

Tegelijkertijd zei hij, dat volgens hem de uitzending tot doel had om het imago van de islam en de moslims in België te schaden. Het zou een schande zijn, dat positieve dingen over de islam en moslims geen aandacht zouden krijgen in het land.

Mahinur Özdemir, afgevaardigde in het Belgische parlement in Brussel en tegelijkertijd moslima van Turkse afkomst, zei: “Het programma reflecteert een immoreel beeld van de moslims in België, dat niet overeenkomt met de principes van de islam en van de Belgische staat”.

Bron:

http://german.irib.ir/radioislam/aktuell/item/149548-belgien-strahlt-antiislamisches-fernsehprogramm-aus

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

6 reacties op België zendt anti-islamitisch tv-programma uit

 1. Linsky zegt:

  Fantastisch idee, wat meer navolging dient te krijgen! 🙂

  Trouwens quote; “positieve dingen over de islam en moslims geen aandacht zouden krijgen’??

  Wat kan er positiefs zijn aan vrouwenmishandelaars, moordenaars en kinderverkrachters?
  Of maar de helft het normale quotum afwerkt aan misdaden dan anders….?
  Dat ie ie wel eens wat in de collectebus stopt…inplaats van er uithaalt!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, ook ik vind weinig positief aan de IDEOLOGIE ISLAM. We spreken hier niet over een overtuiging als het Judaïsme, of het christendom of het Boedhisme. Nooit heeft men van deze overtuigingen in de laatste 50 jaar ook maar ooit last gehad. Het is onbegrijpelijk dat policor politici maar blijven hameren op de vreedzaamheid van de Islam. Nou in 1400 jaar tijd heeft de ISLAM zich juist leren kennen als uiterst gewelddadig en immoreel. Maar ja, de politici werken dan ook mee aan de NWO samen met de EU en de gangsters van de BILDERBERGGROEP.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Tom,
  dat ras is LEVENS VIJANDIG!
  Daar is niks positiefs aan.
  Alles wat misschien goed zou kunnen zijn, valt totaal in het niets tegenover hun verderfelijke levens(doods)visie en hun destructieve gedrag en subversieve opvattingen.
  Nog eens: LEVENS VIJANDIG!

  Ps; en onze overheden, verraders, hypocrieten, laffaards, ruggegraatlozen en dhimmi’s!

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Ja ja en weer een stapje verder,en zo gaan de hypocrieten maar door.Schande gewoon.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Je hoeft alleen maar ondubbelzinnig de waarheid te vertellen betreffende de Islam en tevens de beelden erbij vertonen. Als we dit lang genoeg volhouden zal iedereen doordrongen worden van de fascistoide, racistische en maatschappij splijtende instelling en werking van de Islam. Ook moet de mensen duidelijk gemaakt worden dat de Islam de wet van de abrogatie hanteerd waarin geregeld is dat de ” in enige mate” vredelievende Mekkaanse verzen (Overigens gestolen uit Christendom en Jodendom) verdrongen worden door de latere verzen gemaakt in Medina. Toen Mohammed eenmaal geproefd had dat hij veel verder kwam met moord en geweld bepaalde hij dat verzen die geweld verheerlijken belangrijker zijn en dat Allah deze wetten prefereerde boven de Mekkaanse. Zie het min of meer als voortschreidend inzicht. Een updating van versie 1 naar versie 2 en meer. De vredelievende verzen zijn alleen van toepassing als het de Islam op enig moment goed uitkomt en het de Islam versterkt. Van de vredelievende wetten heeft de moslim broederschap goed gebruik gemaakt in Egypte om stevig vaste voet aan de grond te krijgen bij de minder bedeelde miljoenen bevolking in Egypte. Straks als ze eenmaal aan de macht zijn zullen deze vredelievende verzen steeds minder belangrijk worden. Ook gebruikt de Islam haar vredelievende boodschap als ze nieuwe sekteleden werft. Zodra echter een moslim besluit of enkel kenbaar maakt de Islam te willen verlaten is het meteen afgelopen met de vredelievendheid en zal hij of zij ongenaakbaar kennismaken met de ware Islam.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  We weten allemaal wat voor een troep die islam is en toch krijgen ze zoveel aan ons opgedrongen geholpen en of toegelaten door onze verraders.
  Een voordeel van de crisis zal worden dat de uitkeringen omlaag gaan omdat er geen geld meer voor is.
  Onze eigen mensen zullen daaronder lijden maar dat spul nog veel meer omdat er relatief veel meer van hun parasiteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s