VIDEO: Moslimbroederschap wil in Florida zorgen voor herverkiezing van Obama

 

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Moslimbroederschap wil in Florida zorgen voor herverkiezing van Obama

 1. Linsky zegt:

  Nog wat vredelievende acties van de vredelievende volkje.
  Ze oefenen op kamelen, om ons beter de strot af te kunnen snijden!;

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Linsky fimpje af gezet te walgelijk voor woorden en net heel veel door gestuurt naar fam en vrienden in tampa en daytona en Orange county.En gezegt dat ze het door moeten sturen naar fam en kennissen.Hopenlijk gaan er wat oogjes open.

  Like

 3. Linsky zegt:

  MUST SEE voor ouders als je kinderen hebt in Amerikaanse scholen
  Act! Amerika Onderwijs geeft een schokkend rapport over het witwassen van de islam in de Amerikaanse klaslokalen!
  http://barenakedislam.com/2012/05/03/must-see-for-parents-if-you-have-children-in-american-schools/

  Like

 4. Linsky zegt:

  Meer informatie over de Islam-gesanctioneerde praktijk van ‘thighing’ van kleine meisjes
  Kind molestering bestaat in alle culturen. Het verschil met islamitische culturen is dat het wordt gesanctioneerd door heiligste boek van de islam, waardoor het meer alomtegenwoordig dan in het Westen. In wezen is er geen straf als moslim volwassen mannen jonge kinderen seksueel te misbruiken;

  Like

 5. Marijke . zegt:

  Zeg het voort,zeg het voort

  Like

 6. Linsky zegt:

  Marijke,
  hier nog wat vernederende en schokkend beelden.
  Je wordt misselijk als je dat ziet!

  Knielende soldaten op de bidmatjes!
  Vrouwelijke cadetten GEDWONGEN de islamitische hoofdairbags DRAGEN
  Erger nog, zijn vrouwen militairen in Afghanistan GEDWONGEN OM hoofdairbags DRAGEN IN PLAATS VAN HELMEN

  Hoe veel dieper zal het Amerikaanse leger worden gedwongen te buigen voor de islam voordat het breekt?

  http://barenakedislam.com/2012/05/04/how-much-lower-will-the-u-s-military-be-forced-to-bow-to-islam-before-it-cracks/

  Like

 7. Linsky zegt:

  Een gegarandeerde discussie-killer voor iedereen die probeert om u te vertellen dat de islam een “religie van vrede ‘

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: heb binnen één minuut je eerste YT-bijdrage afgezet, want TE GOOR om naar te kijken.
  Dat heeft NIKS met jou te maken als wel met degenen die deze daad uitvoerden. Ik ga werk maken van de inhoud van deze pagina, vooral vwb je laatste YT-bijdrage inzake “thighing”.
  Bewijs werderom geleverd: de islam is een MISSELIJKMAKENDE ideologie, het is een ideologie die al meer dan 1400 jaar doordrenkt is van vrouwenhaat, tot zeer jonge meisjes aan toe!
  Dat kan niet vaak genoeg onder de aandacht gebracht worden. Iedereen die deze feiten als discriminatie of zelfs als racisme durft te bestempelen is voor mij de grond niet waard waar hij op loopt.

  Like

 9. Marijke . zegt:

  Linsky ik sprak met een jonge vrouw die twaalf jaar in het leger zit,ze was op door reis naar een andere basis in het midden oosten en was ook in Afganistan geweest en zei dat ze zelf niet wisten waarom ze daar waren en dat het voor velen de ergste uitsending was geweest en zo heb ik er meerdere gesproken .Ik stond met mijn oren te klapperen de verhalen die ik gehoort heb.En ja we worden belazert.Niet alleen daar maar ook hier.Foei foei.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Deckzeijl
  . ik heb net als jij enorm de behoefte aan een uitlaat, anders ontploffen we, niet waar?

  Er zijn gewoon geen woorden of superlatieven die voldoende onderschrijven wat de werkelijke waanzin van dat zieke volkje is! 😦

