Islamisten dreigen “internationale media”

Veel journalisten zullen het niet graag horen. Ze hebben het zo vaak voor hen opgenomen, zo vaak aan de wereld uitgelegd dat de islam vrede betekent en dat de moslims helemaal weg zijn van wetenschappelijke en geestelijke Verlichting, totdat iedereen het van binnen en buiten heeft geleerd – behalve de moslims zelf. Die hebben niet veel op met al dat geouwehoer.

Daarom richten ze graag groeperingen op zoals de Taliban, die graag voor en in scholen aanslagen pleegt, of zelfs zoals Boko Haram (“Westerse opvoeding is een zonde”), die nu ook tegen de journalisten en de media zelf ten strijde trekken in de heilige Jihad. En deze Jihad moet zeker niet worden opgevat als “innerlijke strijd”, maar veelmeer als een knallende bom:

Aanslagen op een universiteit en een krantenuitgeverij, dreigingen tegen lokale en internationale media: De terreur van de sekte Boko Haram dringt dieper de openbare ruimte binnen – en krijgt daarmee een nieuwe dimensie.

(…)

Op dinsdag (02-05-2012) eiste de islamistengroepering in een video op YouTube de verantwoordelijkheid op voor de aanslag op de redactie van de Nigeriaanse krant “This Day” op 26-04-2012. Daarbij kwamen negen mensen om het leven. Nog een ander verontrustend detail in de 18 minuten lange video: Ook tegen Nigeriaanse en internationale mediahuizen wordt gedreigd dat zij het doelwit kunnen worden van aanslagen.

Deutsche Welle

Eigenlijk kan men daar alleen maar over zeggen dat islam VREDE betekent en dat dit allemaal niet serieus bedoeld is. De journalisten doen aan volksophitsing. Ze willen niet zien, dat Boko Haram alleen maar een culturele organisatie is, die helemaal weg is van godsdienstvrijheid – zoals het in de koran staat geschreven en zoals het door Mohammed wordt bevolen- omdat zij de religie van de islam vrij wil uitoefenen. Wat racistisch zeg, de manier waarop de journalisten op deze prachtige religie reageren!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/05/03/muslimische-islamisten-drohen-internationalen-medien/#more-34063

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, christenhaat, Christenvervolging, Islamitisch fundamentalisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Islamisten dreigen “internationale media”

 1. Linsky zegt:

  Fantastisch!!!
  Eindelijk oogsten die linkse verraderlijke dimmi’s wat ze al jaren hebben gezaaid. 🙂

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Ik wens de laffe journalistieke apparatsjiks veel gebrek aan succes!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, kijk beste scribenten, hoe vree(t) zaam de islam toch is. (sarcasme). Net als Linsky en Lucky 9 ben ik van mening dat de joernalistiek hier mede debet aan is, dat de islamisten alle vrijheid krijgen in onze democratie, om te moorden te liegen en te bedriegen. En als de verdwaasden politici en linksmensen dat niet willen erkennen, dan haal ik Erdogan aan: “Islam is Islam”, het is onzin om te praten over de gematigde islam.

  Like

 4. De ekster zegt:

  Hans, ik ben het helemaal met je eens. Het is de hoogste tijd, eigenlijk al veel te laat, dat we ons wereldwijd bevrijden van de waanzin die men godsdienst noemt. Het heeft al onnoemelijk veel leed veroorzaakt en zorgt voor haat tussen mensen want het maakt onderscheid tussen gelovigen en ongelovigen. Als je niet tot de club behoort en wil behoren zul je branden in de hel. Eigen schuld, moet je maar geloven. Het is de vloek van de mensheid en dat geldt in principe voor elke godsdienst, maar wel zijn er gradaties in hoe afschuwelijk godsdiensten zijn. De Islam is wat alles betreft de meest verschrikkelijke van alle religies. Het verandert mensen in zombies die blind doen wat allerlei idioten (imams en dergelijke gestoorde types) ze opdragen. Het gezonde verstand wordt als afval aan de straat gezet zodra het over de islam gaat. Zelfs intelligente types lijden er soms aan. Lieden die normaal heel goed kunnen nadenken doen dat niet als het over deze beweging des doods gaat. En het ergste en onbegrijpelijkste van alles is dat er zo ontzettend veel moslims zijn. Met zijn allen vormen zij het grootste, niet te onderschatten gevaar voor de beschaafde wereld.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Esther goed verwoordt.
  Vrienden van mij “raakten ongeveer 15 jaar geleden in de heer”.
  Ik had nooit gedacht dat dat zou gebeuren ook omdat hij zoon is van een broedermissionaris..
  Ik vermoed dat de achtergrond erg egoistisch was. Want ze kon geen kind krijgen en had zich laten vertellen (wijsmaken) dat als ze maar goed genoeg geloofde, god haar een kind zou geven.
  Na jaren bij zo´n amerikaanse evangelistenclub en bezoeken aan Jan Zijlstra ,Nigeria en Zuid-Afrika waar op bijeenkomsten van duizenden mensen hele bosjes “wonderen” gebeurden
  heb ik een van mijn laatste gesprekken gehad.
  Ze vroeg mij wat ik van god zou denken als zij over toen 6 maanden in verwachting zou zijn.
  Waarop ik niet gerageerd heb. God houdt ons nl. persoonlijk allemaal in de gaten.
  Bij het laatste gesprek vertelde ze me dat ik niet in de hemel kon komen.
  Op mijn vraag waarom niet was het antwoord: Jij hoort niet tot onze kerk.
  Ik heb toen nog gevraagd of zij dat uitmaakte.
  Ze weten dat ik agnost ben en niets zie in hun soort god.
  Door nog wat andere vervelende voorvallen heb ik geen contact meer met vooral haar.

  Ik zit uit te kijken naar het juiste moment om haar te zeggen dat god haar een slechte moeder vind want hij heeft haar nog een kind gegeven.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  In de heer, beste Louis..??? Welke heer was dat…??? Deze soms…??
  http://tinyurl.com/38lg79b

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik heb NIETS toe te voegen aan het artikel, aan de reakties dan dat ik het er VOLLEDIG mee EENS ben! STEM de 12e September op de PVV, en laat de hele kliek zien dat wij, het VOLK, het zàt zijn en dat wij ons bewust zijn als wij die gl en sp en pvda en cda en d66 nog enige invloed laten uitoefenen wij ons eigen graf voor de laatste meter hebben gegraven, we hoeven er dan alleen nog maar in te duiken en te gaan liggen… maar zelfs dat is geen garantie dat je gevrijwaard bent voor de wreedheden vd religie vd ‘vrede’… Stem 12 September op de PVV, je redt er levens mee!!!

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Gerrit ik heb de indruk dat het die andere was ,meer van incest enzo.
  Trouwens laat die man nou ook Gerrit heten.
  Ik bedoel daar niks mee hoor want jij bent het gegarandeerd niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s