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Linsky: de EINIGE uitlaat die we nog hebben is INTERNET, want zo zie ik het. Waar ik woon werd ik nooit volledig geaccepteerd, je bent en blijft een buitenstaander, zelfs na tig jaar, zelfs als je de plaatselijke tongval beheerst. In de afgelopen jaren heb ik ALLES geprobeerd om niet alleen m’n plaatsgenoten wakker te schudden, ook ver daar buiten. Slechts een handvol snapt precies waar het om gaat. Ik weet niet of ik het nog beleef dat heel Nederland -en dan heb ik ’t uitsluitend over de Nederlanders met ECHTE roots, dus pertinent geen allochtonen met dubbele paspoorten-
  in actie komt over bv. de hier beschreven islamitische gorigheid. Tot slot van deze bijdrage kan ik het je nog kernachtiger zeggen. Tijdens de bezetting van ons land zei H.A.Rauter(officieel: höhere SS und polizeiführer für das Sicherheitswesen in den Nederlanden) eens:
  “Nederlanders luisteren pas als je ze op hun smoel slaat”.
  Misschien dat dat werkt, maar ik heb ‘r een hard hoofd in.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  …moet uiteraard ENIGE zijn.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Ze weten niet eens hoe ze het Engels foutloos moeten schrijven, de STAKKERS…!!!
  http://www.hoeiboei.blogspot.com/2012/05/oicislamophobia-oic-deplores-wilders.html#more

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 14.59 uur, dat we eerst op onze bek geslagen moeten worden, daar ben ik het volledig mee eens. Wat zijn we toch een “slap volk”, geworden door de volkomen LINKS gedraaide media en pers. Achterlijk gedoe, we moeten zonodig liev zijn tegen alles en iedereen, maar dat werkt niet bij de islam, zij beoordelen dat terecht als ONZE ZWAKTE!

  Like

 15. Linsky zegt:

  Politiestaat Amerika: Heropvoedingskampen en staatspropaganda zender

  Document ministerie van Defensie spreekt letterlijk over indoctrineren van burgers

  Opnieuw bevestiging dat de beruchte FEMA-kampen, waar op het alternatieve internet al jaren over gesproken wordt, echt bestaan.

  Dat de Verenigde Staten de laatste jaren in pijlsnel tempo veranderen in een ware politiestaat zal de meeste lezers bekend zijn. Veel ‘complottheorieën’ rond dit gegeven blijken inmiddels harde werkelijkheid te worden. Zo is er een officieel document van het ministerie van Defensie uitgelekt waaruit blijkt dat politieke tegenstanders van het Witte Huis in de (nabije?) toekomst zullen worden opgesloten in ‘heropvoedings’ kampen. Daarnaast wil het ministerie van Buitenlandse Zaken naar het voorbeeld van Iran en China zendtijd kopen om 24/7 propaganda van de staat te kunnen verspreiden.

  ‘Indoctrineren’ van burgers
  Het gelekte Defensie document werd in februari 2010 alleen aan betrokken partijen overhandigd en spreekt van het opzetten van interneringskampen in en buiten de VS, waar ‘politieke activisten’ door ‘PSYOP (Psychological Operations) agenten’ zullen worden overgehaald om ‘het Amerikaanse beleid te gaan waarderen’. De kampen kunnen ook worden gebruikt voor het opvangen van burgers na een (natuur)ramp of terreuraanslag. Hierbij worden de VN en het Rode Kruis als partners genoemd van het ministerie van Homeland Security en FEMA.

  Behalve vijandelijke strijders zullen ook gewone burgers die zich op wat voor manier dan ook verzetten tegen de overheid tijdelijk of semi-permanent (=langer dan 6 maanden) in de kampen worden geplaatst. In het document wordt vervolgens uitgelegd hoe zij zullen worden ‘geïndoctrineerd’ om een politiek correcte mening en houding aan te nemen.

  De geschiedenis leert dat dergelijke ‘heropvoedings’ kampen uitsluitend worden opgezet door dictatoriale en/of fascistische regimes zoals in de voormalige Sovjet Unie en het huidige Noord Korea. Op 1 januari 2012 tekende president Obama de omstreden National Defense Authorization Act, die het mogelijk maakt om Amerikaanse burgers zonder vorm van proces op te pakken en voor onbepaalde tijd op te sluiten. (1)

  ‘Ministerie van Propaganda’
  Een ander overheidsdepartement, dat van Buitenlandse Zaken, wordt ondertussen veranderd in een waar ‘ministerie van Propaganda’. Het Staatsbureau van Publieke Zaken is op zoek naar een ‘wereldnieuws provider’ die 24/7 het nieuws door de bril van de Amerikaanse overheid moet gaan weergeven. Naast traditionele zullen ook ‘nieuwe’ media platforms (het internet) worden ingeschakeld bij het verspreiden van het (video)materiaal.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658771&r=1&tbl_archief=&

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 15:57: Jij hoeft NIET op je bek geslagen te worden, dat je hier laat merken dat je bepaalde ontwikkelingen in ons land niet tolereert is voor mij voldoende bewijs dat je geen slappeling bent. Het gaat mij enkel om degenen die bv. de godganse dag vanachter de geraniums zitten te kankeren en wel in actie komen als een voetbalwedstrijd wordt afgelast. Het welzijn van ons land, onze vrijheid en fundamentele rechten zijn voor mij een tikkie belangrijker dan welke voetbalwedstrijd dan ook.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Een van de subtielere methoden ter ontvolking.

  40% Van ouderen krijgt foutief recept mee..!
  40% van alle ouderen in Groot Brittannië krijgt van hun arts een recept overhandigd waar een fout in staat. En soms is deze fout zelfs fataal.. Het zou gaan om maar liefst 45 miljoen recepten per jaar, zo onthulde een nieuwe studie..! In 180.000 gevallen was de fout in het recept dusdanig groot, dat het tot de dood van de patient had kunnen leiden, aldus het onderzoek uitgevoerd voor de ‘Royal Pharmaceutical Society’.
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/40-van-ouderen-krijgt-foutief-recept-mee/

  Like

 18. Linsky zegt:

  De Gevaren van Vaccins (Autisme Mexicaanse griep H1N1 HPV BMR Gardasil Thimeros)

  De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt tegengesproken door onderzoeken, statistieken en medische studies. De bijwerkingen van vaccins zijn autisme, dyslexie, hersenletsel, wiegedood, leerproblemen, epilepsie, ADD, ADHD, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc.

  Vaccins bevatten giftige stoffen zoals aluminium, kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel en bloed, aborteerd foetus weefsel, dierlijke proteïnes, dierlijke virussen, bacteriën, etc. Thimerosal is een kwik-houdend conserveringsmiddel dat sinds de jaren 30 in vaccines wordt gebruikt.

  Kwik is een zwaar neurologisch gif dat in verband gebracht met allerlei neurologische en lichamelijke stoornissen. In Nederland is Thimerosal uit het Rijksvaccinatie programma verwijderd. Thimerosal zit nog wel in alle andere vaccins! Daarnaast bevatten vaccines aluminium, een ander neurologisch gif. Aluminium krijgt niet veel media aandacht, en daarom realiseren ouders zich niet dat het een groot gezondheidsrisico is. De voordelen van vaccinaties worden zwaar overdreven.

  Besmettelijke ziekten namen al tientallen jaren lang af vóórdat met vaccinaties werd begonnen en zelfs volledig gevaccineerde bevolkingsgroepen hebben epidemieën gekend. De meeste besmettelijke kinderziekten zijn niet schadelijk en spelen juist een belangrijke rol in de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem.

  Ouders willen graag hun kinderen voor ziekten behoeden. Homeopathie is veel effectiever in het behandelen en voorkomen van ziekten dan de reguliere allopatische gezondheidszorg. Homeopathische geneesmiddelen zijn effectief gebleken in het omkeren van stoornissen veroorzaakt door vaccines. Chelatie is een ongiftingsproces dat giftige stoffen zoals aluminium en kwik veilig uit het lichaam kan verwijderen.

  Chelatie, in combinatie met een gezond plantaardig dieet heeft veel kinderen van autisme genezen. Belangrijke informatie over vaccins: http://www.nvkp.nl http://www.fonteine.com/vaccinaties.html “Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis.” Hosea 4:6 (NBG51) Bekijk ook mijn andere gezondheid video’s. http://www.youtube.com/results?search_query=suikervrij+gezondheid HealthRanger7 http://www.youtube.com/user/HealthRanger7

  Zie hier de video, met NL ondertiteling:
  http://video.google.nl/videoplay?docid=-7128300653030418493&hl=nl

  Like

 19. Linsky zegt:

  In blijde verwachting ? Een overdenking….

  Hierbij doen wij een dringend beroep op de intelligente “gezond-verstand” vermogens van de lezer om het volgende in overweging te nemen, bij zichzelf te rade te gaan en even stil te staan bij het hand over hand toenemende over-vaccineren.

  Wereldwijd trachten de gezondheidsautoriteiten naarstig het aantal “risicogroepen” uit te breiden en de vaccinatiegraad naar grote hoogten op te krikken.
  Zo lezen we bijvoorbeeld dat men streeft om tegen 2020 maar liefst 50% van alle zwangere vrouwen in te enten met het gangbare, en elk jaar weer aangepaste (?), seizoensgriepvaccin.
  http://www.argusoog.org/in-blijde-verwachting-een-overdenking/

  Like

 20. Linsky zegt:

  Hoogconjunctuur in de vaccinatiewereld
  Bijna driehonderd nieuwe vaccins in aantocht … Hoera ! …maar wie vraagt daar eigenlijk om ?

  Geachte,Met bijzondere aandacht lazen we in dit recent artikel van 24 april gepubliceerd in het vakblad van de PhRMA ( Pharmaceutical Research and Manufacturers Association ) , het vakblad van de Amerikaanse farmaceutische gezondheidsweldoeners, de aankondiging van bijna driehonderd nieuwe vaccins vanuit de USA alleen al :
  170 voor infectieziekten
  102 voor kankers
  8 voor neurologische aandoeningen
  http://www.argusoog.org/36021/

  Like

 21. Linsky zegt:

  Belfort – group; De aap komt uit de mouw … !

  Meer en meer studies tonen aan dat vaccinaties niet alleen geen enkele bijdrage leveren tot het voorkomen van infectieziekten maar ook dat ze meer schade, leed en overlijden veroorzaken dan welke andere vorm ook van medische interventie in de menselijke geschiedenis.

  Vooral in de laatste twintig jaar zijn er meer meer boeken en artikelen over de ernstige bijwerkingen verschenen. Het wordt steeds duidelijker dat er gegronde medische redenen zijn, ondersteund door gedegen onderzoek, om het gangbare gebruik van vaccinatie minstens ernstig in vraag te stellen.
  http://boinnk.nl/blog/33699/nieuws-van-het-vaccinatiefront-2/

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Het is niet meer bij te benen.

  Like

 23. Linsky zegt:

  Tja Deckzeijl, we hoeven ons niet te vervelen hier op dit aardse bolleke! 🙂

  Like

 24. Linsky zegt:

  Ik moet binnenkort m’n ID laten vernieuwen.
  Daar komen dus voorts vingerafdrukken op.
  Ik heb natuurlijk al alle informatie nagegaan om er onderuit te komen, maar dat zit er zomaar niet in. De rechters stellen je gewoon in het ongelijk, en zonder dat ding, heffen banken zelfs je rekeningen op!
  Het bijkomend probleem is ook dat ik nu alleen met handschoenen aan kan inbreken, en dat werkt gewoon niet lekker…..
  Iemand suggesties, om onder die verplichte vingerafdrukken op je paspoort en ID-kaart te komen?

  Like

 25. Marijke . zegt:

  Nou wen er maar aan Linsky.Je vingeraf druk of je krijgt niks.Pas zelf mee gemaakt en na dat ik toch een nieuw paspoort had stond er in de krant dat de nieuwe paspoorten met vingerafdrukken niet goed waren en verders niks meer gehoort er over.Ook al ben ik getrouwt met een amerikaan ik ben een Nerderlandse en maak me drukker wat er hier in Holland gebeurt dan daar in amerika.En ben ook pisnijdig want die afdrukken zal wel weer van uit Amerika zijn opgedrongen en hier lopen ze als makke schaapjes overal achteraan

  Like

 26. Marijke . zegt:

  En dan nog dit dat geld het zelfde voor Brussel he.

  Like

 27. Linsky zegt:

  Ja, Marijke,
  mijn commentje hierboven zegt genoeg he,
  hoever ze al zijn met de Total Control!
  van 4 mei 2012 om 16:15
  Politiestaat Amerika: Heropvoedingskampen en staatspropaganda zender

  Like

 28. Marijke . zegt:

  Linsky je hebt gelijk en je moet niet denken dat ik voor Amerika op kom,maar ik ben in Holland en heb een paar dagen naar radio 1 zitten luisteren.Nou daar word ik ook bang van en wat ik zie op tv is gewoon angstig en ik geloof dat veel mensen zich dat niet eens in zien .We worden gewoon gehersenspoelt met de die rooie rakkers.En overal word Wilders bij gehaalt.Ik heb van de week zitten tellen 16 keer Wilders er bij gehaalt.En dat maakt mij angstig.In de states heb je toch een tegengeluid als Fox en die ligt heel goed bij de mensen.Cnn niet die gaat achteruit.Is ook links.Maar we hebben hier geen tegengeluid en dat is triest.Noem mij een goeie journalist hier met een eigen mening,ze zijn allemaal gehersenspoelt en kakken elkaar allemaal na.En dat is om bang van te worden

  Like

 29. Marijke . zegt:

  En nog even dit.Ik vind het wel cool hoor zo als jij en Lucky hier boven op elkaar reageren.En zo hoort het ook je hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar toch leuk blijven tegen elkaar.Voor beiden een pluim.

  Like

 30. Linsky zegt:

  Dank je Marijke. 🙂

  Ik ga er meteen weer voor de volle 30% tegen aan hahahahah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s